Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Lehet, hogy rémítő, de itt (oktatás linkek) van egy csomó jó cikk amit érdemes elolvasni. Vagy, ha angolul szeretnél olvasni akkor a Wot Wiki. Ha videóznál akkor magyarul Cleverland és MrScheff videóit tudom ajánlani.
Legyen szép napod!
-
mefistofeles
addikt
Elsőre ne az eredményre figyelj (persze azért hozd ki a maximumot) hanem szokd a kezelőfelületet a tankok mozgását, a sniper nézetet és olvass sok infót. Minél előbb jutsz el egy alap ismereti szintre annál előbb fognak javulni az eredményeid is!
A 110 fps és a 20-30 ping az tökéletesnek nevezhető.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
scyllarus
veterán
Alacsony tierben az ágyúk még pontatlanabbak, a legénység sem 100%-os. Később ez javulni fog (meg te is gyakorlottabb leszel)
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Chris0321
addikt
Nem az a lényeg mennyit tankot lősz ki hanem az, hogy mennyit sebzel az ellenségbe. Ha már stabilan lesebzed a saját hp-at az már nem olyan rossz. Főleg míg gyenge a legénységed (ha lehet 75%-osra képezd őket) várd meg míg összeszűkül a célkereszt a biztosabb sebzés miatt. Hagyd a többieket előre menni, had derítsék fel az ellenséget minél tovább életben maradsz annál többet sebezhetsz. Persze nem kell megállni a hátsó sarokban és ha lehet soha ne menj egyedül sehova, főleg az elején. A lemming vonattal sem érdemes menni(ha nem tudnád a lemmingek azok akik sokan több mint a csapat fele egy irányba elindul ami az esetek nagy többségében vereséggel is zárul) mert ott már egymást fogják blokkolni.
-
jano_77
nagyúr
Illetve ne rohanj előre a tech tree-ben! Ne az legyen a célod, hogy minél előbb tier 6 vagy akár tier 10 tankod legyen, mert akkor nagy csalódások fognak érni! Próbálj minél többet játszani alacsony tierben, hogy a térképeket megismerd, ugyanígy a tankokat is megismerd, stb! Sok sikert a játékban!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
törölt tag
Itt tudsz vásárolni.
Szerintem a Specials részben lévő 3500 gold+30 nap prém jobban megéri 6300 forintért.
Legalábbis én ebbe szoktam beruházni.
A 3500 aranyból még kitelik egy újabb hó prémium, és egy (sűrűn akciós) prémtank.Paypallal a legegyszerűbb a vásárlás, ha esetleg az nincs, kb. 10 perc megcsinálni.
-
Motyi
senior tag
Na ja. Most unatkozom, és a youtube-n hihetetlen hazai oktató videókat nézegettem.
Íme két gyöngyszem:
[link]
[link]Ezek alapján szerintem nem kell csodálkozni miért van annyi siemka játékos
Csak erős idegzetűeknek, megtekintés előtt egy feles és némi nyugtató egyidejű fogyasztása ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
-
Antonius1978
addikt
Hat sajnos ez azert van, mert ez a tank felderito.
Ezzel nem harcolni kell, hanem az ellenseget felderiteni.Termeszetesen ez nem egyszeru feladat egy olyannak, aki nemreg kezdte a jatekot, es nem ismeri a jatek mukodeset, a palyakat elegge, es nincs a felderito tankban jo legenysege sem.
Olvass vissza 1 teljes oldalt, valaki tett be egy Youtube-os hivatkozast MrScheff-tol, en is megneztem, es meg en is tanultam belole ujdonsagot majdnem 20 ezer csataval a hatam mogott.
Nos a videobol majd megerted hogy kb hogyan mukodik a felderites a jatekban.
Mar felteve, ha meg akarod tartani a felderitot, mert valoszinu, hogy a kovetkezo tank azon az agon ahol most vagy, az mar 5os szintu kozepes (es nem konnyu, azaz felderito) tank lesz. -
az a tank egy könnyű tank, amit a world of tanks scout, tehát felderítő kategóriába sorolt. Ezek a tankok akár +2 és +3 szinttel magasabb tankok közé is kerülhetnek.
ilyen tankokkal, ha véletlenül (80%) magasabb osztályú tankok közé tesz, akkor felderítened kell.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
csaba17
senior tag
kb nálam is ez van, egy 1-2 hete talán ha éjfél környékén van 40ms pinggem.
nap közben 60-100közötti illetve elég sűrűn villog a piros és érzem is hogy kicsiket, de ugrál a tank.
feltettem valami ping plotter nevű pogit, van hogy 15-20%os packet lostom van nap közben, ennek fele németben, másik meg egyből az első 2 szervernél.
novicom kft invitel területen, tőlük is jön a net.
szerintem ha ez így megy telefonálok a szolgáltatónak hogy legalább a saját hálózatukkal kezdjenek már valamit. -
Bingisz
addikt
Én nem annyira ajánlom két okból:
1. Ez lehet, hogy már nincs, de nagyon sokáig ha meglőttél egy kínai heavyt, akkor egy bazi nagy szám jelent meg a képernyőn.
2. Ha valamilyen tankkal egymásra estek, vagy rád esik egy torony, akkor gyakorlatilag kifagy több másodpercre.Én az aslain installert javasolnám, gyakorlatilag minden fontos mod benne van, teljesen testreszabhatóan, képekkel ábrázolva, hogy egy-egy mod mit takar.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
mcwolf79
veterán
Olyan prémtank nincs, ami többet nyújt,mint normál társa.
Én T6-tól felfelé a T34-et használom kezdetektől fogva. Ez tulképp egy T29 hasonló toronnyal (hátul erősebb), kielégítő alfával és pennel. Ha T10-be dob kívánja az aranyat ,de anélkül is el lehet vele lenni (hulldown taktikával). Persze megvannak a hátulütői: VISZONYLAG pontatlan ágyú és lassú célzás, de ki lehet bírni.
IS-6, Löwe és társai nálam felejtősek a tulajdonságaik alapján.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
törölt tag
Nézz meg néhány replayt és youtube videót, hátha segít.
Ha valami nagyon fun és különleges kellene, akkor az e-25 a nyerő, bár az csak kb feleannyi lóvét hoz mint egy nyolcas prémheavy.
Ha te akarsz a legnépszerűbb lenni a csatában, akkor TOG-ozz.
A leghooossssszzzzzzzzzaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbb tank a játékban, és mindenki rajta vidul. -
törölt tag
Valószínű adott.
Arra felkészülhetsz, hogy gond nélkül betesz 2 szinttel magasabb tankok közé a játék, hacsak nincs trierlimites tankod, mert azt csak egy szinttel magasabbak közé teszi be.
A könnyű tankok a kivételek, azokat 4 szinttel magasabbak közé is beteheti mint felderítő.
Sőt! az ötös Chaffe-al szinte csak tizesekkel találkozom.[ Szerkesztve ]
-
alldaybig
tag
ha higher tierbe rak akkor guerilla harcot kell nyomatni, mondjuk ez meddel ok, de pl egy vk3601 t8-ban szinte esélytelen, míg pl a kv1s t8ban az ágyúja miatt elég hatásos még mindig, csak bujkálni kell, igazából ott mutatkozik meg ki mennyire jó player, hogy 2 tierrel magasabbak ellen mennyire vagy hatásos, Én ellégé hatástalan vok XD
vmi athlon meg voodoo 3dfx kari, cs1.6 mediumon 20-25 fps, egész játszható
-
Angel1981
veterán
Akkor max. 5. szintben gondolkodj - de én frankón nem tartanék hülyeségnek egy 3. szintűt elsőre; azok fillérekért vannak, és időre lebontva a kreditet sem hozzák olyan rosszul, mert az alacsony szintű csaták gyorsak szoktak lenni.
Általános jó tanács, hogy ne rohanj előre a magas tierekbe, szépen lassan ismerd ki a játékot az alacsony szinteken!
-
dfsz34
őstag
Akkor +1 a Nashorn mellett. Nem tudok más normál tankot mondani, ami akárcsak a közelében van annak, amit azzal lehet keresni. Ismerősnek kell néha kreditet termelnem és megvetettem vele a Nashorn-t fix legénységgel és modulokkal. Nincs jobb ennél, csak prém tankok.
Az ágyúja brutálisan jó a tierjében és 390m alap látótáv hozzá. Hiába papír a tank maga, a TD stílus miatt ez nem akkora hátrány, ráadásul egy Nashorn-t senki nem fog hp veszteség nélkül megközelíteni. Kicsit kigyúrod a legénységet, dobsz rá modulokat és kész a kredit gyár. Lehet, hogy még te magad is meglepődsz majd, hogy mennyire lehet vele termelni.
A statisztika se tévesszen meg, bár ott sem panaszkodhat, csak prém tankok meg az fv304 arty előzi meg, de és ez a legfontosabb, a legtöbben csak átrohannak rajta (pl az fv304-el rengeteg pro is nyomja fun célokból, elit tankként, kigyúrt legénységgel, így kell nézni a dolgot), modulok nélkül, pocsék legénységgel.
-
dfsz34
őstag
Az én véleményem csak egy, de ha kredit kell és sok, akkor én mást nem ajánlanék, mint a nashorn-t.
A WT TD ág egyébként is brutál jó, pár kivétellel (tier5 és 7 kérdőjeles) és ott a végén minden TD-k OP királya jelenleg a rettegett WTE100.
A másik, régi ág is jó egyébként, tényleg egy rossz szót sem tudok róla mondani, talán egyedül a tier6 tank nem jó, de nekem a WT ág sokkal jobban bejövős. A kérdés, hogy melyik tízes TD-t preferálod, a szörnyeteg WTE-t a töltőtárjával, vagy a szintén durva, de egyszer lő nagyot JPE. Szerintem játék szempontjából a WTE egy óriási tank, mentem vele teszten, hát ahhoz mérhető pusztító erő nincs a játékban még egy.
De vissza a számokhoz
A stug átlag sebzése 356, ezzel "gyárt" 6660 kreditet. A ráta 18.7 kredit per sebzés pont
A nashorn átlag sebzése 605, ezzel 7150 kreditet. A ráta 11.8Ez alapján a stug jobban termeli egységnyi sebzésre a kreditet, de összegszerűen a nashorn többet termel, márpedig a csata az csata, az átlag játékos 500 kredittel többet termel.
A másik dolog az, hogy komolyan kifejlesztve a tank mire képes. Ezt nem tudom számokkal alátámasztani, de egy dolog árulkodó, egy tier-t lépsz felfele és 70%-al nő az átlag sebzés, ez már árulkodó jel, hogy bizony a nashorn egy nagyon komoly képességű tank.
Összegezve, nézz meg pár videót a két német tier10 TD-ről, döntsd el melyik tetszik jobban és ha maradsz ezen az ágon, akkor a stug is teljesen rendben van, de a másik ág talán ígéretesebb és ott farmolni is jobban lehet a nashorn-al.
Ezt a döntést neked kell meghozni, csak a privát véleményem tudom adni, hogy a WT ág szerintem érdekesebb, a TD-k pusztítóbbak és nagyon erősek, tényleg csak a tier5 és 7 igényel türelmet. Egy jellemző példa, mikor a tier8 wt-t próbálgattam, 2300 prémes xp nem volt elég az ász szinthez, most már kicsit lement a szint, de nem sokat. "Csak" ennyire durva az a TD A kilences nekem még jobban tetszett, a tier10 meg maga pusztító erő.
-
vJokka
aktív tag
Én a helyedben még elgondolkoznék azon, hogy nekifeküdjek a brit közepes ágnak. A tízesből prémtankot csinálnak elvileg valamikor az év végén, és ha bent van a garázsodban, akkor megkapod T8 prénként. Ráadásul a Cromwelltől egész élvezhető tankok vannak (az FV4202-ről még nincs tapasztalatom - T9-ben járok).
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
törölt tag
Vidd ezt az ágat is, mert elég sok a közös modul, amit ki tudsz fejleszteni.
Ez a keresztfejlesztés minden nemzetnél megvan.
Az angol medeken például az egy szinttel alacsonyabb heavyk top ágyúját fogod használni legnagyobb ágyúnak.
Egyenlőre a garázshely lesz a legszűkösebb.
A legközelebbi féláras akcióban érdemes lesz arra költened az aranyad. -
Valentin90
tag
Azt is figyelembe kell venni, hogy a prémiumtankok elsősorban a kreditszerzés+legénységhúzás célját szolgálják. Többségükkel nem nagyon lehet és nem is nagyon szabad Rambózni. Le kell szögezni azt is, hogy sajnos sok prémtank kimeríti a pofátlan pénzlehúzás fogalmát és egy egy kalap sz*** sem érnek (pl: PZ.IV Schmaltrum, AT15A)
Mindenek előtt én olyan prémtankot ajánlanék Neked, ami kedvezményes MM-et kap. Ilyen például a Churchill 3, Matilda 4, Matilda BP. Magasabb szinten meg az FCM 50t (brutálisan jó az ágyúja) és a Super Pershing. Illetve, ha a német ágat favorziálod, azon belül is a TDket akkor E25
Elsőnek viszont én is inkább egy alacsonyabb szintű prémtankot ajánlanék, mert nagy méreg tud ám lenni, hogy kipengetsz sok 1000 aranyat egy tankra és aztán rájössz, hogy ez a játékstílus nem igazán tetszik.
-
Enzolord
addikt
Az a dobozos a námber ván...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Mcray
senior tag
Még egy érv a Churchill III mellett, hogy nem lát 7-es csatát, mint más normál 5-ös tankok. A lövegének a sebessége + arany lőszer ( ha kemény 6-ossal találkozik az ember), tökéletesen elegendőek, hogy bármit le tudjon küzdeni. 3 db Churchill III egy szakaszban olyan mintha gépagyúval szórnák az ellent. Mindent megesznek
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
Bad Pritt
félisten
Dehogyisnem. Feladatkezelőben a wot.exe affinitásánál ugye ki van pipálva mind a négy mag, ergo a 0.-on futtatja a játékot. Így volt kb 90 fps-em, ha kivettem a pipát valószínűleg az egyes számú magon fut a játék, így lett átlag 110. Not bad.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Valentin90
tag
Ha Churchill 3at választasz akkor mindenképpen érdemes EGLD-t (vagy más néven Célzásgyorsítót raknod rá) mert kevesebb mint 2 másodpercenként köpködi a tank a lövedékeit, ellenben a célzása 2.3 mp. Ergo sokkal hamarabb betölt a tank, mint hogy be tudnád célozni az ellenséget. Ventit majd csak leárazva érdemes belevenni, mert 600000 kredit borzasztóan borsos érte. Harmadik kiegészítőként én Binoculart javasolnék. Ez a tank amúgy sem az a kimondott közelharci eset. Inkább amolyan középtávról támogató szerepet tölt be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest