Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
már leszarom minden alkalommal ezt játsza a játék. 90% fölé viszonylag egyszerűen eljutok aztán ott meg totál random lesz minden. 7 lövés 7 találat egyse üt be semmit? na ne. az elmúlt 2 hétben már vagy 5x voltam 94% felett ebből egyszer 94,7% on. és milyen meglepő másnapra már azzal hogy hoztam 2k kombit az első körre még így is elvett 0,5% ot pedig nyamvatt 1350 kombi kellet a 95% hoz. azota meg minden nap megy feljebb a követelmény amit meg pláne nem értek azóta megy fel mióta elkezdtem folyamat játszani a tankot
#262293El Rey
és? rajtad kívül meg vagy 100 ember ment vele 0 kört. ettől még nem szállt el a tank elvárása mert egyedül te mentél 1 jó kört erről beszélek. -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Menő nagyon! Korábban jött az Angyalka!?

ddt500hu: tegnap sikerült BZ-75-el mennem egy igazán jól sikerült csatát, ahol 7.5K körül sebeztem, volt 2 killem - Mannerheim vonalon ha jól emlékszem - de csak 1. osztályt adott. 1255 XP volt. Otthonról tudok feltenni fotót is. Csodálkoztam és kicsit csalódott voltam, azt hittem, meglesz az ÁSZ.
-
-
-
-
-
kisharsany
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
A kedvencem még mindig a tank statisztikát megnézése 3 menün át, de ennél is jobban tetszik a legénységi képesség lottó:
válassz ki egy tankot a garázsban és mondjuk a parancsnokra húzd le az egeret, majd fel és vissza. Van amikor csak hatodjára jelenik meg a képesség statisztika ablak, van amikor elsőre...
WG féle egyszerűsített felület... -
Chris0321
veterán
-
válasz
h1mpi
üzenetére
Szerintem nincs jól kibalanszolva. Most pont a másik véglet van, amikor egy T10 arty-nak sincs már megállító ereje.
- Mit ér a stun, ha azonnal nyomják rá a kötszert?
Alig tudtam összeszedni a stun/láncolós sebzőset, mert mindenki Starcraft player módra vagy moddal gyógyítja magát.
Azt is ugye ki kellett venni, hogy a gyógyítandó legényt ki kell választani, nehogy 60 IQ kelljen már a játékhoz...
- Mit ér 200...400 sebzés egy T10/11-be?
Nem is törődnek vele, csak mennek tovább.Nyilván a nerf előtti időkből nem hiányzik a szikla mögött kempelés, se a 10-es FV lézerágyús műhold, sem a 800...1000dmg-s pofonok.
Az arty-zásban a teljes ráutaltságon kívül amúgy nem utálok semmit jobban. Bármelyik map-on találok jó pozíciót, de ha 13/14 rossz játékossal sorsol össze...
Biiiiiztos én vagyok csak béna, hogy ~70 csata után 33%-on áll a 9-es bat arty, és 45% körül az M50/53.
Nem vagyok sztár játékos, mostanában valami 5500 körüli WTR-t dob a gép, 50% feletti win rate álom lenne, de azért ennyire balfék se.Apropó a jó WTR... T110E5-öt alig várom, hogy leszereljem. Nem tudom mennyi buff maradt el szegénynek, de ez az ágyú kriminális (~600 csatám volt vele már, szerettem is), és azt a sapkát folyamat ellövik...

Arra már rájöttem, hogy heavy-k között semmi keresni valója, de med-nek meg túl nagy és túl lassú.
Szerencsére már csak ~100k XP van hátra belőle. -
Puculo
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Az Obj. 261 nagy csalódás volt számomra. Egy 8-as arta jobban sebez érzetre. Kénytelen vagyok 8 páncéltörőt is vinni csatába. Az legalább 500 körül sebez a a szupernehezekbe is. Sokszor látom hogy 100 alatt visz be nehéztankokba sima repesszel. Igaz cserébe gyorsan tölt és pontos, így napi külditől is függ hogy T92 vagy 261.
-
-
válasz
h1mpi
üzenetére
Én a gépet cseréltem. Most màr nem minimum grafikàn 30-50fps között. Hanem ultràn full hd 140-200fps. Tényleg szép és most màr a kapàslövések is be mennek,meg ha bokrozok nem esik 30fps alà
Én is gondolkozom monitor cserén,de azt majd jövőre. Persze nem oleden,csak egy nagyobb full hd ipsen. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
mikor toltad, este 22-kor fent voltam, de nem láttalak!? én is 1200 környékén billegek - hol alatta, hol felette kicsivel - nekem az utolsó 3 nyert csata maradt a kifullozáshoz. Jól lehet Roham-ban teljesíteni a napi vagy akár heti küldiket, azért is szeretem ezt a modot.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Húúú anyám mi megy itt. Van, hogy 2-3 nap nem tudom olvasni a fórumot és látom, hogy mennyi bejegyzés született én is elgondolkozom, hogy miről maradtam le: új tank, új bónuszkód, érdekes pozi vmelyik mapon vagy vmi játék meneti változás.....aztán elkezdem visszaolvasni és megvilágosodom, hogy igazából semmiről nem maradtam le, csak a szokásosról.
Katasztrófa!De hogy ON is legyek:
Tegnap játékba lépve olyat tapasztaltam, amit még eddig sosem és nagyon-nagyon megörültem neki!
A 3db heti küldim, gyakorlatilag teljesen ugyan az volt, vagyis majdnem egyszerre tudtam teljesíteni őket. Az van ugyanis, hogy az első az sebezz 60K (megkötés nélkül), második sebezz 60K (szintén megkötés nélkül) és a harmadik sebezz és blokkolj 60K (megkötés Támadó járművel)
Vagyis leszűrtem Támadó tankokra, elindítottam a Roham modot és szépen lassan egyszerre haladt a három küldi! Sok ilyet kedves WG.
-
-
Remiel
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Hát ha emiatt bannolnak az elég szomorú. Mit kezdejk 8 ember ellen egy artyval, nem volt kedvem várni míg odaérnek és ott álltam a vízparton. Meg az is egy vicc, hogy emiatt feljelentgetik az embert, de hát ugye az emberek már csak ilyenek....
Érdekes, hogy akik meg kitolnak a fedezékből a tűzvonalba, mert a kedvenc helyükön állsz azokat hiába riportolod sportszerűtlen játékért, mert mégis hogy ellenőrzik mi a fene töretént, pedig ezek ezerszer szarabb játékosok.
-
diegho
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Az, hogy ő miért ott volt, az nagyban függ a csata alakulásától, sőt a csapatok összeállításától. Én pl délre soha nem megyek ezen a pályán a kör elején. Gyors tankkal mindig középre, lassúval északra.
Amúgy nagyon szánalmas azt mondogatni, hogy az unicumok csak statra játszanak egy olyan játékban ahol az a csapat nyer amelyik 0-ra viszi az ellenfél hp-ját. Valami teljesen érthetetlen módon mindig az unicumok nyernek a legtöbbet. -
diegho
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Vesztett helyzetben mit csinálsz?
1. Kilépsz
2. Oda rohansz segíteni ahol semmi értelme lenned, majd 1-2 lövést leadsz és vége
3. Felveszel egy pozíciót, ahonnan legalább a saját köröd értékelhetőre hozodAz a baj, hogy a játékosok döntő többsége nem jó helyen van. Ha tudod, hogy ott van 3-4 "társad" akiket le fog rohanni kétszeres túlerő, akkor a legnagyobb marhaság oda menni, mert téged is bedarálnak. Amúgy nagyon egyszerű eldönteni, hogy melyik a jobb taktika, amit Skill csinál, vagy amit gondolsz. Aki többet nyer annál van az igazság!
-
köpet
aktív tag
-
köpet
aktív tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Te jó vagy light-al, ha jól emlékszem, nézz rá az ERAC-ra. A sok fanyalgás szerintem azért van körülötte, mert nagy nerfet kapott, de ettől még használható. Nekem olyan, mint a Ru, csak nagyobb az alfa, cserébe kicsit pontatlanabb. Páncél ugyanúgy nulla, camo, látótáv hasonlóan nem kiemelkedő, de én többnyire élvezem vele a játékot. Nem olyan rossz, mint a híre.
-
po1son
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
"Ilyenkor, ha felszerelsz egy tankot és vége a roham módnak a felszerelések ingyen visszakerülnek a depóba?"
Erre nem tudok biztos választ adni, mert még soha nem szereltem fel ilyen tankot.
"Van esetleg egy log, hogy miket változtattak a pályákon?"
ManiB itt egészen jól összefoglalja link
Gyuri27 - Gratula, mi volt az utolsó küldi?!

-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Gyakorlatilag amik jók, már garázsodban. Scheff és Elit is a BZ-58-2 dicsérték, pozitívan vélekedtek róla. Nekem az ERAC, Lorrain 50t és a KPz-3 Projekt 07 HK hiányzik csak, de a legtöbbjével vagy egyáltalán nem vagy csak 2-3 csatát mentem, így nem lenne fair, ha véleményt alkotnék. Lorr most kapott némi buff-ot, nem tudom mennyit segített rajta, de nem igen látni csatákban. Talán nem véletlen.
-
válasz
h1mpi
üzenetére
IS7-et a tornyon a gépágyú nyíláson is be lehet lőni, asszem mindkét oldalt van 2 kis pukli, nyilván csak közelről. Talán egy Chems vagy Tankelit videóban láttam.
Amit sokan még nem ismernek, vagy már elfelejtettek, hogy ha le tudod rá hajtani a csövet, akkor a driver's hatch (sofőr kis kupolája / optikája) is könnyen beüthető.Pont tegnap volt egy IS7 velem szemben, aki azt hitte ha rámjön és nem látom a hasát, akkor nyert. Csővel nem védte a vezetőt, szóval elküldtem a garázsba.

Ha nem jön rám, akkor simán kiszedhetett volna a T110E5-ből a csillagvizsgáló méretű kupolámat lődözve.- - - - - -
Apropó, segítséget szeretnék kérni tank azonosításra: van olyan kínai vagy japán heavy ami táras?
Valamelyik zöld szörny ~3sec alatt kétszer meg szokott lőni. Tech tree-ben egyszerűen nem találom melyik lehet az. -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
és El Rey!
Délután csak 1 csatát mentem az új fiókomon, nem vettem ládát ha számít és akkor még nem volt ilyen ajánlatom.
Most léptem be és egyből a "Harci felderítések" ajánlattal fogadott, szóval egyből látni vagy épp nem.
Játék boltban látható lesz ha kaptál ilyen ajánlatot de ugye csak kp-s fizetés van ezért átirányít a webshopba. -
válasz
h1mpi
üzenetére
Én az IS7-en egyedül a gun depression-t keveslem. Sokat kell vele trükközni enyhe emelkedőn vagy girbe-gurba talajon, hogy az ellen pocakjára le tudjak nézni. Cserébe mondjuk száguldani lehet vele.
Dobi 562 #261057
T110E5 egy túlméretes medium. Minden csatában rá kell jönnöm, amikor a tumor-t ellövik az összes lehetséges módon.
Kicsit keresem is vele a helyem, mert dühöngőbe nem való, de messziről sniper-kedni meg mindig cserben hagy az ágyúja.
T803-at is eddig mindig meggyaktuk, ha egyedül maradt. Az is inkább support tank lett sajnos.
Bezzeg a régi szép időkben, amikor még féltünk a heavy T30-asokat...
Én Breaker felé hajtok, de akikkel eddig együtt harcoltam vagy szemben álltam, az mind béna volt, így elbizonytalanodtam, hogy vajon az átlag béna vele, vagy maga a tank lesz béna.
-
Chris0321
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
A kis 3 tb-os Toshiba hdd-m eddig a játéknál is betöltött a csata kezdete előtt kicsivel úgy emlékszem, így annyira nem zavart. Most viszont kihagytam pár évet, van amikor már csak akkor tölt be mikor elindult pár másodperce a csata. Nem egyszer hírtelen azt sem tudom merre kellene mennem. Így lesz időm kicsit átgondolni a dolgokat, legfeljebb most azon bosszankodom majd, hogy milyen sokat kell várni, hogy elinduljon végre a csata.
A rendszer gyorsaságára kíváncsi vagyok, a cégnél ssd van a pckben és az elég gyorsan beindul, remélem az is gyorsabb lesz. -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Tegnap felszereltem a Hackert és átképeztem a Patton legénységét és gurultam 2-3 karikát. Még szoknom kell szerintem, ennyi idő alatt nem lehet véleményt alkotni. Nem éreztem rossznak, de hogy jó-e.....majd az idő megmondja.
Most a T110E5-ből húzom a T803 - mert vmiért azt hittem, hogy ez már meg van, csak meg kell vegyem, de aztán észre vettem, hogy még kb a fele XP hiányzik hozzá.
Most már csak egy 100-as.
Aztán húzom az IS-7-el a KR-1.
AS-XX-40t, Leo 120, Szakál kifejlesztve és utóbbi a garázsban.
Igazából nem éreztem még késztetést, hogy menjek velük. De lehet tényleg azt kellene, mielőtt szénné nerfeli a WG őket - mert tudjuk, hogy náluk mit jelent ha vmihez hozzányúlnak.
-
G@CSI
tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Aki ajánlotta ért hozzá. Az z370-a alaplap nem kezeli az nvme ssd-t. Két m2 slot van rajta pcie vagy sata m2 jöhet szóba.
"Supports Intel® Smart Response Technology,1 x M.2 Socket 3, , with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE mode only)*2,1 x M.2 Socket 3, , with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (SATA mode & X4 PCIE mode)*1,6 x SATA 6Gb/s port(s), gray,Support Raid 0, 1, 5, 10,Intel® Rapid Storage Technology supports,Intel® Optane™ Memory Ready"
-
-
jano_77
nagyúr
-
válasz
h1mpi
üzenetére
Ha szereted a light-okat, akkor Broken-t (pun intended
).
Ha med vonal, akkor Szakal.En alapvetoen kozepszer/ max atlagos jatekos vagyok. Viszont ezzel a kettovel nagyon elem a jatekot, nagyon elvezetes, a light meg szerintem fantasztikus, nem OP, de nagyon durvan fun

Heavy esetén en tuti a DPM king-re mennek, aka T803.
jano_77: de, free-t lehet az upgrade-re is hasznalni, en inkabb a light-ra lottem el, kifullozni ezt elvezet, nem mindegyik elvezetes annyira alapon persze.
-
Baltazár123
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Én ezen röhögtem egy jót, discord kép, de ott is csórták valahonnan,
hahaha, öröm lehet valóban az ilyen stabil bástya csapattárs. Mondjuk legalább annyi esze volt, hogy a fát balra gondosan ledöntötte a tökéletes álcához, legalábbis gondolom, hogy ő volt. Vannak még hasonló szépségek fenn tömegével. A Mausok mindenfele felbukkanhatnak, váratlan helyeken is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Az 5-ot nem sikerult megszeretnem meg mindig. Az a tumor a torony tetejen borzaszto, meg a 400-al alfat sem szeretem azon a szinten.
A T803 az viszont tetszik, igy nem bantam meg a "szenvedest" az E5-el. Pedig ennek sincs sokkal nagyobb alfaja de legalabb a kupola sokkal kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi