- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aktív tag
-
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #256976 üzenetére
Vasárnap kaptam egy hatalmas brokit Roham-ban és leesetem Ezüstből Bronz A legelejére. Tegnap gondoltam két egymást követő nap csak nem lehet szívás, leültem és játszottam. Sikerült egy rövid, de sikeres szériával visszakerülnöm Ezüstbe éppen csak. Na ekkor kellett volna hagynom a francba, de hát elkapott a szíj, hogy ha ilyen jól adja, akkor most kell tolni, addig kell a vasat ütni, míg meleg. Na itt hibáztam, mert jött a vasárnapi oboa olyannyira, hogy egészen Bronz B-ig estem vissza!
Tudom-tudom, tudni kell abba hagyni és kiszállni! Csak nem tudok minden nap leülni, ezért próbálom kihasználni azon napokat, amikor viszont van időm rá."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kisharsany
tag
válasz h1mpi #256814 üzenetére
Nem bántasz meg. F2P játékosként jelenleg 190 ezer free XP-m és 18 millió kreditem van, úgy, hogy a karácsonyi eventben alig játszottam, mert csak felidegesített.
17 tier 9-es tank hiányzik még a fejlesztési fáról - bár ezekből néhánnyal soha nem fogok játszani - és gyakorlatilag minden ki lesz fejlesztve. Nem játszhatatlan a játék, csak lassabban és nehezebb szinten (prémlőszert se használok). -
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #256748 üzenetére
Látod, látod....nem a WG-nek mentek el otthonról (nagyon is megérkeztek), hanem a sok idióta játékosnál! De így legalább 3000 emberrel kevesebb lesz, aki tud majd licitálni, fizetni a következő ajánlatokra, amik hátha használhatóbb lesz és remélhetőleg olcsóbb is.
Innen volt aki megvette és felmeri vállalni?!?BZ-176: nem, az egy Statham poén volt, mert azt írta, hogy Neked ez már meg van és kacsintott! Csak azoknak dobta fel, akiknek meg van.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
aktív tag
-
aktív tag
-
Pug
veterán
válasz h1mpi #256345 üzenetére
Jelzem, en szar jatekos vagyok, igy mivel te messze magasabb szintet kepviselsz, nem biztos, hogy teljesen relevans lesz az en tapasztalatom.
Nekem amivel nagyon fekszik a BC:
turbo
exhaust
ventimasodlagos setup spotra:
vison
exhaust
ventiELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html
-
Taragas
aktív tag
válasz h1mpi #256349 üzenetére
Meg van a hiba: autò célzás is3ra. Ezt a célzást én ki is venném a játékbòl, sok embernek nem valò. Circon fogalmazott asszem ìgy, amikor egy gamert nézett, aki egy páncélozott tankot lőtt ìgy: autoaim, best aim. Nálunk azòta ez szállòige. És ne érts félre, az is3nak nincs jò, hanem troll páncélja van. Sok rajta a pattanò szög. Ami főleg apcr ellen jò. És hiába lett jobb az ágyúja a batnek, még mindìg egy francia ágyú.
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
ddt500hu
veterán
válasz h1mpi #256334 üzenetére
Én is visszavettem most. Még nagyon régen volt meg, akkor még szar volt az ágyúja. Kihúzom rajta a field modokat, aztán elpihengél a grázsban.
Úgy kell kezelni mint egy papír TD-t, főleg a csata elején. Hátul állsz és pötyögtetsz.
Ha be is mész vele az első vonalba percekig kell várni, hogy mindenki ellője magát, ás lőhess hármat egymás után.
De végén nagyon tudja aprítani a low hp-s tankokat.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #256316 üzenetére
Ha valami nem érdemli meg a nerfet az a 60TP. Bőven kompenzál az ágyú meg a páncél, ahogy írod. Annyira megbízhatatlan, hogy hihetetlen. Nerf előtt minden "OP" tankomnál megpróbáltam felvinni az átlagot 3k dmg-re(nálam ez a max ami megy) általaban ez sikerült is S.Conq, VZ...stb. de itt 2900 nél feladtam, kiborit a gun, van amikor mindent és van amikor tényleg semmit.
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Achar
tag
válasz h1mpi #256186 üzenetére
Még van olyan aki mindig a WN8-on lovagol? el kell azt engedni.
Nekem jóval magasabb WN értékkel rendelkező játékosok magyaráztak játékba, hogy milyen szarul játszok, úgy, hogy már 2v2 maradt a meccs végére. Én meg egy társam toltuk le. a többi WN8 nagyúr meg spectate volt a meccsbe gyakorlatilag...[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz h1mpi #256066 üzenetére
Ezek szerint van annyi új player, ami ellensúlyozza a régi jól fizető játékosbázist...
Az én statom már nem fog javulni, egyre jobban leszarom...belépek és gurulok pár kört és ha látom hogy ma sem az enyém az rng akkor már csak azért is még nyomok pár kamikaze meccset aztán alt+f4
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz h1mpi #256035 üzenetére
Azért nem tetszik, mert szerintem csak azért vannak a karácsonyi dobozokban, hogy még kevesebb goldot és értékes cuccot tudjanak beletenni. Ettől eltekintve nem érdekelnek, ha pénzért árulják, az oké, mert nem befolyásolja a játékot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #256005 üzenetére
azért a 7 naposon neked látszik az ünnep
de nyilván valakiknek szerencsésnek is kell lenni, most éppen nem én vagyok
Mire lenyomom a W már ketten halottak, elérem a pozit már min 4 és még nem is lőttem.
Nem egy csatába már a második lövést hátulról kaptam mert olyan gyorsan omlott össze a másik oldal."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
aktív tag
-
aktív tag
-
Pug
veterán
válasz h1mpi #255618 üzenetére
Nem OP, hala a jo egnek, viszont jo es nagy a fun factor.
Nekem annyira megtetszett, hogy az elmult 3-4 napban kb csak ezzel tolom. Mivel balfasz vagyok, igy minden tap elkell, ezert full bond felszerelesselRammolni extra moka vele
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: ÚJ Keychron M3 mini https://hardverapro.hu/apro/elado_uj_keychron_m3_mini_fekete/hsz_1-50.html
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #255613 üzenetére
Nekem bejön, szeretek agresszívan játszani és evvel a tankkal meg úgy kell, hogy belemászol az ellenfél szájába sidescrape vagy hulldownban pozícióban.
Jano a lényeget amúgy leírta, ágyú az kellemes 440 alfas ~9 sec reload felszerelve.
Átütés majdnem mindenre elég még az alaplőszerrel is, ha csak a gyenge pontokat lövőd, viszont a skuló sebessége erősen átlagos. Pontosság tipikus kínai.
Torony és testpáncél sem rossz, érdemes riszálni a tankot, ha nincsen rejtve az alsó páncél és face to face harc van. Kupolát rejteni kell az ágyúval, amikor töltesz és nem magasabban pozícióban állsz.
A lényeg viszont a 7 darab turbó, amivel fél percen belül bármelyik pályán a legjobb helyeden vagy, szegény light tankok sem bírják a tempót.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
MODERÁTOR
válasz h1mpi #255591 üzenetére
Pedig annak pont rossz az USB-s DAC-a (nekem is ez a fülesem volt pár évig), én ahhoz inkább egy külső DAC-t ajánlok. Egy olcsó Soundblaster G3-mal (ilyenem is van) is sokkal jobban fog szólni, mint a gyárival.
-
MODERÁTOR
válasz h1mpi #255583 üzenetére
Célzási sebességet kb sehol nem használok, mert többnyire csak TD-ken van értelme, ahol nincs vertical stabilizer. Ill. közepes tiernél persze nincs vertstab, ott a tanktól függ.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #255562 üzenetére
nekem sajnos a Vz. 68 Squall lett meg (50 dobozból csak a kötelező) egyetlen tankot nem akartam és ez volt. Valami gusztustalan egy fostalicska és én is pont ezen gondolkoztam, hogy lehet meglesz az első prem amit eladok, hogy véletlenül se játszak vele
-
Puculo
aktív tag
válasz h1mpi #255549 üzenetére
Hogy kinek mi okoz élményt, azt döntse el mindenki magának. De attól nem hinném hogy minősíteni kell mert valaki máshogy vélekedik, vagy netán tüzérrel ÉLVEZI a játékot, és nem csak alibiből ( küldetések és könnyekkel küszködve ) veszi elő. Szerintem a kerekes járgányok a leginkább toxikusak, mégsem sírok itt a fórumon mert nem tetszik. Nem is ítélkezem felettük. Aki szereti és ügyes benne, legyen vele boldog. Az már más kérdés hogy vadászom rájuk. Ez az én szívem joga.
Elf #255550: Legyen" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Puculo
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #255344 üzenetére
én kifejezetten T9-el szeretek játszani. Toro vagy a Contradictious-t szerettem volna, erre az XM57 és DZT-159 esett ki. Ez van, ennek is örülök. Még veszek majd ládát, hogy a kislányommal tudjunk nyitni, mindig nagyon élvezi - pláne ha még tankot is nyitna apának az lenne a cseresznye a habra!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
xAttilax
őstag
válasz h1mpi #255273 üzenetére
már én is leléptem, de az [oldalukon] fent van pontosan.
de kb ez:
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest