Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#118844) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Látom, hogy megy a csörte arty ügyben. Már mondtam egy párszor, hogy én szeretem az artykat. Csatáim 14%-át ezekkel csináltam. Mondjuk egyre kevesebbet megyek velük poénból, de például az elmúlt három napban elég sokat lenyomtam, mert szeretnék túl lenni a T-55A küldetéseken.

Én azt gondolom, hogy olyan nincs, hogy "mindig engem lő az arty" meg hogy "mindig egylövésezik az arty". Ha ez permanensen igaz minden csatára, akkor ez user error. Engem is lőtt már ki az arty egylövéssel és én is tettem már ilyet. Na és akkor mi van? "Next battle". Ennyi. Fáj ha elkap a táras arty? Nekem meg fáj, ha IS-7-ben ülve elkap a X-es Skoda. Együtt kell ezzel élni.

Változás kell? Ha bevezetik élesben a sandbox-os marhaságot, akkor mit fognak szólni az artygyűlölők? Nem lesz oneshot! Hurrá! Helyette x másodperces kábítás lesz! Nagyon jó!?

Szóval nem sírni kell, hanem mozogni, elbújni és akkor tuti, hogy az arty sem fog megtalálni.

Ugyanaz, de mégis más: Tudjuk, hogy nincs manipuláció az MM-ben és az RNG-ben, de amikor nagyon figyel az ember, akkor érdekes dolgokat láthat.

SPG-3: 3k sebzés kiosztása a feladat, ami mondjuk 212A-val nem egy lehetetlen küldetés, kivéve, ha az RNG úgy dönt, hogy a lövések nagy része csak mellé megy, ami betalál, az meg alsó értéken sebez. Kb 35 csata kellett hozzá.

SPG-5: 8-szoros sebzés... Mondanom sem kell, hogy bármivel próbálkoztam, a legjobb esetben is alatta voltam a szükségesnek néhány száz dmg-vel... Kb. 50 csata mire meglett.

SPG-11: Elindítottam ezt a teljesen szerencse függő küldetést. Már máskor is próbálkoztam vele, de ami hébe-hóba előfordul (a dupla találat), az ilyenkor vagy nem jön össze, vagy a 100HP-s ellenfélben is hagy még 15-öt. Ezzel próbálkozom most, amikor a 14-es küldit simán hoztam volna (ha az van beállítva) az alábbi (Jagadának dedikált) csatával:

Eddigi legnagyobb sebzésem artyval:

Bocsánat ha hosszú voltam. Most megyek vacsizni, adig is csendben maradok. ;)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.