- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
Sanya #167059 üzenetére
nem értem a kérdésed: ha a netsebességmérő 120 megabitet és 14 ms pinget mér- a játékba lépéskor már 100 ms fölötti a ping, a játékban meg néha eléri a 300-500ms-t akkor mi köze van a boxnak ehhez?
ráadásul optikai kábel van végig.a hálózatban nincs jelentős ingadozás: 100 mérés átlaga is magasabb, mint 120 megabit./ amugy ennyi az előfizetésben szereplő sávszél./
tehát a szolgáltató felőli oldat tuti jó, plusz a letöltésem is folyamatosan 12 MB/ sec fölött van.
játszom még pár online gaméval, sehol nincs gondom, csak a wot szarakodik. -
h1mpi
félisten
válasz
Sanya #132384 üzenetére
Akkor próbáld ki egyszer
pont a gsync az a dolog amiről felhasználót, aki kipróbálta vagy vett (nem csak beírja a fórumra, hogy annyira sokat nem tud) egy olyan monitort csak ámuldozni hallottam. 60 hz vsyncre fekesleges 144 hz-es monitort venni, akkor oda elég egy 60 hz-es is felette törheti a képet. WoT-ban is érezni a diffit, de egy FPS játékban ahol folyamatosan forgolódsz na ott jön ki igazán az az elképesztően sima érzés. Ezt sajnos ki kell próbálni, azt se lehet leírva érezni, hogy egy 1000-es sport motor hogy gyorsul 0-100-ra
-
jagada
addikt
válasz
Sanya #120386 üzenetére
Ne vicceljünk már 20k meccs neked az eleje? Akkor én még az elejénél sem tartok? Én is letoltam vagy 5-6k csatát úgy, hogy semmilyen videót nem néztem, nem olvastam utána dolgoknak, aztán volt 1 év kihagyás is, ill. nem költök egyáltalán a játékra, csak most vettem nemrég egy alkalommal 3 nap prémet, hogy tudjak farmolni a nagy leárazásra. QB csaja is szokott gurulni az accjával, mégse húzza le neki a béka segge alá. De pont az ilyeneknek nem való ez a játék, akik 20k meccs alatt olyan alap dolgokkal sincsenek tisztában, hogy foglalásánál resetelni kell, meg lövés előtt meg kell várni, hogy beszűküljön a célkereszt, ill. a különböző fogyóeszközök, lőszertípusok alkalmazása a megfelelő helyzetben. Nem vagyok egy stat huszár, de akinek 20k meccs alatt vörös a statja azok csak elbaccák más játékélményét is és nem valók a játékba, azok inkább LEGOzzanak.
-
Luperator
tag
válasz
Sanya #119560 üzenetére
Az nekem sem hiányzik... De amit itt olvasok és amit sokan hiányolnak az a report gomb amit nem nagyon értek mert ki hogy játszik... Tegnap utolsónak lőttek ki, előtte még kilőttem egy német 8as td-t és még én kapom a noobot mikor amennyi életem maradt esélytelen lett volna a győzelem.. Ezért kell? Sok játékos eléggé alulszocializált, hogy ennyi jut el az agyáig...
Persze van, hogy az egész csapat egy rakás.... Velem egyetemben de akkor meg ez van. Amúgy a francia ágat várom..
-
rlazol
veterán
válasz
Sanya #119136 üzenetére
lacibacsi-val egyetértve, okosan kell elhelyezni. Pl ha az IS7be szánod őket de az még nincs kifejlesztve figyelned kell, h az Is7nek más a legénységkiosztása mint az elődeinek, ennek megfelelően kell képezni.
amúgy igen, megtartós tankba tedd őket. Én oúgy csináltam, h elindultam egy vonalon, és az első olyan tankba tettem a csajokat, aminek a legénységkiosztása megfelelt a céltankénak. Így a későbbi grindelésben tovább fejlődtek. -
lacibacsi
addikt
válasz
Sanya #119136 üzenetére
A hálószobámba tenném őket és ha jól végzik a dolgukat, akkor én sem képezném át őket.
Amikor megkaptad őket, akkor már választottál nekik tankot. Hogy át akarod-e őket képezni más tankba, esetleg más képességbe, ez csak pénztárcád függvénye. A lényeg: abba tankba tedd, amelyik, vagy amelyiknek a vonalán valamelyik tank megtartós (lesz) és elég sokat is játszol vele, hogy ha már vannak, akkor legalább ki islegyenek használva a leányok.
-
KisApám
addikt
válasz
Sanya #117824 üzenetére
Elvileg csak 5-6000 Ft az a Type 62.
Adnak hozzá 6150 GOLD-ot is +25 db 2x XP szorzó izét 2 órai tartammal/darabja.
A legtöbb ilyen tankkal így van - vegyél hozzá még ezt, meg még azt, és akkor viheted.
Ha használsz GOLDot, akkor no problemo, jó áron van az a TIER VII-es light.Nekem meg van a Type 64 (ugyancsak kínai light, de "csak" TIER VI), és a 10 fokos gundepet többre becsülöm, mint azt az 5 fokosat (főleg amikor ha a toronnyal hátra fordulsz, lemegy 1-2 fokra...)
Azaz nem veszem meg azt a Type 62-t plusz azért sem, mert TIER IX-X-ben nem akarok sz*rakodni a 145 pennel, és hogy szinte CSAK GOLDot használjak, ha sebezni is akarok rendesen.
-
emre
veterán
-
popey37
addikt
válasz
Sanya #112875 üzenetére
miért lennék csaló? amennyi előnyőm van belőle, ugyanannyi hátrányom is, nem gondolod?
mivel nem látom hol a bokor és fa nem tudok elbujni max az épületel mögé ha vannak.
a modokat meg a hivatalos magyar és orosz wot oldalról szedtem le, thát egyik sem tiltott.
auto aimot és bot modot nem használok, sőt még az auto célzás is ki van kapcsolva, mivel 10-ből 7x mellé lő.tehát ezek ismeretében milyen jogon nevezel csalónak?
A kancsót meg hagyjuk, azt fel sem veszem, ez a kijelentésed nem engem hanem téged minősít.
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Sanya #109800 üzenetére
nem mintha szeretném vagy élvezném az artykat, de magas tierben így is könnyen megesik, hogy csak 4-5 lövésed van a meccs alatt. ha még kisebb lenne a sebzés, akkor aztán már tényleg értelmetlen lenne artyval menni.
mondjuk pont ezért nem értem, hogy miért sipítoznak az arty folyamatosan, hogy védjék meg őket. a védelem által passzivitásra ítélt tank kieső sebzése sokkal nagyobb hátrány, mint hogy az arty nem lő még kettőt.
-
Emu
őstag
válasz
Sanya #109271 üzenetére
A 6k-t én is még KV3-al csináltam meg, a 8k-t KV4-el, a 12k-t pedig ez alapján STI-vel kellene
Néztem egy-két replayt is, azonban 8-ból 7-nek csak az rng miatt lett meg a küldi. Rét közepére kiáll ás nem lövik át szemből a TD-k, W-t nyomva egyenesen átmegy a másik bázisra közben csak láncolgatják néha, egyébként minden pattan róla stb...nekem mikor lesz ilyen mákom? -
galervin93
addikt
válasz
Sanya #104404 üzenetére
Egy üveg ásványvíz a sivatagban meg ötvenezret is megér.
:-D (Sem az én, sem barátnőm kukija nem meredzik tankokra - utóbbi igen kellemetlen meglepetés volna :-D ).
Hogy mennyire exkluzív vagy sem, őszintén szólva nem tudom, bár játék közben ez a jelző nehezen értelmezhető, pláne sok előnyt nem nyújt.
Ugyanígy eladom a saját accomra érkező kis szintű prémiumokat is. Free garázshely, még ezüstöt is kapok érte. (Persze legközelebb aranyban kapnám az árát... Csak nem annyit, amennyire zavarja a szemem a kihasználatlan, garázshely-foglaló járgány. :-D Szeretek rendet tartani, ha valamit nem használoi, szanálom is kifele. Ha lenne sok időm játszani és ez lenne "életem hobbija" valószínűleg sokkal tudatosabban játszanék. De csak funból megyek, akkor meg azt szeretném, ha azonnali élményt adna, nem egy majd... talán... eccer... jellegűt. (Távoli hasonlat a horgászat, de mióta évente max annyit tudok kint lenni, hogy egy kezemen is meg tud számolni, akkor inkább megyek olyan vízre, ahol fogok is valamit. Megvan a fílingje az "egy kapásra várok egy nap" eldugott-zegzugos vizek pecáinak is, csak éppen időm nincs már ilyesmire.)
Száz szónak is egy a vége: kinek a pap... -
kedvesgabor
tag
válasz
Sanya #103968 üzenetére
A 13-90-el újra játszok az amx30 miatt...az milyen szar lett...vagy én
300-at zuhant a wn8-em mióta újra elő vettem....ami viszont baj, hogy nem olyan élvezetes mint régen...nekem legalábbis. Mondjuk azzal goldot nem használok. Régen minden jobb voltAmúgy a nagy gold vitába beleszólva, szerintem nincs semmi kivetnivaló benne, én prémium nélkül tolom, így is ki tudom gazdálkodni az árát, igaz sok ágat húzok egyszerre, meg van T34-em is és csak a T54e1-nél használok goldot. T8-ig átlagba pluszosak a csaták.
-
Pete55555
addikt
válasz
Sanya #101127 üzenetére
Ja, ezt nem mondtam, de ugye modpack felrakása előtt angol volt a kliens. Felraktam, magyar lett. De a kis zászló még mindig angol...
(#101128) nyunyu
Működik, köszi
Ezt le is mentem. Sokszor volt már ilyen, hogy azért nem raktam fel a modpackot, metr magyarra váltott, pedig amúgy jó lett volna.
-
sebijani1982
senior tag
Most már csak azt kell kideríteni, ki az aki Serb-nek kémkedik itt a fórumon!!!!!
Utána már tudnánk, hogy kinek kell szólni, hogy ugyan engedélyezzék már az MM-nek a feltételek teljesülését.Illetve az a személy szerintem simán SÖRMÉRGEZÉST fog kapni, ha kérésenként kap 1-1 dobozzal.
Mielőtt bárki hasra ütésszerűen jelentkezne, bizonyítékot kérünk a SERB-bel való konspirációra.
A bizonyítékokat ide a fórumba a: "Nem csak a potya sör érdekel!" jeligére várjuk! -
-
Patrick76496
őstag
Akkor grat.
Igen, itt nem kell utána sebezni, viszont a 2k spot mindenképp kell. Itt is egy jó platoon-nal simán meg lehet csinálni. Bár nagyon pályafüggő.
Még mindig sokkal könnyebb, mint a 4k spot. Nekem ez konkrétan 2. körre lett meg (csoda), mondjuk előtte egyáltalán nem is próbáltam megcsinálni, mióta változtatták. Nem is tudtam róla, hogy könnyebb lett, meg nem is volt időm játszani.
Te tudod. Én egyik megvétel után sem tartottam meg azt a tankot, miután meglett a Lóri korábban és most pár hónappal ezelőtt az AMX30, egyből adtam el. 3 sec-es aimtime vert stab nélkül egy light tankon, bwáh.
Undorító.
-
Patrick76496
őstag
Itt van a pontos leírás: [link]
1500 spotolt sebzés kell, amit a csapattársaid vagy a szakasztársaid lőnek meg. Plusz kell 1000 normál sebzés, amibe elvileg a szakasztársaid sebzése is beleszámít (kérdés, hogy ha az 1500 spot is tőlük van meg, az is beleszámít-e ebbe). Még egy érv, amiért érdemes szakaszozni, az IM-ek sokkal könnyebbek így.
Másodlagos feladatként pedig túl kell élni egy meg kell nyerni a csatát. Azt nem kéri, hogy marad spotolatlan, szóval akár lehet aktív spot is.
-
-
AVarice
tag
Utána nálam is ment, csak egy 2 percre kidobott és nagyon fura volt mert minden más netes tartalom müködött. Próbáltam a weboldalt, de az sem ment...
Én is mentem reggel TigerP-vel, de olyan agyhalott csapatot kaptam folyamatosan, hogy amint elértem a 2E dmg-t egy csapásra a csapatom meghalt, aztán körbevettek.
-
Chris0321
veterán
Ha szeretsz játszani nagy lassú de viszonylag páncélozott tankokkal akkor igen. Az ágyúja ugyanaz mint a Bélának, csak most tizes szinten. Ha jól tudom van teszt szerver, menj fel és próbáld ki. Én gyakorlóba mennék be vele egy ismerőssel próbálgatni a páncélt, mobilitást, stb mert úgy tudnád mikor mivel lőnek, elég sok goldot használnak a teszt szerveren mert lényegében ingyen van.
-
lacibacsi
addikt
(#86370) Sanya: Köszönöm.
(#86371) jr1994: Őszintén szólva e-bay-ről nem gondolkodtam vásárolni. Biztonságos az? Már úgy értem, hogy te megkaptad, amit szerettél volna, de vajon 100/100 az arány, vagy van akit átvernek? Te melyik eladótól szerezted be?
(#86372) szbalogh: Igen, ezt tudtam, de ezen kívül más nem jutott az eszembe.
(#86374) MinionFlasH: Na igen. A sebesség nagy úr, de azért a 28 km/h nem olyan rossz (ha valóban tud ennyit). A Su-100Y-ra 35 km/h-t ír, amit tud is tartani. Nem fénysebesség, de azért el lehet vele cammogni bárhová...
-
jozefgucci1
addikt
Nekem is van hat darab ,de még nem töltöttem be egyszer sem . Próbálom oldalról kapni az ellent akkor elég tud lenni . Tegnap meg is lepődtem mikor az utolsó lövésem menet közben elvitt egy IS8-at szemből . Valahogy a buldog jobban fekszik nekem . Felraktam arra is a tízes ( darab) táras ágyút és szépen lehet vele csipegetni a nagyokat . Minden értelemben tud meglepetést okozni . Tegnap IS7 -et sebeztem a 150 pennel ! Kedvencem mikor egy IS3 egyedül marad és szépen körberajzom és bekapja mindet ami a tárban van .
-
echterion
nagyúr
Akkor várok az ilyen mázlira. Kell még cirka 225ezer xp a t57-ig, a Panthert meg lassan kifullozom. Mondjuk azzal tök jó csatákat szoktam tolni, lehet, hogy nem cserélem le a Panther II-esre, és picit hagyom elitként funkcionálni.
(#83978) LK: Most mijé' mondasz ilyeneket? Én se tudtam az új módról, na.
-
TESCO-Zsömle
titán
De ahhoz is kell a nagy kaliber, mert például a korábban említett T6-os franciába csak HEAT van, prémium repesz az nincs. És persze azt is érdemes észben tartani, hogy a "kövérebb" RRO lassabban repül a plusz súly miatt.
A németen kívül minden Arti-ágat elkezdtem már. Aki splash-elni akar az szvsz az amcsikkal kezdjen.
-
Kakumix
senior tag
Nem kell felfognod semmit, ha sebzel 8000-et
. Sebzés és sebzésfelfogás összesen 8000. De egyébként van pár T10-es heavy, amivel lehet próbálkozni (Maus, E100, IS7), hogy saját sebzés nélkül is meglegyen. Vagy összeszámoltok a klánban és úgy indítjátok a csatát, majd az ellenfélhez került haverok csak lepattanót lőnek rád
-
04ahgy
nagyúr
Igen, szerencsém volt, azt egy percig sem firtattam.
Az XP-t mindenesetre megadta rendesen, 1340 az alap, csak azon lepődtem meg, hogy 1200-1250 fele már lehet számítani ászra, úgy tűnik, itt most nem.
Sok jó játékos tolja a WZ-111-et.
(#81675) Djuree: Az 1,3x érinti a prémiumokat is, az 1,4x csak normál járgányt.
HGyu
-
Pete55555
addikt
Az jobb, hogy visszahúzódik egy baszottnagy tank előtted 40 méterre a szikla mögé, majd akkor látod meg imét, mikor kb 5 fokot kitakar a látómeződből, ellövi magát, s mikorra visszament a sziklák mögé?
Erről beszélek.
Arty: GW TigerP annyira felidegesítet, hogy még akciósan eladtam. Nem találtam el vele semmit. (100-as legények, csoki, felszerelés, stb.) De annak is örültem már, ha lőhetek valamire, mert olyan lapos szögben lő ez a szar, hogy ha van előtte egy 20 cm-es kő, azon se lő át.
Megvan a kis 6-os FV arty, na azzal lehet dolgozni.
A célzás artyval vicces. Sokan mondták, és én is tapasztaltam, hogy megyek rá egy -tankkal- az artyra és kapásból rámfordulva képes pontosan eltalálni, és kilőni. Na, mikor megvolt a GW TigerP kipróbáltam. És tényleg!! 400m-re beszűkült célkereszttel alig találok el egy T-32-t. De 100m-re ráfordulok az RHM-re, lövök kapásból, és bumm, telibe. Érdekes
BTW ez mind-mind a 25%-os RNG miatt van
(francokat amiatt van, csak ezzel tudnak takarózni) -
Kakumix
senior tag
Két hónapot pihentettem magam és távol tartottam magam a WoT-tól és sok minden újra új. Volt egy csatám mikor valami bazinagy tankkal voltam és nem értettem, hogy spotolnak fel mikor messze voltam a fronttól és csak a torony kis része látszott ki a domb mögül, aminek a tetején még egy bokor is volt. Bekaptam egy pár találatot mire rájöttem, hogy hiába csak 10 centi látszik ki a domb tetején és van takarásban egy bokor mögött a torony teteje, a WoT szerint ez nem számít, olyan mintha a teljes tank a dombtetőn lenne és csak a bokor takarja, ami nem ad láthatatlanságot csak egy kicsit takar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest