Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
de lehet mégis Cillian Murphy lesz

Gemini ismét a kép alapján:
A Cillian Murphy – WOT Kapcsolat megerősítveEz az előző együttműködés nagyon erősen alátámasztja azt a feltételezését, hogy Cillian Murphy lehet a 2026-os Holiday Ops sztárja.
Korábbi Partneri Kapcsolat: A Wargaming (a WOT fejlesztője) korábban is felkérte a Peaky Blinders szereplőit, köztük Thomas Shelby (Cillian Murphy karaktere) karaktereit, hogy egyedi szinkronhanggal ellátott legénységi tagokként jelenjenek meg a játékban. Ez azt jelenti, hogy már van egy kialakult munkakapcsolat a színész és a cég között.
Fizikai Illeszkedés: Ahogy korábban is beszéltük, Cillian Murphy fizikai megjelenése (vékony testalkat, rövid haj, hosszú nyak) tökéletesen illeszkedik a Holiday Ops 2026 promóciós képének sziluettjéhez.
Trendek: A World of Tanks előszeretettel vonultat fel olyan világsztárokat karácsonykor, akik már korábban is kapcsolatban álltak a játékkal, vagy akiknek karakterei már megjelentek (mint például Arnold Schwarzenegger vagy Chuck Norris is).
Összefoglalva: A fizikai leírás, a sakk-nyom és a korábbi Peaky Blinders kollaboráció miatt Cillian Murphy valóban az egyik legvalószínűbb jelölt a WOT idei karácsonyi kampányának sztárjára.Benedict Cumberbatch-nak több köze van a sakkhoz, stratégiai gondolkodáshoz (filmszerepekben), így erősebb jelölt. Minden más egyezik esetében is.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
"Drágalátós IS7-ünk, csak azért, mert a dühöngőbe bement hogy legyen kit lőni,..."
Nezd a jo oldalat! Legalabb megtalalta a helyet a palyan! En a legutobbi par napban sokszor nem is ertem mi tortenik a palyan mert a tankok 2/3-a azt sem tudja hol van, ossze-vissza mennek es kaotikus az egesz.
Anno mondtam haveromnak a 2.0 utan, hogy hiaba varja hogy par honap mulva eltunjenek a "turistak" a WoT-bol, mert mire megunnak jon majd pont a karacsonyi akcio es ujra fellelkesednek. Szerintem most pont ez tortenik.
Egyebkent miert vagy ennyire rafuggve az XP szamitasi rendszerre? Mar sok ilyen posztot lattam toled. Majdnem 500k free xp-d van, az E50M-bol meg ugysem tudsz jelenleg tier 11 tankot kifejleszteni.
-
po1son
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi!

h1mpi -
Reméltem, hogy nem köveznek meg itt a topikban, mert nem síros hozzászólást írtam.
"Hülye és bot mindenki a csapatban, ezért nem magas a wn8-am"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Taragas - Na örülök hogy nem vagyok egyedül a klubban és neked is tetszik, de szerintem a Grille saját szintjén egy picivel erősebb a fix 750es alfa miatt +-rng.
Ágyú amúgy ctrl+c pontosságban és szűkülésben.Amit még elfelejtettem írni, hogy sok alkalommal lőttem ammoracket ellenfélnek, de általában úgy hogy egy lövés volt az ellenfél amúgy is.

-
Taragas
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Téves, mert még az 1050ti ilyen elfogatható a wothoz, az a proci ősrégi, és biztos az okoz problémat. Nekem 5700x 3d-m van, és csak nagyon ritkán van (egy kezemen meg tudnám számolni, amit észre is vettem), hogy bezuhan egy pillanatra az fps. emlékszem amikor a division 2 alatt elkezdtem fejleszteni, és már a proci csere akkorát dobott a stabilitáson mint az állat.
-
Met
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem hiszem hogy a játékon belüli jelentgetés működik.
Na meg ha jelentesz valaki hogy BOT és elég sok report megy a játékosra akkor megnézik hogy VALÓBAN az-e.
De ugye a játékosok nagy része már rögtön írja hogy "report bot" ha nem oda mész ahova szerintük kéne. De az nem BOT hanem általában csak egy játékos aki nem úgy játszik mint a többiek. Mert mondjuk visszaír. -
-
diegho
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem gyengébb, hanem más. Canopener tud sidescrapelni, többet pattint, 11-esnek gyengébb a páncélzata, nem tud annyira sidescrapelni, viszont a löveg nagyon pontos, duplát tolva is. Canopener inkább első vonalas, Conti inkább support.
Canopener abból a szempontból erősebb, hogy a 8-as tankokat nagy könnyen megeszi, ha jó leosztást kapsz, akkor lehet dominálni. -
diegho
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Én sem tartottam erősnek korábban, de nagyon kemény gép. Pláne úgy, hogy field mod nélkül húztam ki vele a 11-est. A 11-es armorja gyengébb, de a löveg valami brutális.
Alapvetően szerintem a 11-es tankok nagyon jól balanszoltak, kivéve a pár gyengébbet, de nem látok nagyon kiemelkedő op tankot. -
po1son
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Azt azért csinálják mert kulcsot farmolnak. Az első 3 fázisban kell a legtöbb sebzést kiosztani, utána már le lehet szarni az egészet.
Ha te vagy a legtöbbet sebző mielőtt elkezdődik a "boss fight", azaz a negyedik fázis akkor te kapod a legtöbb kulcsot még akkor is ha a negyedik fázisban semmit sem csinálsz. A szokásos wg logika....
-
h1mpi
félisten
-
köpet
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Tény, ez nem az, amivel az ellenfél előtti bokorig elkúszol észrevétlenül, én inkább medként használom ha a spot nem megy. Most néztem, ezzel van a legmagasabb wn8 és dpg eredményem a magasabb tierbeli light-ok közül, ami még mindig szánalmasan alacsony, de azt talán jelzi, hogy nem használhatatlan tank.
-
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Magic rng. Tessék jobban játszani. Le lett írva.

Én mikor ezt leírom kapok hideget meleget.
4 killes küldinél az utolsó kill az 2 tankba low roll hogy minimál hp-n maradjanak.
Arty kill küldiknél annyi light amennyi befért (simán 4) vagy nem volt arty.
Td sebzéses küldinél alig találsz td-t. Lehetne sorolni.
Ezért írtam, hogy itt nincs random csak amit a wg ad.Mostanában artyzom 99%. Van hogy beszülkülsz célzol és mellé. Vagy 80-100hp-.
Aztán van hogy csak ráhúzod a célkeresztet egy futó lihgtra pálya másik végén félig se beszükülve és garázs. Lehetne sorolni.
Az ilyen random dolgokkal tele minden short (youtube, tiktok stb).Egyébként akik az eszet osztják azok nyugodtan betehetnek wot nevet is a hsz-be. Csak hogy lássuk ki mire vitte. Mert az enyémet mindenki tudja. Így lenne korrekt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Most amugy is kaosz a kobon ami megy randomba, mindenki meg van orulve valamiert az extra battle pass miatt, olyan dolgokat latok, hogy el sem hiszem...
Az elobb az ellenfel Manti-ja vegig szaladt a hatul kempelo 5 tankunk kozott, full HP-n atment rajtuk es nekem kellett visszamennem jo poziciobol, hogy kilojem mielott elkapja az arty-kat...
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Ez ilyen, ha előző csatában volt 4 kill csak úgy akkor azt dobja vissza bónuszba.
Az új fiókos győzelmi arányommal pikk pakk meglenne, ez a küldetésed, ja nem.
Amúgy meg minő véletlen hogy a 2.0-ás jutalom által választott (Olasz közepes) ágamon, összességében nézve pont a Standard B-el nem megy a játék.
Holott a frissítés előtt, jó pár éve az egyik favorit, sőt a legtöbbet játszott tankom.
Na mindegy! -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Jó kérdés amire a WG tudja a választ!?
Mint mindenben ebbe a témában is nagy a "sunnyogás" nincs konkrétum.
"Vannak forgatókönyvek, melyek bővülnek" sort olvasni a cikkben.Tipp!
1. Szerintem már nincs értelme segíteni hiszen jó ideje, talpra áll a tank az idő leteltével.
2. Cikkből kiindulva, ha rád is terelődne a gyilkolás ténye pl. az említett esetben de még nincsenek a neved alatt jegyzett hasonló esetek, max. xp és kredit megvonást kapsz a károsult javára ill. ismét kérdéses hogy mennyi büntetlen csata kell ennek elévüléséhez. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nem a "csapat sebzés"-en van a hangsúly , csapat gyilkosság!
-
po1son
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Rohamba szerintem gyorsan és agresszívan kell játszani csapatban, itt a egyedül elmegyek egyik oldalra nem működik. Anno én is sokat hibáztam ebben a módban, hogy elmentem "világot látni" a pályán, közben meghalt a csapat nagy része. Nem kell túl gondolni ezt a módot, itt -1 tank sokkal nagyobb érvágás a csapatnak, mint randoba.
-
h1mpi
félisten
-
Szibilla
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem csak a kezdők miatt vicces az idei szezon, hanem a magamfajták miatt is, akik most a rohamot csak arra használják, hogy a 11-es tankokra kitermeljék az XP-t....tehát csak olyan tankokkal megyek, amikkel ez működik, ha megfelel az adott pályára, ha nem.
Mindenesetre nem panaszkodom, tegnap nekem jól adta, de tisztában vagyok vele, hogy lesz ez még így se.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Az van, hogy asszem én is feltettem ugyanezt a kérdést, aztán gondoltam úgyis csak egy 'pool' van, ahova ezek a pontok mennek, szóval először a windhundos high calibert csináltam(heavy küldi), aztán a draveceseket, de annyi eszem nem volt, hogy megnézzem, hogy hozzáadta e, amikor meglett. de tier6-al pikpak meglesz. nekem asszem 45tp-vel lett meg a 3k, direkt erre tartottam meg, mert nagyon tetszett amikor grindoltam.
egyszóval nemtudom, majd te megmondod
-
válasz
jano_77
üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy egyszerre csak egy tank kampánya lehet aktív, és annak a küldetéseit csinálod - pont mint korábban.
A Windhund-nál, ha már megvan a tank, a "with honors" jutalomért játszol, azaz mind a 15-15-15 kihívás teljesítése után jár 360 (vagy 180?) nap prémium, pénzecske, stb. Ilyenkor az ezüst pajzsos progress pontok mennek a levesbe. -
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Nem gondolom, de legyen neked. Küzdj a botokért. Én már ne fogok. Küzdöttem eleget.
Mint írtam magamért, a küldikért.
Ha olyan a csapat játszom. Ha nem bele szarok. Ezt a filozófiát választottam. Ezzel együtt nem fogok az arty mögött kempelni és még 1-2-3 lövést leadni, hogy jobb legyen a stat.
Ahogy a wg írta. Mindenki úgy játszik ezzel a játékkal ahogy akar. És úgy rontja el mások játékát ahogy akarja. Persze chatben nem irhatod meg neki, hogy egy büdös gyökér. Ezért ban jár. Ha kilépsz szintén büntit kapsz. A lényeg, hogy a 2000 wtr-es bot tudjon játszani, érezze jól magát. Ja és hogy az ágyú kevesebbet sebezzen, hogy pár hp-n érezze még jól magát. És ezek tények. Nem az én kitalációim. -
válasz
jano_77
üzenetére
csak sokkal összetettebb lett
Pont hogy egyszerubb lett, mert itt minden csak pluszt ad, field modnal volt lehetoseg, hogy "balra vagy jobbra" mesz a fejlesztesnel

Itt annyi a nagy "bonyolultsag", hogy milyen sorrendben mesz rajtuk vegig, de a vegeredmeny mindig ugyan az lesz, mikor az osszes ki lett fejlesztve.
En ebbol a szempotnbol sokkal "intelligensebbnek" tartom a field modokat.
-
Remiel
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Köszi már kifulloztam a fejlesztéseket, csak más tanknál láttam ezt az opciót itt meg nem és ezért kérdeztem... már csak az elite jutalmakat kell kiszednem, de hát az csak kozmetika... ja meg a legénység van még bár azzal sem állok annyira rosszul, 2 ember 5-ös 2 meg 4-es szinten van
-
Gyuri27
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Persze csodák vannak. De mikor a top tankok 3000 alatt vannak és 2 perc után 0-7 oda akkor nincs miről beszélni.
Már azon elmegy a meccs, hogy nyitott pályán a light milyen játékos pl. És az meglátszik az első félpercben hogy az egyik 3000 a másik 6000 és direkt nem írtam lila wtr-et.
Ez minden napos történet.
Ha több light van és egy oldalon bohóckodnak nézd meg csata után mind 3000-4000 kórül lesz. Már buktátok is a meccset 1-2 fogyatékos miatt. Én nem kommandózok másik light mellett. Pedig én se vagyok jó játékos. De ezt azért felérem ésszel.
Ezért írtam, hogy még ha premhez is kötve, de had játszak olyanokkal mint én és ne agyhalottakkal. Mert 3 light egy oldalon, egymást lökdösve, akadályozva azért agyhalottság.
Vagy amikor elöl vagy bármivel mert van álcád és a boroknak próbálsz szopotolni. Erre jön a gyökér teljes gázon kilök, kitől a bokorból. Mögéd áll akkora bármivel mint a ház. Aztán lövöldözik. Ehhez mennyi ész kell? Mennyi, hogy ne szopassuk a spottert? Mert ugye a vége az, hogy ő spotolódik és engem lőnek. Szóval nem szeretek ilyenekkel játszani. -
joergie
őstag
-
válasz
jano_77
üzenetére
Jah, hát ezt a teljesítmény kényszert el kell sajnos engedni, majd meglesz egyszer...
Láttam Po1son kolléga 10k score-ját is, na mondom megnézem az enyémet, elvégre csak 2010 óta itt vagyok játékban - pár év kihagyással itt-ott... 6600 pontocska körül
Hagyjuk akkor. Majd meglesz minden, előbb vagy utóbb.Ti meg játsszatok ügyesebben!
Én egyedül 3v1-et már nem fogok lehozni, T10-Ben főleg nem, pláne ha minden tankom alá ejti a lőszert - kivéve ha épp nem felé repül.
-
Derron
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Tegnap azt mondta Scheff, hogy nem tesztelte őket, mert azt csak stream en kívül tehetné, de szeptember eleje óta 0/24 ben tolja a stream et. Biztos lesznek hamarosan videók róluk, de most mindenki rá van feszülve a küldetésekre.
Más1: A nagy kalibert csak egy játékos kaphatja meg csatánként? Tegnap mentem egy kört IS7-el, az ellenfél össze HP ja 27000 körül volt. Sebeztem 5600 környékén amivel top sebző lettem a csapatban, de kikaptunk, és az ellenfélné volt egy játékos aki 7k+ sebzést hozott össze. Ő kapott nagy kalibert én nem.
Más2: A küldiket meg lehet csinálni TierXI tankokkal? Vagy TierX a limit?
Gondolkodom, hogy töredékekből és free XP ből kihúzom a T803-at, még elég OP azzal talán sikerül nagy kalibert összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen processzort vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

de most 4-5 évig nyugi lesz. 230 FPS-el megy 2K fullon a GTA V

ne a WG döntse el