Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Jolet
üzenetére
Ezt a részét nem is figyeltem, hogy 7 naponta aktiválni kell.
De ez nálam nem a bátorságról szól, én elvből nem használok hasonló dolgokat.
(#136365) rlazol
Csak utána tegyen ki az off-ba hogy kit tiltott le, mert én például feleslegesen senkinek sem fogok válaszolgatni.

-
-
kchryss
veterán
válasz
Jolet
üzenetére
sounds.xc
"enabled": false(#133758) @DrDobos:
xvm oldalán jelentkezz be és a "Settings"-nél a "Chance to win" alatt pipáld be a dolgokat. -
galervin93
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
Két nap alatt 2 Gore-t lőttem a nyolcas némettel, meg valami 2000 átlagot hoztam vele. Beteg... Ja persze a T55A utolsó küldetése nem lett meg egyszer sem (pontosabban a javítás), mert hol veszítünk, hol meg valami bottom tier behúzza a top xp-t egy-két ezer szpot miatt... Tököm tele van már, hogy emiatt nincs meg a T55, meg amiatt, mert az MT15 javításakor T-54-ben ülve az utolsó Grillébe szánt lövedékm lassabban ért oda, mint a Leo PTA-nk lövése, pedig az is csak ennyin múlott, az a kill kellet volna. Idegbajt kapok a hülye no skill küldetés feltételektől...
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Jolet
üzenetére
Mitől is?
Én ventit, meg hálót és csigaszemet használok rajt. A Jányoknak acél, lámpa pk, többiek álca. Bitangos a cucc. Biztos van aki gyorsítót használ.
Szóval jó az a gun szerintem. Csak spot legyen. Pontos. A rof jó. Szükülhetne gyorsabban. Meg az a 240 is lehetne több. De azért ne akarjunk mindent.
-
po1son
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
Én is csak küldetésre használnám, már csak a "kettő szinttel feljebb öljek 2 heavy-t" küldi van és utána szenvedhetek a 14.000el.
rlazol - Hát nem szabad naivnak lenni, mert lehet nagy pofára esés lesz a végén...
emre - a rita cikkben nem látom azt a részt, hogy ingyen megkapjuk.
-
zodo
nagyúr
válasz
Jolet
üzenetére
Szép menet!

Bocs ha ilyen mély sebet ejtett a múltkori értetlenkedésem!
Más:
Lehet már kérdeztem a Obj. 140 vs T-62A vásárlási szándékom kapcsán de melyik ajánlott az élvezhetőbb játékhoz?
Alap adatok alapján az Obj-t választanám és ha a szerencse velem van már a hétvégén meg tudnám venni valamelyiküket.
32-38k xp és 600k kredit választ el tőlük de kredit fele máris meg lenne ha eladnám a Német prém Pz. T25-t. -
Viktoár
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
Hát akkor csak nekem van cumi vele.

Érdekes dolog ez mert már több tanknál feltűnt hogy mintha "személyre szabott" rng-t kapna.
Például egy bizonyos tankot egy bizonyos arrtyval mindig oneshotolok.Úgy értem mintha lennének ilyen párosok amik nem bírják egymást.
Amit írsz az is érdekes,egyik percről a másikra olyan cumit ad hogy még a hülyének is feltűnik hogy nem kerek valami a játékkal.

Na mindegy,hanyagolom azt a td-t mert ez így egy kalap kaka.Mivel 10-es így nincs sok értelme húzni,főleg mert a pénzt viszi mint az állat.
-
nyunyu
félisten
válasz
Jolet
üzenetére
~24%-nál járok 33 óra játék után.
Mondjuk én a gyengébb ágakkal kezdtem, amikhez nem nagyon van tankom:
- 67 Chi-To+27 O-I: 64678/96
- 146 Skoda T25: 89591/100Aztán amikor pár óra után már elegem van az állandó szívásból, akkor előkerül a nagyvas:
- 80 WT4: 140824/76WT4 0,95 frag/meccs értéke nagyon csalóka, ugyan jóval magasabb, mint a Skoda T25 0,68 értéke, de azzal nem kamikaze módon játszom, így egy meccs SOKKAL tovább tart.
Így viszont az óránkénti fragok száma már nem olyan rózsás, alig 6-7.
Skodán nincs 6th sense, aztán ha látom, hogy BT8 valamelyik nemszeretem pályán, és az ellenfélnek 2x annyi sárga nyolcasa van, mint nekünk, akkor arra a meccsre nem pazarlom az időmet, uzsgyi előre, szembejövő scoutba beleereszteni egy tárat, és minél hamarabb kilövetni magamat.
Aztán jöhet is a következő tank, hátha azzal kegyesebb lesz az MM, és lesz esélyem sebzést/fragot gyűjteni.Nincs annál rosszabb, amikor 10 percig küzdesz az életedért, hátha leesik valami jutalomfalat alapon. Általában nem szokott.
WN8-at/statot már rég leszarom.
-
h1mpi
félisten
válasz
Jolet
üzenetére
Én ugyanezt használom max körbetáncolásra jó amúgy semmi másra. Amikor ezzel lövök akkor általában pattanok, sose használom éles szituban....
Mindenki aki fikázik, főleg zodo: nem kell itt felfújni ezt a témát... ha ezt használnád elmondom romlana a wn8-ad, a sok pattogás miatt...
-
Viktoár
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
Nézem a képet,na ez már eredmény.
A videó után pedig ez nem eredmény.
Volt benne kis szerencse is főleg a végén az e50-el meg az e100 is hogy afk volt vagy nem tudom mire figyelt,de nem rád. 
Illúzió romboló volt számomra,de gratulálok a győzelemhez.

Én magam nem sok játékélményt látok benne,sőt valahol talán elítélendő hiszen nem erről szólna ez a játék.
-
zodo
nagyúr
válasz
Jolet
üzenetére
Nincs itt misztikum épp elég amit látni/hallani, még az ellent se látni de már rajta van a löveg.
(#121578)
Nem kell sértésnek, támadásnak venni mint mondtam tudom hogy tele van a játék ilyen szemét modokkal és nem érdekel de részemről ez nem teljesítmény.
Azt hogy még a nevét is ide begyeztetted már olvasható is egy kis keresés után mire képes. -
zodo
nagyúr
válasz
Jolet
üzenetére
Engem ugyan nem zavar mert tele a játék az egyéb kiegészítőkkel de igen durva a célzó mert csak gondolsz rá hogy hátra kéne nézi és már a célon is áll a löveg.
Szerintem ez nem játék vagy nem a teljesítményről/ügyességről szól.
Viszont igazad van, valakinek aprítania kell a bot lilákat.
E100 nagy mák volt ahogy a vége sem sokon múlt. Gratu! -
nyunyu
félisten
válasz
Jolet
üzenetére
Nem is tudom, ma elbaltáztam kerek 7 órát, de nagyon csehül állok.

- japán (1x O-I, 26x Chi-To) 15071/23
- kína (3x Type 58) 1838/5
- angol (4x FV4202P) 1721/1
- cseh (39x Skoda T25) 26980/35
Ha a 83 meccsen szerzett 45610 sebzést és 64 fragot felszorzom, akkor valami 184 (dmg) vagy 131 (kill) óra jönne ki a maraton időigényére, ha netán valamilyen agybajból kifolyólag végig akarnám csinálni.Fragokkal nem tudok gyorsabban haladni, sebzés menne, ha a nagyobb tankjaimmal játszanék.
De japánból, csehből T6-nál tartok, ez a két nemzet a gyenge láncszem.
Ugyan japánból meg tudnám venni mindkét hetest, de nem látom. hogy fajlagosan jobbak lennének-e a maratonra, mint a Chi-To... -
zodo
nagyúr
válasz
Jolet
üzenetére
Szerintem félre érthetően írtam vagy te gondoltál másra.
Én a minimap körökre gondoltam, ebből a legnagyobb sugarú körre ami nekem nincs bekapcsolva viszont amit te mondasz a grafika "részletek" fülön: megjelenítési távolság / magas volt amit most feltoltam maximumra.(#121209) fradi81
Nagyon úgy fest hogy bug mert rögtön mentem egy új csatát és semmilyen hibát nem észleltem.
(#121210) kchryss
Na így már tiszta sor. Router logját is megnéztem, hátha látok valami gyanúsat.
Elmésztevalahova
(#121221) h1mpi
Héten legalább egyszer szeretnék ilyen rosszul menő napot.

-
galervin93
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
No-no, a "beszólást" kikérem, szó sincs róla, csak beszélgetünk, véleményt ütköztetünk etc. :-)
Én is csak játszom, nekem így jó.
Bocsánat ha támadásnak tűnt volna! Ettől függetlenül a véleményem tartom. Különbözik kettőnké, de nem gond, ki így látja, ki úgy! Szeressük a tankokat, ez a lényeg! :-) Peace! :-) -
galervin93
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
Szó sem esett wr-ről... Csak arról, hogy a csapatért játszik az ember. Ha kell kigurulok és benyelek egy lövést, csak hogy a többiek mehessenek. Vagy nem hagyok ott egy lesebzett gépet és megyek valami nagyobb dögért, mert az ágyú 1 hp-s tankon is ugyanúgy működik, mint egy full hp-s gépen... Na jó, szemléletbeli különbség ez, nem fogjuk meggyőzni egymást...
Szerk.: én meg annak örülök, ha volt(ak) olyan megmozdulásom, ami előre vitte a csapatot. Lehet hogy beledöglöttem, de a csapat javát szolgálta, nekem ez számít. -
lacibacsi
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
"miért okozzak nekik örömöt?"
Én nem vagyok egy jó játékos, de ha sikerül lehoznom egy csatát (a csata fináléját), vagy a győzelemben nagyban kiveszem a részem, akkor nekem kifejezetten jól esik ha a csata végén (vagy után) kapok egy-két "thx bro"-t. Vagyis nem másnak okozok örömöt, hanem magamnak.
-
humilislupus
tag
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Jolet
üzenetére
Kérdés ti a szerver oldali célkeresztett használjátok?
Mostaniba ha áthúzom másra a célt néha "elfelejt" átmenni. Egész érdekes mikor lövök s nem a toronnyal célzök hanem nem tudom mivel
Plusz kilépéskor ujraindul a kliens s befagy.
Nem csináltam semmit se, csak aslain pakk van fent
Ötlet?
Tudom szedjem le a modokat
-
DonCosta
tag
válasz
Jolet
üzenetére
A maraton teljesítésétől nagyon távol állok, mivel gyakorlatilag csak német meg amerikai vonalon vannak tankjaim. Nem is vagyok jó játékos, csak annyit szólnék hozzá, hogy nekem az jött be, hogy ha sebzés kell akkor minél magasabb tierű TD (pl JagTiger) ha meg kill akkor Tier 5-6. (ott speciel nekem a T67 amivel átlag körönkénti 2 kill hozható).
-
lacibacsi
addikt
válasz
Jolet
üzenetére
Én pl. a saját statjaim alapján számoltam, nemzetenként nézve, tankra lebontva. És azt gondolom, hogy mindenkinek így kell tennie. Hiába csinál valaki 3k átlagot egy tankkal, ha én csak 2k-ra vagyok képes.
(#120581) tarka_szarka: Az összes átlag azért nem jó, mert nekem pl. szovjet és német vonalon elég jó mutatójú tankjaim vannak (amik a nagy statisztikában is megjelennek), addig a kisebb nemzeteknél szenvedősebben megy... Hiába csinálom meg a szovjetek 3 nap alatt, ha Kína nem megy csak 10 alatt...
-
tarka_szarka
tag
válasz
Jolet
üzenetére
Nekem majdnem 1300 az átlagsebzésem és valami 1.1x az átlagkillem. Mivel most a stock és egyéb hulladék gépek nem fognak menni, ezért remélem jobb lesz az átlag. 120-130 körülire sacccolok egy nemzetet. A killt a nehezebb összeszedni.
Szerintem szerencsés esetben 1000 meccs alatt le lehet tudni. Az előző maratonoknál is 20-30 meccset kellett a killek miatt ráhúzni, mikor már a sebzés rég megvolt. Tehát ez a sarkalatos pont.
-
kchryss
veterán
válasz
Jolet
üzenetére
Kedvenc RanZar karakterem a Maus. Jópár részben kap vicces szerepet: Tanktoon: Machine Gunners.
Nekem is kéne már egy a garázsba, de még csak az Aladárnál járok. Ha lesz valami a prém ammo nerfből (amit kétlek) akkor még használhatóbb lesz az egérke.
-
kchryss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Assetto Corsa Rally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, amúgy meg soha nem fogják kivenni, jó az hogy vannak csak nem ebben a formában, majd nemsokára kiderül nerf után már jó lesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

teljesen értelmetlen csatát indítani...