- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit offos kérdés, de a World of Warplanes és Warshipsből kivették a magyar nyelvet , vagy én rontottam el valamit a kliensben?

-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Lehetséges hogy az Aslain Mod Pack ütközik az XVM-el? Ha belépek azt írja ki hogy az XVM inaktív és "oda" kattintva bekapcsolhatom. Viszont akármelyik böngészőben nézem már be van kapcsolva. (Legfrissebb van leszedve)
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
A Garázsban a tankok listája alul konfigurálható? Csomó helyen látom, hogy nagy ikonokat használnak, az egy külön mod?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan aki próbálta a WoT Blitzet, akár PC-n is? Ahogy látom itt nincs külön forum létrehozva ennek.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Biztos kezdő kérdés,de Nemzetisegen belül érdemes inkább költöztetni a legénységet ugye? Ilyenkor a képességek megmaradnak, csak a hozzáértés esik vissza pl 75%-ra.
-
GoTReX
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Okés rákeresek. Ez akkor gondolom legal mod.

-
GoTReX
őstag
Hello
Hogy lehet kiíratni ,hogy hány másodperc van hátra az újratöltésig? Régen volt , és most egyszerűen nem találom....
Köszönöm a segítségetek!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Újra elkezdtem a WoT-ot. Lehet rosszul emlékszem , de anno nem volt reload timer kijelzés? Most egyszerűen nem találom.
-
GoTReX
őstag
Van olyan, hogy meccsre lebontott wn8?Azért kérdezem, mert több videóban említik hogy ebben az körben xy mennyiségű Wn8-at sikerült szerezni.
-
GoTReX
őstag
A javaslatotokra elkezdtem a Szovjet vonalat.Szovjet heavyk.Már a legendás Kv-2-nèl tartok, hát van egy feelingje, mikor lesújt a Pöröly!☺ Amúgy alapjában véve nagyon kezes gépek a Német vonal után.T-28 és kv-1 nagyon univerzális , jól használható szerintem.
-
GoTReX
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
De akkor is nagyobbak mint nekem van alapból.Nem találtam beállítást erre.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Nagy meglepetésemre kaptam ajándékba egy T-44 FL Szovjet VIII-as közepes tankot. Viszont hiába van feltöltve , nem mehetek csatába vele mert "nem áll készen". Biztos kicsit le vagyok maradva az akciókkal, de ez mi?

-
GoTReX
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha csak goldal váltható, akkor ez nekem nem nagy biznisz.

-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Mi a véleményetek a T-29 ajándék premium Tankról? Ha Premium Tank Farmolásról beszélünk ,akkor úgy kell érteni hogy minden Premiummal szerzett Xp az szabad XP-be megy?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kipróbáltam vissza is jött a kedvezmény de ha továbblépek egyszerűen nem engedi beírni a kártya adatait. Volt már másnak is ilyen?Jó lett, no problem

-
GoTReX
őstag
Vásárláskor kipipáltam hogy igen használom a 30%-os kupon, erre nem engedte beírni a kártyám számait. Beléptem újra, kupon már sehol de teljes árért adná....WTF? Elvileg még 6napig felhasználható volt....
-
GoTReX
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Az fent van, de nem tér ki ilyen részletekre.Milyen látványra gondolsz?
-
GoTReX
őstag
Legénység Nemzeten belül szabadon mozgatható és cserélhető, vagy a típusnak is egyezni kell ?(pl nehéztank stb)
-
GoTReX
őstag
Hmmm meglett a Tiger I-re a 3 jelzés a csőre, de a Tankász egyszerűén nem adja magát.

-
GoTReX
őstag
Van kedve valakinek koraeste 1-2 vagy 3 fős szakaszgamet nyomni? Tier 3-8-g.Nem nyomtam még úgy, kipróbálnám.
-
GoTReX
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hát tetszenek a nehéz Tankok ,amik valóban azok.
Tigris inkább egy jó med. lehet szuper snipe löveggel.
Mondjuk ha még türelemmel menetelek ott a Maus és társaik . Tudod az is zavar hogy szinte csak Orosz tankot látok mindenhol. Streamek , Youtube stb.
Értem én hogy ez játék és nem fedi a valóságot dehát na. Kicsit mellőzve vannak a német gépek.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A Német vonal mellé kipróbálnék más tankokat is. Melyik Nemzetet tanácsoljátok? Szovjet vonal, Nehezek?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A hatodik érzék Icon/hangot melyik mappában kell felülírni?

-
GoTReX
őstag
Mi a véleményetek a Német tankvonalról? Tiger 1 és Ferdinandot húzok , és igazából nem minden esetben rossz, ha az ember kellőképpen szerény velük és nem akar dominálni. Kicsit zavaró ,hogy Streameket nézve a Löwe kivételével egyszerűen nem látni Német tankot.
Javarészt 80% osztokzik a Szovjet és néhány Am. tank a tapasztalataim szerint. -
GoTReX
őstag
Sziasztok
Az addont át allítottam wn8-ra, ami nekem szerény 516 narancssárga.Ez alig alig változik, pedig egyre jobb a tank és az én teljesítményem is.Hogy jutalmazza a rendszer ezeket?
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat, hát én ilyen koca gamer voltam de sose esett sehonnan garázs hely.
Az ajándék Premium tankokon kívül csak a néhány német tankom van, de újat már nem tudok betenni. 
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Pénzért tudok venni garázshelyet? Sosincs helyem, pedig alig van tankom, nem tudom más hogy oldja meg. ☺
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat!
De úgy mint anno, hogy saját magam által kiválasztott Camo és Emblémák már nem.
-
GoTReX
őstag
Elég rég nem játszottam WoT-al, látom elég sok újítás történt. Amiket eddig láttam azok tetszettek, viszont jól látom hogy a festés mostmár csak goldból oldható meg?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van magyar WoT Discord?

-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Mi a legegyszerűbb/olcsóbb módja garázs hely bővítésére? Teljesen tele vagyok, és nincs szívem eladni semmit.☺
-
GoTReX
őstag
x
-
GoTReX
őstag
Srácok, megvettem az ikonikus Tiger I-et. Jelenleg már csak a motor vár kifejlesztésére, és a hosszabb 88-as loveggel használom. Legénység meg csak 98%-os. Nyilván nem hiteles történelmileg az, hogy milyen típusokkal kerülhet össze,de csak nekem tűnik úgy hogy nagyon ki van herelve szegény??

-
GoTReX
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szia
Nekem is onnan van több másodkézből. Kár....
Másik dolog: Sohasem vettem Premium tankot, és most nagyon reklámozzák az aktuális Tiger 131-et. Ha lejár a 6-7 nap,akkor végleg megszűnik a beszerzésük? Vannak Premiumok amiket rég óta látom a fejlesztési fában,de vannak ollyanok ,amiket sehol sem találok.

-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kaptam 2 db World of Tank Roll Out Cardot. Rajta 1-1 külön típus ajándékba +1500gold +7nap premium. Örültem neki nagyon,de látom ez csak új acchoz jó.... Meglévő accounthoz ez teljesen hasznavehetetlen?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Érdemesebb előfizetés helyett inkább a Starter packet választani? Sajnos sok információt nem találtam róla, de 1500 arany, és 30n prémium.. Ahogy látom több nemzetre bontva van. Visszatérő jatekos vagyok, ismét több újítás történt. -
GoTReX
őstag
Úgy látom legális a "bohóc skin", ti mind használjátok is?

-
GoTReX
őstag
Td után kipróbáltam a heavy vonalat, w.d 2 után most a vk30.01h-val tolom ami ha már nem stock, akkor nem is olyan szar mint elsőre tűnik.Testet kicsit elcsavarva és odavissza sancolassal elég tűrhető eredmények is jönnek.Nekem az első heavy, ti sokat játszotok, milyen ez a tank a nagyatlaghoz képest?😀
-
GoTReX
őstag
Van olyan oldal, ami kitér arra hogy milyen felszerelést érdemes tenni az adott tankra? Pro-kontra....
-
GoTReX
őstag
sziasztok
Tank Inspectorhoz nem elég leszedni a programot,hanem le kell szedni egy modot is hogy működésre bírjam?
Köszönöm a segítséget -
GoTReX
őstag
Hát nem tudom,nekem első ilyen karácsonyi évadom a WoT-ban, de nagyon bőségesen dobálgat tök jó ajándékokat. 100% kedvezmény stb. Jó húzás,bár lehetne több ilyen event is WoW-hoz hasonlóan.

-
GoTReX
őstag
Azt hol tudom beállítani az XVM Modban,hogy az oldalt felsorolt tanktípusok mellett mutassa annak nemzetiségét? Több Streamen láttam,de én nem találom.Nem a játékos nemzetiségét szeretném látni,hanem hogy PL KV-2 és mellette a Szovjet zászló.
Köszi

(#125964) BÁ Nutrition : Állítólag havonta -10% Sisterhood of Steel.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GoTReX
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerintem félreértesz. Nem a játékra,hanem valóságra értettem. Volt átfedés. De mindegy,hagyjuk is.

-
GoTReX
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Dehogy szidom a Német technikát, de adja magát a kérdés.
-
GoTReX
őstag
Stock alatt az alap felszereltséget érted? Még csak egy új motort kapott ami alig jobb az eredetinél,es egy lanctalpat.
-
GoTReX
őstag
Jó nagy penznyelő tank ez a Ferdinand, bár lehet csak a magasabb tear miatt. T29 elég komoly ellenfél tud lenni a kemény torony miatt, egyszer kipróbálom azt is.
-
GoTReX
őstag
Tankvadasz vonalon a JagdPanther2 és Ferdinand elágazásnál a Ferdinandot választottam.Mennyire volt ez rossz döntés?

-
GoTReX
őstag
Érdemes használni az Overwolfot hogy mindig up-to-date legyen a mod? Most a legutóbbi letöltéskor hiába aktív,egyszerűen nem jelez ki már semmit.
-
GoTReX
őstag
Hol tudom beállítani XWM-en azt hogy a játék alatt a tanktípusoknál a nemzetiséget is jelölje?

-
GoTReX
őstag
Nem tudom hogy most az átlag játszik jobban,vagy túl népszerű típusokkal játszok,de ezer éve nem volt tank aszom.... Legtöbbször 2-3 oszt...

-
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat! Utána nézek a küldetés dolognak.
Leárazással még kivarok. Annyi goldom van csak amit kezdésnek ad.Premium vagyok ,de erre nem szándékozm költeni.Egyenlőre.... -
GoTReX
őstag
Garázs bővítése csak goldból oldható meg? Eddig nem éreztem szűkösnek, de már látom hogy ez nagyon kevés magában

-
GoTReX
őstag
Srácok mi ez a WoT Blitz pontosan? Egy butított WoT tablet/Mobilra?

-
GoTReX
őstag
Jön valaki szakaszba?

-
GoTReX
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Adj nevet ,mert nem vettelek még fel.
-
GoTReX
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Azért tettem hozzá,mert nekem messze nincs annyio tankom mint itt a legtöbb embernek. Jelenleg JG.Panzer , vagy JagdPanthert tudnám vinni.
Stug 3G most legénység hiányában üresen áll. Ilyeneket tudnék vinni szakaszba,nem fullos X-es szörnyeket. -
GoTReX
őstag
Valaki team egy laza délutáni Low Tier gameben? Nem igazán játszottam még csapatban....
-
GoTReX
őstag
Srácok áttettem a a legénységem egy másik tankba. )90%-on vannak de minden Xp a képességbe megy,és a legénység % nem fejlődik. Hol tudom ezt átállítani?

-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg 4 tankom van, de ebből kettőt használok aktívan. A tüzérem már most kezdte el tanulni a második képességét, a Tankvadászom 78%-nál tart még csak . Mi a bevett szokás, tartsak 2 csapatot és azokat költöztessem az éppen használt tankokba? Mert ha minden tanknál külön képezném ki a csapatot, a világ összes ideje sem lenne elég.

-
GoTReX
őstag
Általánosságban hány tankot érdemes egyidejűleg húzni?2?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
XVM-be mindig be kell jelentkezni és aktiválni játék kezdete előtt? Magától milyen rendszerességgel frissíti a statokat?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Újra elővettem a WoT-ot,és szépen Premiummal fejlődgetek is,kezdek ráérezni a taktikákra/használt típusok karakterére. Feltettem az XVM modot is. Pontosan ez milyen "képlet" alapján rangsorol? Persze jelenleg még pirosban vagyok, de de ahogy látom ez igencsak nem ritkaság....Szinte csak Tankvadásszal vagyok, és JagdPanthernél tartok. Érdekes ,hogy persze nem erős,de az eddigi legjobbnak talán a Stug3 G-t mondanám.
-
GoTReX
őstag
WoT mi szerint osztja az XP-t? Nem lövök luftot, túlélem a csatát stb az növeli?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- VR topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)