Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

Nem is tudom, sírjak vagy nevessek és lehet hogy kicsit aktual témát is érinti a mondandóm.
    Tudtam hogy az előző két etap után megkapom a büntetésem de így ...
    Nekem ez már olyan unikum színt amit még ki sem találtak.

7 / 2 ami fáj, többnyire jó körök mellett.
    Tudom először néztem az xvm színezést mert nem akartam piroska bot lenni.
    Mondtátok, ne nézzem.
    Aztán cseszte a csőröm hogy 1800 csata óta 49% felett van a total wr és irtó lassan emelkedik.
    782 csatával ezelőtt végre meglett az áhított 50% és további 163 csata után elértem az 50.12% eddigi csúcsteljesítményem.
    Mondtátok, ne nézzem a wr-t.
    Tiszta sor nem vagyok jó játékos, nem is kamuzhatók mert van itt olyan akivel több száz talán ezer csatát is szakaszoztam így tudja hogy néha beugrik a yolo vagy épp amatőr szintet képviselek.
    Ne vegyük figyelembe az mm sorsolást, rng kiosztást azt hogy az arty oneshotól netán egy táras cucc vagy épp egy csillagharcos küld vissza a garázsba.
    Szóval ha eltekintünk a fentiektől még akkor is ha még lassan is de grafikai szinten emelkedő értékeket látok.

Látható nincs még X-es tankom és Arty-al sem mentem még egy kört sem.
    Amiért elkezdtem ezt a bejegyzést pedig az hogy lehet itt szidni az artykat vagy bármelyik op cuccot de felesleges.
    Szerintem az mm a fő ludas.

Ahogy én gondolom így kicsit több mint egy év játék után csak "itt lehet elásva a kutya"
    Ha pl sorsoláskor nézné az eddigieken felül a játékos vs adott tankkal nyújtott teljesítményét akkor talán nem fordulhatnának elő ennyire random csata sorozatok vagy ha igen akkor az tényleg a játékos múlna.
    Ok tudom akkor mennyit kellene várni egy-egy csatára.
    És nincs még plusz fél-egy perced?
    Inkább várnék ennyit csak hogy azonos szintű játékosok ellen játszhassak mert annak nagyobb értelmét látom mint hogy fény évente tudjak egy igazán jóízűt csapatni mert jelenleg (némi túlzással) észre se vetted de legyalultak az agyhalottak miatt vagy kínkeservek árán megharcolt jó körödet teszik tönkre, szintén az agyhalottak.
    Ez a hajnalom épp ilyen volt. :(((
    Nyilván vannak rossz napok/döntések vagy épp kiemelkedő teljesítmények de hasonló teljesítményű játékosok közt talán nem lenne ennyire borzasztó a végeredmény.
    Ide kell gondolni mikor az arty szakasz kiszed 7 csapattársat vagy az op med osztag végig söpör, stb.
    Aztán lehet rosszul gondolom de...

Ezt a játékot én karrier játékként fogom fel.
    Gyerek koromban konzolon nőttem fel pl grand turismo.
    Mi az? Autós karrier játék.
    Igen, veszel egy csotrogány használt négykerekűt és versenyzel.
    Ha nyersz akkor lesz pénzed újabb csotrogányra és ha még megint nyersz akkor már bemehetsz az első szalon autódért és ha maradt pénzed akkor dobhatsz bele turbot, stb tunning cuccot.
    Persze itt is cél a minél jobb verda így ebben a játékban mint itt sok sok kört megy az ember mire elér egy japán csoda versenygéphez.
    Ja bocs, kimaradt.
    Autóvezetéshez, kell ám jogsi is.
    Na ez az amit osztályonként (mint a valóságban) le kell tenned és ha nem megy akkor hiába vagy vastag.

Egy szó mint száz ez a másik bajom a játékban és ezért sem értem az arty-s témát.
    Mivel ha pl lenne a fenti pl alapján egy elvárt tudás felmutatása akkor a nyomik hulljanak mondjuk tier IV-V szinten és addig ne vessen nagyobb osztályú tankot persze prémiumok közül se.
    Tehát agyhalott játsszon agyhalottal míg aki szeretne és tud érvényesülni fentebb akkor hagy menjen a tudásához mérten.
    Ha ez vagy valami hasonló rendszer lenne majd a rebalance után akkor nem hiszem ennyit kellene foglalkozni egy-egy tankosztály szapulásával.

Lehet csak fáradt vagyok és nem is érthető mit szerettem volna kihozni ill hosszúra is sikeredett akkor bocs.

Szóval visszatérve az elejére, nyilván örülnöm kellene hogy kikaptam 7/2 -re mert jó csatákat mentem.
    Viszont akkor mit nézzek?
    Tudom volt a minél több sebzés. ok.

de pl ilyenkor hol vannak a szidott tankosztályok a goldspammerek az über unikumok vagy valami?
    Nekem nem jár belőlük csak ellenem lehetnek op-ok?

Nyilván majd kompenzál mert olyan is van mi.
    Igen az egy nap alatt berollerezett köröket kb több heti sokkal de sokkal nehezebb és eddig jobb körökkel talán sikerül visszatornázni.

Na jó abbahagytam, semmi értelme, sírás off. :)

Végszóként pedig ez egy játék, ilyen játék amit így kell elfogadni vagy ...
    Felesleges vitatkozni, be kell menni gyakorlóba azt lerendezni. :D
    Jó éjszakát, jó játékot! :R

Új hozzászólás Aktív témák