Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97258) Tuomas válasza crue (#97251) üzenetére


Tuomas
addikt

Ha van új téma az szép és jó dolog. Szépen el is lehet beszélgetni mindenről, így a ps pro-ról is. De ami kezd itt megjelenni az már bölcsis adok kapok és folyamatos ismételgetés. Kezdve az FPS-ek számától a felbontáson át, a mikor jön meg a gépem, ha már előrendeltem, és a többi tök értelmetlen, ismétlődő vitáig, aki megrendelte a prót az azt védi, aki meg nem rendelte meg, az leírja micsoda parasztvakítás. Ez ugyan úgy agyhalál már, annyiszor le lett írva hogy hülyeség / nem hülyeség.

Egy másik példa, hogy valaki belinkeli az összehasonlító teszteket, videókat, és annak tényleg helye van itt (ha nem ismétlődik), aki akarja, megnézi őket.
De utána jönnek a kérdések, hogy szerintetek mekkora lesz a különbség eközött meg aközött, és kezdődik a vita teljesen az elejéről, hogy kell-e pro vagy nem kell pro, holott teljesen szubjektív ez is, mint az is, hogy ki cserél és ki nem cserél gépet.
Plusz, sokan már teljesen elfelejtik használni a keresőt, elolvasni az összefoglalót, és visszaolvasni a fórumban és például ha valaki visszaolvas, segítséget kaphatnának abban, hogy érdemes-e megvennie az új gépet (bár mint írtam, ez tök szubjektív), és nem kell a kérdését feltennie 43 567. alkalommal. Bár a vissza nem olvasást kicsit meg is értem, mert reggel mire felébredek, van 50-100 új hsz a topikban, aminek a 70-80 %-a a fenti témákról szól ismétlődően.

[ Szerkesztve ]

We were here

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.