Hirdetés
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Akinek van esetleg VR szettje, vagy csak az új Move dupla pakkja, attól kérdezném, hogy azon is mini USB töltő van, vagy az már MIcro USB-s?
Ileltve ha 2 profil van a gépemen, hogy tudok 1 gépen 2 kontrollerrel játszani? Monjuk MK-t? Amikor bekapcsolom a másodikat, megkérdezi melyik profil. Ha a sajátomat választom, akkor kikapcsolja ami eddig be volt. Ha a másik profilt választom, akkor meg ugye máséval is játszom, ami nem jó...
-
sting2
addikt
válasz
#42308056 #97863 üzenetére
Én a gyárilag mellékelt kábelt elhajítottam jó messzire.
A TV 4 éves - Hdmi kijáratok 1. 4 verziósak.
A rákötött PS4 - Pro ebben az estben szerintem sokkal többet " profitál " egy minőségibb, aranyozott , vastag kígyóbőr köpenyes - 1.4 kábellel.
(Mint ahogy ez jól is látszik a gyakorlatban is, de psszt, mert jön gyuribá... )Majd ha veszek egy 4K - HDR tévét amely már 2.0v kijáratokkal lesznek megspékelve akkor veszek hozzá illő kábelt is.
-
káen
tag
Csak nálam jött elő egyik pillanatról a másikra a ws-37397-9 hiba PSN bejelentkezéskor?
-
laragirl83
őstag
DC multiban benne vok
-
belan
addikt
Gyerekek most nyomom pron tr nagyon üt a grafika eszméletlen bámulok csak
-
Nagyon várom a játékot, éppen ezért semmit nem tudok róla, semminek sem néztem utána. Ezzel az infóval megleptél, azt hittem, hogy jövő ősszel jön csak ki.
negyedes: az én utolsó infóm idén tavasz környékéről volt, amikor arról kérdezték az embereket, hogy mit szeretnének látni a remasterben. A te híred frissebb, szóval akkor valószínűleg nem jön, bár én azért még nem adnám fel a reményt.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Az új controllert, ami a Slim és Pro-hoz jár, lehet már vezetékesen használni PC-n? Vagy így is kell az a vezeték nélküli USB kütyü.
-
törölt tag
válasz
Citroware #97882 üzenetére
Azt nemtudom mit tud a pro. Én a fordítottját használom 2.0 tv, 1.4 pc), ott ez működik. A megjelenítőnek meg tudnia kell mindent, amit a hdmi szabvány előír(yuv420-at is).
belan:
Ha nincs ráírva, sehonnan. De olyan, hogy 2.0 kábel ilyen nincs. Olyan van, hogy high speed hdmi kábel, na az a 2.0-ra is jó. És a legtöbb mai kábel már ilyen. De a legtöbb 1.4-es kábellel is tökéletesen műkódik, meramúgy a kábel hótugyanaz, csak annyi, hogy a gyártó mit garantál átviteli sebességben. -
marquuard
veterán
Nektek nem szokott besz*rni a Spotify amióta kijött az új FW? NFS alatt használnám, de az esetek 90%-ban szaggat és másodpercekre megáll a zene.
-
Amadako
tag
bármi külső különbség van a pro és a sima ps4 hdmi kábele között, csak mert sikerült összekevernem őket, mert a mintájuk azonos? (nincs 4k tvm úgy hogy az a mód nem működik, hogy a ps4 display beállításainál le ellenőrizem)
-
negyedes
addikt
ps4-hez lehet hasznalni a guitar hero controllereket? rock band-et vennem meg, de sohol nem talalok ps4 controlert kulon.
-
törölt tag
válasz
Morfeusz76 #97877 üzenetére
Cloud? Azoknak rohadtnagy az impedanciája, az alapi hangkártyák is alig bírják megszólaltatni. A kontroller meg háklis erre. Próbálj másik fülest, hogy avval szól-e. Vagy told fel a hangerejét falig.
-
Morfeusz76
csendes tag
Sikerült. Köszönöm.
.)
-
Morfeusz76
csendes tag
Ha bedugom a kontrollerbe a fejhallgatót, akkor a tv-ről elmegy a hang.
-
Morfeusz76
csendes tag
Szia a'rpi köszi megcsináltam de így sem szól semmit.
. Nem tudom mit csináljak. Az uncharted 4 játékkal játszanék, ott is beállítottam amit tudok de semmi.
-
törölt tag
Fogalmam sincs hol írnak olyat, hogy nem látják a felbontás közti különbséget, de jónagy vakparasztok lehetnek
Na meg hatméterről kell negyvenes tévét bámulni, arra a fhd is sok. A 4k fantasztikus. Ratchet 4K-ban olyan, hogy kiég az ember retinája. Már hanem vakparaszt persze.
-
Roland18x
tag
Én nem kaptam Sony garanciajegyet ahonnan vásároltam a Ps4 Pro-t. Csak számlát és a vásárlási bizonylatot. Ez a kettő elég a garancia érvényesítéséhez például a Hireltechnél ? Nem hajtanak el vele ?
-
A`rpi
addikt
válasz
Morfeusz76 #97861 üzenetére
"Sziasztok. A pró kontrollerbe bedugom a hyper x fejhallgatót és meg sem szólal. Esetleg valaki tudna segíteni.?"
-Settings
-Device
-Input Device
-Output Devices
-Válaszd ki a kívánt hangeszközt a listábólEkkor még csak a Chat hangokat hallod így
Tartsd hosszan nyomva a PS gombot míg feljön a menü, ott menj az Adjust Devices/Output to Headphones részhez és állítsd át All Audio-ra.
-
boost
veterán
Wlac: Márciusra pletykálják az Andromeda-t.
A 4K HDR tévé témához. Engem is nagyon zavar, hogy 300-400ezer forintot kellene beletolni 4K tévébe, hogy megkapjuk a teljes támogatottságot (HDR10), amit a PS4 tud nyújtani, ezért én sem fogom meglépni. De féláron sem veszek olyan tévét, ami "félig jó". Szóval marad egyelőre az 1080p tévé, míg olcsóbb lesz a 4K.
Nem mellékesen HDR10 után már itt a HDR12, azaz másnéven Dolby Vision. Tévék már támogatják, a még drágábbak, de a PS4 egyelőre nem. Remélem nem az lesz, hogy majd a PS5 támogatja csak, és lehet tévét cserélni 3 év múlva. -
Morfeusz76
csendes tag
Az audio outpot settings-ben próbálkoztam, nem sok sikerrel.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Morfeusz76 #97861 üzenetére
Beállítottad hogy ott jöjjön ki a hang?
-
boost
veterán
válasz
Citroware #97860 üzenetére
Pedig pont ez a vizuális töblet, szemben a 4K-val. Természetesen továbbra is azt veszel, amit szeretnél.
Moby: nyílván semmi köze a felbontáshoz, max annyi, hogy 1080p-ben nem kínálnak HDR10 tévét, ami azért eléggé dealbreaker.
Mindenhol azt írják, hogy a felbontás közti különbséget alig látják, szemben az SDR és a HDR közti különbséggel, ami a sokkal több árnyalatot jelenti. Szebb árnyékok, élénkebb színek, stb.
A régi PS4 is megkapta a HDR támogatást, de ez csak akkor fog érni valamit, ha HDR tévére kötik, azaz gyakorlatilag 4K tévére.
-
Morfeusz76
csendes tag
Sziasztok. A pró kontrollerbe bedugom a hyper x fejhallgatót és meg sem szólal. Esetleg valaki tudna segíteni.?
-
Igazából az a helyzet, hogy így is 4K monitort vennék, és a PC-mmel együtt lenne rákötve a PS4 Pro. A probléma mindössze annyi, hogy 4K@60Hz átvitelre csak a Displayport csatlakozója képes, arra lenne kötve a PC-m. HDMI-ből viszont csak 1.4-es csatlakozója van, ami csak 30Hz képfrissítéssel képes 4K képet átvinni, alacsonyabb felbontásban viszont simán meglesz a 60FPS. És oda kötném majd a PS4 Pro-t. De nem akarok 30FPS-sel játékokat tolni... nekem az kevés. Én jobban szeretem a 60FPS-t. Ezért inkább nem 4K üzemmódban játszanék azon a monitoron.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Something_ #97836 üzenetére
Pedig a sima ps4hez 1.4es kimenet és kábel volt, a prohoz meg 2.0, persze ha nincs 4k tv-d akkor mindegy, de ha van, akkor nem tudsz 60fpst kitolni rajta csak 30at az 1.4el.
#97854) Moby Akarod mondani játékokkal amihez érkezett pro patch vagy ami még meg sem jelent
-
negyedes
addikt
sziasztok.
van-e vagy lesz-e a jovoben mass effect remasterd vagy collectors edition ps4-re? eladva a ps3at mar nem tudom vegig vinni a trilogiat es az 1-es kimaxolni.
esetleg az andromeda-val megjelenhetne valami?
[SEMMI.
]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest