Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#248818) Gery9112 válasza Gáboromm (#248796) üzenetére


Gery9112
őstag

A Sony inkább számít nemzetközi cégnek már mintsem "ősjapánnak" valamint nem csak a ps4 konzol + játékok eladásából élnek, több részlegük van számos bevételi forrással. Biztos van Playstation játék, ami "nagyonjapán" és a hazájában szép számban elkelt. A PS4, amennyiben valaki nem csinált portable verziót, még mindig helyhez kötött, értsd rá kell dugni a tv-re :DDD, a munkába vezető többórás vonatúton nehezen tudnád magaddal cipelni a teljes szettet. Részben ezért is megy ott jobban a mobil és a switch, a zsebedben elfér és bárhova magaddal tudod vinni.

Az oldal, amit linkeltél, ahogy mások is írták népszerűséget mutat, nem eladást valamint ha azt is mutatna nem ártana részletezni, hogy day1 eladásokat tartalmaz vagy összeset. Magyarra lefordítva, ha egy játékból elkel 10.000 példány de ebből 9990 példány 5 euróért vettek meg a lyúzerek az kevésbé nyereséges mint ugyanezen példányszámot 60 euróért vagy 120 euró gyűjtői kiadásban. A népszerűség nem mindig egyenlő a nyereséggel.

A kezdőmondatom lehet kicsit nyers volt de ne haragudj az ilyen hozzászólások mint:
Hiába ott dolgoznak, nem játszanak! -> noha Japán (csak úgy mint más távol-keleti országok) híresek a hosszú munkaidőről nem biztos, hogy eredményesek is, valamint ezek alapján a többi országban mindenki fotoszintetizál? persze, hogy nem.....
Japán, Kína sehol nincs itt. Utolsók! Hiába ott dolgoznak, nem lopnak! -> Eddig is sejtettem de itt vált nyilvánvalóvá, hogy jottányi fogalmad sincs arról amiről beszélsz. Te komolyan elhiszed, hogy ott szentek laknak csak? Remélem csak túlzásnak szántad és nem komolyan.
Bár megértelek...én is szeretnék olyan helyen lakni ahol 130 millió emberből (vagy másfél milliárd) csak becsületes, keményen dolgozó, őszinte emberek laknak.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.