Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#215749) Al365 válasza .LnB (#215732) üzenetére


Al365
tag

Nem tudom. Én meg pont azt vettem észre az NHL 20-ban, hogy végre felismerhetőek a játékosok. Bár ebben lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a Bluesnak drukkolok, ezért velük is vagyok, s mivel ők lettek a bajnokok többet dolgoztak rajtuk :)

A demo alapján ami még pozitív volt számomra, hogy a fizikát is számba veszik már. Ha a kapusra támadsz, az meg rátenyerel a korongra, akkor nem áll a játékos föld körüli pályára (mint a 19-ben). A játékosok a tehetetlenség miatt nehezebben fordulnak (bár a gépi ellenfelekre nem különösebben vonatkozik a fizika).

Ami ellenben ellene szól. Az számomra a szabály ismeret hiánya. Pl. kilőtt korong a közönség közé. Tilos felszabadításnál ha megnézitek, akkor kiderül, hogy pont fordítva történik minden. Az a csapat aki ütötte a tilost, simán cserél, még a másik nem (gép ellen). Ha én ütöm, a gép nem szokott cserélni, még ha pirosak is már. Mondjuk sok értelme nincs, mert hiába dög fáradtak, a gyorsaságukat úgy is az határozza meg, hogy milyen szinten játszol velük.
Én az ultimate teamben játszom, de az fizikai képtelenség, hogy napi 3 óra kötelezőt teljesítsek, mert a meccsek elég hosszúak. Kb. ennyi idő kellene, hogy a napi 4 meccset + meg ami van kötelező lenyomjam.

Én is a The Show 19-et várom, s akkor sutba dobom az NHL-t.

Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.