Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen? Akkor ez jól hangzik

-
30z.Samu
titán
Aki esetleg MK-zik még, annak ez érdekes lehet.

-
SoundBox
aktív tag
válasz
frankstork
üzenetére
Szia kipróbáltam ma, Huawei P20 Pro gond nélkül kapcsolódik ha kikapcsolom a bluetooth-ot kikapcsolt a kar is.
-
Imilenni
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze, csakhogy: "starting at $219.95"
Mire ideér lesz vagy 80k
-
ManUnited
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem még mindig az Overwatch a legjobb multi-shooter, amihez pont skill/ész/helyzetfelismerés kell, a szerencsével nem sokra mész. Bár sajnos ow-ban is egyre több az egeres.
-
törölt tag
válasz
ViktorHUN79
üzenetére
Mindenhol.
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok! Olvasom, hogy mától ingyenes lesz a destiny 2,ez csak pc-re lesz ingyenes, vagy ps4-en is?
-
-
Deck
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nagyszerű.. Scuf itthon nincs hivatalosan, drága is, és a minőséggel is vannak bajok na meg a kevés garanciával

De az tuti, hogy rohadt jól néz ki
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Hát jó kérdés. Mondjuk így talán hamarabb és olcsóbban meg lehet nyerni nagy címeket. Meg többször lehet nagy csinnadrattával berakni egy-egy sikeres játékot.
-
hombre[EU]
nagyúr
Találkozott már valaki olyan problémával,hogy nem tud a ps bejelentkezni a PSN-re wifirōl (hibaüzenet,network testnél failed),mobilnet+hotspottal megoldja és ha visszavált wifire akkor mūködik? Ez többször is elōfordul,nem egy esetrōl beszélünk.
A hibakód(ok) alapján elméletileg minden ki lett próbálva. -
markknight
nagyúr
Update: Már jó! Amúgy imádom ezt a karbantartás szöveget, csak kár, hogy igazából az esetek 99%-ában el crashel valami a francba, aztán kell nyomniuk egy restartot és minden megy.
-
Chalez
őstag
Black Flag megéri 1.844 Ft-ért?
Amúgy költői kérdés volt, néztem belőle gameplay videót, már csak a magyar nyelv miatt is beszerzem... -
hombre[EU]
nagyúr
-
Xaels
félisten
Bekapcsolom a gépet, erre a PSN karbantartás alatt van értesítés fogad...
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Végigviszem Now-ban 9€-ért, utàna minek venném meg?
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk a sajàt címeket nem értem minek rotàljàk.

-
hombre[EU]
nagyúr
Ez mind ilyen
már papíron is rosszul nézki: 30+ ember egy mapon,public server...a hülyeségeikkel (csapdák,aknák,uav,heli,bombázás,tankok,ágyúk) pedig csak rosszabb lesz. A mostani mainstream multi-shooterek közül talán a br-ek a leg"jobbak", de oda is több szerencse kell,mint skill/ész/helyzetfelismerés -
Xaels
félisten
Ha egyedül játszol ritkán van kompetens squad-od, viszont amikor többen játszotok kommunikálva, összedolgozva akkor sokkal nagyobb a móka és a sikerélmény. A BFV-ben ráadásul nem is kell medicnek lenni, hogy felsegítsd a társad.
-
Deck
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ez jól hangzik..

-
hombre[EU]
nagyúr
-
Deck
titán
Ilyen a COD is. Campelés, lmg+thermal scope, mögötted respawnolnak mikor te előttük, kilépkednek meccs közben mást nem dob be de ha igen ő is kilép.. Killcamon sokszor látszik ki mivel játszik..
Mióta nem multizok annyit vele nyugodtabb vagyok
Amúgy a br játékok is ilyen, messziről sniperrel..
Titanfall 2 más ilyen téren csak kevés a játékos.
A lényeg, hogy egyetértek veled ilyen ez szerintem is :/ -
válasz
proly01
üzenetére
Különösebb probléma nincs vele amire figyelni kellene, ha a záró matrica is rajta van, akkor elvileg szét sem lett szedve. A kontrollert nézd meg, hogy mennyire látszódnak rajta a használat nyomai. De ha bekapcsolod és megy, ad képet és nem visít, akkor jó. Ha még a lemezeket is olvassa, akkor pedig szuper.
-
.LnB
titán
Én nem értem, hogy ezt a Battlefield (V) - et, hogy lehet hosszú távon élvezni. Gyönyörű játék, hangulatos. Bár kissé színes a háborúhoz szerintem. Na de ez a gameplay... Egy kurva nagy káosz az egész. Hátba lőnek állandóan. Kempel a játékosok 50%-a sniperrel. Hol egy tank, hol egy repülő lő pofán.. Egész végig a tehetetlenség érzése van bennem. Értem, hogy a háború ilyen. Na de játszani? Annyira random az egész, annyiszor nem rajtam múlik a dolog...
Nem vagyok világtalan, játszottam szinte az osszes Battlefield-el, de egyszerűen nem értem ezt a gameplay-t. Mármint értem, de nem élvezem. És nem arról van szó, hogy ne menne. Ölögetek volt, hogy 30-cat is egy meccsen. És első is vagyok párszor. Szal nem ilyen noob sírás ez. Vagy igen?

Na meg itt igen gyanús, hogy sokan egérrel tolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- Milyen házat vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy költői kérdés volt, néztem belőle gameplay videót, már csak a magyar nyelv miatt is beszerzem...