Hirdetés

2024. április 13., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) exoduss


exoduss
tag

Akinek a régi van, az vajon kérheti a cserét erre az új típusra?

(#2) atee válasza exoduss (#1) üzenetére


atee
őstag

Nekem most kötötték 2 hete és még régit kaptam. A szerelő szerint lehet kérni újat, de mivel még nem is lakom az ingatlanba ezért nem jártam utána.

D-day 2002-01-04 01:54

(#4) Williamgrant válasza #32839680 (#3) üzenetére


Williamgrant
veterán

Play áruházban fenn van most is. ;]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#5) Bembee12


Bembee12
aktív tag

Tudom nem a box sara és nem is feltétlenül a T tehet róla. De nem tetszik, hogy nem lehet majd minden csatornát(minden műsort) felvenni, vissza/előre tekerni. A "régi" boxon nincs semmi ilyen korlátozás. Én például egyáltalán nem nézek élőben semmilyen adást. Vagy felvétel vagy megállítom az elején csinálok kaját és nézem késleltetve.
Fura hogy Netflix nincs rá, gondolom más forrásból beszerezvr is marad a 480p. Widewine L1-et tud?

Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC

(#6) anulu


anulu
félisten

inkább azzal foglalkoznának a szolgáltatók (T, Voda), hogy ne 20. században ragadt legyen a mobil appjuk. pl miért nincs egyikben sem AirPlay? feltettem már nekik ezt a kérdést, és csak halandzsáztak. pedig nem egy agysebészet az implementáció, csak az érdekelne, hogy egy ilyen alap dolgot miért nem akarnak belerakni.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#7) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Az IPTV-hez képest TV nézés élményét/szolgáltatásait tekintve kanyarban sincs még sajnos az új Telekom TV. Több hiányosságot sem tartalmaz a cikk.

[ Szerkesztve ]

(#8) anulu válasza ForRedGlory (#7) üzenetére


anulu
félisten

van Directv Stream előfizetésünk. ami Magyarországon van "szolgáltatás" címén (úgy en-block) az összehasonlítva az USA-ban elérhetőekkel a vicc kategória.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#9) defi válasza exoduss (#1) üzenetére


defi
tag

2 napja kérdeztem meg ügyfélszolgálatot. Röviden: lehet, DE akinek régi (és olcsóbb) csomagja van annak újat kell kötnie (2020,2021-es) és a további setopboxok ára is kb 200ft al drágább. Nekem 2019-es van lényegesen drágább lenne... :W

LOAD "*",8,1

(#10) poli27 válasza anulu (#6) üzenetére


poli27
veterán

Szerintem mert pénzt kér az apple érte... kb ennyi lehet.... mint ahogy a netflix is azért nem érhető el..

(#11) Chriss745 válasza Bembee12 (#5) üzenetére


Chriss745
tag

Nekem is ez a bajom vele, most azt veszek fel amit akarok, azt tekerek el amit akarok. Az újnál meg ők szabják meg mit vehetek fel és mit tekerhetek el. Ha ingyen lenne még oké, mert reklámból élnek, de én ezért fizetek!! Ez olyan, mintha az autókereskedésben csak reklámlogós autót lehetne kapni...

(#12) DBob válasza Chriss745 (#11) üzenetére


DBob
őstag

"ők" --> Partner

(#13) tothbe válasza Bembee12 (#5) üzenetére


tothbe
addikt

na igen. amikor felbukkant én is azonnal le akartam csapni rá, de megláttam a felvételi korlátozásokat és azonnal le is tettem róla. Így marad a felvevős IPTV box amíg csak lehet, mert ott amit csak akarok az felvehető és bármikor később visszanézhető, nem csak egy limitált ideig és utána törlődik. Ha már kifizettetik velem a cloud storage-ot, akkor miért nem dönthetem el, mit és meddig akarok ott tárolni. :(

By(e) Tothbe

(#14) ForRedGlory válasza tothbe (#13) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Ha már kifizettetik velem a cloud storage-ot, akkor miért nem dönthetem el, mit és meddig akarok ott tárolni."

Talán, mert akkor senki nem törölne semmit és a világ összes tárhelye is betelne. Plusz elvileg a TV-k szabják meg, hogy meddig lehessen tárolni.

(#15) KRi2


KRi2
aktív tag

A google-vel is feltétlenűl tudatni kell hogy mit nézek a tévén, nem elég hogy a T tudja. Mikrofon-t, és kamerát rakjanak még rá, mert miértne?

||| | || ||||| | ||| ||

(#16) mr.perfect válasza ForRedGlory (#14) üzenetére


mr.perfect
tag

lehetne esetleg egy max tárhely a felhőben is.. és azzal ugyanúgy gazdálkodhatnál mint a local HD-vel az IPTV set-top box-ban..

az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...

(#17) Upo válasza ForRedGlory (#14) üzenetére


Upo
addikt

Miért kéne ugyanazt ötvenezerszer letárolni? Elég ha egyszer megvan az imamaraton náluk, ki lehet azt adni ötvenezer készülékre is. Az meg amúgy is megvan, amit az ip készülékekre kiküldenek.

Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

(#18) tbartelx


tbartelx
csendes tag

Sziasztok.

Elolvasva a cikket, csak nekem nincs meg, hogy milyen felbontású a kimenet settopboxnak? Látom, hogy letud játszani 4K-t, OK. Alapspecifikáció nagyon jó lett volna a leírásban. 1080p, vagy 4K a kimenete?
Nekem kb egy dolog miatt érné meg a váltás, az a 4K natív felbontás, mindent mást már egy alap okos TV is tud. Ha nem lenne IPTV, hanem kábelen kapnám a Telekom megoldását, akkor meg a TV intézné még az EPG-t is.
Szerintem 2021-ben, amikor már a 8K küszöbén állunk über ciki, hogy az alap Telekom settopbox még mindig csak 1080/50i-t tud.Tudom IPTV és kell a net sáv-széllesség a 4K csatornákhoz, de akkor is őskor. :R

(#19) ssolitude


ssolitude
őstag

Ősöreg set-top box-om van a T-től, annak minden bájával és bajával. Van azonban AppleTV4K is mellette (vagy helyette?), amin gyakorlatilag csak Netflix, Eurosport Player illetve VLC-vel saját tartalom lejátszása zajlik. Létezik-e az Apple Store-ban olyan hivatalos alkalmazása a Telekomnak, amivel a TV-műsort is tudom az almáson nézni? Ez a SmartBox ha jól értelmezem egyszerűen interneten keresztül egy authentikáció után az előfizetőnek engedi a műsor nézését. Elvileg erre más eszköz is képes lehet, ha létezik ilyen applikáció?

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#20) Pingüino válasza KRi2 (#15) üzenetére


Pingüino
senior tag

Ha jól látom a távirányítót, mikrofon van benne a hangutasításhoz. :)

(#21) Pingüino válasza ssolitude (#19) üzenetére


Pingüino
senior tag

A Telekomnak van olyan alkalmazása, amivel online tudod nézni a TV-t. TVGO-nak hívják. De azt nem tudom, hogy implementálva van-e Apple oprendszerekre is?!

Szerk.: Rákerestem, elvileg fent van az appstore-on is.

[ Szerkesztve ]

(#22) ssolitude válasza Pingüino (#21) üzenetére


ssolitude
őstag

Köszönöm.

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#23) azbest válasza Pingüino (#21) üzenetére


azbest
félisten

mobileszközökre szokták engedni a szolgáltatók... nem nagyon akarják, hogy ez kiváltsa a boxokat. Pláne, ha iptv helyett normál streamként megy. A normál streamet máshogy kell kezelni, akkor is, ha amúgy teljesen ugyanaz a tartalma. De a hálózatot jobban terheli, mint a (multicast) iptv.

[ Szerkesztve ]

(#24) gliskard válasza anulu (#6) üzenetére


gliskard
senior tag

Távolról láttam a hazai telekom NextTV próbálkozást ami egy korábbi generációs settop-box lett volna. Elég sok bénázás történ az egész projekt során.
Vagy ott van az anyacég DT csodás Entertain TV megoldása ami szinte beleállt a földbe német országban.

Ettől függetlenül nem hülyék vagy ostobák akik benne vannak ezekben a projekt-ekben, tudják milyen irányba kéne menni, de a "környezet" is beleszól és vannak "adottságok" amiknek meg kell felelni és a döntések sem születnek meg túl gyorsan, ezek együtt pedig szinte borítékolják szar nem megfelelő végeredményt.

[ Szerkesztve ]

(#25) Kbali válasza tbartelx (#18) üzenetére


Kbali
nagyúr

Tudja a 4K-t, ugyanis a Telekom kínálatában már van 2 4K-s csatorna.

+ hákolható rá Netflix (ha némi kanyarral is).

Ebben a topikban kb. minden le van írva már a bevezetés óta.

[ Szerkesztve ]

(#26) Csabis


Csabis
aktív tag

Samsung 55" 7102 4K igazából nem is kötöttem Tv elfizut..
Nagyrészt csak HD Lenne..
Nekem bőven elég az Amazon Prime, Netfix, HBO Go..
Van mindegyiken 4K film..

[ Szerkesztve ]

(#27) #72042496 válasza azbest (#23) üzenetére


#72042496
törölt tag

Pontosan ez volt a gondom egy másik szolgáltatónál, hogy mobileszközön engedték az appot, de a tévéhez kellett a box vagy médiakártya.

Inkább föltelepítettem a Telenor MyTV-t (ez csak a neve, nem kell ügyfélnek lenni), és most azon nem nézek tévét. :D Lehet több hasonló app, én ezt ismerem, és tudom, hogy elérhető tvOS-re is.

[ Szerkesztve ]

(#28) Kbali válasza Csabis (#26) üzenetére


Kbali
nagyúr

És akkor ez most hogy jön ide?

(#29) joghurt


joghurt
addikt

Olyat mikor lehet már valamelyik szolgáltató set-top boxán (vagy médiaboxán, vagy DVR-jén) csinálni, hogy egyes csatornákat zárolok?
Nem a korhatárra gondolok, mert az eleve vicc: a keménypornót kivéve úgyis mindenki 12-es, a nagyon gáz "gyerek"csatornák pedig 6-osok.

Még tovább menve: Csatornákat a kínálatból elrejteni, hogy ide-oda léptetésnél ne legyenek útban (és háromjegyű csatorna számokat se kelljen memorizálni)? Vagy amelyiknél lehet csatornákat rendezni, ott a menetrend szerinti firmware-frissítés - lefagyás - csakmert újraindulás - választék-átrendezés stb. után ne kelljen újra rendezni mindent?

A tej élet, erő, egészség.

(#30) Pingüino válasza azbest (#23) üzenetére


Pingüino
senior tag

TVGO-t én nem csak mobilon használtam régen, windows-ra is volt hozzá alkalmazás. Csak az Apple-t nem tudtam megmondani.

(#31) tothbe válasza ForRedGlory (#14) üzenetére


tothbe
addikt

korlátos a hely. Egy adott helyet fizetsz ki minden hónapban, mint bármely más cloud szolgáltatónál. Csak épp azt is ürítik 10 naponta vagy a kiterjesztett extra áras esetén 30 naponta, azaz minden ami annál régebben van ott, azt törlik.

By(e) Tothbe

(#32) mgaben


mgaben
senior tag

Csak szólok, nem gigabit port van rajta, hanem 100-as. A router mutatja.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...

(#33) #72042496 válasza tothbe (#31) üzenetére


#72042496
törölt tag

Ez nem egy felhasználbarát működés. Külső szabályozás miatt lehet ilyen?

(#34) Kaba válasza exoduss (#1) üzenetére


Kaba
veterán

Igen.Kérheti.

(#35) Kaba válasza defi (#9) üzenetére


Kaba
veterán

Mindenkinek új szerződést kell kötnie a smartboxos telekomtévére aki vált az IPTV-ről,függetlenül attól,hogy mikori szerződése van.Az új boxok bérleti díja 130 Ft-tal drágább,mint a régieknek(Az első itt is ingyenes).

[ Szerkesztve ]

(#36) tothbe válasza #72042496 (#33) üzenetére


tothbe
addikt

igen, csak arra tudok gondolni. Mint ahogyan a csatornák közül is limitálják, hogy melyiket és azon belül is mit lehet egyáltalán rögzíteni. pl M4 alapból ki van véve, azon semmit sem lehet felvenni, de sok ilyen van. Meg több olyan csatorna, ahol előre nincs megadva mi, csak, hogy nem minden rögzíthető. kb alig van olyan amiről mindent, bármikor felvehetsz.
Ez tényleg nagy hátrány a HDD-s IPTV felvevőhöz képest, ami miatt váltani nem érheti meg.
Annyi info-t kaptam viszont, hogy ha valakinek most IPTV-je van és tönkremegy bármelyik STB, akkor már nem IPTV-set kap, hanem át kell állnia erre a rendszerre. Vszleg idővel a mostani IPTV-t le is cserélik erre teljesen, de erre még nincs dátum.

By(e) Tothbe

(#37) Kaba válasza tothbe (#36) üzenetére


Kaba
veterán

Az info amit kaptál nem valós.
Amennyiben egy régebbi STB elromlik az cserélve lesz.
Egy új előfizető választhat,hogy IPTV-re vagy az új Telekomtévére köt szerződést.

(#38) Boond válasza #32839680 (#3) üzenetére


Boond
addikt

1. komment igen lehet kérni az újat március óta kb.

2. komment, nincs a meglévő lapcímeden is korábbi iptv szolgáltatás? Mert pl az is lehet ennek az oka.

3. komment, minek, ott van a telekomtvgo ami az előfizetéshez jár, és 2 felhasználó a box-ok mellett használhatja, sőt akár ismerőssel, családon/rokonságon belül is megoszthatod. Tablet, telefon,pc-n, de pl pc+tv komboval tv-n is. Később elvileg lesz tv-re is direkt app, vagy ilyesmi...

Amúgy a cikkben én úgy látom, mintha lenne pár pontatlanság...

[ Szerkesztve ]

⭐K&H bank Ajánlással ⭐50.000 ft forint számlanyitási akció. ⭐Revolut meghívó linkemen keresztüli regisztráció esetén, ⭐6000 ft-ot ajánlok fel, a meghívott félnek - vagyis Neked. (ha érdekel, írj pm-et) Kérd PM-ben.

(#39) HUNgabus válasza joghurt (#29) üzenetére


HUNgabus
senior tag

Esetleg a "Kedvencek"?
En beallitottam kb 10-12 film es sport HD csatornat, majd a menuben pedig azt hogy csak a Kedvencek megjelenitese igy minden bekapcsolaskor csak azok latszanak, lepkedni is csak koztuk tudok.

(#40) Pingüino válasza Boond (#38) üzenetére


Pingüino
senior tag

Sztem 3 felhasználó, nem?

(#41) kakuk.tamas


kakuk.tamas
addikt

Akit érdekel: a Google Stadia hibátlanul fut a boxon!

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#42) Boond válasza Pingüino (#40) üzenetére


Boond
addikt

Nem, múltkor kérdeztem, és 3 box, nem számít bele a telekom tvgo-ba. Tehát 5 eszközt lehet regisztrálni, és 2 felhasználó használhatja egy időben. (az esetleges box-ok mellett).

⭐K&H bank Ajánlással ⭐50.000 ft forint számlanyitási akció. ⭐Revolut meghívó linkemen keresztüli regisztráció esetén, ⭐6000 ft-ot ajánlok fel, a meghívott félnek - vagyis Neked. (ha érdekel, írj pm-et) Kérd PM-ben.

(#43) Armagedown


Armagedown
őstag

Lehet, hogy figyelmetlen voltam, és már volt róla szó, de a felvett műsoroknál a reklámokat át engedi tekerni?

“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”

(#44) mgaben válasza Armagedown (#43) üzenetére


mgaben
senior tag

Én csak az Archív TV részről tudok nyilatkozni, ott enged tekerni.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...

(#45) kalozhun100


kalozhun100
őstag

Nekem még a régi szürke set top box van, de már dög lassú, a távirányító is kopik.

Samsung Galaxy S7 Edge

(#46) hegezsolti válasza atee (#2) üzenetére


hegezsolti
csendes tag

Én optika után kaptam ilyet.

(#47) kakuk.tamas


kakuk.tamas
addikt

A cikkíró tegye kukába ezt a cikket, látogasson el a Telekom otthoni topikba, és az onnan vett információk alapján módosítsa a cikket.
Csak két dolog:

1.) NEM lehet hordozgatni a boxot
2.) NEM minden wifi jó neki (IGMP kell neki)

[ Szerkesztve ]

Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

(#48) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

2GB elég szerény manapság, ha Android-os TV okosítónak akarná az ember. Node a lokál videó lejátszó képességeknél pl. nincs említve, hogy pl. KODI-val tudott e rendes freki váltást (kadenciahelyes lejátszást), és hogy minden hangformátumok kezelt e és a HD hangokat is kiküldi e is passthrough módban, vagy nem. Bár gyanítom hogy egyiket sem, de akkor már írnák is bele tesztbe, mert ez így nem is igazán teszt. Legalábbis nem egy PH!-s szintű teszt.

(#49) ptesza


ptesza
senior tag

A távszabályzón van két power gomb. Az egyik a box-ot kapcsolja ki/be. A másik szabadon programozható lenne...ha lenne infra a távszabályzón. Valaki rájött már, hogy kell ezt használni? A CEC -t csak a TV-n kell beállítani, vagy a BOX-ban is van van valami opció.
Véleményem szerint ezek után TV vásárlásnál már nem nagyon fognak számítani a TV extrái, hiszen monitorként használjuk...

(#50) Kaba válasza ptesza (#49) üzenetére


Kaba
veterán

A boxban is van CEC.Amennyiben a tévé okos távval rendelkezik,akkor a lehet vele a boxot is irányítani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.