Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110749) Bad Pritt válasza marilllyo (#110748) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ne használd azt a ruhát, olyan, mint az egy gyűrű, Frodó is csak szükség esetén húzta fel. :D

Összességében nekem egy nagy tartalmi bajom volt vele: a mellékküldetések milyensége. Emlékszem a Fallout 4-es mémekre az "Another Settlement Needs Your Help" témában, na itt is megvan ugyanez, csak Follow the Tracks a neve. Gyakorlatilag minden arról szól, hogy a lila nyomokat követed, szkennelsz, nyomokat követsz és így tovább, ez nagyon egyhangú egy idő után.
Azt pedig hibás játéktervezői döntésnek tartom, hogy nem lehet akárhol felmászni, csak a megjelölt helyeken, ez eléggé behatárolja a játékost rengeteg esetben. Vertikálisan jól bejárható a világ, de csak megjelölt, lineáris utakon, ez gyenge tervezés, még úgy is, hogy pont erre épít sok feladat (Banuk figurák összegyűjtése pl).

De amúgy szerintem is kiemelkedően jó lett, érdekes volt a sztori, brutális a látvány, fantasztikus a zene, nagyon jól összerakták a Gerillák a csomagot, külön dicséretes, hogy nem ragadtak le a felszínes világépítésnél, közepesen mély hátteret kaptak a frakciók, ami miatt végre érdemes volt végighallgatni minden mondandóját. + Lance Reddicket mindig élvezet hallgatni, meg itt elég durván meg is animálták, pl a tavalyi Quantum Break-hez képest (QB Reddick, HZD Reddick).

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.