Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#222909) Steve1207 válasza zsolt19900 (#222906) üzenetére


Steve1207
veterán

Teljesen más világ a konzol. Nekem volt X360, rengeteget játszottam, utána vissza PC-re és 5-6 évig kb az foglalt le max, ha telepítettem valamit, hogy optimálisan belőjem, utána meg játszottam fél órát és meguntam.
Már már azt hittem, hogy kinőttem a játékokból, pedig folyamatosan néztem a megjelenéseket, gameplayeket, mi van a piacon.

Tavaly visszatértem, de most PS vonalra egy Pro-val és szerintem legrosszabb esetben is három naponta játszok valamivel pár órát :) De összességében egy év alatt olyan 1000 óra tuti megvolt, ami engem is meglepett, visszatért a kocka énem. A konzolok erre lettek kitalálva, más világ szerintem, ez tényleg szórakoztatásra van kitalálva, mindenféle nyűg nélkül.

Alapból az ingyenes játékokkal tudsz multizni (Apex, Fortnite meg ilyesmik), ami fizetős vagy lemezes ahhoz kell a PS Plus előfizu multihoz. Ehhez úgymond az aktív előfizetés időszaka alatt kapsz jogot havi játékokhoz, amiket bármikor játszhatsz utána, ha van előfizetésed. Annyi, hogy az ingyenes időszakban a fiókodhoz kell adni az adott havi pár játékot, hogy utána meglegyen. Ha letelt az előfizu és 3 hónappal utána veszel, akkor ismét tudsz velük játszani. Valamint tudod szinkronizálni a mentéseidet az online tárhellyel (amúgy meg csak pendrivera mentheted ki).

Szerintem már maga az exkluzív játékok miatt megéri egy konzolt beruházni.

[ Szerkesztve ]

.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.