Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#188512) .LnB válasza gyuromoj (#188511) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Lacrosse-t nem. :D

Na jó, NBA-t sem nézem (csak ritkán), csak a híreket követem, azt sem annyira.

NHL,NFL az ugye alap. MLB az egy érdekes szerelem. Sajnos azzal nehéz, mert egyrészt nagyon tetszik a hangulata. Másrészt viszont.. Nehéz ám egy ilyen hosszú múltra visszatekintő ligára így pár év alatt teljes rálátást szerezni. Értem ez alatt a dicső múltat. A régi híres játékosokat, playeket. Így bekapcsolódva kiválasztottam egy csapatot, nézem őket néha, meg a Playoff-ot. Magyarországon nehéz, mert szinte sehol sem lehet olvasni róla. Az angollal meg sokszor az a bajom, hogy a rövidítéseket nem értem. :( És az itt rengeteg van, megkockáztatom, hogy a legtöbb a major sportágak között. Ha leülök és megnézek egy meccset, azt már 90%-ban teljesen értem. Az apróságok, ilyen-olyan apró szabályok nincsenek még meg. Ja, és iszonyat hosszú és unalmas is tud lenni egy-egy baseball meccs.

Viszont ha valaki csak kicsit akarja megismerni a baseball-t. Annak ajánlom a LA Dodgers vs. Houston Astros 2017 World Series Game 5 végignézését. Abban minden benne van. Sőt!

Ami még USA, de nem csapatsport, viszont követjük a fiammal (most már) az a Nascar. :) És, hogy azt mér amikor csak körbe körbe mennek? Hát ezért: [link] wáá! :D Pont tegnap néztük meg a Daytona 500-at.

Igen szóval, a legtöbbet nézem. És értem is. Egyébként a baseball baromi egyszerű. Azt magamtól tanultam meg. Az NHL-t és a NFL-t meg az NHL 99-ből, meg a Madden-ből. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.