Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127875) #20844032 válasza Kvelstadt (#127873) üzenetére


#20844032
törölt tag

Hm. A black flag volt az egyetlen az egész szériában ami valami komolyan vehető újdonságot hozott. És attól szebb/hangulatosabb karibi hajókázás-kalózkodás azóta sem volt más játékban sem. Oké, maga hajókázás nem a BF-ben jelent meg a szériát tekintve, de abban kapott valós, játékelem szerepet.
Mondjuk nem csoda, hogy a stúdiók nem bírnak normális játékokat csinálni, ha a játékosokból verbuvált fókuszcsoportok sem képesek megfogalmazni, hogy mit is szeretnének ténylegesen :)
A BF egy nagyon jó kis játék volt, és a legnagyobb baja AC-ként, hogy egy cseppet sem volt AC. Hiányzott belőle minden, ami a széria védjegye kéne legyen. Ilyenmódon a BF alapján nem lehet elunni a szériát, mert nem is illeszkedik bele.A BF nem-AC-ként azért olyan hozott, amiből amúgy hiány van kínálatban.
Az origins pont ugyanannyira, vagy talán mégjobban nem AC már, de ez meg még játéknak is dögunalom, mert ez a nem-AC-ből már épp 23 részt láttunk far cry, és millió más szendbox, kraftolós, lootolos eventcunami randomcímként.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.