Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szallasi007 #127599 üzenetére
Tudomásom szerint AC: Origins teszt példányokat még nem kezdték el kiküldeni.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Kicsit Off-os a kérdés, de PS témában ez a leginkább élő fórum. Tudtok ajánlani PS1 emulátort, ami a mai rendszereken is jól működik? A kereső kidobott egy párat, de nem mindegyikkel volt szerencsém, gondoltam inkább segítséget kérek.
Köszönöm
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
alien19 #127584 üzenetére
Köszi, megnézem öket.Jól esik egy kis shooter nosztalgia.Amúgy a Nex Machina is jónak tűnik, csak epilepsziát kapok a sok(k) fényes villanásoktól.
-
unravel
őstag
Melyik gitárkontrollert ajánljátok a fifához és a GT Sporthoz?
-
garage112
aktív tag
Kérdés..South Park season passt beváltottam, de a storeban még mindig azt írja ki, hogy vegyem meg..miért lehet ez?
-
Scholes9
nagyúr
Nem csodálom h system seller címként emlegetik a Bloodbornet, nem is tudom mióta nem volt olyan, h csak egy játékkal játszom folyamatosan, ez nálam x évente, ha előfordul,és ez nagy szó, most megint. És az a durva, h ez a GotY kiadás a 3. Bloodborne példányom...2x eladtam, mert nehéznek tűnt, a dobozos GotY kiadást extra akciósan 7500-ért vettem, de h ezt már nem adom el az fix. 2x éve játszom, de ez feljött a top 5 játékom köze, hihetetlen
Lassan a végére érek, az összes bosszal végzek, persze tudom, h rengeteg a tartalom, de ez a játék egyszerűen fantasztikusan élvezetes a nehézsége ellenére is, bár én úgy kompenzáltam ezt, h mindig kicsit magasabb fokozaton mentem a bossokra
95-ös vagyok és hátra van még a "főboss" meg 2 opcionális
-
Xynis
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam róla topikot, ha mégis lenne sorry. A probléma a következő:"wc-40382-7" Akinek nem mond semmit annak röviden leírnám. Online vásárlás esetén szokta ki írni a rendszer ezt a hiba üzenet. Nagyjából azt jelenti hogy a ps account és a PayPal/master card stb. accounton lévő address(lakcim) nem egyezik meg. Azonban nekem mindkettőn ugyan az. Sőt már minden kritériumnak megfelelve változtattam meg "helyesre", de így sem jó. Elképesztő mennyiségű posztot találtam már erről redditen, és más egyéb ps fórumokon. Azonban megoldást (ami mindenkinek jó lett volna) sehol sem. A további tanácsokat/megoldásokat előre is köszönöm -
Gulyopapa
addikt
válasz
Gabesz1019 #127569 üzenetére
Driveclub jó lehet GTS mellé lazítani? Milyen játék?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Kendek #127547 üzenetére
Köszi az infókat. Nekem így 1 nap után nagyon jó tapasztalatom van mind a géppel mind a játékkal kapcsolatban. A sima Fat gépet használtam FullHD Tv-n majd később vettem egy UHD-t amivel jelenleg is használom a Pro-t. Már a menüben látszik, hogy szebb képet ad a Pro. Gyorsaságra nem igazán veszek észre különbséget a menüben, már a Fat-el is meg voltam elégedve. Magyar nyelven azért van még mit finomítani, van benne pár érdekesség.
Ami a GT Sportot illeti nagyon tetszik. Szerintem nagyon eltalálták a fizikát. Nyilván nem egy hardcore szimulátor, főleg pl. egy Assetto Corsahoz képest ami a másik nagy kedvencem. De én nagyon élvezem a futamokat érezni, hogy minden autó másképp viselkedik. Így kormánnyal én nagyon élvezem. Most az UC Lost Legacy-t fogom beszerezni, már nagyon kíváncsi vagyok az újabb kalandra UC4 is nagy kedvenc.
-
Madwe
nagyúr
válasz
perge666 #127565 üzenetére
A GTSporthoz online kell, nem ps+. Ps+ az csak az online versenyekhez kell. Az árkádon kívül minden máshoz azért kell online (de nem ps+) h ne lehessen csalni - pl lokálisan nem is tárol mentéseket a gt, csak a rendszerbeállításokat, a garázs stb online van. Ezért kell még ahoz is netkapcsolat, de ps+ nem...
-
törölt tag
-
perge666
veterán
válasz
mcwolf79 #127522 üzenetére
Na igen ez igaz,ott a pont.
A nettel nekem sincs gond,a gépem naprakész,frissítések/javítások is fent vannak a játékokhoz.
Csak annyi hogy nincs PSPlusom,és sajnálom hogy a PS4-re így "lekorlátozták" ezt a játékot.
Ha ebbe az irányba haladnak a fejlesztők,akkor nekem nem lesz értelme játszanom az új gammákkal. -
Viper26
nagyúr
Ehhez találtatok valamit?
-
mcwolf79
veterán
-
WaterWawe
őstag
A játék topikja nem nagyon pörög, szóval megkérdezem itt is.
Játszik valaki a Paladinssal PS4-en? Nem rég kezdtem el és jól jönne valami csapat féle, meg pár jó tanács. -
oriic
HÁZIGAZDA
Full Metal Panic játék jön 2018-ban PS4-re.
Sousukeeeee!!!
\o/
Kár hogy csak ilyen chibi kinézetű lesz, de legalább lesz.
-
phgergo
aktív tag
Van aki játszik még a Paladinnal? Keresünk ketten meg pár embert, akivel lehetne tolni. Olyan mint az overwatch...
-
ProEvoFan
nagyúr
Erre valaki?
-
Viper26
nagyúr
GT Sport - rating rendszerről van leírás valahol?
És az adott kategórián belül (SR / DR) lehet látni hol tartunk?
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok!
Még nincs gépem, ennek ellenére már regisztráltam és szeretnék venni egy 1 éves PS Plus-t. Végig is mentem a procedúrán de paypal-lal nem véglegesíti a fizetést, csak forog az a négy kis szimbólum percek óta. Mi legyen? Bezárjam az oldalt és kezdjem újra?
Köszönöm! -
birorichard
őstag
válasz
birorichard #127549 üzenetére
A 10070-es port nem volt nyitva, most pöccre megy, remélem csak ez volt a gond.
-
unravel
őstag
válasz
birorichard #127549 üzenetére
Arra tippelek hogy a beálíltásokban engedélyezni a letöltést stand by módban.
Ha nem akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Politika
- Overwatch 2
- EAFC 25
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest