Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10156) haddent válasza zzola (#10152) üzenetére


haddent
addikt

Nem kell aggódni,többször beszéltem telefonon Sony Magyarországi képviselettel, régió garancia van rá, itthon bármilyen EU -s terméket garzitatni tudsz. És egy idézet a "Guarantee" könyvecskéből, ami a csomagban volt:

"Ahol az SCEE a jelen Terméket az Európai Gazdasági Övezet bármely országa, [..további országok felsorolása..] piacaira bocsátotta, ott a jelen Garancia érvényes mindazon országokban, a következő feltételekkel:
a, ha az eredeti számlát, vagy más, a vásárlásról szóló módosítatlan és sérülésmentes bizonylatot (melyen szerepel a vásárlás dátuma és a kereskedő neve) a hibás Termékkel együtt bemutatják a garancia-időszakon beül; [...stb.. érdektelen részek...]"

Tehát amíg neked van egy hivatalos, EU -beli számlád pecséttel, minden adattal, sorozatszámmal, összeggel, vásárlási dátummal stb.. (Tehát rendes, hivatalos számla, nem sutyimutyi kézzel írott lókuki), addig teljesen jó vagy. Ha a magyarországi Sony szervíz ugatna (mert szokott..), akkor ezt a füzetecskét (24. o.) a pofájukba tolod, és megmondod, hogy következő meccs másnap a fogyasztóvédelemnél.

(Egyébként szerintem ezt a kis idézetet érdemes lenne a topik összefoglalóba berakni, hasznos inzó azoknak, akik félnek külföldről vásárolni stb..)

BomiBoogie teljesen igazad van, nem túl bizalomgerjesztő, de az üzlet rendes, nem sufnibót a garázsban. Az eladók értelmesek, segítőkészek, normálisak. Rendes számlát kaptam, innentől engem a honlap pont nem érdekel.

dunc yaaay! végre valaki aki bénább nálam is ! ;] :P Én először fogtam 3-4év után kontrollert a kezemben és normálon vittem végig. Röhögtek is a srácok a streamen..

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.