Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #81297 üzenetére
Nem vagyok nagy artys, kb. 2 hete kezdtem
Fully electric lifestyle!
-
Djuree
félisten
válasz Chris0321 #81299 üzenetére
láncot én nem rakom fel szinte soha, aránytalanul sok xp általában (van mikor a kövi tank xp-jének a negyede, az sok), pluszt nem nagyon ad a súlyon kívül, azt meg modullal megoldom. így egy modulhely kiesik, azt próbálom pótolni játéktudással, ami azért szokott sikerülni.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz MongolZ #81305 üzenetére
éppen azért írom hogy felrakom a fejlesztett torziós rugó modult és így nem kell lánctalp.
mégha a kövi tankon is használható lenne a talp, de nem az...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mcwolf79
veterán
válasz echterion #81303 üzenetére
Én is a T54E1-re pályázok, de ha sejtem hogy a T-49 ilyen... Hát fura... Akkor lehet inkább a másik ágon indulok el. Addig jók a tankok, a Bulldog-ot imádtam. A táras ágyúval durva dolgokat lehet művelni.
De ez a T-49 azzal a 20 másodperces töltésidővel és fél képernyőt betakaró célkereszttel nagyon lutri. Néha a sumák módszer használható, Td módban el lehet vele lenni. De nagyon az RNG-re van bízva az ember.
És még 50000 XP kell a T54E1-hez :-(Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
h1mpi
félisten
Végre beadta az nmy legnagyobb örömére Érdekes dolog kipróbáltam a kávét 10 körig, de átlagosan nem lett jobb, mint anélkül. Szerintem ez is csak BIA-val és ventivel ér valamit.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
MongolZ
addikt
A BIA túl van értékelve, nekem is van olyan tankom, amin van, de nem sokat ér, ez az igazság.
Sokkal többet érnek az alap skillek, legalább az álcát és a javítást ki érdemes fejleszteni.
KV-2-mön pl. konkrétan 2%-kal tölt gyorsabban BIA-val, mint a nélkül. Na ezért elvenni egy perk helyet... -
Djuree
félisten
válasz MongolZ #81307 üzenetére
nem igazán éri meg, de muszáj, a tortoise szenvedés így, meg a centi 7/1 is az volt, arra kellett a free. amúgy nem szoktam váltani, a 3 év alatt talán 2-3x váltottam, de akkor se sokat. azt is inkább a kezdeti időszakban, mostmár azért stock tankkal is tudok mit kezdeni.
vhw: igen, ad fordulékonyságot is, de hogy pl. 20 fok helyett 22. majdhogynem mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz MongolZ #81312 üzenetére
MongolZ - nekem csak artyn van BIA, szerintem oda mást nagyon nincs értelme fejleszteni, max camo, de egy GW tiget méretű gépnél azt is minek. Főleg, h festést se teszek rá...
én német tankokkal megyek. eleinte én is úgy csináltam, de most már alapból megy fel a torziós rugó és amint lehet nagy ágyu (E50-nél 80k free XP-be fájt, de MEGÉRTE). A rugót egyszer kell kifizetni, 10goldot a levétel nekem megér (kaptam a WGtől már eleget ingyen, igaz, ha venni kéne, nem biztos, h ugyanígy gondolkodnék ), mert a nagyobb ágyúval több XP-t lehet termelni és hamarabb lesz meg a lánc, mint fordítva.
lnk + szbalogh: egyetértek a klántárssal, nem lesz tőle pontosabb, de valóban jobban tudsz célozni. Ami nagyon idegesítő, amikor egy épület, domb érkezik be a lővonalba és hirtelen bevált mögé a nézet és azt se tudod, hol vagy. Főleg kevert terepen (Siegrfied...) tud meglepni, amikor egy nyílt részen álló tank hirtelen eltűnik a 200 m-vel arrébb lévő épület miatt.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Terek
tag
van valakinek tapasztalata a végleges álcafestéssel kapcsolatban?
Hála a goldos napi küldetéseknek,meg egy poénból megváltoztatott jelszónak,letudtam festeni az E100-at meg a Jager E100-at.Prémiumot nemvettem,mert nemér egy nap 250 aranyat.
Érezhető a különbség.Ritkábban jönnek hátból,arty is ritkábban talál be(jó ha van 4 arty akkor nincs miről beszélni).Ilyenkor már az első villanykörténél ugrik a fele hp jobb esetben........
Múltkor is kb 100m-ről Jager-al,toltam ammoracket IS7-nek full hp-ról,és nemtudtak spotolni.Szóval megérte a lefestés -
MinionFlasH
senior tag
Az álcafestés, hogy működik, az összes terepre meg kell vennem az adott mintázatot? Havas-sivatagi-stb. és ő magától váltogaja azt pálya függvényében?
A másik amit kérdezni szeretnék, a táras lövegeknél, újratöltésre van lehetőség kilövés nélkül?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz MinionFlasH #81320 üzenetére
Három típus van:
- téli
- nyári
- sivatagiMind a hármat meg kell venned, ha teljes "lefedettséget" akarsz az egyes pályákra. A rendszer automatikusan a pályának megfelelőt teszi fel a tankodra.
Van lehetőség, "C" billentyűvel.
-
fradi81
veterán
Mindhárom terepre veszel egyet mintát, és az lesz rajta, nem váltogat semmit.
moto g72, Ninebot d28e
-
Angel1981
veterán
1. igen, pontosan így működik
2. igen, van, alapértelmezettként a "C" az, nézd meg a billentyűzetkiosztást
fradi81: úgy érthette, hogy az adott éghajlatra automatikusan az adott álca kerül fel, nem manuálisan kell váltogatni a 3-at.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #81289 üzenetére
Kifullozva - majdnem, mert a legnagyobb motort elhagytam - nagyon jó lesz, megszerettem. Erősen gondolkodom rajta, hogy megtartsam. 2 napja vettem meg az FV4202-t de még csak felszerelvényeztem, de nem mentem még vele. 19-ig megpróbálom a Centi 7/1-et kimaxolni és a legnagyobb motorra is összegyűjteni a szükséges XP-t. Karácsonykor eszembe jutott az FV4202 cseréjével kapcsolatban, hogy remélem a WG nem fogja hozni a formáját - simán kitelik tőlük - és nem fogják kitalálni azt, hogy a direkt csere és a lehetőség a prém tankként való megszerzésre csak azoknak lesz elérhető, akik még 2014-ben kifejlesztették és meg is vették az FV4202-t!?
(#81303) echterion: erősen javasolt a free tartogatása a T54E1 nagy ágyújára.
(#81322) fradi81: [moderálva] Éppen, hogy váltogatja annak megfelelően, hogy milyen pályára teszi be a tankodat. SHIZUOKA leírta a frankót.
[ Módosította: radi8tor ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
echterion
nagyúr
válasz mcwolf79 #81308 üzenetére
Ne aggódj, a T69 is ilyen fos, csak azzal még snipe-olgatni sem lehet, mert nem elég, hogy marha lassan céloz (bia + célzásgyorsítóval is), mellé még pontatlan is.
(#81318) fradi81: Én is csak kinézet miatt tettem rá, nem gondolom, hogy a nagy német dögöknél számítana. De nekem tetszik, sőt, most a T34-re tettem magyar zászlót meg feliratot is, úgyis sokat megyek vele mostanában és nekem bejön így a kinézete.
(#81320) MinionFlasH: Minden terepre meg kell venni és magától váltogatja.
(#81325) jano_77: Igen, ezt már eldöntöttem, van 100k free, itt kivételt teszek, nem kínlódok tovább ezzel a fos csúzlival.
[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
De minden összeadódik,ha van venti+bia+étel/pia az már +20%,márahól lehet ventit rárakni,főleg a hosszú töltésidőnél,meg a célzásúaknál érezhető,artyknál több másodpercet számít,de hamarabb céloz(de bele kell számítani hogy 1 teljes perksort elfoglal,meg a doppingnak 20k darabja,az akciót ne nézd ha nem vásárolsz be belőle) .
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
MinionFlasH
senior tag
SHiZUOKA, fradi81, Angel1981, echterion!
Köszönöm a válaszokat, álcafestés nem lesz, viszont ezentúl a "c" gomb használatával nem fogok komplett idiótának tűnni.
-
Diarmand
senior tag
-
fsb1000
nagyúr
Úgy látszik a lányaid nem szeretik a kávét.
Bevásároltam kávéból, rendszeresítettem és szerintem van érezhető hatása. BIA nálam sincs.
Aztán lehet a rejtett arty BUF miatt hiszem így.
Mindegy... 10K-t körönként megér, hogy azt higgyem picit gyorsabban szűkül a kör.
.
A TankÁsz-hoz grat. Tankszomorító ez az arty,
.
(#81317) Terek: szerintem van értelme az álcafestésnek. Akkor is ha csak 10-15 métert számít az az 5% plusz. (kalkulátorral kiszámolható tankonként). Eladott és visszavett tankra nem kell újra venni.
Szinte minden tankomra vettem nyári festést (leggyakoribb pálya), és amivel sokat megyek valamint t4 felett van ara téli/sivatagi álcafestés is megy.
Mindig akciókor veszem... szép lassan évek alatt. Kb 4-5K gold lehet benne.
Amúgy tetszenek is....[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Pete55555 #81334 üzenetére
Nem írtam biztosra.... magam sem tudom eldönteni 100%-osan mitől javulnak az artyk és miért lesz egyre több artysta a random csatákban, de ha majd kielemzik a statokat és lesz 2-3% átlagsebzés növekedés, akkor nehéz lesz letagadni azt a buffot.
-
Persze van harmadik lehetőség is: Egyre jobban artyzok (meg mások is) és az új célzó-csitter mod is javított a játékélményen. -
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Felraktam az XVM modot, de nem tudom hogyan kell beállítani, hogy meccsek elött mutassa a győzelem esélyét. Illetve az adott játékosok milyen tapasztaltak, bár ez annyira nem fontos számomra. Tudnak valaki segíteni? Egyáltalán jó modot tettem fel?
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz CsonkaImo #81339 üzenetére
Ezen az oldalon, ha belépsz a játékbeli regisztrációddal, akkor a látható módon és legördíthető menüben az alsó 2 lehetőséget is pipáld be, akkor fogja mutatni csata előtt az esélyeket és csata közben is.
(#81341) fsb1000: mert Ő a WG spanja és csak olyan csatákba teszi a rendszer, ahol nincsenek arty-k!
(#81343) h1mpi: számít is.....ha tudsz vegyél festést, megéri. -nekem minden prém és megtartós tankomon végleges festés van - mindhárom - illetve amiket húzok, azokra általában szoktam havit venni, szintén mindháromból. Simán kitermelhető az a pár ezüst, amibe kerül. De persze rám ne hallgass, mert az OKOSOK megmondták, hogy én hülye vagyok és mi több, még SÖTÉT is.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Zolee_70
senior tag
válasz Diarmand #81338 üzenetére
Én is észrevettem az artyk számának növekedését. Nagyon régen láttam 5-5 arty-t egyszerre oldalanként, legutóbb belefutottam egybe, és a 3-3 az rendszeres...
(nem, nincs kép róla, és leszarom, ha valaki nem hiszi el e nélkül...).
Az, hogy jobbak is lennének (az ary-k), kérdéses, szerintem nem.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Diarmand
senior tag
válasz szbalogh #81340 üzenetére
Ööööö nem értem.
Párszor ki lett már tárgyalva és a vége mindig ugyanaz lett. Amit leírtam, abba nem lehet belekötni. Menj fel tanknumbersre és lehet számolgatni, hogy pl töltésben hány százalékot is jelentenek a fentebb felsorolt cuccok.(#81341) fsb1000 Végtelenül egyszerű. Tapasztalom. Illetve tapasztaljuk, mert csak te állítod vehemensen, hogy javulnak az arty, nő a számuk. Így a helyénvaló kérdés az, hogy TE honnan veszed ezeket?
(#81344) Zolee_70 Ha hiszed ha nem, hosszú hetek óta nem láttam 5/5 artyt. De esküszöm, a végén még rávesztek, hogy irkáljam a számukat...
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz MinionFlasH #81329 üzenetére
álcafestés szerintem itt nem voltak elég pontosak a fórumtársak.
az álcafestés hasznos, jó dolog, nekem minden tankomon (kivéve arty) mind a három féle fenn van. Típustól függően ad 10-15métert talán (vki linkelt már asszem egy kalkulátort, ott pontosan is meg tudod nézni), ez egy sniper esetében (Panther, TD) vagy egy spotter esetében nagyon nem mindegy, de szerintem a többinél se (15-méterrel és 20 km/h-s sebességgel számolva ez azt jelenti, h 2,7 másodperccel később vesz észre).
Amire fújtak az fórumtársak: aranyat nagyon ritkán áldozunk álcafestésre. A többségnek az az alapvetése, h amit kitermelhetsz, mint kreditet, arra ne áldozz aranyat, amit néha kapsz csak ingyen. Még ha most úgy is érzed, h ezt a tankod soha nem fogod megunni, akkor is hiányozhat máskor az a pár száz gold.
szóval tedd csak fel az álcafestést, de ne a véglegest. Én hetente szoktam megújítani, úgy nem is nagy kiadás, és ha túllépek közben a tankon, nem is nagy veszteség.
arty téma - én se érzek növekedést, én se láttam hetek óta 3-3-nál durvább felállást, azt is csak ritkán. Ha van is növekedés (HA!!!), az a küldetés miatt van, a killeket egyszerűbb artyval összeszedni sokaknak. Ami a nindzsa-buffot illeti: ha úgy érzed, több az arty, logikus is, h többször találnak el . Vagyis nem azért van több arty, mert pontosabbak, hanem a küldetés miatt megnövekedett számú arty több kilőtt lövedékéből ugyanolyan pontosság mellett is több talál be.
De mondom, én nem érzem se a számuknak, se az artytól elszenvedett vagy artyként elért találatok számának növekedését.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
fsb1000
nagyúr
válasz Diarmand #81345 üzenetére
Akkor árud el légyszíves, hogy a te tapasztalásod mennyivel ért többet, mint az én tapasztalásom a tekinteteben, hogy a random csatákban több artyval lehet találkozni, mint 2 hónappal ezelőtt?
.
Ezt írod:
" hosszú hetek óta nem láttam 5/5 artyt."
pedig pár napja linkeltem, és ez nem egyedi eset.: [link]
Mondjuk aki alacsony tierben játszik, az tényleg lehet nem találkozik 5+5 artyval. (lásd statod)[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Nem lehet, hogy az "új" arty addon miatt van több? Szerintem sokan kedvet kapnak hogy kipróbálják milyen vele játszani, és lehet hogy könnyebben is megy a legtöbb embernek vele. Én ugyan nem próbáltam (egyébként sem artyzom) és mivel pár hete játszok megint (és csak napi pár meccset), így nem tudok nyilatkozni az ügyben, csak mint lehetséges ok merült fel bennem.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest