Köszöntünk a Call of Duty: WARZONE Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Bevezetés a wokok világába
- Elemzés IGP-k az APU-k ellen
- Elemzés CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Tudástár Okos Otthon kezdőknek
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Isaac Asimov Alapítvány-Birodalom-Robotika univerzuma
- [Re:] [sidi:] 10.000rpm fordulatszámú winchester SSD helyett?
- [Re:] [hcl:] Virtuális gép mozgatása Qemu/KVM hostok között
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Dewo
Topikgazda
Üdv mindenkinek aki ide tévedett.
Akik Warzone-oznak és csapatot vagy játszó társat illetve kezdő szinten vannak még és sok kérdésük van a játékkal kapcsolatban itt felteheti őket hogy tudjunk egymásnak minél többet segíteni.Legyen egy jó kis közösség ahol az ember bátran mer írni! Hajrá!
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.

Dewo
Topikgazda
Gulaaag!
A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.

Fred23
nagyúr
Abszolút nem hülyeség a topik, remélem, nem fogják zárni!
Anno szerintem jó ötlet lett volna egy külön Warzone topik, de annyit nem játszottam vele, hogy én forszírozzam.
Perpill se játszok vele, de valamikor tuti visszatérek.

Dewo
Topikgazda
Bízom benn én is. NaviHUN#8632910 a nevem a játékba (modern warfare 2019)
Ha vissza térsz vegyél fel vagy írj nevet és csapassuk!

Fred23
nagyúr
Alapvetően solo játékos vagyok, de azért majd írok. Már ha megmarad a topik.
Perpill dedikált VGA nélkül vagyok, a 3400G-ben lévő Vega11 maximum 768p-re lehetne elég. RAM nem gond, abból van 32 GB.

Dewo
Topikgazda
Értem. Én Xbox Series X-en nyomom. Kontrollerre jobban rá áll a kezem!
Konzol előtt PC-és voltam Counter Strike,GO,Source stb ezeket nyomtam.

2thletme2day
senior tag
Nem volt még eddig warzone topic?

Dewo
Topikgazda
Kedves Sputynik nem de most már van !

Dewo
Topikgazda
ájjál le Laci

BRtiger
újonc
Hello, milyen hatékony Loadout-ot javasolnál a rebirth island-ra?

hgp
csendes tag
Mit javasolsz a Sniper-es kemperek ellen?

Dewo
Topikgazda
Dicsértessék!
Ha pusholós vagyol akkor Mac10+CR 56 AMAX
Ha meg nem annyira akkor Kar98+Mac10

Xaels
félisten
Azt, hogy lőjj vissza
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Dewo
Topikgazda
El kell lőni aztán rá futni ahogy csak bírsz

Krisztoferj
újonc
Mit javasolsz camperek ellen?

Dewo
Topikgazda
Kill és utánna a TeaBag-et

adam320
senior tag
Hali.
Nem most jött elő, de miért lehet hogy távolabbi dolgoknak alacsonyabb az fps-e?
Pl. egy 200m-re lévő ember. vagy helikopter? Egy patch után lett ilyen és néha zavaró.

Dewo
Topikgazda
Már javították. FPS gondokat általában a patchek frissítése után megjavul.

adam320
senior tag
Köszi, azt hittem csak nálam van.

Dewo
Topikgazda
Kisebb nagyobb patch-ek után szoktak lenni.De javítják őket. Ha viszont pedig még fent áll a dolog akkor vidi kártya frissítés még segíthet.

Chumlee
senior tag
Játék kérte lépjek be az Activision fiókommal, már egy éve játszok vele de beleptem. Xbox platformon játszok eredetileg, most minden cuccom camok oda lett. Egyedül a CP-m maradt meg. Ilyenkor mit lehet csinálni? Ez hogy lehetséges?

Dewo
Topikgazda
Igen havernak is volt ilyen. Supportnak írt és velük levelezte le a dolgot.
Sajnos nem valami gyorsak!

Chumlee
senior tag
Igen vettem észre, az volt a szerencsém hogy van pár screenshootom amir xboxon lőttem. Alsó hangon 2 hét...
Ezt a többieknek is ajánlom, egy párat csináljatok biztonság kedvéért a cuccaitokról. Szintek stb. Support második alkalommal azt kért.

Dewo
Topikgazda
Igen az jó ha van! Nem sietik az biztos.....rá érnek.

jozefgucci1
addikt
Tök tök jó hogy megnyitottad a topikot szerintem , anno kértem engedélyt a modkerben És engedélyezték így ezzel nem lehet probléma. Már réges rég csinálni kellett volna egyet de a Topik gazdák nem engedték a másik oldalon .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Dewo
Topikgazda
Nagyon szépen köszönöm! Örülök hogy tetszik és remélem beindulunk lassacskán!

soldi3r
veterán
Lehet valahogy iranyitottan kapcsolodni a jatekba? Ertem ez alatt, hogy a most megjelent BR Duo-t ismerossel jatszani?
E30 (oo=[][]=oo)

Dewo
Topikgazda
Szia
Persze lehet. Cross platformos a játék úgy hogy nem akadály ha te PC-és ő meg konzolos vagy fordítva!

Dewo
Topikgazda
Igen ez oké! De a aki konzolos arra senki nem gondol!
És aki PC-én játszik és sír a Roze skin végett én őt nem értem...
Olyan filterek vannak hogy mindent is látnak a pályán...

szinesz.bob
senior tag
Én nem sírok a Rose skin miatt!
Ami érdekes és nem tetszik hogy kb5-ből 5X csipa Hs-t kapok. Sose lő mellé senki.....

Dewo
Topikgazda
Igen tisztelet a kivételnek persze!
Amax kapott nerfet de én még ugyanúgy nyomom vele és szerintem elég jó még mindig.

Chumlee
senior tag
Én a CW-s Ak-47-re leszek kíváncsi. Jelenleg szerinten az egyik legjobb fegyver pedig 20-as szintű még nekem.

Dewo
Topikgazda
Én Rebrithre azt szoktam kivenni és szerintem elég erős. Már várom a nerfet arra is!

nitro16
senior tag
Sziasztok
Most akadtam a topikra, pont a napokba kezdtem el játszani a warzone-nal, szerintem is jó, hogy van különálló topikja.
Ha már itt vagyok gondoltam megosztom, hátha valaki még nem tudja de aki Ps-n játszik az Május 20-n a Play at home miatt kap 5db dupla xp tokent. (Tudom nem sok, de a semminél mégis több).

jozefgucci1
addikt
Srácok a cw-s MP5 változott , mert a napokban több ember is közelharcban azzal kaszált le ? Egyre több játékos mp5- Ak47 párossal szaladgál ? Az M16 még mindig op vagy már felejtős ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Chrys_
addikt
Az a baj ezzel a topikkal, hogy egy elcseszett csoportban van, így nehezen találnak rá. Én is csak a linket láttam az MW-ben.

cintula187
addikt
Miért szedték ki ezek a tetvek a plunder triot?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

szinesz.bob
senior tag
Igen, át kellene rakni a PC játékok közé a PH fórumon.
Talán többen is idetalálnának.
Vagy folytatni ezt:
[link]
[ Szerkesztve ]

csibe1
addikt
Azt szépen bezárták, mehetsz a linkelt topikba, de ott ne nagyon panaszkodj, mert egyből rádmásznak, hogy blablabla...
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

Raga
senior tag
Üdv.
Napokban vásároltam egy Asus TUF Gaming A15 notebook-ot az alábbi specifikációkkal:
CPU: AMD Ryzen 5 4600H
RAM: 16 giga
GPU: Nvidia Geforce GTX 166 Ti
Ha elindítom a játékot a dev6065 hibaüzenettel mindig kidob.
Azt gondolom ez a gép bőven elegendő kell legyen a játékhoz.

csibe1
addikt
Guggli a barátod: [link]
Keresgélj a találatok, között hátha beválik valamelyik.

Chumlee
senior tag
A játékhoz bőven elég, az más kérdés milyen jól sikerült a fejlesztők munkája.
Nekem már Series X-en is csinálja, szóval nem lehet vele mit csinálni...

csibe1
addikt
A fejlesztők munkája; az érdekes téma.
Pár hete update, aztán megette a fene, mindig csak frissíteni meg ellenőrizni akart.
A másik topikban leírtam mi a helyzet.
Kitöröltem pár dolgot, újra letöltöttem; utána jó lett.
Éljen az update!

nitro16
senior tag
Nyugi, 20-n jön a nagy frissítés.

Chumlee
senior tag
Nekünk a mai nap több crash, szerver lag is volt...
Ráadásul, a hanggal is baj volt, hol hallottam az egyik csapattársam hol nem. Utolsó crash után elengedtem.

Raga
senior tag
Megoldódott.A virtuális memória kezelést kellett állítanom úgy hogy a Windows maga kezelje.
Most már tökéletesen fut max grafikán
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Bomba áron új iPhone 12 gyárilag kártya-független, apple világ-garanciával
- Eladó Windows 10-es Onda V820w típusú 8" tablet
- Acer Predator Helios 300 17,3"Gamer i7-9750H 16RAM 512SSD/GeForce GTX 1660Ti FULL HD IPS 144Hz/RGB
- Panasonic Viega Plazma TV és DVD házimozi rendszer
- Acer Nitro 34'' 1440p 144 FPS monitor 2024 októberig garanciás