Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#80651) szbalogh


szbalogh
őstag

Én szeretem az arty-kat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az igen jóleső érzés amikor az s-51 egyhiteli a Tigris II-t full HP-ról :D

Nick: HE_Storm

(#80652) ddt500hu válasza szbalogh (#80651) üzenetére


ddt500hu
veterán

Vagy amikor az arty-nk cw-n 1 lövéssel kiszed két full hp-s 50B-t meg egy sérült tankot. :D :Y

(#80653) fsb1000 válasza Diarmand (#80649) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ingame meghívtalak szakaszba, TS-en Guest2 szobában vagyok. [link]
Remélem jót fogunk játszani, rámfér hogy egy kis campó taktikát tanuljak, nagyon előre rohanós vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#80654) Pete55555 válasza ddt500hu (#80650) üzenetére


Pete55555
addikt

A 10-esek lehet, de a 8-asok :( Legalábbis a GW TigerP biztos nem.
Oroszoknál az S-51-et próbáltam teszten, az jó volt, illetve a 10-es Object is nagyon tetszett.

...Szeretem leracsniztatni...

(#80655) fradi81


fradi81
veterán

A hang mostanában néha beakad(ismétlődik egy kis rész), valakinél hasonló? Direkt hangmod nélkül játszok azt hittem az az oka.

moto g72, Ninebot d28e

(#80656) dfsz34 válasza fsb1000 (#80653) üzenetére


dfsz34
őstag

:DD Majd számolj be arról mi jót tanultál :)

Azt mondja már meg vki, hogyan tud a mocsok arty belőni a B1 magas leshelyre Ensk-en? :F Mondjuk a splash kapott el valószínűleg, de akkor is, ez kb olyan lövés lehetett, mint amikor a luke skywalker belőtte a torpedót a halálcsillagba. A térkép másik feléből belő az arty egy max 1m rést. Aha, én meg madár vagyok, de már nagyon unom a wg sunyi stílusát, ahogy suttyomban szépen buffolgatják az artykat.

Mondom elmegyek tornyozni a t-34-2-vel egy kicst. Piszok mocsok egy pattintós tornya van, azt ki lehet használni jól ezen a pályán. Erre az arta odab.sz. Mondjuk jó tudni, hogy merőlegesen kell beállni, akkor nincs esélye, bár a wg rng még talán akkor is rám hozza a lövést. Vagy az alsó leshelyre kell menni, legközelebb kipróbálom azt is.

[link]

(#80657) Sanya válasza rlazol (#80564) üzenetére


Sanya
nagyúr

Ez az Ingame goldért vehetőkre is vonatkozik??

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#80658) rlazol válasza #40993792 (#80633) üzenetére


rlazol
addikt

én a magam részéről sajnálok mindenkit, aki úgy érzi, "hogy alig van csata ahol nincs arty és a többségében 3+3, de minimum 2+2 arty van. " - én nem ezt érzem, nem ezt tapasztalom. Lehet, h rosszul érzem, vagy engem zavar kevésbé és ezért vagyok rá kevésbé érzékeny.

félreértés ne essék, szeretek artyzni, de egy könnycseppet nem hullatnék, ha kivennék őket a játékból, mert nélkülük is tudnám élvezni. Az SPG játéknak megvannak a maga szépségei és nehézségei. Más műfaj, a "kapus" hasonlat szerintem igen jó.
Hányszor látom azt cseten, h "arty!",meg "arty help" és sokszor kapom a "ty arty"-t is. Más kérdés, h én elég kommunikatíven játszok artyval. Szoktam szólni, h pl menjen kicsit hátrébb, h kicsalogassa az ellent a szikla mögül és akkor tudok segíteni.

És itt jön be, amit Zsolt_72 mondott, és ami egyszerűen nem igaz: hogy az artyhoz nem kell gondolkozni. Ott is kell, max máshogy. És nem csak arról van szó, hogy amikor 40 mp a töltésidő, meggondolod, mit és hova lősz. Az arty nagyon sokat tud segíteni, ha jó helyre lő egyet-egyet, és csinál 500-600 splash dmg-et, ez soxor fontosabb a csapatnak, mint amikor 3000-t lő a tömegbe. Artyént, ugyanúgy mint medként, folyamatosan látnod kell, hol kell a tűzerőd, és ennek megfelelően változtatni a helyzeteden, h az adott helyre be tudj lőni. De ehhez azt is tudnod kell, h honnan tudsz oda belőni? Mire odaérsz, odaforduslz, beszűkülsz, vajon lesz-e még ott felspottolt ellenséges tank?

Engem szerintem ezért zavarnak kevésbé az artyk tankban ülve, mert a térképre nézve nem csak azt látom, nekem hova kell mennem, arról is van fogalmam, az arty hol van és hova céloz. Persze egyáltalán nem jön be mindig, és engem is sokszor megtalálnak, de a legtöbb esetben tudatosan vállalom fel ezt a kockázatot.

És mivel nem vagyok überlila, ezért abban is reménykedem, hogy több célpont közül nem én leszek az elsődleges. :U

dfsz: egy magas ívben lövő arty (pl a német vonal, főleg a vége) akár K1 ből, akár K9-0-ból simán belövi, nem kell oda varázslat.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#80659) h1mpi válasza dfsz34 (#80656) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Amikor én artyzok (105le), akkor mindig örül a csapat neki. 8 mp-ként szedem le a láncát a tankoknak vagy csinálom ki a teljes legénységét vagy szedem szét a modulokat darabokra. Sokszor látom, hogy ahova támogatok artyval ott úgy mennek át a többiek mint vaj a késen, az nmy azt se tudja mit javítson a tankján :))

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#80660) Iron Funeral válasza Sanya (#80657) üzenetére


Iron Funeral
őstag

A Panther is be fog kerülni a játékbeli boltba 9.6-tól.

Ez szerintem csak azért van, hogy ne tudják verni a dobot ha valami sz@rt akarnak adni pénzért (ld. P88).

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#80661) Pete55555 válasza fradi81 (#80655) üzenetére


Pete55555
addikt

Nekem konkrétan belaggol ilyenkor mikor a hang akadozik a játék is "ugrál". Eddig nem jöttem rá miért.

...Szeretem leracsniztatni...

(#80662) scyllarus válasza rlazol (#80658) üzenetére


scyllarus
veterán

Pedig így van: az artyhoz nem KELL gondolkozni! persze, ha az artysta megteszi, eredményesebb lesz, de nem KELL hozzá. Hányszor láttatok a csata végi összesítőben vérvörös játékosokat top sebzőként tankokban? És artyban? Na ugye...
Ma először voltam Winterbergen, az ellenfél mindkét artyja végig engem lőtt, mástól nem is kaptam lövést. És a T-25-ben elég mókás kilőni egy KV-1-et, ha nem állok meg célozni... sokat célozni :(
Akik azt mondogatják, hogy mozgással kicselezhetők, azok nyilván nem játszanak hosszabb célzásidejű tankokkal... Lődözzenek mozgás közben egy ARL-lel!

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#80663) dfsz34 válasza rlazol (#80658) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem kell a rózsaszín ködöt hinteni. Gondolkozik? Egy tomató arty semmit nem gondolkozik, ahol célpontot lát, oda viszi a célkeresztet és jobb esetben megvárja, hogy becélozzon, rosszabb esetben klikkel egyet és itt lép be a képbe az RNG.

Nyilván az van ugye, hogy próbáljon mozogni az ember, ha tud és mondjuk nincs beszorítva valahova, de még ha mozog is az rng miatt bármikor eltalálhatják.

A legtöbb nyomorult nem gondolkodik semmit, csak célpontra áll és klikkel egyet előbb utóbb. Ha az ember érez önbizalmat magában, akkor lehet ezzel szórakozni is, de csak gyorsabb, kisebb tankokkal, mert veszélyes. Azt csinálom, hogy leállok kb 2-3 secre, elindulok, leállok és megint, pár ilyen után a legtöbb arta elereszti a lövést, ami 99%-ban mellé megy, a maradékban az rng rámhozza a lövést, evvan, de legalább jót szórakoztam. Illetve ilyenkor bekapcsolom a chat-et és jelzem nekik, hogy mellé ment és jót röhögök. Volt, hogy mind a három nyomorék rám vadászott, de ezek a véletlenszerű leállások és elindulások megőrjítettek őket és addig sem a csapatommal foglalkoztak.

"akár K9-0-ból simán belövi" - csak szólok, hogy most kaptam ott először splash lövést, de érdekes, hogy patchről patchre észrevehető a pontosság (szórás?) javulás, amit persze a wg elfelejt kommunikálni. Eddig soha nem lőttek be azon résen, milyen érdekes, hogy új release és máris jön az áldás. Megnéztem a map változtatásokat és nem említenek semmit, úgyhogy nem a mappal játszottak, hanem biza a szórást faragták kicsit.

Próbáld ki először artyval amit állítasz, még most sem könnyű szerintem, dög nehéz oda belőni, de eddig lehetetlen volt, most már csak szimplán nehéz.

(#80664) fsb1000 válasza dfsz34 (#80656) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Nagyon érdekes szakaszozás volt, sajnos a kempelés művészetéből nem kaptam ízelítőt.
.
(#80658) rlazol Köszönöm hogy sajnálsz. Úgy érzem rám is fér mikor a csaták egy részében a megszaporodott piroska arttysták teszik tönkre a játékélményemet.
.
(#80665) xAttilax : YESSSS....

[ Szerkesztve ]

(#80665) xAttilax válasza scyllarus (#80662) üzenetére


xAttilax
senior tag

"Hányszor láttatok a csata végi összesítőben vérvörös játékosokat top sebzőként tankokban? És artyban?"

Ennyi!! ez mekkora igazság.

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#80666) rlazol válasza dfsz34 (#80663) üzenetére


rlazol
addikt

scyllarus - amit írsz igaz a többi tankra is. Egyikhez se KELL gondolkozni. De ha megteszed, eredményesebb leszel vele. Az kétségtelen, hogy artyban egyszerűbb találatot elérni gondolkozás nélkül. De ahhoz, h tartósan és folyamatosan jó eredményeket produkálj, az gondolkodás nélkül itt se fog menni.

dfsz: én megtettem artyval. nem egyszer. A GW Panther simán belő oda. A Hummel is. A Tiger P nehezebben mert pontatlan. Nem mondom, h 10/10-szer belőhető, de nem isteni csoda.
Vsz azért most először találtak most el, mert artyként ritkán céloz oda az ember. Az történhetett, amit írsz: egy tomato arty, akinek te voltál először felspottolva. Alapból Arty ezen a pályán az a jobb felső sarok 6-8 négyzetét, illetve a bázis környékét nézi.

xAttilax - ha az arty a top sebző, az is baj? akkor mit fröcsögtök arról, h az arty nem segít? nem mindegy, piros vagy zöld, ha segít? És igen, vannak olyan szituk, ahol a piros ugyanoda lőne, mint a lila. De a kérdés, amit diegho is fel szokott tenni: mennyire tudja ezt a teljesítményt folyamatosan hozni?

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#80667) bluyoo válasza Ebit (#80629) üzenetére


bluyoo
nagyúr

Ha minden igaz meglett a megoldás. Mielőtt újratelepítettem a játékot takarítottam a "C" meghajtón.
Mivel egy játék is törölve lett simán a mappája kukázásával, és utána rendszerkarbantartót is futtattam, a GeForce Experience Ontology.dll fájlja sérült vagy mifene. Letöltöttem, cseréltem, majd a GeForce Experience beállításainál újra megadtam a szokásos beállításaimat. Azóta nem jelentkezett a hiba.

ALL

Felkerült a TOG II-re az extra nehéz repeszpáncél. Párszor már hasznát vettem (azt hiszem). :)

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#80668) Chris0321 válasza xAttilax (#80665) üzenetére


Chris0321
addikt

Nem neked akartam írni, de most már mindegy.

Az Aslain modpack problémájával kapcsolatban: Letöröltem mindent és újra feltelepítettem a legfrissebbet az installáló programmal és minden rendben működik. Van 6. érzéknél lámpa, rendesen működik a minimap, úgy látszik maradhatott valami az egyik korábbi frissítésből ami bezavart.
Használtam a WOTtweakerPlus-t, elég komoly tömörítést mert gyenge laptopon játszom és mikor kipróbáltam alap grafikával 10-20 fps-em volt. Most, hogy újraraktam a modokat elfelejtettem a tömörített textúrát is megcsinálni, viszont a Razer Game Booster-t bekapcsoltam és ugyanannyi fps-em van mint ha a tömörített textúra is fenn lenne(30-40 fps). Akinek szintén ilyen gondja van annak csak ajánlani tudom, kikapcsol több olyan ram használó dolgot ami nem szükséges.
Az arty témához is hozzászólok ha már elkezdtem gépelni: Ha olyan nagyon pontosak lettek és annyira nem kell ész a velük játszáshoz akkor hogyan lehet az, hogy 1280 wn8-al (ami már nem tomató szint) GwTigerrel nem egy olyan csatám volt amiben nulla ( 0 ) sebzést tudtam bevinni álló tankokra teljesen beszűkült célkereszttel? Túl jó játékos vagyok a jó eredményhez? Szoktam nézni a ki mennyit sebez, de piros artyt top sebzőként vagy a közelében nem sokszor látok. Aki sokalja az artykat nézheti csata előtt mennyi vár a sorára, ott van a lista akárki megnézheti még light tankokból is 2* 3* több szokott a listán lenni nem, hogy a többi tanktípusból. Nem mondom azt, hogy nem fordulnak elő, hogy van 3 oldalanként a csatában de nekem legalábbis elég sok olyan csatám is van ahol egyáltalán nincs.

[ Szerkesztve ]

(#80669) xAttilax válasza rlazol (#80666) üzenetére


xAttilax
senior tag

nekem aztán tök8 ki mennyit sebez. Itt az a lényeg, hogy az artyhoz nem kell valami sok "skill", mert egy vörös játékos aki egy normál tankkal kb sebezni nem tudna artyval top sebző.
de igazából leszarom, ez egy játék, mindenki olyan tankkal játszik amivel akar és élvezi

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#80670) rlazol válasza xAttilax (#80669) üzenetére


rlazol
addikt

én is voltam top sebző 5 killel úgy, h az összesített WN8am 130 körül volt (csak ezt akkor még nem tudtam). Bármikor, bárkinek, bármilyen tankkal kijöhet a lépés. De ugyanaz a játékos nem lesz rendszeresen top sebző, ha nem gondolkodik a játék közben, tanktípustól függetlenül.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#80671) scyllarus válasza rlazol (#80666) üzenetére


scyllarus
veterán

"Az kétségtelen, hogy artyban egyszerűbb találatot elérni gondolkozás nélkül." - Ennyi.Nem zavar, ha arty a top sebző! Az zavar, hogy a 200WN-es arty is az néha! Tankkal ez sosem fordul elő, érdekes..
"De ahhoz, h tartósan és folyamatosan jó eredményeket produkálj, az gondolkodás nélkül itt se fog menni." - Pont ezt írtam én is, olvasd vissza. Csak egy kicsit bosszantó tud lenni, amikor elcs.szi a játékodat egy szerencsés idióta, és ez túl gyakran fordul elő. Nem állítom, hogy sokszor fordul elő, de túl gyakran ahhoz, hogy véletlen legyen. És rendkívül idegesítő dolognak tartom.
"én is voltam top sebző 5 killel úgy, h az összesített WN8am 130 körül volt (csak ezt akkor még nem tudtam). Bármikor, bárkinek, bármilyen tankkal kijöhet a lépés. " - És hány csatád volt akkor összesen? :D

[ Szerkesztve ]

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#80672) szbalogh


szbalogh
őstag

Hát épp ez a szép és izgalmas ebben a játékban, hogy mikor kilőttél x tankot és lesebezted a hp-d kétszeresét és nagyon szoros a meccs ... na akkor basz lő ki egy piros arty... Te "nem örülsz" de a másik 15 igen :) Micsoda fordulatok, semmi sincs lejátszva előre. Épp az imént nyertünk egy ... hát 10%-nál biztos nem volt több esélyünk meccset.

[ Szerkesztve ]

Nick: HE_Storm

(#80673) Iron Funeral válasza szbalogh (#80672) üzenetére


Iron Funeral
őstag

És ez miért jó? úgyértem, lett volna egy megérdemelt győzelme egy embernek, meg egy potenciálisan megérdemelt győzelme a másik 14-nek. Erre a másik csapat nyeri meg.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#80674) rlazol válasza scyllarus (#80671) üzenetére


rlazol
addikt

"Nem állítom, hogy sokszor fordul elő, de túl gyakran ahhoz, hogy véletlen legyen. És rendkívül idegesítő dolognak tartom."
velem ritkán. vagy lehet, hogy nem, csak leszarom? nem szoktam olyan dolgokon idegesíteni magam, amin nem tudok változtatni.

"És hány csatád volt akkor összesen?"
1500 csatánál csatlakoztam jelen fórumhoz, akkor mutattatok rá, hogy még noob tomatonak is gyenge vagyok. Azóta igyekszem tudatosabban fejlődni, játszani. Akkoriban Pantherem volt, és már abban is 500+ csatám, viszont 3-4-5 killes top sebző csatám jópár tankkal volt addigra - IVH, DW2, 30.02.M....
Szóval 1000 csata alatt is csináltam jócskán első, másod osztályt - ászt nem.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#80675) szbalogh válasza Iron Funeral (#80673) üzenetére


szbalogh
őstag

Hát, mivel csak egy vagy a 15-ből a kemény és ügyes játék csak 50-55 % közötti nyerési rátát eredményez. Tehát ritka a jól kiérdemelt általad kiharcolt győzelem. Akinek e fölötti győzelmi aránya van, az vagy kis tierben fókavadászkodik, vagy hasonló ügyesekkel megy csak szakaszban randomba.

Nick: HE_Storm

(#80676) szallasi007 válasza Lunky88 (#80636) üzenetére


szallasi007
őstag

Amikor a tokent megveszed akkor a 3 nap prémet is megkapod? Franciával a 13 90-nél tartok nem tudom meg lesz e így a wz vagy sem

(#80677) Diarmand válasza fsb1000 (#80664) üzenetére


Diarmand
senior tag

Nem is kell tanulnod a kempelés művészetét megy az neked magadtól is :DD

replay

Valahogy sikerült majdnem mindig úgy helyezkedned azzal a fránya (full hp-s) E100-zal, hogy mások legyenek előtted. Már miután elmozdultál a templom mellől több percnyi várakozás után :C

[ Szerkesztve ]

(#80678) fsb1000 válasza Diarmand (#80677) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Inkorrekt vagy.

(#80679) jagada


jagada
őstag

Hellcat-re milyen felszerelés ajánlott?

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#80680) Diarmand válasza jagada (#80679) üzenetére


Diarmand
senior tag

Rammer, Camo Net, Bino

(#80681) Pete55555 válasza Diarmand (#80677) üzenetére


Pete55555
addikt

Ritkán nézek replayeket, de ez érdekelt ;] Jó volt, úgy látom az FV-nél is lehet építeni rá, hogy a frontról pattan pár lövés.
Az E100 valóban "Brave" volt, találó a cím ;]

...Szeretem leracsniztatni...

(#80682) Diarmand válasza Pete55555 (#80681) üzenetére


Diarmand
senior tag

Meg fogsz lepődni, ez a tank olyan, mint az AMX 50B. SOHA nem szabad csak úgy random rálőni a testére, mert nem fogod átütni. Ebben más, mint a többi top med. Nem hinnéd el, miket vettem már le mellel, Foch155, Jagdpanzer e100 20 méterről vagy kétszer, batchat tár, két E100 gold ammo (tegnap a ddt-vel való szakaszozás közben, szidott is az E100), hihetetlen. Betonkemény a teste az FV4202-nek, erre lehet építeni, mivel med, sokan nem gondolkodnak a célzáson :DDD
Ellenben a tornya, nos, igen, de a csőlehajlás kiváló :)

(#80683) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Valami baj van az MM-el! Ez így nem mehet tovább! :D

Na lássuk azt a replayt.

[ Szerkesztve ]

(#80684) Diarmand válasza ddt500hu (#80683) üzenetére


Diarmand
senior tag

Szándékos manipuláció :(
Nem is tudom miét játszunk vele ;]

(#80685) ddt500hu válasza Diarmand (#80684) üzenetére


ddt500hu
veterán

Biztos mert még sok van hátra a prémiumból. :K

(#80686) Pete55555 válasza Diarmand (#80682) üzenetére


Pete55555
addikt

E-50M-em van, úgyhogy azért el tudom képzelni valamelyest :) De tény, hogy ennek keményebb a frontja.
Haveromnak van több 10-es medje, és ő is ezt szereti legjobban.
Sajnos én még csak a Cometnél járok - amit nem szeretek túlzottan :(

...Szeretem leracsniztatni...

(#80687) Secunda válasza rlazol (#80490) üzenetére


Secunda
csendes tag

Ezer éve olvastam, hogy az amerikai M3 Granteknek volt stabilizátora (a 75-ös ágyúnak, ha minden igaz).

De pl. az M3-as Stuart könnyűtankba is szereltek.

Viribus Unitis -- Bernie says: "$$$$$ $$$$$$ $$$ $$$$$."

(#80688) Jadro válasza Pete55555 (#80686) üzenetére


Jadro
veterán

Nem is lesz olyan tuti kihúzva sem én már eladtam. A Centurion I-est fejlesztgetem, de az alap ágyúval félelmetesen nehéz vele bármi jót is csinálni. Ahhoz meg kell a fejlesztett talp, torony is. Jó sok pénzt buktam már rajta...

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#80689) rlazol válasza Secunda (#80687) üzenetére


rlazol
addikt

a Grant-ra vonatkozóan nem találtam hirtelen erre utalást, de a Stuartnak valóban volt. Ez viszont nem jelenti azt, hogy menet közben pontos lövéseket tudott leadni.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#80690) Pete55555 válasza Jadro (#80688) üzenetére


Pete55555
addikt

Az a baj, hogy már fullos egy ideje, és így sem jön be nagyon. Nem rossz, de egyszerűen nem élvezem vele a játékot. Kihúzom majd a többit belőle, mert érdekel ez az ág, de nem most lesz.

...Szeretem leracsniztatni...

(#80691) benvolio


benvolio
őstag

Melyik a legjobb angol heavy? Van olyan ami "megtartós lett" valakinek?

(#80692) Jolet válasza benvolio (#80691) üzenetére


Jolet
őstag

Tier10-es

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#80693) fradi81 válasza benvolio (#80691) üzenetére


fradi81
veterán

mind jó valamire.tier 8-10 megtartós.

[ Szerkesztve ]

moto g72, Ninebot d28e

(#80694) galervin93 válasza ddt500hu (#80683) üzenetére


galervin93
őstag

Baj bizony. 1/8 a mutatóm (T-150). Cserébe ezeken három első osztály + nagy kaliber duó, amiből 2 meccs 40e+ nettó bevétellel zárt, meg majdnem centire egyezik a WN8-unk. :-)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#80695) Taktoj


Taktoj
aktív tag

A hivatalos oldalról szedem lefele a telepítőt 5 órája lassan beleőszülök, ha netalán lenne egy rendszer összeomlásom a közeljövőben, hogyan tudnám elkerülni ezt az őrjítő lassúságot?

esetleg valakinek van torrent címe ahonnan letudnám kapni majdan, vagy ez az út már nem járható? s készítsek biztonsági másolatot felhőbe vagy külső vinyóra? esetleg más tipp?

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.

(#80696) Emu


Emu
őstag

T150-re mit tennétek? Töltésgyorsító, Célzásgyorsító, Periszkóp?

T34-85? Vizes lőszerrekesz, töltésgyorsító, Venti?

(#80697) galervin93 válasza Emu (#80696) üzenetére


galervin93
őstag

T-150 nem egy sniper-tank, szerintem felesleges rá a periszkóp. Én töltésgyorsító+célzásgyorsító+szerszámos láda triót használok. Utóbbit megfejeltem 4 legényen javítással (2. skill, 99%-on vannak). Le sem esik, már szinte fenn van a lánc. :-) Persze kis túlzással, de az a láda nagyon jó cucc szerintem.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#80698) Emu válasza galervin93 (#80697) üzenetére


Emu
őstag

Mondjuk lehet, hogy 100%-os legénység esetén jobb lesz a játékélmény, mert csomószor úgy lőnek ki, hogy nekem be se spottolódik a másik heavy ami lő rám.

(#80699) Bobyjack válasza Taktoj (#80695) üzenetére


Bobyjack
senior tag

Maga a kliens is torrenttel szedi a játékot. Régen volt teljes szerverről szedhető kliens, de most nem találok ilyet.

(#80700) echterion válasza Taktoj (#80695) üzenetére


echterion
nagyúr

Mentsd le egy másik meghajtóra telepítés után a teljes wot mappát. Egy win reinstall után így csak vissza kell másolni és mehet a muri.

**********

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.