- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
-
Zolee_70
senior tag
válasz
CsonkaImo #88702 üzenetére
Jg 8.8
Szerintem kezdők is elboldogulnak vele, de kicsit unalmas a játékmenet. Lassú. Arty-k szeretik. Fronpáncél nagyon jó, ahogy többen írták el kell dugni az alját, és sűrűn lőni a 230-240-es sebzéseket (a legjobb, amikor leláncolod, és képtelen felrakni, mert hamarabb töltesz). Jól hoz a konyhára. Csapattól függ az eredmény, nem te fogod eldönteni a csatát.E-bay -ről én már 2 alkalommal vettem, mindkétszer 10 percen belül megvolt (kapsz egy linket, ahol kapsz egy kódot).
-
Chris0321
veterán
válasz
CsonkaImo #88702 üzenetére
Úgy olvastam vásároltak már innen többen is. Kicsit nagy lassú lomha, de ha sikerül beállni valahova ahol el tudod rejteni az alját, nem tudnak megkerülni és nincs arty nyert ügyed van. Gyorsan lő, pontos és olcsó a lőszer. Van teszt szerver, vedd meg és menj be valakivel gyakorlóba és próbálgasd. Ne az élő szerveren gyakorolj vele mert ott szinte csak golddal lőnek és így nem kapnál róla reális képet. Plusz olyan pályán próbálhatod ki ahol akarod.
-
Chris0321
veterán
válasz
CsonkaImo #84369 üzenetére
A GwTigerP-re kell majd csak nagy kaliberű töltésgyorsító és az utána következőkre, addig tudod használni a közepest. Plusz nem kötődik nemzethez ezért akármelyik arty ágon használhatod amelyikre ez a típus kell.
Ezen az oldalon nézheted meg pl. milyen tankokra miket lehet felszerelni, mik a gyenge pontjaik, stb. -
zozyk
addikt
válasz
CsonkaImo #83730 üzenetére
Aktiválni kell 14 naponta itt : http://www.modxvm.com/en/
-
jano_77
nagyúr
válasz
CsonkaImo #81346 üzenetére
örülök, hogy segíthettem
(#81361) LK: na én meg erre adok egy hatalmas +1!
(#81367) TESCO-Zsömle: tökéletesen értem miről beszélsz! Hasonlókat tapasztaltam több csatában is, vagyis nem lőnek a tankokra csak ha már minimál HP-n van és ki tudják szedni 1 lövéssel! Rengetegszer durrant el azon a búrám, hogy lőttem egy tankot, 3-4x egymás után sebeztem, majd az utolsó 100 HP-t kellett volna leszedni, de ekkor a lövésem vagy lepattan vagy elmegy a holdba....és ezt megcsinálja akár 2-3x is, majd jön egy csíra vöröske és kilövi azt a tankot, amit én forgácsoltam le szinte a 0-ra! És ezt úgy is megteszik, hogy végig nézik, hogy harcolsz egy tankkal, nem segít, csak mikor már 1 lövés lesz az enemy!
-
jano_77
nagyúr
válasz
CsonkaImo #81339 üzenetére
Ezen az oldalon, ha belépsz a játékbeli regisztrációddal, akkor a látható módon és legördíthető menüben az alsó 2 lehetőséget is pipáld be, akkor fogja mutatni csata előtt az esélyeket és csata közben is.
(#81341) fsb1000: mert Ő a WG spanja és csak olyan csatákba teszi a rendszer, ahol nincsenek arty-k!
(#81343) h1mpi: számít is.....ha tudsz vegyél festést, megéri. -nekem minden prém és megtartós tankomon végleges festés van - mindhárom - illetve amiket húzok, azokra általában szoktam havit venni, szintén mindháromból. Simán kitermelhető az a pár ezüst, amibe kerül. De persze rám ne hallgass, mert az OKOSOK megmondták, hogy én hülye vagyok és mi több, még SÖTÉT is.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
CsonkaImo #72407 üzenetére
Tiger II egy álom lesz.
Ez az ág a jobb, mert itt hamarabb meglesz a nagyobb ágyú az adott Tierben. A másik oldalon egy tank Tierrel feljebb kapod meg ezeket.
Tiger II, E75 és E100 kicsit bolond biztosak, nem kell 1000%-os profinak lenni, ha picit riszálod, forgatod őket, akkor elég sokat tudnak pattintani.
-
Bad Pritt
félisten
-
rlazol
veterán
válasz
CsonkaImo #71394 üzenetére
akad egy pár.
http://wotguru.com/weak-spot-guides/
http://www.wotinfo.net/en/noobcorner?article=hitzone_at8
http://www.worldoftanksguide.com/cgi-bin/tank_analyzer.cgi
http://hit-zones.com/weak-spots-colored-0-8-10/és van olyan mod (pl az Aslain mod pack-ben), ami csata közben mutatja a tankon a gyenge pontokat.
-
Diarmand
senior tag
válasz
CsonkaImo #71314 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy tőlük jön, a számod meg nincs biztonságban nehogy azt hidd. Főleg a mai világban, ahol lassan azt is tudják hányszor pislogsz egy nap. Engem pl hétfőn hívtak fel rejtett számról, hogy vegyek bambuszzoknit merazjaú, el is küldtem a delikvenst minden éghajlatra és megtippeltem azt is, hogy az édesanyja mivel kereste a kenyerét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest