Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
Még pár hete mikor még a T25/2-m volt, volt egy hármas magyar platoon a fishersman bay pályán. Tiger 2-esek voltak és asszem egy Is3. Elindultak a város felé miközben beírta az egyikük, hogy már várja az E75-öt. A városban hamar kicsinálták őket (top tierek voltak), erre beírtam hogy az E75-höz kicsit fejlődni kell még. Na, jött a szidás, voltam minden, köcsög szarházi kemper aki csak kempel a bázison. Kérdeztem az illetőt, hogy ment a már valaha td-vel. Persze hogy nem
Mit gondoltok ki volt az illető? Úgy bizony Cseri kolléga és két haverja
Úgy látszik még csak beigazolódott a mondatom, miszerint fejlődni kell (fejben is) az E75-höz.Egy stock tankot szidni hagy ne mondjam el kiknek a szokása. Mondták már páran, hogy fullosan egy kibaszott jó tank, most mondom én is úgy, hogy 1500 meccsem van vele. Olyan hamar gyorsul 30-ra hogy valami hihetetlen plusz úgy forog, hogy alig lehet kiforogni. Természetesen én nem értek hozzá, tudomásul vettem
Szerk: ugye? Kellett neked eladni...
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Cseri0058 #160 üzenetére
Jaj ez nagyon szép. Szóval minden forgótornyos td-nek a frontvonalban a helye, értem. Kérlek közöld ezt a T28 prototype tulajokkal vagy nem is kell, hisz olyan gyors az a td hogy bármikor elfuthat. Na és a T30? Olyan brutális páncélja van, hogy semmi sem lövi át a testét és gyorsabban lő, mint a T49
Már megint csak a szád jár olyan tankokról, amikről fogalmad nincs. A T25/2 pedig a legszarabb td-k egyike, javaslom nézd meg azt az ágyút és döntsd el, hogy te mennél e azzal előre támadni. Amúgy meg ha emlékszel a csatára, akkor arra is emlékezned kell, hogy a bázist egyedül én védtem. Persze minden td ami véd a foglalóktól nem túl messze a bázistól, az köcsög kemper. Senki nem szokott azon a pályán középen berontani ááááá...
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Más.
(Volt) T30 tulajoktól kérdezném, hogy ilyen béndzsa lesz az a td végig? Camoja semmi (igaz a jagdtigeré szarabb, de az gyorsan lő), teste semmi és a tornya is belőhető három helyen is szemből. 18,5 sec töltés, artyk imádják és a pontossága nem méltó egy td-hez (tudom, object/isu de azok ruszkik ).Ami érdekes, hogy csak T10-be üt 900 felett
-
Diarmand
senior tag
Látom megoszlanak a vélemények a T30-ról
Viszont kezdek ráérezni. Persze a random-faktor bekaphatja a nagylábujjam... mert teli torkos győzelmi üvöltés hagyja el az arcom, mikor a 672 méterre lévő mozgó ISU-t telibekúrom, hogy aztán 100 méterre lévő tankoknál a földbe lőjek.
Tény, hogy nem az a hagyományos td, mert könnyű spottolni és szemből puha, de ha okosan játszik vele az ember és meggondolja, hogy hová megy, akkor lehet vele aratni. Amit nem értek, hogy az IS3 gépekbe szemből nem bírok 600 felett sebezni, bezzeg a T10-ek nem ússzák meg 850 alatt Négy-öt jó lövés sok hp-s tankokba és máris 3k felett vagy.
A felspottolása meg valami elképesztő. Egyik tankommal sincs olyan, hogy nagyrészt ne tudnám ki és honnan spottolt fel, de ezzel? A saját csapattársaim elől is takarásban vagyok és már villan is a lámpa, WTF?! Hihetetlen, hogy honnan spottolnak fel, az E75-tel nehezebben vesznek észre ami azért durva. Ja, az arty playerek meg basszák meg
Szerk: én szeretek vele játszani, nagyot durran és télleg lenézik, pedig nem szabad
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Cseri0058 hallottad már azt a mágikus szót, hogy kupola?
E75-tel IS8-at úgy kupolán lőttem százX méterről hogy csak reccsent a maradék 580 hp-ja, aztán persze rögtön megkaptam a Hacker/Cheater medált
Írtam már ugyanezen témára ugyanígy Neked, de leírom újra. Nincs olyan tank amit face-to-faceben ne lehetne megsebezni az E75-tel. Lehet IS7 is, mert annak is van kupolája, lehet T29/30/34 is mert annak is van, de ha mégsem látnád mert olyan hullban van a csöve, akkor a tornyon a lövegpajzs melletti részt nyugodtan lehet lőni mert átviszed szemből. És nem csak faceben működik ez a módszer, végeztem már ki T95-öt úgy, hogy eldugtam a hasam és minden lövésénél egy icipicit mozdultam hogy pattanjon én meg fullról leabáltam a kupoláján keresztül.Fejlődni kell még az E75-höz, emlékszel még ugye? Nem, nem kell a trollism csupán újra és újra beigazolódik a hónapokkal ezelőtt a randomban tett kijelentésem
-
Diarmand
senior tag
Cseri testvér látod, nekem már válaszolnom sem kell, megtették helyettem mások.
Persze annyit én is megemlítenék, hogy állításod szerint nem vagy amatőr, tudod hogy mit hol kell lőni, aztán kiderül, hogy mégsem. Hogy is van ez? Manapság meg a gold ammo korában nehogy akadályt jelentsen már bármelyik tank...
-
Diarmand
senior tag
A KV1 sajna vak mint a vakod segge. Asszem valami brutális 310 méterre lát el A periszkópot meg hanyagold rajta, ez nem az a tank, amivel állni kell és várni.
Ami a hajós játékot illeti, szvsz én a felismerhetetlenségig lesz*rom, mivel volt szerencsém kipróbálni a War Thundert és amit ott láttam/tapasztaltam (hogy technológiailag/változatosságban/mindenben a pokolig alázza a Warplanes nevű förmedvényt) az engem biztosított afelől, hogy mind a tankos mind a hajós messzemenően jobb lesz mint a WG termékei.
Djuree "meg lesz csinálva értelmesre, nem vagy eltévedve a fejlesztőkkel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
18k mint az összes T9-nek.
Mondjuk nálam még nullszaldós az összes T9 gép pedig se prém fiókom se tankom nem volt soha. Szvsz ezzel könnyebb nullába vagy kis mínuszba kijönni, mert okosan játszva sok sebzést lehet kiosztani. Persze az arty szétbasz ha nem figyelsz, nem véletlen várom már a 8.6-ot megváltásként... -
Diarmand
senior tag
Kifullozva, jó legénységgel hidd el nagyon jó kis gép lesz az M103. Persze addig lefolyik pár liter víz a Dunán. De már a középső ágyúval is faja lesz. A T32 ratyiságával meg ne csodálkozz hogy jön mínusz, ugyanígy voltam a T28 proto stock ágyújával amit a rettenetes(en szar) T25/2-ről "hoztam".
Ha van prém tankod akkor simán vedd meg a T30-at, ha nincs, akkor kérdéses, mert amíg nincs meg a nagy ágyú addig nem jön elő az igazzy énje
Szerk: jogos, embere válogatja mit tesz a tankjára. Mondjuk nekem nem sok meccsem van KV1-gyel, annyira utáltam azt a tankot még fullosan is, hogy hihetetlen.
Ellenben a BDR G1B nálam a legjobb tier ötös tank (valami 750 meccsem van vele), KV1-eket reggelizek vele[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Mi a siema? Hát EZ [link]
-
Diarmand
senior tag
jano77 A BDR-t sokan utálják és ha valamivel nem szeretnek menni azzal az eredmény sem lesz kiemelkedő nemde? Én megszerettem és megy is vele a játék. Ami a KV1 vs BDR-t illeti, egyrészt én is tapasztalatból beszélek, de ami fontosabb hogy teszteltük. 300/200/100 méteres pufogtatás illetve városi harc mindkét ágyú ellen. És szinte mindig a BDR nyert
Persze a random faktor beleszólhat, meg egyéb dolgok, de összességében szvsz a BDR jobb. -
Diarmand
senior tag
Látom Jolet megint alkot Biztos kezd kiütközni a napi 8-10 óra játék háttérben a családdal. Mindenesetre jó visszaolvasni a hozzászólásait, hogy mennyire belegabalyodik a saját maga által írtakba. Amúgy meg, aki szeret birka módjára válaszolgatni az ismétlődő kérdésekre, tegye nyugodtan ha jól esik. Nem lehetünk mind ugyanabban a csordában
Más.
Az AMX 50 100-at imádom, nagy kedvenc. T8-ban igazzy anyázni való tank és nagyon sokszor tesz legfelülre vele. Viszont nemsoká meglesz az 120. Az már nem tudja megcsinálni a saját tierjében amit a 100-as (egy tár/másik azonos tier), de gyorsabban tölt és jó az átütése. Megéri lecserélni vagy azzal nem lesz ennyire élvezetes a játék? -
Diarmand
senior tag
Gondolkodom egy jó kis passzív skót beszerzésén, de a csaffé valahogy nem mozgat meg. A kínai 59-16 milyen? Utánaolvasva sokan kenegetik szarral, tényleg ennyire rossz lenne?
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Fel, patrikgtaivs, köszönöm!
-
Diarmand
senior tag
válasz echterion #7817 üzenetére
Amikor regeltetek, akkor volt az a rész amit soha senki nem olvas el, dereng már?
A WN Terms of Service-ben szépen le vagyon írva a C/3-ban pontjában a ldolog, de kiemelnék a C/2-ből egy mondatrészt: you do not have any ownership rights in the cash items.Innentől kezdve senkit nem érdekel, hogy etikus vagy nem etikus mert elfogadtuk, szóval mindig a farok rosszabbik végén leszünk
-
Diarmand
senior tag
válasz echterion #7827 üzenetére
Csillagvirág neked mond az valamit, hogy Szerződés? Nem? Mert még ott a tojáshéj a seggeden, persze bízom benne, hogy képes vagy felfogni a szó jelentőségét. Nem mellesleg nem csak az lehet szerződés ami le van írva egy A4-es papírra
Btw februárban regeltem be és azóta is követem a topicot csak nem nagyon írok mert nincs miért. Persze az ilyen unicum hsz-ek mint a tied, mindig megmozgatják a fantáziámat
Egy hsz-szel Jolet meg leírta amit fentebb én csak valszeg nem olvastad el - vagy nem értetted meg.
És bocs, de ezen még mindig sírva röhögök
attól, hogy még le van írva, nem kell, hogy szentírás legyen.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Látom Kedves neked sem megy a dolog. Nos lássuk. Nem én írtam fentebb, hogy mi lenne ha visszakapnánk arany egy részét a nerfelésért, etikátlan stb...
Nem kell a fölösleges rizsa. Elfogadtál egy szerződést és ők aszerint járnak el. Hogy ez nektek nem tetszik? Így jártatok bazd meg, nehogy már az én hibám legyen A példáidra sincs szükség, hisz egy autókölcsönzőben nem fogják menet közben nerfelni a lóerőt vagy ha igen kérlek mutass egy ilyet, esetleg benne van a szerződésben, hogy amíg használod változtathatnak rajta? Nincs. Fölösleges két, ugyan hasonló, de funkcionalitásban teljesen eltérő dolgot összehasonlítani.
Ez egy játék, ami ráadásul még mindig béta, folyamatosan nerfelnek meg buffolnak, így teljes joggal szedhetik darabjaira a drágán megvett prémtankjaidat, mivel az övék. Persze károghattok tovább ha akartok...[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Nem láttam, hogy beraktátok volna e már.
[link]Érdekes, nagyon érdekes...
-
Diarmand
senior tag
Angel1981: Szvsz én nem bánnám ha a gold lőszert úgy ahogy van eltávolítanák a játékból. Felborítja a játékot és butábbá teszi a játékosállományt, mert nem kell megtanulnia alapvető manővereket, mint pl a flankelés T69-cel (a tank is gagyi, oké), mert betárazza az aranyat és 300-as pennel szemből szarrá lő mindent...
Az AT2 meg érdekes jószág. Valamelyik nap nagyban durrogtatok BDR-rel top dogként, mikor látom, hogy szemből cammog felém az AT2. Na mondom, kicsit messze van a pontos célzáshoz, ezért csak úgy rálövök. Háromszor lőttem rá úgy, hogy a tank benne legyen a célkörben különösebb célzás nélkül és mindhárom átment, sebzett és kilőttem. Mindezt 135-ös pennel úgy, hogy néha oldalról is csak nullákat lövök bele ugyanezzel az ágyúval.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Rémusz drága, lehetne egy olyan kérésem, hogy kevesebbet nyomogasd azt a kurva entert?
-
Diarmand
senior tag
nyunyu: a Wolverine nyitott, így nem csoda ha az artyk nagyon tudják bántani.
Mottie: ez a maradj mozgásban, meg cikk-cakk, meg mozdulj mindig, annyira szar duma. Ha egyszer rád áll az arty és nem kapkod, hidd el meg fogja várni amíg megállsz célozni és akkor olyat odapörköl hogy csak lesel. Magas tierben meg főleg, mivel bőven elég ahhoz a célzásidőd, hogy odaérjen a kilőtt arty-középsőujj. Lényeg: előbb-utóbb mindig megállsz, mert nem versenyautóval cikázol hanem tankkal (skótok kivételek ofkorsz). A francia artyk meg békaphatják, mert rohadt gyorsan helyet tudnak váltani ha azt látják, hogy nem mozdulsz ki a fedezékedből, erre a T92-Gw E/Tiger, Obi meg a többi nagy arty nem képes, tehát még az az előnyöd is elveszett, hogy két, netán három oldalról védve legyél a nagy artyk ellen. Ennyit erről.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Black_Sheep #9602 üzenetére
Talán átképezte őket az előzőről.
-
Diarmand
senior tag
Az 50 100-at imádtam még hosszú hónapokkal ezelőtt. Ugyan 45-7 sec a töltés, de gyors, agilis és bármelyik T8-at lealázza 1v1-ben. Mivel eladtam, meg mert jó emlékeim voltak róla, nemrég megvettem az utána következő 50 120-at. Tudom, hogy nem elit tankról nincs értelme bármit is mondani, de segítsetek ki. Mondjátok, hogy jobb lesz fullosan, mert stockként (az 50 100 ágyúja van rajt) semmire se jó, szartalicska. Lassú mint a tetű, dombon felfelé vetekszik a Ferdivel, kanyarodni nem tud, a 100 milis meg maximum ásni jó T10-ben és sokszor oda tesz, mert most hogy nincs arty, gyakoriak a tízes meccsek. Lesz valami változás ha kielitelem?
-
Diarmand
senior tag
Mindent eldöntő kérdés. Kell még valamit fejleszteni a tankon? Mert ha nem, akkor mifasznak minden nap a duplázással szenvedni? Ha igen, nos, akkor perpill rajtad van a szopóálarc ahogy rám is azonnal rám kerül ha bepattanok az AMX 50 120 volánja mögé. Mindjárt el is adom....
-
Diarmand
senior tag
Az 50B frontja vetekszik az IS7 frontjával, majdnem átlőhetetlen Csak 170 mili de brutálisan döntött, mikor E75-tel pattantam róla full szemből csak pislogtam, mikor T30-cal pattant már anyáztam is, de mikor az E4-et is levette mellel, na akkor basztam ki magam az ablakon Szemből a tornyát kell lőni.
Amúgy ahogy írták a tár, a gyors töltés és a mozgékonyság a legnagyobb ereje. Én most gyűjtök rá. -
Diarmand
senior tag
Az 50 100-at imádom a mai napig, azaz ágyú istenkirály rajta. Ellenben az 50 120 azzal az ágyúval... te atyaúristen, teljesen más. Olyan fosadék stock-ként, hogy arra szavak nincsenek. Annyira nem ment a játék, hogy tettem rá felfüggesztést és egyből a nagy ágyúra mentem, különben adtam is volna el. Az utolsó pár ezer xp-t már úgy szedtem össze, hogy nyomtam a tripla r-t és lesz ami lesz, ráadásul sorozatos vereségek jöttek. Erre mi történik? Ugyanaz, mint a T28 proto grindnél, hogy az utolsó körben a nagy durrantóra való xp előtt nem bead egy nyerő kört Tankásszal? Bekaphatja a játék.... Nem engedte hogy a 120 milissel legyen meg áhh
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
Te is nagyon jól tudod, hogy ha T8-as meccs volt régebben, akkor csak elvétve fordult elő T7-es arty, az ötös-hatos volt a legjellemzőbb. Ha pedig arra utalsz, hogy ha T8-at magas tierbe rakott, akkor az arty őket szemelte ki ez általánosítás, ez sem volt jellemző. Mellesleg a sok arty miatt kevesebb T9-10 tank pörgött mint most, ezt nem tagadhatja senki.
Hát, nem jött össze. Talán legközelebb
-
Diarmand
senior tag
-
Diarmand
senior tag
Úgy-úgy, kollega jól írta le a dolgokat. Én kiegészíteném azzal hogy ennek a táras tanknak van egy hatalmas előnye az összes többi tárashoz képest, mégpedig az, hogy képes bármelyik vele megegyező tierű tankot a kispadra küldeni egyetlen tárból, de sokszor még öt lövés is elég hozzá. És sokszor kerül pool pozícióba, így nem muszáj vele hátul maradni, lehet előre menni csak sose menj egyedül egy oldalra és soha ne legyél legelöl. Nincs annál nagy öröm, mikor a rohamozó IS3 egyszer meglő, te meg szépen leabálod full hp-ról, aztán meg jön a jutalom chat
-
Diarmand
senior tag
válasz balintka #14098 üzenetére
Tier nyolc volt a Lóri a beccset pedig kilences. Btw nekem pont megfelelt az 50 100 mozgékonysága, volt benne kraft a meneküléshez ha nem az utolsó utáni pillanatra hagytad a dolgot. Az 50 120, na aaaaz egy baszott
medvedisznóemberakarom mondani bálna az 50 100-hoz képest agilitásban. -
Diarmand
senior tag
válasz Angel1981 #14153 üzenetére
É azt mondom, hogy inkább csak kurva nagy szerencse. Két spottolt tank és egy spot damage T-50-2-vel nagy nudli, csak a mák mentette meg, hogy nem vakarták le a szerencsétlen objectről ami ráadásul ki is gyulladt.
Szép az xp, nem azt mondom, csak maga az eredmény nem méltó egy T-50-2-höz. -
Diarmand
senior tag
válasz jano_77 #14526 üzenetére
Ép még a homloklebenyed? Csak mert még nem láttam tőled olyan hozzászólást, amiben ne szerepelt volna az a bizonyos smile... mellesleg tudod, relax. Te stílusoddal élve: fasznak mindig verni magad minden szarért.
Mellesleg nekem nincs bajom a pinggel és nem laggolok. Nem lehet gyenge a géped? Akkor van ilyen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest