- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion #176663 üzenetére
Szerintem csak szimplán szar a játék lövés/találat mechanikája nemzettől függetlenül. Ma GW Tiger P-vel pattintottam a Maucherbrecher lövedékét és másik meccsen pedig a kukáskocsi (halálcsillag) prémium lövedékét abszolválta a lánctalpam, de BC 25 szériával is pattogtattam a napokban még páncélvadászokat is, pedig az is papír.
-
zodo
nagyúr
válasz
echterion #150137 üzenetére
Szerintem érezhető a változás és ha nem is cél a T-62A akkor is érdemes rá feltenni.
Én sem adtam el pedig nálam ott van mindkét X-es is de néha jól esik vele menni.
Obj. 140 sem lesz gyorsabb, sokkal inkább érzem fürgébbnek a T-54-et.
Prém Szovjet pedig még lassabb lesz ezektől, igaz ez még 9.15 -ös értékek de ha jól tudom csak alábbi buffok érkeztek a nyár folyamán.T-54 Mod. 1
-turret armor front buffed from 180mm to 190mm
-view range buffed from 360m to 380m
-aim time buffed from 2.4s to 2.2s -
kchryss
veterán
válasz
echterion #150126 üzenetére
Ez érdekes. Lehet azért kaptad meg a teljes árát, mert csomagban volt? Vagy az is lehet, hogy már megváltoztatták a szabályt. Pár hónapja még biztos, hogy az akciós árnak megfelelő aranyat adtak kompenzációként.
(#150127) @po1son:
Malinovkán néha beírom visszaszámláláskor hogy reportolják az ellenfél arty-jait, mert csíterek és a csata kezdete előtt lőnek. -
kchryss
veterán
válasz
echterion #149865 üzenetére
Csak 1 csomagra lehet beváltani. Ha van SP-d és úgy veszed meg akkor az SP árát goldban kapod meg, de az akciós árnak megfelelő goldot kapod, vagyis nem a teljes árát. A 22%-ot szinte biztos hogy levonja a a goldból, a 20%-os kupont nem tudom hogy levonja-e, azt szerintem nem próbálta innen még senki ki. Én simán kinézem belőlük, hogy 42%-ot von le.
-
szbalogh
addikt
válasz
echterion #84127 üzenetére
Hehe a grafikonokon látszik, hogy mikor kezdtem bele az Emilbe és, hogy mikor tettem fel a nagy csövet
Mondjuk érdekes, hogy sebzésben nincs akkora törés, azaz nem sebzek sokkal többet így sem, de inkább pszichikai hatása van egy 500-as löketnek. Néha egyedül sikerül feltartani több gyors tankot, akik simán szétcincálhatnának ha rám jönnek, de beszarnak amint látják, hogy az első mit kapottSoulRiver: A 110 kínai tank...
-
szbalogh
addikt
válasz
echterion #84098 üzenetére
A nagy puska mellé fejlesztett MM és RNG-t is kaptam
A 25% wr felment 50-re és tegnap pl 10/10 győzelemmel zártam
Ma reggel a második jel is meg lett a csőre. Ég és föld a különbség a két gép között. De még ha bukok is 2k dmg legtöbbször meg van. Sajnálom majd eladni, pedig mennyit szidtam
-
grizlisandor
veterán
válasz
echterion #82918 üzenetére
WoTinfo cikk(katt) itt az elemzésben írják...
Tudom, elég jó ágyú az, ismerem. -
szbalogh
addikt
válasz
echterion #82594 üzenetére
Na az jó! Remélem nekem is összejön még időben. Prém nélkül stock Emil elég ... borzasztó tud lenni néha. Bár a küldikkel jön egy kis plusz lóvé. Jah, javaslat erre az ágra. Húzd ki a Pz IIG-t is, mert ugyan az a rádió megy bele, mint az Emiltől a végéig. Plusz, jó kis fun tank és a Luchs még ütősebb és lehet vele light küldiket csinálni kreditért.
-
jr1994
addikt
válasz
echterion #81939 üzenetére
Nem tudom fejből hogy nálam hogy van felszerelve de megnéztem neten, töltésgyorsító tuti kell, és azt hiszem én használok rajta álcahálót, spotolni meg majd spotol más. A harmadik talán célzásgyorsító nálam de ez nem biztos. Fullos álca skill + festés + hálóval már olyan a camo hogy ha valamiért egyedül maradsz akkor is legalább az első lövés a tiéd.
-
rlazol
veterán
válasz
echterion #81607 üzenetére
echterion: lásd az imént bemásolt levél: igen, van.
lacibacsi: az a kérdés, h ilyen mennyiségű csata hogy hat a teljesítményedre? saját magamon azt taspztalta, h jobban játszom, ezért jobban élvezem, ha kisebb nagyobb szüneteket tartok, nem tolom folyamatiosan, különösen, ha épp kezd elkapni a szopóroller. napi csataszámom így ugyan jelentősen lecsökkent, de mégis sokkal jobb minden.
-
hpeti84
csendes tag
-
hpeti84
csendes tag
válasz
echterion #81585 üzenetére
Elvileg ha igaz akkor talán vagy két hétig "elállhatsz" az üzlettől ha mégsem tetszik a cucc. Bár ez számomra nem opció mivel nekem álltalában kell legalább 100 csata mire "rá áll a kezem". Ez az y esetén sem volt másképp. Eltartott egy ideig mire rájöttem hogy ezzel a tankal mit lehet mit, nem és hogy a térképeken merre hogyan miként helyezkedjek. Ráadásul nem volt akkor még tapasztalatom fix tornyos járgányokkal. Az sem segített hogy ez a cucc nagy. De nem csak úgy szimplán.. Hanem NAGY!! mint egy pajta amiből kilóg egy kurva nagy hajóágyú. Ha tehetném pirosra festeném. Akkor a házak mellett müködne a mimikrije rendessen
Nekem ami fontos volt benne... Nos az a "troll faktor"..
Hát az van neki az tuti. Megérte megtanulni a stílusát! Az az alfa.. Amikor megküldessz vele valakit aki túl bátor.. És megtorpan.. Hehe.. Na az megfizethetetlen. Aranyat csak akkor töltök ha tudom hogy egy lövésből ki kell szednem valakit és ezt csak a megnövelt alfa teszi lehetővé.
Gondolom nagy titkot nem árulok el ha hozzá teszem hogy áll a garázsban egy kv-2 és egy su-152 is.. -
hpeti84
csendes tag
válasz
echterion #81532 üzenetére
Szia. +1 a su 100y-nak. Ha ellensúlyozni tudod a gyengeségeit akkor elképesztő egy masina tud lenni. Az az ágyú az nagyon beteg.. Kb isu feeling t6-ban. A rammolástól nem kell félned. A mérete ellenére meglepően mozgékony. Ha topp tier vagy nyugodtan roham tdzhetsz is vele. Majd mindenki egy lövés...
Azt hogy nem lehet vele farmolni cáfolnám.. A magas átütésnek hála a sebzéssel sem lessz gondod még a nyolcasok között sem. Szerintem jó cucc. Amúgy a dmax az kb az antitézise. A wotinfon van mindkettőröl elemzés. Azt pedig neked kell eldönteni hogy melyik stílus fekszik neked jobban.
Üdv. Peti
-
fsb1000
nagyúr
válasz
echterion #81498 üzenetére
Azért az elég kemény és unalmas "munka".
T7-ig jutottam el 1 ágat húzva és aztán inkább a régi acc-ommal játszom, mert tele van jó tankokkal.
.
A T29 is jó tank, de mikor 20-adszor is azzal megyek akkor kicsit uncsi.
És még ott van a T32, amin egyszer már végigrohantam, no meg 103-as, ami szintén jó tank, de 300 csatát nem tudom hogy nyomok le vele.
Azért vágtam bele, hogy legyen cél.... de 400 csata után kezdtem úgy gondolni rá, hogy "dolgozni" járok a t10-et huzó accomnra.(#81504) szbalogh Nekem is találhatnál húzó embert, mert a tegnapi jelentkező eltűnt.
(#81505) FoBCRaistlin: Pz IV-en már csak a 105mm-es löveget használom HE-vel. Így "funnybb", talán hatékonyabb is. Elvették a jó lövegét, most már csak átlagos tank.
-
Dryman
őstag
válasz
echterion #81506 üzenetére
SU 100Y-t javasolnék!
böszme az alfája az alap lőszernek is, sőt ha megveszed bele aranyért a lőszert, akkor igen csak meglepődsz majd, nem a szokásos komulativ a nagyobb átütéssel és általában kisebb alfa sebzéssel, hanem szintén páncétörő, de az alfája is erősen növekszik...
saját tier-jében normál lőszerrel 390-430 közötti sebzések, gold-al viszont 490 környéke a gyakori.
igaz csak 4-et lő percenként, de egy jó álcázással életképes marad a mérete ellenére is...
1500-2000 sebzésre meg általában 25-30e a netto farmolás -
yerico
senior tag
válasz
echterion #81506 üzenetére
Dicker Max csakis. Az ágyú pontos, erős, és jó a hide-ja, na meg a gun depression is zseniális. A Szu-100Y meg ha egyet lő, akkor már fel is spotolták, ráadásul percenként csak 4-et, és szeret pattogni. Pár napja volt, hogy KV2-vel mentem, és 2x pattan rólam a seggemről úgy, hogy nem volt beforgatva. Ráadásul itt a gold még gyengébb, mint a sima. Szerintem inkább a Dicker Max, nekem jobban bejött - mindkettő megvan. Ha felrak T8-ba, márpedig felrak, akkor ott egyértelműen jobb a Dicker, többet üt át a goldja.
-
Djuree
félisten
válasz
echterion #81498 üzenetére
tudom, de én már semmi pénzért nem szenvednék kis tankokkal, hozzászoktam a nagy gépekhez. elkezdtem a francia nehéz ágat t3 géppel, kihúztam a t4-et de elég volt, nem bírom, bár a b1-el nem csoda, az orosz nehéz ággal lehet más lenne a helyzet. meg nekem sok idő lenne amennyit játszok, inkább a fő accba tolom azt a kevés időt.
jano_77: hát...mondjuk t7.
-
mcwolf79
veterán
válasz
echterion #81303 üzenetére
Én is a T54E1-re pályázok, de ha sejtem hogy a T-49 ilyen... Hát fura... Akkor lehet inkább a másik ágon indulok el. Addig jók a tankok, a Bulldog-ot imádtam. A táras ágyúval durva dolgokat lehet művelni.
De ez a T-49 azzal a 20 másodperces töltésidővel és fél képernyőt betakaró célkereszttel nagyon lutri. Néha a sumák módszer használható, Td módban el lehet vele lenni. De nagyon az RNG-re van bízva az ember.
És még 50000 XP kell a T54E1-hez :-( -
Angel1981
veterán
válasz
echterion #80987 üzenetére
Mint írtam; "akár jóval drágábban is".
Nem olyan egyértelmű dolog ez a "az hol érné meg a WG-nek?", mert pl. szerintem így sokan nem vesznek prémfiókot egy olyan napra, amikor mondjuk csak 4-5 csatát játszanak (köztük én sem), ugyanakkor ha lenne ez az opció is, akkor használnák.
Az előzőből semmi bevétele nincs a WG-nek, az utóbbiból lenne, még ha kevés is.
#80998 MinionFlasH: "Elfogadom a Te véleményedet is!"
Egyébként meg:
"Én azt látom, ha aranyat akarok venni 1000ft-ért nem kapok 1000 aranyat"
Ez így is van, de pl. 31.500 FT-ért 30.500 aranyat kapsz, ami már majdnem adja az arányt! -
jozefgucci1
addikt
válasz
echterion #80987 üzenetére
Nekem az T54E1 használhatóbb volt mint most az 50-120 . Valóban a T69 csöve oda kicsi lesz ha csak nem akarod arannyal használni akkor érdemes rárakni a nagyobbat free-ből . Ahogy szbalog is írta az 50-120 nak a csöve csak oldal irányba kitéríthető és ez sokszor meghatározza egy adot mapon merre érdemes elindulni .
-
-
szbalogh
addikt
válasz
echterion #80967 üzenetére
Nem emlékszem már rég volt, de biztos úgy van ha mondják
Arra gondoltam, amikor egyszer steppes-en szerencsétlen jött nagy hévvel, hogy neki tele a tára és majd jól kilő minden lesebzett tankot, én meg egy kb 200 méterre levő bokorból csak ellőttem felé. Amíg repült a skuló addig párszor megfordult meg ide-oda nézelődött, de mikor odaért pont hátsón kapta. Torony le...
Sose fogom elfelejteni.
Dani: Jah sajnos, + IS-3, FCM és a lent említett T-44. Az utóbbin a vizes rekesz és biztonságos elhelyezés se sokat segített, pedig nagyon szerettem (volna) azt a tankot.
-
edari
őstag
válasz
T44 se jobb. Ott még a gunert és a loadert is mindig kinyírják. De ammo rack és loader szinte mindig kinyírják. Van amikor ammo rack-et megjavítom, kövi lövéssel ki is szedik.
mcwolf79: Nem szoktam hátul kempelni. Haladok előre a csordával, de nem megyek előre kinyíratni magam.
Természetesen nem azt mondom, hogy ontja magából a kreditet. Sokszor van hogy csak 1-2 ezret nyerek vele, de én már annak is örülök hogy nem viszi annyira a pénzt. Emlékszem a bélára bétába. 1 nap múlva adtam is el.X-es tankom nincs, mivel nem szoktam prémiumot venni.
-
Departed
őstag
válasz
Akkor nem csak nekem, remek dolog 50 másodpercet várni a 4 töltényre ha mondjuk track-re elhasználtam a javítót. Kicsit túlzásba vitték ezt a modul sérülés mókát, főleg hogy van biztonságos elhelyezés skill-je a töltőmnek, de sz@rt sem ér.
Ez engem is érdekel hogy a nemsokára elérendő utódjának mennyire érzékeny a rack-je. -
04ahgy
nagyúr
válasz
echterion #80740 üzenetére
Számlazáráskor nullázódik. A Nyugati Pályaudvar régi várótermében levő McDonalds étteremben, GT-I9000 (tehát nem egy erőművész már a hardver) telóval oszotttam meg WiFi-n (tethering, szóval ez is csak további késleltetést ad) lekorlátozott Telenor mobilnetet. Stabil 130ms volt a ping, ugrások nélkül, 1 órán át.
HGyu
-
Plasticbomb
addikt
válasz
echterion #80604 üzenetére
Úgy van. Tulajdonképp a lejátszott aznapi csatáid, ha rögzíted őket, akkor kb ugyanaz a méret lesz, mint a az adatforgalma a csupasz játéknak. Végülis, tudtommal a játék pontosan azt rögzíti, ami adatot kap a csata folyamán. Ez meg csatánként elég kevés, a leghosszabb csaták vannak tán 2 MBosak, szal bőven beleférsz egy 1GB/2GBos csomagba, a probléma inkább a pingben, illetve a ping rettenetes ingadozásában van. Az alap általában a 150-200 ms, de olyan 5-20 másodpercenkétn simán beleszúr egy 1500-2000 ms-es késlekedés is. Ezen talán az LTE segíthet, de azt még nem volt alkalmam kipróbálni, sajnos még nem tettem szert LTE képes stickre. (És most lesz kb egy hónap, amikor csak mobilnet va, szal a WoT is kilőve az idegeim végett, de a LoL is, mert az meg veszettül sokat forgalmaz.... Addig a GTA3 és C&C Tiberium Wars - Kane Wrath van. Meg esetleg Megint egy kis Advent Rising...)
-
fsb1000
nagyúr
-
szalai56
senior tag
válasz
echterion #79477 üzenetére
Nem az ágyúval van a baj, hanem a tank összessége. ezt olvasd el, aztán döntsd el magad.
-
edari
őstag
válasz
echterion #79352 üzenetére
Nem kell I5 a wotnak. Elég egy pentium is. Lényeg h magas órajelen menjen.
Én egyébként 4 ghz-en járatott i5-el tolom. De játszottam már i3-al is vele.
Amikor i3 2120-ról (3,3 GHZ) váltottam i5-re (3,3 GHZ) és még nem volt tuningolva, akkor egy csepp + fps se jött. Tuning hatására már észrevehető volt a többlet teljesítmény.
-
dfsz34
őstag
válasz
echterion #77425 üzenetére
Talán karácsony környékén lesz megint nagy prém tank leárazás, de a WG meghekkelte a kiszivárogtatási "rendszer"-t (plusz szerintem elkapták a kiszivárogtatót is, pl úgy, hogy hogy a gyanús embereknek mind más infót csöpögtettek és hopp melyiket olvassák az FTR-n
) úgyhogy nem igazán tudni mi lesz csak körülbelül. Eddig mindig voltak komoly akciók év végén, szerintem most is lesznek.
(#77430) Warton Parasztvakítás valóban, de aki mondjuk ajándéknak szánja valaki másnak és nem aktív játékos, ilyen módon meg tudja venni (bár most nem is tudom, de talán aranyért csak saját magadnak vehetsz tankot, szóval ha ajándéknak szánod, talán ez az egyetlen lehetőség).
Annyiban jobb egy kicsit, hogy ez már egy kelet-közép eur
ázsiaiópai pénztárcának is tolerálható összeg szemben a korábbi akciókkal, ahol csak úgy röpködtek a 40-50-100 eur "ajánlatok".Ha magadnak veszed, akkor valóban az in-game gold a legjobb megoldás, megvárva gondosan a 30% leárazást, ami valamikor biztosan lesz.
-
Warton
őstag
válasz
echterion #77427 üzenetére
A mai adventi "csomag" nagy parasztvakítás. A Rammerre valót valahogy csak összeszedegeti az ember. És a SU100Y is biztos egyszer le lesz árazva 30%-kal. Na akkor kell rárepülni, nem teljes áron bedőlve a 24% off , meg a rammer bonus szövegnek.
Amúgy tegnap este csak megvettem a féléves prémidőt.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
echterion #33235 üzenetére
Csak végigolvasta a Fejlesztői hírcsokor #50 ahol ez a mondat szerepel:nincs tervben IS-7. Szerintem valamit lehagytak fordításkor mert ennek így nincs sok értelme.
-
J.J. András
őstag
válasz
echterion #32832 üzenetére
de töltésgyorsító, vagy repeszpáncélt, vagy mit ???
távcsövet..., vagy mit érdemes rápakolni ?érzem, hogy hamart kigyullad, csak az a vicc, hátul is ha találnak a motor megy tönkre, meg elől is a motor megy tönkre,..... kár kivették azt a jó kis erősebb motort belőle.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest