- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
fradi81 #253213 üzenetére
Ez egy automata üzenet szerintem és kb semmi nem történik. Egy időben komolyan vették, de úgy tudom, discordon mondta valaki, hogy nagyon sok vitát generált, mert a kitiltott nyilván visszatámadott és kérdezett elég jó eséllyel, hogy miért? Aztán elment egy csomó ideje ezzel a veszekedéssel a humán supportnak.
Egyébként gondolj bele, hogy még akkor is, ha megadod mondjuk a pontos időpontot, akkor is meg kéne nézniük az előzményeket, hogy nem kiprovokált eset volt-e. Meg utána, hogy nem álltál-e bosszút stb. Szerintem sok veszekedés volt ebből meg olyan ticket, hogy mi a 3.14csáért tiltották ki, amikor a noob mondjuk beállt elé pofátlanul a bokorba és felspotolódott és aztán a mögött levő kapta az ívet, csak mondtam egy esetet, ami azért engem is idegállapotba tud hozniés tolom ki a g..ibe olyankor.
Meg ilyen apróságok, hogy sokan bekapcsolják az álnéven való játékot. Hogyan azonosítja a valós nevét? Amit neki muszáj ellenőriznie, még akkor is, ha te megadod, mert te is hibázhatsz ilyenkor. Ezzel mind rengeteg ideje elmegy egy embernek és mondom, ha nem jól dönt, akkor megy a q anyázás a kitiltott játékos részéről.
Ez sokkal egyszerűbb, azt mondani, hogy persze utána néznek, aztán elkerülik a konfliktust. Nem lehetsz benne soha biztos, hogy kapott-e büntit, de mondtak neked valamit és ennyi. Ott van a riport rendszer, az elég objektív azért. Ha sokan jelentik ugyanazt a játékost, akkor ott nem lehet vita, de elég magasan van a léc.
-
po1son
addikt
válasz
fradi81 #253208 üzenetére
Talán ha nyitsz neki ticketet, akkor van esély rá, hogy kap pár nap pihit.
Replayt kell felrakni, a meccs eredményről képet, amin látszik a elkövető játékos neve, akit tiltani akarsz. Megírni mikor hol lökött ki az ellenfél elé. Ennyi elég szokott lenni.
A meccs közben lévő jelentésekbol rengeteg kell, hogy pihit kapjon. -
-
phoenix1989
őstag
válasz
fradi81 #252647 üzenetére
hát nem nem értem. megnézed a nyilvánvalót 3x. számomra z érthetetlen. abból hogy 3x megbizonyosodsz arról hogy belőttek vagy belőttél valakit mit tanulsz? az hogy hol? hasa,kupola,oldala,hátulja,kémlelő,lövegpajzs kb ennyiben kimerül ez tankja válogatja de ez alap ehhez nem kell mod ehhez a tankot kell ismerned. ezek közül valahol lőttek, nyilván ott amit láttak, vagy ahova az rng behúzta. 3 random faktor van mire megkapod az eredményt, ezért szerintem felesleges 3x leellenőrizni az egyértelműt. a tanks.gg még értem körbe lehet nézni a tankot de ez a mod nem kell hozzá azt látod hol ütöttek be ott a nyoma. na mind1. használjátok csak szerintem nem tanít semmit.
-
phoenix1989
őstag
válasz
fradi81 #252644 üzenetére
hát ha ehhez kell egy mod meg még egy oldal ahol ezt nézegeted .........
és ebből mi tisztul? még mindig nem értem bement a lövésed ezért meg nézed a moddal hol (pedig tudod hova lőttél) aztán megnézed egy oldalon újból. ebből megtanultad hogy bement a lövésed. várjál ezt a csata alatt láttad mert kiírta hogy sebeztél.
-
Plata
félisten
válasz
fradi81 #250812 üzenetére
Hát ha farmolni kell akkor inkább táras heavyel szeretek menni.
Vagy duplacsövessel.
De lehet nulla sebzéssel is farmolni,az az idióta senlac tényleg jól hozza a pénzt nulla sebzésre is.Ha van spot akkor nagyon szépen hoz kreditet,de nem árt 2-3 arty mellé,mert arty nélkül spot sebzés nehéz ügy. -
Plata
félisten
válasz
fradi81 #250671 üzenetére
WoWs-ban Pve csatában vagy küldetésben poén mikor a botok egymásnak mennek.
Kár hogy WoT-ban nincsenek olyan küldetések mint a hajósban az operations,vagy egyéb különleges feladat.De az asszimetrikus csaták is jók,amikor háromszoros túlerő ellen kell játszani.Azt szeretem tengeralattjáróval csinálni. -
-
Raysen623
addikt
válasz
fradi81 #235857 üzenetére
Nálam is megjöttek a retardáltak, akik azt hiszik ha táras tankjuk van akkor csaklőni kell. Elsőnek halnak meg a barmok. Komolyan nem értem miért kell annyira türelmetlennek lenni??? Lehozom a nehezét, de addigra a medek megdöglenek. Volt arty támogatás, annyi lett volna a dolguk hogy spotolnak egy jót. Azt is én csináltam heavy-vel.
-
notika77
senior tag
válasz
fradi81 #235145 üzenetére
Itt sajnos a csapatában lévő Tortoise volt ellene, mert szándékosan megijesztette az ellenfelet és az nem mert / nem tudott kijönni a csöve elé
. De a playerünk jó helyzetfelismerését jelzi a videóban a 4. perc körül leadott pár lövés a Tortoise-ra és a chat-re írt "idiot tortuis" üzenet, amivel próbálta a csata elején kiadott "defensive attack" taktikára felhívni a figyelmét.
-
bozont
veterán
válasz
fradi81 #233316 üzenetére
Akkor ne panaszkodjak a 17/9-re?
Mondjuk azt jobban sajnálom hogy pont a duplázós körök nem voltak jók. Vagy engem lőttek ki hamar, vagy mi szaladtunk át gyorsan az ellenfeleken és nem volt sok teendő. Amikor jókat lőttem azt mindig buktuk.
Mondjuk akkor kaptam agyf**t, mikor így a 4x xp időszak vége felé, egyik nap szinte az összes "duplás" meccsen 1000xp körül jött össze. -
bozont
veterán
válasz
fradi81 #232072 üzenetére
Szerintem a t10-et hanyagolom. Keveset játszok ott, nincs se premium, se értelmes prem tankom. Sokat eltud vinni egy rosszul sikerült meccs azon a szinten.
Viszont amit po1son is ajánlott Guard azzal már szemeztem, ellenfélként elég jó tanknak tűnik.
Esetleg az Strv 81? Mennyire használható? -
köpet
aktív tag
válasz
fradi81 #230872 üzenetére
A Guard-al is előre kell menni néha, tornyot használni, oldalazni, viszont ha úgy áll az RNG simán átlövik bárhol, ezért lenne jó valami hasonló, de keményebb fejű darab.
Némi páncélért némi pontosságot be lehet áldozni szerintem, ha ezáltal közelebb kerülhetek az akcióhoz. -
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #230778 üzenetére
2020-06 hóban választottam a 121B-t igaz akkor sem ajánlották.
Nem érdekelt hogy meta vagy sem, kis csőlehajlás sem hátrány mivel Oroszoknál is -5 fok a legtöbb amivel előzőekben is játszottam.
Idő folyamán volt hogy jobban jött ki a lépés mint a mások által istenitett 430U-al.
Aztán akár spotter is lehettem ha úgy adta. yt videóNem vagyok pro csak nagyon el akartam költeni az első köteg kötvényemet.
Jelenlegi tier X tankjaim statja, viszonyításként.
Felszereléseknek jutalom (piros) venti, töltés és célzásgyorsító.
Utóbbi kettő fejlesztve ami + 3-3M kredit.
Alapból nagyon lassú a célzásideje.
Ha nagyon el akarod költeni tankra (az ajánlott lila felszerelések helyett) és szereted a medeket szerintem jó tank, nem op csak játszható legalábbis a magam szintjén.
-
po1son
addikt
válasz
fradi81 #230778 üzenetére
egyik sem meta jelenleg, 121b-vel nehéz jól játszani a nagyon rossz csőlehajlás miatt, m60 játékstílusban hasonló mint a leo1, (sniperkedni kell - távoltásgot tartani meccs elején) de rosszabb nála, FV215b csak városi pályákon jó a lassúsága miatt.
10es tankok közül szerintem ezekkel fun jelenleg a játék (fejlesztési fából kifejleszhetők)
obj140, tvp, vz55, stb1, kranvagn, ebr, leo, grille, e3, fv4005, obj430u, progetto (med), is7 -
phoenix1989
őstag
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81 #230425 üzenetére
Randomba biztosan mehetnek.
Van köztük Prémium és Reward tank is, utóbbiak mint pl. 121B -nek nincs extra kredit szorzója.
Rewardokat tvagy csak némelyiket alán tiltják frontline vagy klán megmozduláskor ezt majd megmondják a hozzáértők.
Ha ránézel az adatlapjukra írja milyen pluszokat nyújt vagy sem. -
Barret001
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #180074 üzenetére
Szép kis darálás volt.
Hát ja ha már nem viszel prém lőszert akkor simán elfért volna 6-8 repesz, elég sok lőszer fér ebbe a tankba.
Kémlelőnyílást véletlenül javítottad meg a torony helyett?
Torta biztos örült a végén.(#180075) @Antonius1978:
A mostani felállásban egy teljesen átlagos tanknak tartom a tiger p-t. Messze van a jótól, de nem is olyan rossz, használható kategória.
Ágyúja kifejezetten jó, a páncéljára viszont ráférne az erősítés. Két oldalt a vállánál nagyon vékony a páncél, még 6-os tankok is belövik alap lőszerrel és pont ott van a lőszerrekesz. A tornya is elég puha. Ha valaki ismeri a gyenge pontjait akkor könnyen elbánik vele, viszont gyengébb játékosok ellen egész jól szokott pattintani. -
válasz
fradi81 #177293 üzenetére
Nem, botok mindig is voltak, nem csak mostanában lettek rossz játékosok a WoT-ban.
Low tierben az artyk meg a statpadderek a legnagyobb probléma, mert a kezdő játékosokat riasztják el, középen meg magas tierben a gold spam, superheavy-k, powercreep (egyre erősebb, weak spot nélküli tankok) ami csökkenti a játékosállományt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fradi81 #177119 üzenetére
A lekerekitett részen bemegy minden az elejen ha nem figyelsz es elöl hagyod, a Skorpion G ott hugyozza keresztul ahol akarja,
Szemből a TigerII-nek valszeg plusszos randomja volt de persze magasabb igy olyan 190mm-t kellett csak atütnie.TigerII hit alulrol jott, lehet pont az also lemezt talalta el ami ha jol neztem 180mm lehetett... Beforgatva kicsit ki lehet dugni az elejét hatha az alsó lemezt lövik ami ilyenkor 300+mmFejlesztett torony kell rá és utana sidescrape akar elso sorban is de ésszel ha nem toptier vagy.[link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fradi81 #177109 üzenetére
Beleraktam a sajat forditasom: Battle Hits 1.3.0.1 hu
-
Mexbacsi
tag
válasz
fradi81 #177067 üzenetére
Nincs sok játékom még, kb 9k. Wn8 úgy 1250 körül de nem igazán boostra mentem. Bekekezdtem anno minden ágba aminek következtében meg egy 10es sincs
Plusz sokat skycancereztem ami sokszor lutrimost 2 év kihagyás után ismét kedvet kaptam játszani, elég sok minden változott. Gyakorlatilag újra kell tanulnom a pályákat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fradi81 #176854 üzenetére
Szerencsere nem minden team ilyen PLatoonokból áll.
Huzok egy uj legenyseget Tiger (P)-be mert VK100-at elkezdtem a regivel...igen barati az a 3x-os legenysegi szorzo ami van még reggelig ha teszel mellé még bónuszt és az ünnepi is hozzáadódik, 75%-os legenyekkel kezdtem 2 oraja.
VK100 meg godlike, amig nem jonnek szembe 9-10esek akik szénné goldozzák a tornyot a löveg mellett....johetne a nerf igazan, legalabb jo melyen kelljen a zsebükbe nyulni...
-
apóka
aktív tag
válasz
fradi81 #176617 üzenetére
Köszönöm!
+1 Cseh
BÁ Nutrition + 1 OlaszAz amerikai ágat elszúrtam, nem figyeltem és elmentem a sima T71-re. Megvettem és néztem bután, hogy hol a táras ágyú
.
Az is szempont, hogy nem vagyok jó játékos. becsapós ha a profik visszajátszásait nézem, az lapján nem dönthetek. -
laskr99
addikt
válasz
fradi81 #174645 üzenetére
Vsync-et láttam csak, nyomtam alapértelmezett grafikai beállításokat, frissítés 143Hz-re van állítva. Vsync off-on tripla buffer on-off ugyan az. Csatában 25 körül megy, garázs 40 volt a max. Az indítópultból most javítom hátha. Ha végez vele azt is megnézem, de szerintem alapból nincs bekapcsolva, frissen volt telepítve, elsőre is ezt csinálta.
Driver, win a legfrissebb.
-
kchryss
veterán
válasz
fradi81 #173180 üzenetére
Wotzilla adatbázisából hiányoznak a lengyel tankok. Írok a supportnak hátha megoldja a fejlesztő. Kicsit olyan érzésem van, hogy nem nagyon törődik az oldallal annyira mint régen.
Egész jó wr-em volt mostanában csomó napon 70% körül. Erre tegnap amikor ezt a 7-es lengyel szutykot húztam 20%-os wr-em volt vele. Kb 20 csatát mentem vele és abból 4-et nyertem tegnap.
Az a jó ebben a sok bónuszban, hogy még vereségekkel is sikerült kihúznom a 8-ast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged