Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#81801) Szepi1979 válasza emre (#81796) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Milyen jól is van így. Nem is kell az airsofton semmit sem variálni, úgy jó ahogy van.
Van aki aktív airsoftos?

“ nem kell mindig nyerni “

(#81802) emre válasza fsb1000 (#81799) üzenetére


emre
veterán

Ha nincs rendelkezésre álló eszköz baszhatod a taktikát. Pl. mikor t6 században kv3-al indultál felderíteni egyedül, és úgy lőttek szét hogy azt sem tudtad mi volt és honnét lőtt. De inkább befejezem. Jóccakát.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#81803) Plasticbomb válasza jr1994 (#81789) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Jaja, eddig csak pár csatát mentem vele, baromi jó kis kütyü.:)

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#81804) dfsz34


dfsz34
őstag

Az utolsó csatám mára jól sikerült 1602 alap xp. Egy kis városi bunyó lemmingekkel, ahogy kell és hogy hogyan éltem túl, rejtély a számomra is, mert csak úgy hemzsegtek körülöttem az ellenfelek. Ja meg a "legjobb" e-25 szakasz az ellenfélnél. Ezen a pályán odarohantak foglalni :F totál kiakasztottak, mert az e-25 a kedvenc tankom és így játszanak vele....

Egy gondolat erről a helyzetről, ha ilyen kemény lemming horda van, akkor még mindig jobb velük menni, mint egyedül a másik oldalon. Az egy más kérdés, hogy úgy alakult a csata, hogy kénytelen voltam átmenni mégis arra az oldalra, de akkor már legalább pár csapattársam ott volt. Ha az elején egyedül odamegyek, biztosan széttépnek.

Map: Stalingrad Tiger I 4 806 116 279
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 4 806 Javitások: 8 325 Lőszer: 19 248
Teljes: 88 706 WN8: 9 401 (100)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#81805) KaLeun válasza fsb1000 (#81793) üzenetére


KaLeun
senior tag

Tehát a spottomnak köszönhetően az első 2 percben fel van derítve 3 t10 nehéz amiből a csapat ki is lő egy T57-et (ahogy írtam az első kommentben) és ezután a templom környékét is felderítve tartom vagyis egyedüliként csinálok valamit a csapatomból az a te meglátásod szerint kemp.

Most már értem, hogy miért nem tudod elkerülni az artykat és miért sírsz mindig miattuk. Akkor még te jössz a társaloghatunk másról is szöveggel amikor csak az arty így és úgy és csal a WG megy csak neked, ill. aki nem neked csahol az abba való belekötés.

Tudod mi a te társalgási stílusod, a ferdítés, a csúsztatás, a félremagyarázás és ezek mantrázása és pluszba előadod az ártatlan báránykát... Te nem egy egyszerű hülye troll vagy, hanem rosszindulatú manipulátor féle.

Cila

(#81806) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Én ugye csak fél éve játszok és vagy 3 hónapig nem is használtam a 6. érzéket, mert nem tartottam fontosnak és nem is értettem hozzá, hogy kell eldobni. Amikor az itt szerzett tudás alapján elkezdtem cserélni a legtöbb tankomon a 100% skillt a 6. érzékre az új legényeknél, pedig az volt az első, hirtelen megváltozott a játékom és sokkal kevesebb olyan lövést kaptam, amire nem számitottam.
Mondjuk hozzátartozik, hogy nagyon kevés esetben lőnek úgy ki a csata hevében, amikor még mondjuk 15-20 player van a csatában, hogy nem tudom ki honnan lő. Általában, ha meghalok pontosan tudom ki-kik lőnek. Lehet jól helyezkedek. Egyszóval a javítás és az álca mellett ez a legfontosabb skill.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#81807) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Javaslataitok alapján megvettem ajándékba a T-127-es tankot. A kissrác örül neki nagyon. Én is kipróbálhattam. "Megengedte", hogy 12 csatát menjek vele. Jó kis tank, már 12-ből hatszor kilőttek... :)

De azért szolgálati közleményként elmondanám, hogy a tank nem tier limites. A 12 csatából 7-ben II-III. játszott, négyben III-IV és volt egy csata, amiben III-IV-V. tier vett részt. Nem gond, legalább szokja...

Viszont azt szeretném megtudni, hogy mi a jó felszerelés erre a tankra? Álcaháló nem kell, mert ezzel menni kell. Töltésgyorsító felesleges, elég gyorsan tüzel. Mit rakjon rá? (Már amennyiben összejön valaha is a rávaló)

Köszönöm.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#81808) 04ahgy válasza lacibacsi (#81807) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Fokozott szellőzés, távcső, periszkóp, hogy egy példát mondjak.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#81809) lacibacsi válasza 04ahgy (#81808) üzenetére


lacibacsi
addikt

Buta kérdés, tudom (már én is tudhatnám), de a periszkóp az a távcsővel növelt látótávra tesz tá 25%-ot?

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#81810) dfsz34 válasza lacibacsi (#81807) üzenetére


dfsz34
őstag

A [link] Wiki szerint tier limites, maximum tier 4 ellen mehetne a tank, ha találkoztál tier5-el, akkor ezt módosították valamikor vagy szakaszban mentél nagyobb vagy másik nem tier limites tankkal.

A wiki négy modult ajánl: ventillátor, célzásgyorsító, álcaháló és repeszpáncél. Az első három egyértelműen jó, a repeszpáncél kérdés lehet, viszont kis tierben nagyon gyakoriak a legénység sérülések és az ellen véd valamennyit. Jártam már úgy tier3 tankkal, hogy mindegyik legényt kilőtték a mocsok pz1c-k és ahogy írod álcaháló nem érdekel, akkor viszont mehet rá a páncél.

A látótáv növelés jöhet még szóba, de ha futkosni szeretsz, akkor a binocular (kétágú) nem jöhet szóba, mert az csak megállás után 3 másodperccel lesz aktív. A másikkal, az optikával meg az a baj, hogy ilyen kicsi alap látótávú tankon nem igazán segít, bár ad +10%, de ha kicsi az alap látótáv, akkor nem igazán fog segíteni. Ha nagyon úgy érzed, hogy láthatatlan tankok lőnek, akkor érdemes valamelyiket feltenni és talán meglátod őket.

Én pl a t-25-n, aminek borzalmas a látótávja bevállaltam azt, hogy inkább megállok 3 másodpercre, mert úgy van esélyem meglátni az ellenfelet, de ezt neked kell átgondolnod.

Ha nem kell a látótáv növelés, akkor meg felrakod a 3 ajánlott modult: venti (ez egyébként valami minimálisat segít a látótávon is), célzásgyorsító és páncél.

Ha a páncél sem érdekel, akkor meg tegyél rá szerszámkészletet, azzal sokkal gyorsabb a lánc megjavítása.

Nagyjából ezek a lehetőségek ezzel a tankkal.

(#81811) Chris0321 válasza lacibacsi (#81809) üzenetére


Chris0321
addikt

Tudtommal igen.

(#81812) Pete55555 válasza lacibacsi (#81807) üzenetére


Pete55555
addikt

Közszolgálati tényként elmondom, hogy tier limites, mert csak 4-ig dobja. Ha nem lenne limites rakná 5-be is.
Pl ott a PzS35. Na, az megy 5-be is, ahol amúgy használhatatlan. El is adtam. És ezért nem is javasoltam.

...Szeretem leracsniztatni...

(#81813) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Köszönöm mindenkinek az információkat. Elraktározom és a címzettnek is továbbítom... :)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#81814) fradi81 válasza lacibacsi (#81809) üzenetére


fradi81
veterán

A kalkulátor szerint nem adódik össze.

moto g72, Ninebot d28e

(#81815) 04ahgy válasza fradi81 (#81814) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Egyetértek. Én is úgy tudtam, hogy mindkettő az alap (netán a legénységi bónuszokkal növelt, de mindenképp equipment nélküli) látótávra adódik, de amúgy kumulatív.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#81816) dfsz34 válasza lacibacsi (#81809) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem, csak az egyik lehet aktív. A ventillátor ad +2,3% látótáv növelést, ha az optika aktív (mozogsz), akkor +10% (ventivel +12,3) ha megállsz legalább 3 másodpercre, akkor átvált a binora és +25% (ventivel +27,3).

Az a dilemma ugye, hogy persze futkosós tankok a tier3-k, de olyan kicsi az alap látótávjuk, hogy az optikával sem nagyon ér semmit. Számit, persze, de elég belegondolni, hogy mész szembe a komoly látótávú tankokkal, példának ott az fcm pak tier3-ból, alap 400m látótávval, amire binot szoktak rakni, szóval mész szembe egy 500m látótávolságú tankkal. Talán nem túlzás, hogy 100-150-200m-el hamarabb meglát téged, mint te őt, hiába van fenn optika. Ráadásul ő bokorban lapít általában te meg mész a nyílt terepen.

A binoval viszont ki lehet alakítani egy sunnyogós, bokorrol bokorra nyomulást és úgy már 400m látótávolságod van (ventivel 407). Ha máskor nem legalább akkor meglátod, amikor rád lő :) Lehet, hogy nem éled túl, de kapod a spot sebzést és talán a csapatod kiszedi.

Evvan, tier3 elég kegyetlen amúgy. Sok az úgynevezett "sealclubber" profi legénységgel, durva látótávval. Pzs35 szétszed, ha egy picit is ügyes a játékos. Tier4 terminátornak meg ott a matilda, az ellen azt mondanám, hogy nulla eséllyel megy bármelyik tier3 tank. Ott a T40 például a brutál látótávval szintén, szuper ágyúval, szétkap egy másodperc alatt. Van pár komoly tier4 gép, amik ellen annyi az esély, mint hógolyónak a napsütésben.

Most már mindegy, de lehet érdemes lett volna kicsit hozzátenni és egy T-25-t megvenni...

(#81817) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Ezeknek a kínai csodatankoknak a végzete a lőszer rekesz.
Ma hármat 1shot-oltam full HP-ról ammo rack-et robbantva, és benne ülve is megtapasztaltam ugyanezt.
És még az IS-8-tól kaptam agyfaxt, hogy folyton kilövik az ammo rack-et. Az ezekhez képest szuper e tekintetben.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#81818) Lunky88


Lunky88
tag

Sziasztok!

Ha a franciáknál el akarok indulni a Batchat ágon mire érdemes odafigyelni? Eddig csak egy 6-os artym van náluk. :B

"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"

(#81819) Pete55555 válasza Lunky88 (#81818) üzenetére


Pete55555
addikt

Hogy legyen elég free XP-d átugrani a Lorr40t-t.

...Szeretem leracsniztatni...

(#81820) mcwolf79 válasza Pete55555 (#81819) üzenetére


mcwolf79
veterán

Mi a baja Lorr-ral?
Én szerettem vele menni. Egyetlen hibája a mérete, de sztem nincs vele olyan nagy gond.
Mondjuk én azt az ágat úgy kezdtem, hogy ugrás az ELC AMX-re, mert amik előtte vannak ...

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#81821) fsb1000 válasza KaLeun (#81805) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Sosem írtam hogy csal a WG, nem is gondolom így.
.
A beszélgetést indító hsz-edben csak annyit írtál, hogy bementél középre úgy hogy senki nem volt a városban, csapattárs téged lőtt, te meg kilőtted a saját artytokat. [link]
A többit utólag tetted hozzá, azokról nem volt tudomásom.
Máskor tedd fel a replayt és akkor minden világos lesz, nem kell utólag magyarázkodj. Szívesen megnézném ahogy TK-zol.

(#81822) echterion


echterion
nagyúr

Apa kezdődik, jöhet a modi. :U

**********

(#81823) Flickering válasza echterion (#81822) üzenetére


Flickering
aktív tag

Én kívülállóként olvasom a topicot, de mikor meglatom fsb szarjait, tekerek is tovább mert szinte csak hülyeséget, kotekedest meg baromságot ír, ha lehetne ki kéne tessekelni a fórumról, De nem lehet :(

(#81824) Bobyjack válasza fsb1000 (#81821) üzenetére


Bobyjack
senior tag

"Egy t10 csatában egyedül spottolom (AMX 50 100) Lakeville közepét, kapásból felvillantok 3 nehezet és egy T57-et ki is lő a csapat"

Szerintem ezt a mondatot értelmezd és zárd is le magaddal a vitát. Véleményem szerint marha fontos bemenni középre, mindig jelzek hogy egy light menjen be világítani. Ahogy a fenti példa mutatja értelme is van: egy nyolcassal kivilágítva kivett ez ellenfél csapatából egy kompetens tízes tankot.

(#81825) Jolet


Jolet
őstag

most nézem Ph3lan streamjét a jutubon
neki is dobott oldalanként 5 artyt egyszer, 3-at is párszor és csak párszor nem volt
és ez egy két órás random merítés

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#81826) fsb1000 válasza Bobyjack (#81824) üzenetére


fsb1000
nagyúr

OK, rendben.

(#81827) rlazol válasza Jolet (#81825) üzenetére


rlazol
addikt

a minap én is találkoztam 4-4 vel, de akkor én voltam az egyik. Ma eddig 4 csatából 2 szer semmi 2 szer 1-1. de szerintem korábban se volt másképp. A parttalan vita megszüntetésére a közeljövőben végignyálazom a szeptember 1 óta felgyűlt 2500 replayt. majd abból kiderül 5 meg 10 csata nem szignfikáns.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81828) Jolet válasza rlazol (#81827) üzenetére


Jolet
őstag

ja én nem vitatkozni akarok, csak mivel téma volt és találtam egy visszaellenőrizhető forrást ezért megosztottam veletek

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#81829) rlazol válasza Jolet (#81828) üzenetére


rlazol
addikt

:R

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81830) fsb1000 válasza rlazol (#81827) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Az utobbi 4-5 hétben hány csatád volt?

(#81831) rlazol


rlazol
addikt

elmentem ebédelni, bejelentkezve maradtam a játékba. ez a kép fogadott.
mi ez?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81832) echterion válasza Flickering (#81823) üzenetére


echterion
nagyúr

Kár, hogy ezt nem tudja mindenki megcsinálni. Kevesebb lenne a felesleges szájkarate. :K

**********

(#81833) Iron Funeral válasza rlazol (#81831) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Én is kaptam egy ilyet, ugyanúgy üres volt.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#81834) rlazol válasza Iron Funeral (#81833) üzenetére


rlazol
addikt

új email se jött.

TOG parancsnok túl van a hatodik érzéken, mi legyen a következő? Többiek javításon vannak mind. Felderítő és javítás között vacillálok. egyelőre nem gondolkodom abban, h kiveszem a TOGból, nincs angol heavym.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81835) Iron Funeral válasza rlazol (#81834) üzenetére


Iron Funeral
őstag

BiA vagy javítás szerintem. Ez utóbbi mindegyik heavyre jól jön. A felderítő ráér 3./4. skillnek.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#81836) h1mpi válasza rlazol (#81834) üzenetére


h1mpi
nagyúr

TOG-ba felderítő felesleges szerintem.

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#81837) rlazol válasza h1mpi (#81836) üzenetére


rlazol
addikt

én próbálom sniperként használni, ezért gondoltam rá, de átgondolom, köszönöm a tanácsokat.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81838) Jolet válasza rlazol (#81837) üzenetére


Jolet
őstag

abból csak előnyöd lehet ha hamarabb látod meg vele az ellent, mert elszaladni nem tudsz, de egy lövéssel többet tudsz leadni
mert az üt először, aki először üt

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#81839) joergie


joergie
őstag

Ide is beírom hátha. Tier5be keresek platoontársat Type T34 mellé, azonos matchmakinggel, lehetőleg aki javít a győzelmi arányon. 55%+ra gondoltam overall. Vagy recent, mindegy. Eszméletlen sok a lowskill játékos. :(

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#81840) fsb1000 válasza rlazol (#81837) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Szerintem nem túl hatékony TOG-al sznájperkedni, mert a pozíció váltás nehézkes ezzel a tankkal és a pályákon nincs olyan pont ahonnan belőhető lenne az a 2-3 terület ahol nagyobb számban fordul elő felspottolt ellenséges tank.
A sznájpertanknak egyik jó tulajdonsága lehet, hogy elég gyors, tud alkalmazkodni a csata menetéhez.
Egyszer próbáld ki hogy követed a saját csapatod TOG-gal és 2-300 méternél közelebbről saját spottal sebezel. Ne féltsd a HP-d, nagyon alacsony a javítási költség, és így általában több XP és kredit szedhető össze mint hátulról potyázva.
Mire lelövik azt az 1400HP-t addigra azzal a jó löveggel legalább ennyinek ha nem többnek össze kell jönnie a szerencsésebb csatákban.

(#81841) TESCO-Zsömle válasza rlazol (#81831) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A WoT kéri, hogy foglalkozz vele.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#81842) rlazol válasza TESCO-Zsömle (#81841) üzenetére


rlazol
addikt

de kedves! hiányoztam neki... :B hálából most elég jól is adja... :K
abba is hagyom, mielőtt elkezd mást szeretni.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81843) joergie válasza rlazol (#81837) üzenetére


joergie
őstag

Nyugodtan sniperkedj. Az az egyetlen előnye annak a tanknak. ÉS rohadtul féltsd a hp-dat, ha egyszerre 2 tank lő, már nem optimális. 1v1-be ki lehet állni, ha tudod hogy jobb a dpm-ed, az gyakorlatilag 1400dmg+(első lövés track nyilván, ha így döntesz), de úgyis előbb meghal. Ha megoldató minél később spottoljanak a mapon.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#81844) A Zéé válasza rlazol (#81827) üzenetére


A Zéé
addikt

a végig tolod, kemény vagy! :) Tényleg kíváncsi lennék rá én is, hogy van-e bármi kimutatható arty növekedés, mert én se veszem észre, hogy lényegesen több lenne. Amióta téma itt az állítólagos szaporodás figyelem, hogy mennyi van. Általában minden csatában akad 1-1, de sokkal több ritkán.
Ez a mai eddigi termés: (T6-T7-T8 tankokban ültem)

14 csatában összesen 11-11 arty szerintem nem vállalhatatlan. Egyedül a 4-4 volt szopás, bár az tényleg kegyetlen volt páne úgy, hogy Sand River volt, és a mi csapatunkban én voltam az az egy szem heavy, egy Tiger II-vel. Amint felspotolódtam csattogtak mellettem a lövedékek, de csak a második szőnyegbombázás után haltam meg ott is.

Just a simple Lineman...

(#81845) rlazol válasza A Zéé (#81844) üzenetére


rlazol
addikt

egyetértek.
meglátom, mennyi időt vesz igénybe, de megpróbálom.
a 4-4 arty sok, akármi is van. 3-3 még elmegy, 1v2 oldalanként nem zavar.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81846) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Sziasztok , gondoltam újra benézzek a WoT-ba(osztály társam unszolására :D ) leszedem , indítom , WoT ablak fehéren beugrik , majd eltűnik és nem történik semmi , DirectX11.1 van fent , Vcredit is fent van , legfrissebb driver , win 8.1 a gép : i5-3337u , 8gb ram, nvidia geforce gt740

Mi lehet a gond ?

szrk.: win 5 napja lett újra téve , nincs lövésem sem mi a gond :U

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#81847) rlazol válasza Micsurin (#81846) üzenetére


rlazol
addikt

próbáld meg újra telepíteni. minden driver jó? víruskereső, tűzfal nem szólt semmit?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81848) Micsurin válasza rlazol (#81847) üzenetére


Micsurin
nagyúr

minden driver a jó , és a legfrissebb , és már az újra tevés is megvolt , a WoT esetében bármi van azzal kezdem :D Tűzfal átengedi , Eset Smart Security sem rinyál :N

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#81849) rlazol válasza Micsurin (#81848) üzenetére


rlazol
addikt

korábban erről a gépről ment, ha jól értem.
winyó milyen állapotban van?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#81850) Micsurin válasza rlazol (#81849) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Igen , ment , a vinyo tök hibátlan állapotban van , WesternDigital Scorpio Blue 1TB van benne
net framework nem tudom kell-e a wotnak de az sem lehet , mivel az a 8-ban már eleve benne van :U

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.