Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Azért van rinya, amiért pl rinya volt, amikor kreditért elérhetővé tette a WG a prémium lőszert. Feltételezhetően ez volt a plan b, megnézte először, hogy használják-e a népek, ha aranyért adják, de nem használták, csak klánok, a szerzett aranyból kötelezték a játékosaikat, hogy ilyen használjanak CW-ben. Randomban néha ökörködtek vele és emlékszem, amikor egy maust kicsontozott egy klános szakazs arany lőszerrel, akkor volt nagy ugatás a játék chat-ben, hogy ezt most hogyan?
Aztán látható mi lett belőle. Minden tierben gyakorlatilag a lövések fele, nagyobb tierben még nagyobb százaléka kizárólag arany/prémium lőszer.
Ez teljesen felborította a játék megszokott egyensúlyát, a páncél szerepét csökkentette, a hull downt és a sebességet meg felnagyította. Nem utolsó sorban nagyrészben felelős az 5:15, 15:5 csatákért és azért, hogy ilyen rövidek a csaták.
Voltak, akik akkor is csak legyintettek, mi változik meg attól, hogy kreditért is lehet prémium lőszert venni, ugyan már. Látható, mi lett belőle.
Ugyanez van itt is. Óvatosan, puhatolózva, jön egy átlagos tank, elég drágán, de marathonban lehet csillapítani az árát. Betette a WG a lábát az ajtórésbe és az ajtót már soha többet nem lehet becsukni.
Innentől jönnek a tier9 szörnyetegek. Brutális páncél, dupla, akár tripla ágyú, táras és/vagy nagy alfás szörnyetegek sora. -
popey37
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
a warpack nem csak a Te megitélésed szerint cheat, hanem a wg szerint is. tiltott modcsomag, csak az a baj, hogy nem tesznek ellene semmit.
Bár elég nehéz kiszürni az olyan cheat modokat amik nem a játék könyvtárában vannak, hanem külön exe-ként kell futtatni.
ugyanis a wg nem nyulhat bele a gépedbe, az a törvények megsértése lenne és lenne jópár kártéritési per amit elvesztene.kizárólag a játék könyvtárát figyelheti, de még ott sem mindent, és ha cheat modot észlel akkor avatkozik be: ergo jelenti a figyelő progi a csalás lehetőségét. na ilyenkor talán bannolnak.
rengetegszer futok bele csaló játékosokba, simán ki lehet őket szúrni: aki ismeri a játék mechanizmusát, látja ki a csaló: pl. amikor látótávon kivül osonsz mint a soson indián a bokrok alatt és az enemy tankjának a csöve folyamatosan követ, arty feléd néz amikor 1v1-ben vagytok és körbemész a pályán hogy meglepd, stb...
sok előnyt ad a csaló mod, de nem leszel tőle jobb játékos, ezek a modok csak az igazán jó játékosok kezében veszélyesek, az átlag juzerek wn8-a nem fog feljebb menni a használatukkal. -
hulp01
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Pont 1vs1-ben nem igazán lehet flankelni szerintem. Hanem amikor éppen valaki mással van az illető elfoglalva, vagy éppen elfordítja a tornyát, hogy mást lőjön.
Low tierben meg aztán végképp semmi értelmét nem látom a goldammonak. Simán megcsináltam a 3GM-ot a T-34/85-re egyetlen prémiumlőszer ellövése nélkül.
Amúgy nem kell hozzá mod. Nekem sincs semmilyen mod a gépen, mert nincs rá szükségem. Bár a jónős csatajelentő mod nem volt rossz.
Nekem eddig egyszer sem tűnt fel, hogy csaló lenne ellenem. A +/-25% rng szerintem elég csalás amúgy is. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Jancsikának elfogyott a prém előfizu, de nem bánkódik. Jancsika okos van neki 13k gold és nyugodt. A kredit sem zavarja mert van neki 6milla, és ezen felül elköltött 30at. Jancsika nem szól apunak, mert nem hülye hogy csörcsi 7el játszon stock állapotba, jancsika okos. A kettes gombot is ugyan annyiszor használja mint előtte.
Ez egy valós jancsika története volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
E newsee: hozom a kést ,villát, kanalat, poharat. Eszem iszom szavaid a konteo tézissel kapcsolatban. Sosem volt olyan, hogy a miért kérdésre bárki tudott volna válaszolni.(mert ugye egyszerübb hipotézist gyártani mint gondolkodni
) Max respect! 
-
Zolee_70
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem akarom védeni, de a toleranciának is van határa. Amikor a sokadik csatában azt látod, hogy a toptier heavy hátul kempel, vagy a light az arty mögött alszik, van olyan, hogy eldurran az ember agya.
Ahogy mondjátok, ez egy kompetitive játék, tehát egy minimális közreműködést elvárnék a csapatomtól. Na, ha ez a minimum nincs meg, akkor előfordulhat a megtorlás. Szerintem. Nem tartom helyesnek, de megértem.
-
Jag
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
I'gy van. Használati jogot veszel.
És nagyon komoly szerzői jogok védik.
Gondoljuk csak bele.
Ha a birtokodba kerülne a szoftver, akkor foghatnád és belenyúlva ezt-az kicsit átprogramozva kiadhatnád, mint saját termék.
Van olyan, hogy veszel szoftvert. De ahhoz a forráskódtól kezdve, rendszertervet, a teljes lei'ráson át minden dokumentumot és fájlt is megkapsz. Na, hát egy játék nem ilyen. :-)
Legtöbbször csak egy nyamvadt serialt vásárolsz. Ha meg adathordozón veszed, akkor a szép doboz, meg a dvd a tied. Ami rajta van már nem. -
scyllarus
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Soha nem volt még semmilyen gondom a CCleanerrel, sem W7-en, sem W10-en, pedig évek óta használom.
Az egyik leghasznosabb program.
Valóban szét lehet barmolni vele a rendszert, de hát azt egy parancssorral is lehet.
A sima uninstallok után sok xar tud maradni a mai napig. -
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az utóbbi pár relive driverrel nem tapasztaltam ilyen hibát, ami az első pár verzióval megvolt. Igazából az 1.0-val sincs semmi gondom, de talán még 20 csatát sem játszottam.

(#161699) Aljasvip: Számomra egyértelműen hardverhibára utal, amit írsz. kchryss (#161705) írta mit kell tenned. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mcwolf79
üzenetére
2év, 8TB írás és 5600 óra üzemidő után köszöni jol van a rendszernek hasznalt SSD-m, 93,9%-on áll az endurance.

inferno88: nem akarlak elkeseriteni de az a kartya eleg gyenge...egyebkent QB-nek is be-beakad 1080TI-vel, szoval az engine és a driver a hibas mint azt korabban is írtam, idővel majd még javitják.
-
HellGreg
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Tkp szerintem még az is jobb ha szétcsapnak egy lövéssel, de ez a szánalmas kínlódás, hogy rámáll egy arty és sebez rajtam 100-akat, én meg nem tudok célozni, vánszorgok... mire rendbejövök, betölt és újra kapok egyet... nem tudom nekem ez nem tetszik.
Én őszintén szólva kivenném az artyt a játékból mert értelmetlen teljesen, hogy a pályák majdnem felénél eleve szart se tud csinálni a házak, hegyek, vagy éppen amiatt, hogy nem tud hova rejtőzni. De cserébe legalább tűzereje sincs most már és csak kicsivel tölt gyorsabban mint korábban. Persze ez csak az én véleményem. -
jano_77
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem tudom megfogalmazni, de olyan gagyi érzés fogott el, mikor néztem a videót. (persze ez lehet a videó hibája és alapból magán a konzolon meg állatul néz ki, de akkor is. Pont ezt éreztem anno, mikor XBox-on próbáltam ki. Nem is kezdtem el, pedig van otthon) Amúgy Type-al toltad vagy milyen tank volt, mert sok infót nem lehetett leolvasni a képernyőről vagy csak nekem kerülte el a figyelmem? Pl hol mutatta, hogy mennyi sebzésnél tartasz?
(a típust eltaláltam, de én a Type59-re gondoltam, de most megnéztem újra és a videó elején látszódik, hogy Type62, ez ok, de se csapat panel, se sebzés mutató!?)(#159085) Imilenni: akkor nyilván emiatt éreztem a gagyi hatást, meg is van a válasz.
-
-
Bozso68
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ezer éve farmoltam a T34-gyel utoljára, az idő szépítheti az élményt. Egy év után most kezdtem megint WOT-ozni, pont a Patriot-tal hideg kézzel. Azóta az IS vonalat, meg az M103 végét tolom.
Lehet , hogy kigurulok mindkét prémiummal 15-15 meccsre, és azután döntök.Mod:
(#159041) h1mpi: szerintem is user-error lesz, ahogy a fentiekben is sugalltam. -
Bozso68
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Köszi szépen!
Amit Jadro írt, abban is lehet nagy igazság. Hasonlóan pattintanak az új nehezek, mint a Defender. A Bálint napot kivárom, aztán döntök.
Még kérdés, hogy van egy már sok pénzt hozott amcsi T34, és egy Patriot a garázsban. Valamelyiket most be kéne cserélnem, és alighanem a Patriot repül, mert nagy csalódás lett belőle. -
joergie
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Akkor én a 2.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Belőtték az új orosz TD-nek a pontosságát 0.43-ra. Végignéztem a többi tier10 td pontosságát, fv4005 és e4 0.38, összes többi jobb. Azért néztem, mert 4-500mről sorozatosan nem találtam el autoaimmel álló tankokat. Csak pislogtam. Oké hogy még finomítanak rajta, de ha az obj268 hasonló paraméterekkel, nagyobb alfával 0.33 akkor onnan kellett volna kezdeni, nem csak nekem tűnik így logikusnak? Vagy ELÍRTÁK? Mert az mocskosul gáz lenne... -
Yofej75
aktív tag
-
Yofej75
aktív tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én bemerészkedtem prémiummal T8-ba párszáz csata után amiért utólag is elnézést kérek mindenkitől akiket ez a tény zavar és van olyan, hogy egy perc alatt kilőnek és olyan is előfordul, hogy az egész meccs alatt a "bázist védem" (SPG vagy TD vasban). Gondolom, ez utóbbi veled is elő szokott fordulni, vagy nem?
-
Stanislav84
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
A csatahajók még elmegy... nekem inkább pont a beszari rombolókkal (destroyerekkel) van bajom, akiknek alapvetően a spotolás lenne a dolgok, esetlegesen füst biztosítása a csatahajóknak. Ha a japán esetleg magasabb amerikai rombolókat nem szpotolják, akkor az előrenyomulást vezető csatahajók gyorsan elhaláloznak a torpedóktól.
De tény, az is frusztráló tud lenni, amit te írsz.
Bár már elég rég játszottam a játékkal.De alapvetően más a játék... nincs fedezék, nincs "sidescrape" vagy campelés, folyamatosan mozogni kell és rettenetesen fontos a folyamatos irány váltás és időzítés... cserébe lassabb a játék.
-
h1mpi
félisten
-
e-newsee
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ha ugyanazt a tankot veszed vissza, akkor a végleges álca megmarad. (Vagy az ideiglenes, ha a lejárati időn belül újra megveszed a tankot.)
De az eredeti kérdés cikasztól arra vonatkozott szerintem, hogy az álca megy-e a depóba, és a következő tankra is felteheti-e. Új tankra viszont nem, csak ugyanarra. -
Chris0321
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Akkor lehet megveszem. Új gépre gyűjtök és karácsonyra terveztem megvenni de így necces lesz. Nemrég egy szünetmentest vettem, bár csak később akartam de igaz használt de nagyon jó állapotú és tiszta színuszos plusz bőven elég erős nekem és vétek lett volna kihagyni. Tegnap érte mentem a ram-ért is amit még múlt hónapban rendeltem meg de nem jött meg addig amikor bementem a városba és ha már ott voltam vettem egy pirosan világító 12 cm-es ventillátort is az új házhoz amin elől van rács és este nagyon jól fog kinézni. Remélem. Ha már ott voltam vettem egy Johnnie Walker Red Label-t is igaz az is akciós volt de mivel a hónap végéig allergia gyógyszert szedek meg sem tudom kóstolni.
Viktoár: Szerintem már az ilyen spottolós küldetéseknél sem rossz ötlet a szakasz mivel ha olyan tankot/csapattársat viszel be a csatába aki direkt azt lövi amit te spottolsz hamarabb meglehet a küldetés mint ha random csapattársaktól várod el ugyanezt.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Igen, pontosan ez az: ha a csapattárs, ha az ellenfél...
Sajnos, önmagában ez egy nem elfogadható tankká lett és ahogy céloztam rá: a wg szinte csak azért honorálja egy kicsit jobban a vele való játékot, hogy az ellen 15-jének is legyen sikerélménye.Amennyiben visszakapná az ágyújának pontosságát, úgy még a so-so kategóriát megüthetné, de anélkül...
Régi képeket talán én is tudnék előkotorni, amin a pálya egyik végéből el tudott találni egy, a másik oldalon vitézkedőt. De most csak a tiedhez hasonlatosan gyalázatos körökre telik a tanktól (kilőtt lövedékszám/sebző találat), mert a kapáslövéseket eleve el kell felejteni vele, de még a teljesen beszűkült célzókörnél is hajlamos a mellékre - 100-200 méteres távon, nem 700-on, mint régen... és mindezt 0,29-es pontosság mellett!!! - , akár egymás után többször is. Így meg hiába olcsó a lőszere, ha nem jöhetnek az eredmények, mert csupán mozgó céltáblaként riogathatja a szemben lévőket...
Ha a vásárlójelölt csak fele ennyit tud, egy T. 8-assal is keres ennyit és ahhoz nem kell se az ellenfél, se a csapattárs... (T34-et kigurítod és benyomod az "R"-t, vagy nem, de: 20-30k és nem lőttél egyet sem)
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Sajnálom, én meg annak hiszek, amit a játék nekem mutat és az meg nem olyan szép, ahogy azt lefested!

Leginkább ahhoz tudnám az M10/Párducot, ill. a vele való "játékot" hasonlítani, mint a HMS TOG II-el való "evezést": ott is azért dob némi XP-t és kreditet a wg, hogy a másik 15-öt jól szórakoztasd...

-
Kotomicuki
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Valóban, ha nem lövök vele, csak "biztosat", akkor lehet vele keresni, mer' a javítását visszahozza és attól függően, hogy meddig sikerül vele életben maradni, még hozhat is némi nyereséget!
A prémiumlőszer az ágyúszűkülést volna hivatott "javítani", de igazatok van: ez sem segít ezen a tankon!Még mindig azt mondom, hogy nagyon eseti a jó csata vele, mer' az nem ezen a tankon és a kezelőjén fog múlni, elsősorban!
Azért, mert neked - általában - mást dob a script, még másnak lehet nem kellemes élménye, ezzel a tankkal...

-
jr1994
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Tiger P-ből 150000 xp kell a Ferdihez, Jagdpantherből kifejlesztve ugyanúgy 77500 kell mindkettőhöz.
(#145621) jagada: mert a Fost senki nem venné vissza

(#145630) GeneraL_XTX: olyan tankot húzz aminél kicsi az esély hogy nerfelik, pl orosz med

Mondjuk amit most a T-54 kapott, hát nem tudom milyen lesz. A kisebb átütésű ágyú (D-10T2S) hiába tölt még gyorsabban, de pontatlanabb lett, a hulladék D-54 meg még lassabban tölt mint korábban, de pontosabb lett mint a régi 201mm átütésű volt (kivéve toronyforgás közben)
szerintem ebből az lesz, hogy továbbra is a jobb DPM-es ágyút fogja mindenki használni, csak a rosszabb pontosság miatt még több golddal... na mindegy, majd kipróbálom. -
lacibacsi
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az új
fostFoch-t milyen legénységgel adták?Egy kis hadtörténelem: Tigrisek...
-
Warton
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Sose értetettem mit kell állandóan sírni az aranylőszer miatt. A játék részét képezi. Az a véleményem, ha valakinek van xmillió creditje akkor lövöldözze mázsaszám. Amúgy JpE100-zal ha 10-es nehéz tankot látok akkor én is eléggé nyomom a 2-es gombot.
Tegnap kaptam én is egy 20%-os kupont, úgyhogy megvettem a Pudelt legénységgel prém idővel. Eddig bejön ez a tank olyan kis szemtelen jószág, sok mindenben hasonlít a Pz4S-re, amit szintén eléggé szerettem.
-
Viktoár
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Őszintén megmondom nem értem a felháborodásod. Régen te is ugyanúgy felraktál jó pár modot a játékhoz mert kényelmesebb,szebb,informatívabb lett tőle az egész HUD. Akkor miért nem tiltakoztál ellene?
Most is ugyanúgy felrakod azokat a modokat azzal különbséggel hogy ezek a modok bekerültek a játékba,így nem külön kell összevadásznod.
Ennek ellenére azzal érvelsz hogy nem fer azokkal szemben akik modok nélküll játszanak.
Idővel bekerül a többi mod is mert szerencsére rájöttek hogy van igény a "fejlesztésre".
Akkor majd elfogadod a többi modot is?
A lehetőség mindenki számára adott,kérdés hogy élnek-e vele.Amíg a WG nem tiltja addig lesznek akik felraknak olyan modokat is amik még nem elérhetőek a kliensen belül. Köztük én is,de csak az aslain modpackból szemezgetek.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
A gyári atry célzástól hányingerem lesz jobb a battle assistant, a gyári tank ikonok Nekem sem tetszenek (hiába van mellé írva a neve) és sok személyre szabási lehetőség van a garázsban is. Illetve a hit és dmg panel is jobban tetszik a modokban, + a napi stat... ez azért elég sok minden
-
Razermazer
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Huuuuuu gratula nem semmi én még az első 50k-s küldi negyedénél járok
van ott tudás hallod, szép.
Jah prém nap, meg személyes tartalékok belőve 14 órákat tolta biztos
, akkor kicsit hamarabb megy de így is ugye első 3-ban kell lenni meg az legjobbnak az utolsónál.
Igazság szerint itt is a fogyóeszközök az érdekesek, két tigris I-em is van a 131 meg az ágon fejlesztett.
Szarrá van nerfelve mindegyik, saját tierjében királynak kéne lennie, de orosz játékról van szó, így az ellenség tankja nem lehet erős
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Engem ez a tank nem érdekel. Szerencsére nem táras, a többiben meg gyengébb, mint a TT-s társai. Még könnyebben belőhető, mint egy 9-es Conqi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Max respect! 
Nem minden hajóra érhető el.

(a típust eltaláltam, de én a Type59-re gondoltam, de most megnéztem újra és a videó elején látszódik, hogy Type62, ez ok, de se csapat panel, se sebzés mutató!?)

szerintem abban megegyezthetünk, hogy nem minden piros vagy narancs játékos önhibájából "birka" (van aki eleve annak születik és mégis lila - nem személyes sem Neked sem másnak)