- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
válasz
Djuree #257076 üzenetére
Redditen volt egy nagyon jó statisztikai elemzés nem olyan régen ezzel kapcsolatban. Itt láthatod, hogy a legalább 1000 csatával rendelkező játékosbázis mindössze 4-5%-a volt képes valaha legalább 1 tankra 3 gunmarkot (narancs görbe) szerezni, de még 2-t (zöld görbe) is mindössze csak kb. 17-18%-a. Ha pusztán szerencse elég lenne hozzá, akkor azért ezek a százalékok jóval magasabbak lennének.
A következő ábrán láthatod, hogy a játékosbázis mekkora százalékának van legalább egy 3 gunmarkos tankja tankosztályra és tierre lebontva (EU szerver kékkel jelölve). A legtöbbre 1% vagy az alatti ez a szám. Jól kirajzolódik az is, hogy jellemzően éppen 3 gunmarkos TD-vel rendelkeznek legkevesebben szinte minden tierben (kivéve tier 7-et, ahol heavykkel, de kevesebb mint 0,1% a különbség). Ez azért elég szépen megcáfolja azt az állítást, hogy TD-kkel a legkönnyebb 3 markot szerezni, pláne odafigyelés nélkül, szerencsével...
Forrás (akit érdekel, vannak egyéb hasonló eloszlások is) -
válasz
Djuree #257085 üzenetére
Te allitottad, hogy 3 markolni gyerekjatek, redline camper-ek is konnyen megcsinaljak ...
Te allitottal valamit (effort nelkul 3 markoltal te is tankot), kertek ra valami proof-ot...
Utanna meg jott toled ez a hsz lezarasnak ...
Szerintem elegge belefutottal abba a bizonyos erdobe
-
tboj
tag
válasz
Djuree #257070 üzenetére
Kempeléssel igen csak nehéz 3 gunmarkot szerezni a legtöbb tankra, tekintve hogy nem igazán lesz spot assistod és nagyon sok sebzésről is lemaradsz a 3-4 perces csatákban, ha nem mész oda közvetlenül a harcba a sok csőpályán. A szerencsét pedig hagyjuk is, mivel a 3 markhoz konzisztencia szükséges. 1-2 csatában lehet szerencséje még a leggyengébb játékosoknak is egymás után, de 50-100 meccseken már nem.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #254831 üzenetére
Ne adj ötleteket,már így is van pár B-s változat.
T34b Is6B például,de van több is asszem.Nekem is van,de nem emlékszem mi.
De egyébként a B-s tankokat amikor behozták az nagyon vicces volt.
Az Is3-A után jött a B-s tank,a hülyék meg rohantak megvenni mert azt hitték az is táras lesz,utána meg ment a hiszti hogy kérik vissza a pénzt mert a tankjuk nem jó,nem táras a lövege.
Az nagyon jó poén volt.
Hajós játékban a Black friday alatt azt a prém hajót kaptam meg B-s változatban ami sima változatban is megvan.
Ilyen a szerencsém. -
Baltazár123
őstag
válasz
Djuree #254762 üzenetére
Azért ha belegondolnál, hogy mondjuk csak a felét szórod el a játékra és a másik feléből vettél volna részvényt, bitcoint, aranyat. Én a 2022-ben meg az akkori év végi karácsonykor költöttem sokat, hogy azóta folyamatosan pörög a prémnap és már jövő év május 1-ig is le vagyok fedve, pedig idén vettem januárban akciósan 4 ládát, párszáz forintért. Egyszer 2,5k aranyat, meg szerintem most veszek majd újra 2,7k aranyat és ennyi.
A plusz jutalmak adnak még 4x3 nap prémet , a felfedező mód még 4. Lassan már júniusig le leszek fedve. Már nem is spórolok a kredittel, mert minek. Alig költök és a prém napok nagyon lassan fogynak. Kíváncsi leszek mikor fogyok ki a prém napokból. Most májust mutat az előrejelzés.
Na nem is ez a lényeg, hanem pl 2022 óta a havi kb 5-6e pénzt hozzácsaptam a befektetéshez inkább és veszek belőle mol részvényt, otp-t is vettem, amikor 8e-re beesett, néhány részvénnyel belenyúltam, nagyon jól hoztak, van ami nem annyira, de elvan a porfólió. Azt hiszem azóta a mosolyom is őszintébb, hogy nem egy játékra égetem el a pénzt. Persze, aki fizet érte, az jól teszi, így van mivel játszogatni. Egy keveset én is fizetek, de már töredéke, mint korábban.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #254744 üzenetére
Mi a manó,mit vettél?
WoWs-ban nem is nagyon kell arany mert rendszeresen jön,még ha veszel valami event vagy battéle pass.t is,sokszor visszakapod az árát,vagy kapsz érte prém járgányt.
Az idén több t10-es verdát is kivettem ingyen,meg fene tudja milyen kissebb tierű prémet.
WoT-ban nem is volt az idén olyasmi ami érdekelt volna.
Bár karácsonykor biztos lesz. -
vJokka
aktív tag
válasz
Djuree #254744 üzenetére
Itt régebbre vissza tudsz nézni, ha kínozni szeretnéd magad
https://eu.wargaming.net/personal/vatinvoices/ -
xAttilax
őstag
válasz
Djuree #253157 üzenetére
ez egy játékosoknak szóló oldal és nem teljesen egyéni preferencia. Van közösségi értékelési rész is, mondjuk ott full lilát kapott de csak 16 értékelőtől, szóval ezt tekintsük teljesen irrelevánsnak. De a lényeg, hogy azért nem nagyon szokott mellé lőni, ami szar azt húzza le és a mi jó azt normálisan értékeli, persze nem szent írás és van amivel én sem értek teljesen egyet, de ott is max 1-2 szinttel tolnám el.
A 430U-t nem is értem, ott kb semmilyen átfedés nincs a szerepkörökben, mint egy alma a csirkemellel. Centinél már inkább lehet, de ott meg jobb ágyú van egy torony ellen, szóval egy közepes hatótávú+ ha helyzet adja hull tank, egy sniper ellen. Amit írhatnál és helyt is állna az a LEO. Ott tény, hogy "ingyé" jobbat kapsz, de erről már beszéltünk. -
Plata
félisten
válasz
Djuree #253157 üzenetére
Az a baj nagyon sok hülye játszik velük.
Főleg a számozottak veszélyesen hülyék.
Ma is felkapta vizet egy mert td-k nem áltak félre és lökdöste őket.
De a számozottak általában sokszor ugatnak és hisztiznek
Vagy afkolnak a térkép sarkában.Még teszt szerón sem olyan gáz a csapat mint némelyik számozott bolond.
-
xAttilax
őstag
válasz
Djuree #253153 üzenetére
[skill zöldet adott neki] és szerintem sem olyan rossz. Nem OP az tény de nem is gyenge.
-
hulp01
senior tag
válasz
Djuree #253117 üzenetére
Nm. Persze, ha közel kerülsz velük, akkor simán. De ez a tank nem is arra való. Távolról viszont simán kifiléz. De tényleg, eltekintve pár brutál mellélövéstől elképesztő mennyiségű álleejtős penem volt. És ezek közül sok olyan volt, hogy más tankkal meg se kíséreltem volna ezeket a lövéseket. A rövid töltésidő miatt meg amúgy is lehet vele próbálkozni. Aztán utána meg jön egy-két kör, amikor az fv-t nem tudom bepenelni HE-vel és lövök bele 200-at.
Én lila felszerelést szoktam venni belőle, meg a ranked tankjait. De az Onslaughtban már nem tudtam olyan szintre eljutni (meg annyira már nem is érdekelt), hogy megvehessem a tankot, szóval ez is kilőve. Tankot nem fejlesztek nagyon, szóval van free xp meg credit is dögivel. Én inkább a free xp-t használtam fel.
-
Elf
aktív tag
válasz
Djuree #252882 üzenetére
Abban remélem egyet értünk hogy vannak toxikus játékosok.
Ez után leszögezhetjük hogy ezek ellen a többi játékos érdekében valamit tenni kell.
Tehát bele lehe szólni hogy ki hogy játszik.
Már csak abban lehet itt vita hogy ki számít toxikusnak.Valaki szerint csak aki szídja csetben meg lökdösi a masikat.
Szerintem a pl a lefh atrista is.
Sztennyi. -
L4Y0S
csendes újonc
válasz
Djuree #252884 üzenetére
Valahol félúton lehet az igazság. Ez egy csapatalapú játék. Valamilyen szinten muszáj lenne együttműködnie a csapattársaknak, hiszen egymásért is küzdenek. Ha nekem jó, a csapattársamnak is jó lesz (nyerünk, több xp, több kredit, stb...). Az lenne a minimum, hogy nem akadályozom, nem lökdösöm, nem baszok ki a másikkal. Esetleg segítem ahol tudom. Nyilván a közvetlen kommunikáció hiánya miatt az együttműködés lehetőségei korlátozottak. De azért megoldható, nekem nagy ritkán, egész jól sikerült összedolgozni random emberekkel (egy-két kattintás, néhány szó a chaten). Szóval, ez a leszarok mindent és mindenkit, csak nekem jó legyen mentalitás sem szerencsés szerintem. Aki nem akar valamilyen szinten beállni a sorba, az talán kereshetne más szórakozást is magának...
Abban viszont egyetértek, hogy ez egy játék, kár ölre menni miatta. Hogy, ki milyen stílusban játszik, vagy hova megy a térképen, a saját dolga. Ha képességei szerint játszik és nem árt vele a sajátjainak (lásd fent), akkor kár basztatni. Az meg hogy valaki szerényebb képeségekkel bír, lehet bosszantó, de nem lehet számon kérni rajta, mert ez egy játék. -
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #252865 üzenetére
A középső küldit meg fos-al csináltam.3500 sebzés.
Vicces volt,leápoltam egy egész szakasz T30-at.
Volt három t30 szakaszban,egy klánból.Kettőt kilőttem egyet fél hp-ra lőttem.Három süket együtt nem talált el,az egyik meg nem is figyelt rám,kiakarta lőni csapattárs progetto-t és nem is érdekelte hogy lövöm.A másik kettő meg fogalmam sincs mit lőtt,de vagy a jeget lőtték vagy sziklát.
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #252837 üzenetére
Az eventen kapott T7 prém hajó nagyon jó.Én másodlagos tüzérségre építettem,ami 9.5 kilóméterre meg közelít azt szétszedi.
[kép] [kép] [kép] [kép]
Csak néha leugatnak a csapattársak hogy kilövöm az ellenséget amit ők akarnak,de a másodlagos tüzérség automatikus.Van rá skillem hogy egy célpontra összpontosítson,de akkor is lő 360 fokban mindenre ami közelbe jön.A ranked csak 6v6. -
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #252772 üzenetére
Én azért szerettem meg az artyt,mert még zárt bétában az első csatám artyval egyből 7 killes volt.Az első maus-t is7-et szintén artyval lőttem ki,T5-el.Az egyik legszebb artys emlékem az volt amikor ha jól emlékszem mines-en T5 artyval td módban megvédtem a bázist T9-10 heavyktől.Akkor még tényleg nagyot sebeztek.Jó hecc is volt.
Ma meg volt T10-el olyan rövid csatám hogy kettőt tudtam lőni és az ellenség halott volt.
Bezzeg régen milyen sokszor elfogyott a lőszer artyból. -
L4Y0S
csendes újonc
válasz
Djuree #252367 üzenetére
Ezek ilyen ötletelések. Szerintem innen van: WoT: Suggestion for Additional Swedish & Japanese Tech Tree Lines - The Armored Patrol
-
xAttilax
őstag
válasz
Djuree #252314 üzenetére
persze, én élem ezt a játékot. Amúgy mit keresnék egy szaros videójáték fórumán majdnem 40 évesen ha nem szeretném?
Kb ez az 1 játék maradt ami tényleg bármikor előveszek és élvezem. Sokkal jobban sajnálom a 3A címeket amiket megvettem és kb 30 percet játszottam velük.
-
Puculo
aktív tag
válasz
Djuree #252185 üzenetére
Csodálkozom hogy a Lansen C-t senki sem említi a jó medek között, sőt fel sem merült. Nekem nincs meg, de inkább az kellene mint a Lis. Kb. ugyanaz a löveg, alfa és pen egyezik. A svéd jobb dpm-et kapott, cserébe picit rosszabb a szűkülése és a pontossága. Viszont sebesség ugyanaz, a Lansen 10-es gundep a 7 ellenében. Lőszer mennyiség szinte a duplája, rádió hatótáv is keményen veri a lengyelt.
-
köpet
aktív tag
válasz
Djuree #252181 üzenetére
Azért a type-ot szeretném kipróbálni, papíron nem tűnik rosszabbnak a lis-nél, sőt; gyorsabb, jobb a tornya, valamivel pontosabb elméletben, ellenben az alfa, a DPM és az alap pen érték rosszabb. Szóval elég hasonlóak szerintem, szívesen kipróbálnám, illetve még a T-44-100-al is össze lehetne vetni (amikor kijött a lis volt, aki úgy jellemezte, hogy ez az új t-44-100).
-
xAttilax
őstag
válasz
Djuree #252055 üzenetére
Akkor nagyon szerencsés vagy. Én általában több pontot vesztettem mikor vereség volt mint amennyit nyertem mikor win volt. Így ha 3-3 után általában negatívban voltam. Pont ezért nem szeretem a rohamot mert túl büntet. Csak a 10es tank miatt mentem el goldig, amúgy én is max a küldiket nyomom le.
-
köpet
aktív tag
válasz
Djuree #251997 üzenetére
Free volt, töredékből kifejleszthető a fa nagy része, a leopardot még megvettem egy gyenge pillanatomban, de használni szerintem nem fogom. A luchs-al annyi volt a célom, hogy a gépágyús mechanikát kipróbáljam, ezért még egy kicsit szarakodom vele, de nem veszem komolyan.
Mondjuk fair a játéktól, hogy a fene nagy 980-as wn8-ammal folyamat alsó tierbe rak, ahol érzékelhetően kevés a lefarmolható kezdő; nem tudom, ha itt figyelembe tudja venni az értékelést, akkor feljebb ez miért nem megy? Mondjuk max 10 kört mentem eddig vele, de saját tierben sem voltam, csak tier 5-6 ellen. Nyilván dobhat ilyet a kocka, de ez akkor is fura. Gondolkodik is sokat minden kör előtt, hiába van játékos a szerveren, 1-1,5 perceket kell várni, de csak ezzel. -
po1son
addikt
válasz
Djuree #251952 üzenetére
Változnak az idők.
20 évvel ezelőtt a részeg apukák tartották rettegésben és félelemben a családot most a wot alatt dühöngő faterosok.köpet - Én nem értem a mai lányokat, bírom félig meddig shadow-t, de ahogy avval a szerencsétlen kiscsajjal beszél néha, számomra is bicska nyitogató.
-
Elf
aktív tag
válasz
Djuree #251939 üzenetére
Én felvettem a 8 éve a VII-esnél félbehagyott német light ágat.
Akkoriban sokat kellett grind-elni a továbblépéshez és abba hagytam.
Most a halom tervrajz miatt kb. csak pár modult kell kitermelni.
De a 8-ast át fogom lépni a francba.
Játszhatatlan a techtree a halom a prémtank miatt.
Játszak felderítő versenyt ELC ellen. Aha.
Meg jön a CharFutur meg Boroskola szembe. Kettesével.
Kösz nem. -
po1son
addikt
válasz
Djuree #251944 üzenetére
Nekem sajnos nem működött, amit a kolléga ajánlott, valamiért nem csatlakozott.
Viszont most leszedtem ezt Proton VPN (van free) és jó most a pingem.
Kellett regisztrálni és annyi, nem kér semmi bankkártya stb.köpet - Ezeken a rage videókon én is jókat tudok mosolyogni, habár az örök klasszikus és number one az a iyouxin cheiftan rage, amikor éppen 3 gunmarkolta a tankot.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Djuree #251934 üzenetére
Próbáld ki a Sheridant is onslaughtban. Nekem nagyon adja. Többször lőtem már vele 6k+-ot. Sokan lesajnálják ezt a tankot mert nem a legjobb light randomban viszont onslaughtban a jó dpm/mobilitás valamint a remek látótáv mellé még hozzájön a spotter repülő képesség is ami sokszor hatalmas előny az ellennel szemben. Nyilván nem a derp gunnal kell használni.
-
-
-
Plata
félisten
válasz
Djuree #251841 üzenetére
Mert annak idején csak heccből lett,de törölni sajnálom.
Az első alt accom ha jólemlékszem még zárt bétában lett,mert elfelejtettem a másik jelszavát.
Persze utána visszaszereztem és átírtam gmailre freemailről.
Az artys az például csak trollkodásból lett.
De volt olyan is ami olyan célból lett kreálva hogy aranyat szerezzek.
Annak idején mikor kezdtem WoW-ot még ott is két accom volt,hogy tudjam hol tárolni a cuccaim.
Star trek online-ban van három accom,abból egy a fő,amin mindenem meg van,például 20 perce megvettem az új tuti bundle-t.
Másik kellett valamire,a harmadik meg még mindig kell valamire.Mivel még sosem büntettek meg érte így időnként belépek vele és egyszerre két játékot futtatok.
Egyébként ha mázlim van egy accounttal a WoT-ban a napi küldi 1 csatával kész,ha pechem van kell 3-4 is. -
Baltazár123
őstag
válasz
Djuree #251816 üzenetére
ha nem szakaszozol, akkor napi 25 valami gyűjthető, de manuálisan át kell venni minden nap. általában elfelejtem, szakaszozást meg kihagyom, mert 1-2 csatára tudok beugrani, aztán más dolgom van. ez azért gond, mert irdatlan sok ilyen valami kell, kezd talán 200-al, a következő etap 350, aztán vannak 700 meg jellemzően 500-600, úgy hogy napi 25 jön be. Nem számoltam össze, de fél év biztos, de azt mondják, hogy az utolsó részek csak szakaszozással teljesíthetőek, úgyhogy részemről ez kuka. Úgy főleg, hogy gyakran elfelejtem átvenni. Nincs időkorlátja, úgyhogy el lehet vele szüttyögni és ha összegyült a valami, akkor kiváltod a következő pontot.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Djuree #251797 üzenetére
Így van, teljesen mindegy a szerver. Ugyanúgy 35%-os winraten tartja a meccsmotor az Object 430-am akármelyik szerveren játszok vele. Mondhatnám, hogy sz*r vagyok vele, de tegnap is volt egymás után 3 olyan csata, ahol 3000 felett sebeztem + assziszt, utánam a csapatból a második legjobb 800-at. A többiek meg egy nagy nullák voltak.
De hogy mennyire manipulatív egy játék a WoT, a legutóbbi kedvezményes tankvásárlás előtt 60-70% körüli winratem volt minden nap. Jött a leárazás, a patch, vettem 9 tankot. Ebből a 9-ből a Tortával 63% a winrate, a másik nyolccal 35-44% közötti. Ugyanúgy játszok, a többsége még csak nem is töltelék tank, de a csapatleosztás valami fenomenális újabban. Tegnap pl. egyhuzamban 22 csata végződött vereséggel, leszórzózni sem tudtam a tankokat. Tök szívesen veszítek egyébként, ha nem azért történik, mert a fél csapat AFK vagy redline camper, esetleg nem mer beáldozni egy lövésnyi HP-t kritikus szituációban (persze ilyen ritka mint a fehér holló...), de néha nehéz agyvérzés nélkül szemlélni a csata alakulását és a zseniális MM-et. -
Plata
félisten
válasz
Djuree #251766 üzenetére
Az idén ha lesz időm végig csinálom.
De fizetni nem fogok érte.
De az ingyen megszerezhető Enterprise legénység és matricák kellenek.
Sajnos a fizetősek lesznek a jobbak.
Viszont annyit nem ér, május elején jön ha igaz az új legendary bundle, az kell és az legalább teljesen Star Trek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest