Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64280) Plasticbomb válasza dfsz34 (#63545) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Így, egy héttel később olvasva:

Most, a hétvégi minden győztes x2 akcióban gyorsan végigszántottam a T28-on, és kigyúrtam aT95öt. Mivel artyzok, íg én pl tudom, hogy ha van a csatában T95, és felspottolják, akkor kb azonnal minden arty ráfókuszál, és azt lövi. Mivel egy rohadt lassú (lassabb a döglött csigánál), így még könnyű is lőni. Szóval erre számítva instat szuperheav repeszpáncél felkerült rá. Így is ki tudnak lőni, ellenben igen istenesen lefoglalom az artykat addig, így a csapatot békén hagyják! Én meg röhögök a markomba a 100-200 sebzéseken, és a temérdek 0 damagen! Eddig egyszer baszott ki arty elég gyorsan, az is egy retardált saját csapattársvolt, aki nem tanulta még meg azt, hogy csapattárs seggében álló medre nem lövünk artyval. Mert így simán a sajátunk csapjuk át a túlvilágra!

Nekem van artym, 10es volt. OB261. Az a nerf, az nerf volt, annyira szar lett a 261el játszani utána, hogy 400! csatát próbáltam még tolni vele, hátha csak velem van a baj. 400at! És egy hónapja elegem lett belőle, hogy egy álló E100at képtelen eltalálni! Annak az artynak szerintem az AP lövedék a lényege, 180MMes HE lövedék alig sebez 10esben már, oda kell a 200 MM feletti méret, hogy alkosson. Ezt pl most az M50/M53on tökéletesen tapasztaltam. Tud az alap 155MMes is csapni 1000 felett, de azért az baromi ritka, és baromira mák kell, hogy betaláljon. De a jellemző az 300-600 között mozog. Meglett az x2 akcióban a 203MMes rá. Na, ezt meg kell még szokni, de már pusztítóbb. Csak találjon be.:P

Nem is az a titka az arty elkerülésének, hogy cikkcakkban mozogsz. Hanem a kiszámíthatatlanság! Egy kiszámítható cikkcakk nem ér semmit, ugyanúgy tudni fogom, hogy mikor hova a lőjek. Tudom mennyi ideig röpül a saját lövedékem, látom mekkora tempóban rohansz, melyik irányba, mikor váltasz, és elég jó hatásfokkal meg fogod kapni a magadét. Még így is lehet mákod az átkozott alkoholista lövésznek köszönhetően, de így azért mondjuk az az 50%-50% megvan. Ha viszont csak úgy össze vissza ugrálsz kb, kiszámíthatatlanul, akkor saccolgathatok én, akkor is max 10% az esélyem, hogy eltalállak. A szerencsefaktor.

És hogy mindig azokat lövik, akik épp pofozkodnak. Szerinted ki van felspottolva, és ki nincs olyankor? Az esetek 90%ékában egy artyval nem lövök olyanra, akit nem tudom, hogy ott van. Ugyanis utána 40sec várakozás a következő lövés, ami tetemes idő az ellenfélnek, hogy eldöntse a csatát.

Ez superfly2nek is szól.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.