Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#63545) dfsz34 válasza superfly2 (#63535) üzenetére


dfsz34
őstag

Bizonyos időszakokban, amikor kevés a játékos, akkor valamiért így szokta összerakni, hogy egy rakás arty minden oldalon. Mondjuk napközben ritkán, de este vagy reggel bizony jönnek csapatostul.

Egyébként szerintem is szépen visszabuffolták őket titokban, vagy a nerf nem volt elég nekik, mert megint az van, hogy teljes gázzal megyek cikk-cakk vonalban és kiszed az arty egy lövéssel. Pl amx13-90-el jártam így legutóbb. Ha tolatok, akkor szintén megtörténik gyakran, pedig ezek a könnyű tankok tolatva sem lassúak és nem egyenes vonalban tolatok.

Ma volt egy olyan csata, hogy berakott 2-2 kilences tankot, egy-egy francia kilences artyt meg E75 illetve is8. Ahogy számítottam, a két arty 13 frag-et szedett össze, csak azon ment a házi versenyük, hogy kié lesz a top gun. Ok, hogy a pálya feküdt nekik, airfield, de ordító a kontraszt, a két kilences nehéz tank küzdött becsülettel, de közelébe nem értek az artyknak.

Nekem egy nagy bajom van velük, hogy hiába a nagy mantra, hogy a kempelés ellen arty a gyógyszer. Ez egyáltalán nem igaz. Az arty pontosan hogy azokat a tankokat lövi, amik akcióban vannak, küzdenek és sokkal inkább ösztönzik a kempelést, a passzív játékot, hiszen aki valami akcióba belekezd, azt nem hagyják békén az artyk.

Ilyen értelemben meg totálisan felesleges a szerepük és csak kárára vannak a játék élménynek. Azt persze megértem, hogy sok szerencsétlen van, aki mással, normális tankkal nem tud boldogulni, annak pont jó az arty. Ha pl három nagy arty van, akkor megint kempfest van, bár az tényleg igaz, hogy még annyira nem hatékonyak, mint voltak régen, de ha így buffolgatják őket, akkor az is visszatér nemsokára.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.