Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64351) dfsz34 válasza HellGreg (#64350) üzenetére


dfsz34
őstag

Feltöltöd ide

(#64352) Kean_Sorbo válasza Angel1981 (#64329) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Az, hogy te nem tudsz ilyen tankokkal érdemben befolyásolni egy csatát, nem azt jelenti, hogy más sem. Én képes vagyok rá. Sőt bukónak elkönyvelt csatákat is képes vagyok lehozni.
Biztosan állítom, ha állandóan szakaszoznék, az ISU-152 54%-os eredménye bőven 60 felett lenne.

Feljebb találsz E100, és F155 replayt. Kérlek akkor nézd meg, hogy mennyire volt hatással a két TD a stratégiára. A te szemedben semmi gondolom, pedig szinte az egész csata menetét lekövettem. Nem szoktam ácsorogni. Lövök, aztán megyek tovább ahová kell. Ott az E100 replay első lövése. Kapott a Tiger egyet, aztán mentem is tovább. Állhattam volna ott mint egy fasz, de pont ezek a stratégiai húzások döntenek el egy csatát.

Viszont stratégia ugye csak futkározó tankokkal megvalósítható.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64353) Clodovicus válasza Bad Pritt (#64342) üzenetére


Clodovicus
csendes tag

Az IS3-nál sokkal jobban tetszett a Tiger 2 és sokkal hatékonyabb is voltam vele, de nyilván más taktikát igényel.
Magam sem értem hogy miért de az IS3-val egyszerűen nem ment, pedig próbáltam vele mindent, ez az egyetlen t8-as nekem amellyel 50% alatt vagyok (49%).
Ez azért is érdekes mert a kínai "testvérével" a 110-sel viszont nagyon jól megy (wr 67%) pedig a legénység, modulok, stílus is ugyanaz. Mondjuk itt még nincs meg a top löveg ezért egyelőre a 122mm d25-t ágyút használom sokszor arannyal amely nagyot üt :D

Légy jó Mindhalalig!

(#64354) Habib[HUN] válasza Diarmand (#64345) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Hát nekem nem titkos :) Egy több éves accot nem áldoznék fel holmi statisztika húzásra. 17 ezer csatával már ennyi az annyi. Megtehetném én is, hogy fogok egy statisztika kozmetikázó tankot és elkezdhetném húzni. Ettől nem lennék jobb játékos. Max a tmi calculátor jobb értéket mutatna :)
Mondjuk a kolléga bizonyíthatja tudását. Irány tier 10. Ott kell jónak lenni, nem tier5-ben.

(#64355) HellGreg válasza dfsz34 (#64351) üzenetére


HellGreg
őstag

mit töltök fel, van valami fájl?

(#64356) Habib[HUN] válasza HellGreg (#64355) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

A Replay könyvtárban találod az eddigi csatáid visszajátszásait. Ezeket a file-okat tudod feltölteni a mutatott tárhelyre. Feltéve ha be van kapcsolva a rögzítés.

(#64357) dfsz34 válasza HellGreg (#64355) üzenetére


dfsz34
őstag

Van egy replays könyvtár a játékon belül ott vannak a csata replay file-ok és elméletileg a legutolsó file lesz az vagy ha csak egy file van (mindig csak az utolsót menti le), akkor csak akkor működik, ha azóta nem játszottál.

Ha nincs bekapcsolva egyik replay funkció sem vagy már felül írtad, akkor viszont nem nagyon van más lehetőség sajnos.

Illetve még egy dolog, ha biztos vagy benne, hogy ez eddig a legjobb csatád vele, akkor a szolgálati feljegyzés menüben kiválasztod a gépsárkányt és jobb oldalon láthatod az eddig elért legtöbb sebzést és xp-t vele.

[ Szerkesztve ]

(#64358) zsolthee


zsolthee
senior tag

23. csatám az IS-7-tel :Y
Hajszál híján Pool medál...
Agresszív stílushoz "Különösen ajánlott". ;]

[ Szerkesztve ]

(#64359) Angel1981 válasza Kean_Sorbo (#64352) üzenetére


Angel1981
veterán

"Az, hogy te nem tudsz ilyen tankokkal érdemben befolyásolni egy csatát, nem azt jelenti, hogy más sem. Én képes vagyok rá. Sőt bukónak elkönyvelt csatákat is képes vagyok lehozni."

Ne is haragudj, de az 50-52%-os win rate még nem tekinthető a csata jelentős mérvű befolyásolásának....
(Úgy látom a statisztikádban, hogy kb. ez az szint, amit konzisztensen hozol ezekkel a tankokkal.)
Ha valaki 500 feletti csatát megy egy vassal, az persze hogy be tud linkelni pár replayt, amiben mutogathatja, hogy milyen jó volt, de ahogy diegho is mondta anno; erre milyen gyakran vagy képes?
Nem beszólni akarok, de ha tényleg úgy menne, ahogy a hsz-ed elején írtad, akkor minimum 55 körüli kéne hogy legyen a win rate-ed ezekkel a vasakkal, de inkább még több.

EJ a Leo 1-el valami 70% felett van, na, az aztán érdemi befolyásolás, még ha szakaszban is megy. Gyorsan hozzáteszem azonban, hogy ezekkel lassú monstrumokkal neki sem lenne több 60-nál, de lehet, még azt sem érné el, ergo igen, ha sok csatát veszünk mintának, akkor a csata végkimenetelét egy gyors tankkal sokkal jobban lehet befolyásolni, mint egy lassúval - természetesen csak akkor, ha ráérez az ember.

És ismét leírom, nem a csúcsjátékosokat akarom majmolni, de az egyik első dolog, amire megtanítottak, az az, hogy ha maga a győzelem a cél, akkor mindenek előtt gyors tankokkal kell megtanulni játszani.

(#64360) Cseri0058 válasza rlazol (#64344) üzenetére


Cseri0058
őstag

Igen. Kezdem megkedvelni én is. Valahogyan nagyon adja. :)
Jelenleg 71% os a winem vele. Ennyi egy tankal sem volt még talán :)

[ Szerkesztve ]

(#64361) rlazol


rlazol
addikt

dfsz: ezzel a streberes peldaval nagyon rossz uton jarsz. En streber voltam vilageletemben, de SOHA nem a jegyek miatt. Azert olvastam el mindig minden kotelezot mert szeretek olvasni. Es ha jo konyv volt, elolvastam 15x. Igen, ennek lett olyen kovetkezmenye, h jok voltak a jegyeim. De Rommel naplojat nem azert olvastam el 12 eves koromban, mert tudtam, h hamarosan a II. VH-t tanuljuk majd, hanem mert erdekelt. Es igen, toribol is mindig szinjeles voltam. Mert szerettem - es szeretem ma is, epp ezert olvasok/nezek ilyen temaju konyveket, dokukat. Pedig mar eleg reg nem kapok ra jegyet.
Ezek szerint, te abbahagynad a WoT-ot, ha nem lenne statisztika? A parduc nem epp egy statnyomo darab, de en elvezem, ezert van vele majd 1000 csatam. A statjaim szarok. Persze javulnak es en orulok neki, de nem ez a lenyeg, hanem h ELVEZEM a kikapcsolodast egy nehez nap utan (vagy helyett :DDD).
Te melyik tankot SZERETED?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#64362) LK válasza Kean_Sorbo (#64352) üzenetére


LK
addikt

+1

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#64363) Poultier válasza Angel1981 (#64348) üzenetére


Poultier
tag

Pedig ez a T1 sajnos úgy mozog, mint egy terhes anyabálna, persze stock formában. :(

(#64364) LZs?! válasza Tuco Ramirez (#64332) üzenetére


LZs?!
aktív tag

@Tuco Ramirez

Ahogy Mogyesz75 is ajánlotta, tegyél rá erősített felfüggesztést, a fejlesztett talp ráér.

A 88/100-at nem éri meg elsőre kifejleszteni. Ha emlékeim nem csalnak ~45k XP, míg a 105-ös ~65k, és érdemes inkább kibekkelni a különbséget.

Miután meglett az Ausf. M én kihúztam majd kipróbáltam a 100-ast is egy pár csatára; jópofa, a magas RoF meg tudja lepni az ellenfelet, de a célzási idő és a jobb alfa miatt a másikkal jobb játszani.

@All

Wn8 / XVM

Ha szólózol és már megvannak a bejáratott gépeid, illetve a stílusod, akkor egy pont után már nincs nagyon miért tolni, mint a fejlődésért, ergo közvetve/közvetlenül a statokért.

Ezen felül én még a Pokémonosat játszom a legénységeimmel; nincs is több 5 garnitúránál.

...és az XVM jó.

...és igenis kiábrándító, amikor előre sejted, hogy "nem éri meg" fáradni, de ez nem az XVM hibája. Már az első pár percben látni a helyezkedésekből, hogy val'sz'eg szívás lesz; és legtöbbször be is jön.

Ritka, amikor menet közben fordul a meccs.

PS: ...és igen: amikor stock gépet grindelek részemről AFK, ha látom, hogy felesleges még a körből is elindulni; sőt, vízbe is szoktam ugrani. Ha rossz passzban vagyok, akkor még egy kicsit meg is piszkálom a maradék 14-et az első pár percben, és mire vége a YT videónak általában egy egész pofás "rage" fogad. Csak annyira akarom tönretenni az ő játékukat, mint ők az enyémet...

[ Szerkesztve ]

Nevermind...

(#64365) Habib[HUN] válasza LZs?! (#64364) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ne haragudj de elég problémás a hozzáállásod a stock tankkal. Ha nem úgy látod, hogy neked áll a szekér akkor feladod? Semmi küzdelem, nyerni akarás, mondhatjuk úgy hogy férfias hozzáállás? Az ilyet én azonnali hatállyal bannolnám a játékból. Akkor már inkább legyen annyi gerinced, hogy elindulsz az ellenfél bázisa felé, és spotolsz valamit a csapatnak. Bár az nem jó, még a végén xp-t is kapsz érte...
Mert ha fagy a kliens akkor belefér, de ha valaki sportot űz belőle... A stock tanknak is megvannak a maga szépségei. T25/2-vel teszem azt anno a második körömben megvolt a tank ász. Stock állapotban persze. A csapat persze kikapott, de nem érdekelt. Én megtettem amit tudtam.

(#64366) dfsz34 válasza rlazol (#64361) üzenetére


dfsz34
őstag

Ha neked az a célod, hogy játszogass és jól érezd magad, akkor teljesítetted a célodat. Ha komolyabban is bele szeretnél szólni a csaták alakulásába, akkor meg komolyabb célokat kell kitűzzél magad elé. Te választasz.

Érted, a kérdés az, hogy kíváncsi vagy rá, mire vagy képes vagy csak menjen, amerre menni kell és lazulsz egy kicsit. Ez játék, tehát ezzel sincs semmi gond, addig a pontig, amíg nem kezdődik értelmetlenségi vita arról, hogy van-e értelme egy teljesítmény mérő rendszernek.

Mert ha mondjuk a pro játékosok elfogadják, hogy te keveset teszel hozzá a csatához és kb nem is érdekel ennél jobban, addig ez fordítva miért nem teljesül? Úgy értem, hogy te meg elfogadod, hogy ők szeretnék megtudni, mit tudnak kihozni a játékból, mire képesek.

(#64367) Angel1981


Angel1981
veterán

A WG még korábban mondta, hogy a jövőben meg fogja indokolni hivatalos formában a nerfeket / buffokat.
Szerintem ez korrekt dolog - ha már egyszer hozzányúl a vasakhoz.

(#64368) unravel


unravel
őstag

(IMG:http://kepkezelo.com/viewer/xphjn388hizwum44wwpo.jpg)(/IMG)
Mit jelent néhány tanknál a csillag?

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#64369) Jolet


Jolet
őstag

végre egy profi élethű kivitelezése az ammoracknek

[link]

hogy honnan tudni, hogy élethű?

hát innen

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#64370) LZs?! válasza Habib[HUN] (#64365) üzenetére


LZs?!
aktív tag

@Habib[HUN]

Nem haragszom; és kérlek te se haragudj, de azon az állásponton vagyok, hogy amennyiben valaki bajtársi élményekkel akar gazdagoni, az lépjen be a hadseregbe vagy egy sportklubba...

Ez egy játék, amivel újabban ismét kicsit többet játszom, és amitől én is várok egyfajta pozitív élményt, még ha az nem is a fentebb említett.

Az ilyet én azonnali hatállyal bannolnám a játékból. Akkor már inkább legyen annyi gerinced, hogy elindulsz az ellenfél bázisa felé, és spotolsz valamit a csapatnak. Bár az nem jó, még a végén xp-t is kapsz érte...

Ehm... Nem. Ha már össznépi lebőgés van, akkor legalább nekem ne legyen kötelező részt venni benne.

[n00bmeter, ha kell]

Nem játszom OP tankokkal (kivéve T49 amióta dfsz34 kedvet csinált nekem hozzá), de olyanokkal játszom amik tetszenek, és úgy ahogy nekem tetszik. Mert lehet...

[ Szerkesztve ]

Nevermind...

(#64371) dfsz34 válasza Angel1981 (#64367) üzenetére


dfsz34
őstag

Abszolút ideje volt, mert már nagyon sok kritikát kaptak a sunyi "csendes" változtatások miatt, az érthetetlen buffok/nerfek miatt és persze így korrekt, akárhogy is nézzük.

(#64372) Habib[HUN] válasza dfsz34 (#64366) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ha a tier5-ös pedo tankozás neked a fő célod a játékban, és a wn hajszolása statpadderkedéssel akkor hajrá :) Senki nem fog megállítani benne. Viszont elismerést se várj érte, főleg a jobb játékosoktól. Ennyi a lényeg.

(#64373) Habib[HUN] válasza LZs?! (#64370) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Hát nem lehet mindenkitől elvárni a sportszerű viselkedést...

(#64374) superfly2 válasza Bad Pritt (#64342) üzenetére


superfly2
tag

Úgy emlékszem hogy Neked volt Centurion 7/1-ed. Jó tank az, érdemes elindulni azon az ágon? Régen nem tetszett de most valahogy tetszik és ki akarom fejleszteni :D Kíváncsi vagyok hogy mennyire jó a többi közepes mellett.

[ Szerkesztve ]

(#64375) KaLeun válasza dfsz34 (#64366) üzenetére


KaLeun
senior tag

Igazából szerintem tökmindegy, hogy mivel próbálsz "érvelni". Mert valójában az az ember vagy akinek alapeleme az, hogy mások "Mit mondanak majd?" rólad. Ez egy elég alapvető gyarló emberi vonás, itt nálunk Mo.-on meg aztán különösen. Nem vagy unicum? Buzi-e vagy (alá Sickratman)?

Nyugodtan megkockáztatom azt a kijelentést, hogy egy 2. accal simán kék lennék de az általad játszott ill. az azokhoz hasonló OP tankokkal akár lila is lehetnék. De sok veterán zöld/kék játékos sima tankokkal is hozna az unicum szintet.

Egyszer felvetettem ezt a statpadder témát és diegho válaszolt rá valami olyasmit, hogy igazából kit érdekel, hogy az a statpaddereknek lila statja van amikor még valójában még ugatni sem tudnak egy igazi unicum játékához képest.

Te unicumságod csak arra való, mint amikor a kis csákó megkapja a bömöst és szétrohadt csotrogányokat alázva, henceghet a plázacica barátnőjének...

Cila

(#64376) Söptöröttö


Söptöröttö
tag

Sziasztok!

Érdemes kihúzni a Conqueroron a Rolls--Royce Griffon 950 lóerős motort? Érezhető a különbség a 810 lóerőshöz képest? Ha kifejlesztem az FV215b-t, akkor az a motor is ki lesz fejlesztve.

Előre is köszönöm a választ!

(#64377) Stigma.HC válasza superfly2 (#64374) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Kár, hogy ilyen normális tankelemzések ritkán születnek. Csak elvétve találni. De ez még most is aktuális.

(#42149) diegho

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#64378) Habib[HUN] válasza superfly2 (#64374) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Kicsit lomha, de ezt kompenzálja az erős tornya. Nagyon jó lövege van. A nagyobbik 20 fontos löveg, és a 105-ös löveg egyaránt kitűnően használható. Én erősen ajánlom.
A meglebegtetett ingyen prém tank miatt, amúgy is erősen ajánlott az az ág.

(#64379) Szasinka


Szasinka
tag

Melyik tankot és miért lenne jó kifejleszteni:
E50M(E50-Panther2) vs Leo1(Leo PTA-Indien) vs STB1 (Type61-STA1)?
BC és T62A amivel mostanában játszok és rájöttem, hogy jó ezekkel a medekkel menni. Gondolkodom egy harmadik (med) ágon csak nem jutok dűlőre vele. Egy kis gun dep. nem lenne rossz ezért a kínai kiesik, az angolt meg nem akarom mert nem tudni milyen lesz a csereárú.
(Csak T8 és felfele lenne érdekes a kérdés)
Meg annyi, hogy olvastam valahol csak nem tudom hol, hogy az EU ágon valszeg egy Leo variáns lesz táras ágyúval. Valaki nem tudja esetleg, hogy honnan lehetne ezt az infot föl lelni?

[ Szerkesztve ]

(#64380) superfly2 válasza Habib[HUN] (#64378) üzenetére


superfly2
tag

Igen egyrészt azért is akarom elkezdeni az ágat, másrészt meg tényleg tetszik a 9-es med :) a töltés ideje meg nem fog zavarni, megszoktam a WZ-120-on is ami nem mellesleg brutál jó tank :B

(#64377) Stigma.HC: Köszi a jó kis elemzést, jól jött hogy szinte az egész ág ott van, mert free xp-ből elmegyek a Cromwellig :R

[ Szerkesztve ]

(#64381) LZs?! válasza Habib[HUN] (#64373) üzenetére


LZs?!
aktív tag

@Habib[HUN]

Pontosítsunk: ebben a játékban senkitől nem lehet elvárni semmit; a nyílt akadályoztatást leszámítva.

Valakinek a "carry" kihívás és egyben büszkeség; nekem macera, és nem feltétlenül szeretnék mások helyett beletenni, eltekintve attól, amikor a körülmények úgy alakítják.

Nevermind...

(#64382) Diarmand válasza Cseri0058 (#64360) üzenetére


Diarmand
senior tag

Szerintem bitang jó kis med a Panther.

Igazi pötyi ágyú, ami ráadásul veszett pontos és jó nagy az átütése. Kicsi az alfa valóban, viszont nem kell attól tartani, hogy az ellenfél az első lövésed után visszahúzódik. Kap egy 120-at, ami nem sok seb, ezért kint marad, lehetőség adva a további pötyizésre :DDD
Az elején még nem éreztem rá én sem, de most már imádom és megtartós lesz hiszen minél nagyobb tierbe rak be, annál több a pötyi :DD

Tegnapelőtt is lett egy, itt a mai :)

(#64383) #43783936 válasza superfly2 (#64380) üzenetére


#43783936
törölt tag

Annyit még hozzátennék, hogy nagyon sok modult közös a heavykkel.
Én most vettem meg a 7/1-et, és egyből megvolt a Cérnáról a második ágyú és a Conquerorról a top motor.
Így elég kellemes jószág, főleg hogy a funnak megtartott Cromwellből kapott egy három képességes legénységet. :)

(#64384) HellGreg válasza dfsz34 (#64357) üzenetére


HellGreg
őstag

Köszi,
nem volt a legjobb, annyira nem érdekes. Sajnos nincs bekapcsolva a mentés, de ezentúl be lesz :)

(#64385) Habib[HUN] válasza LZs?! (#64381) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Akkor próbáld úgy felfogni, hogy ha hülye a csapatod több célpont jut neked. Elvégre egy ritka medál így áll össze: Hülye sajátok + csak egy fokkal hülyébb ellenfél. Így jut neked elég sebzés, kill stb.
Én soha nem fojtom magam vízbe. Harcolok az utolsó hp-ig. Ugyebár szeretem a fair play-t. De ha színtisztán a matekot nézzük. Az adott tankkal minden plusz sebzés több xp és tp. Ha csak afk vagyok, akkor azzal csak bukok az adott tankkal. Új körbe nem tudok vele menni, akkor már csináljunk valami értelmeset.

(#64386) otto14


otto14
senior tag

Hogyan tudnám módosítani Aslain XVM konfigban a hitlog Y pozícióát?

Arty téma: szerintem egyértelmően sok arty van, és jobb lenne nélküle. [link]

M3 Lee: nem rossz tank az, nekem 58 csata kellet a T1 Heavy -ig 50% -os legényekkel együtt, 58.33% -os winrate -el :DD

[ Szerkesztve ]

asd

(#64387) Bad Pritt válasza superfly2 (#64374) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Ha tetszett a Conqueror, ez is fog, hasonlóan lehet őket használni, jobb ágyúsüllyedés, de kisebb dpm és hosszabb célzásidő.
De jelenleg én inkább a Leopardot ajánlanám, ugyanaz az ágyú, mások az elsőséget, de a mostani híddal egyértelműen a többi 9-es meg fölé nőtt.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#64388) Tuco Ramirez válasza LZs?! (#64364) üzenetére


Tuco Ramirez
őstag

Az a bibi, hogy a 105-öshöz kell a nagyobb torony is, az meg szintén nem kevés XP...

WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714

(#64389) Bad Pritt válasza Szasinka (#64379) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Jelenleg Leo, EU ággyal ne foglalkozz, ebben az életben úgyse jön be.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#64390) LZs?! válasza Tuco Ramirez (#64388) üzenetére


LZs?!
aktív tag

@Tuco Ramirez

Az a bibi, hogy a 105-öshöz kell a nagyobb torony is, az meg szintén nem kevés XP...

Szenvedni mindenkép' fogsz vele; a kérdés, hogy milyen irányból közelíted meg. :)

Bár lehet, ha 'stationary sniper' jelleggel használod az elején (amire a /100 jó), akkor folyamatosan mehetsz a 105-ös fele, amihez a motor/lánc nem feltétlenül szükséges.

Én nem így álltam hozzá, így nem biztos, hogy jó tippekkel tudnék szolgálni.

Nevermind...

(#64391) Chris0321 válasza Stigma.HC (#64377) üzenetére


Chris0321
addikt

Kösz, keresgéltem nemrég erről egy normális írást de nem találtam.

(#64392) Kean_Sorbo válasza Angel1981 (#64359) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Ne fárasszál már jó ember. Mennyit linkeljek neked? Hány csatámat? Azért mert én rögtön felkúsztam nagy tierbe, és ott bénáskodtam az első párezer csatámat, az nem jelenti azt most már azon a szinten vagyok. Ne szám misztikázzál itt.
Ha most tisztán kezdhetném az accountot, ezekkel a tankokkal szerinted a számok mit mutatnának?
Ha nem majomkodnék artyval, meg az E25-tel hogy legyen zseton, akkor guvadna neked is szemed.

Majmolsz te mindenkit, csak téged nem látunk bizonyítani. Itt mindenkinek nyilvános a játék neve, csak a kurva okoskodóknak nem.

Tessék itt van a múltheti pár meccsem. Nem kellet farmolnom. Tessék a nagy szar lassú vasakkal ilyen a statom:

[ Szerkesztve ]

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#64393) Bad Pritt válasza Kean_Sorbo (#64392) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Én úgy tudom, Angelnek ugyanez az ingame neve is, szóval rá ez pont nem igaz. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.