Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64801) SoulReaver válasza Timyyy (#64798) üzenetére


SoulReaver
veterán

Nekem csak ilyen gagyi top gun-os körök jutnak.. :D Még ráadásul el is buktuk... :D

(#64802) S.Copperpot válasza Iron Funeral (#64794) üzenetére


S.Copperpot
tag

"akkor be szoktam menni középre, kikukkantani" - lásd, amit az előbb írtam. Szinte minden csatában van egy okos, aki legtöbbször ugyanott kezd el nézelődni... :) Valszeg az S-51 is számított valakire, ezért előre becélozta a helyet.

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#64803) fradi81


fradi81
veterán

cica ász ami kicsit felvitte a mai siralmas wn8-at :)

moto g72, Ninebot d28e

(#64804) Timyyy


Timyyy
őstag

Lett még 1 :))

(#64805) rlazol válasza #40993792 (#64786) üzenetére


rlazol
addikt

írtam már korábban, magamból kiindulva a tomato-k99% nincs tisztában azzal, h ő tomato. Nem tartja magát talán topnak, de átlagosnak érzi magát. Próbál fejlődni, de nem tudja, hol tud segítséget kérni, miből tud tanulni.
Ha a játék egy bizony WR/WN8/dmg alatt egyszerűen elküldené az illetőt pár gyakorló csatába, vagy beosztaná szakaszba erre vállalkozó jobb játékosokkal (mentor rendszer), sok tomatonak nyílna ki a csipája.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#64806) cs.zsolt

Ők aztán nem vitték túlzásba :D :D

[ Szerkesztve ]

http://vanenet.hu/

(#64807) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Nagyon fogok szívni az AMX 12 t -vel? Vagy T21 inkább? :F

(#64808) csapee válasza vhw (#64795) üzenetére


csapee
senior tag

A Gw Tiger (a prototype ugyanaz igy egynek veszem) 200-250 csata alatt egyszer sebzett maximumot egy Amx50b-be, amugy nagy atlagban inkabb 500. Pedig ez eleg nagy alphaju lenne. A zero sebzest nem vettem be az atlagba mert ugy siralmas lenne. Ezt a 42seces toltesidovel szamolva meg se kozeliti egy Borsigot. En csak akkor mozgok ovatosabban ha arty szakasz van, azok kepesek fokuszolni az meg mar nem vicces. Kicsit tul van misztifikalva.

Az Amx12t-t nagyon szerettem foleg ha T10-be tett, mivel ugyse lo at semmit igy nem zavart a celozgatas. A spotsebzes meg itt a legnagyobb. Lassan fordul foleg az Amxhez kepest de nem olyan veszes.

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#64809) Iron Funeral válasza S.Copperpot (#64802) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ez konkrétan min változtat? Becélozhatok én is helyeket a kis medium tankjaimmal és mégsem fogokok több százat sebezni azzal, hogy mellélövök.

(#64795) vhw: na de ezzel el is érkeztünk ahhoz amit mondatm, hogy beza az arty ne ma hátul kempelőket bünteti hanem azokat akik mennek és csinálnák a dolgukat, köszi ;)

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#64810) emre válasza SoulReaver (#64807) üzenetére


emre
veterán

A scout játék mindig dupla vagy semmi.

Ha jól játszol a 12t-vel akkor elfogy a lőszered. A 13-75-nél ez a veszély nem fenyeget de ott már kevés a pen. Jó majd a 13-90-nél kezdődik.
A t21 olyan semmilyen, túl kell esni rajta, és a T71 lesz igazi fun, a T69 meg egy teljesen más világ.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#64811) dfsz34 válasza Iron Funeral (#64809) üzenetére


dfsz34
őstag

Szerintem az arty téma kimeríthetetlen, de úgysem fogod meggyőzni azokat, akik nem hajlandóak gondolkodni. Me' ami a játékban van az el kell fogadni, nem szabad gondolkodni. Mindegy is.

Az biztos, hogy az artyk nélkül nagyon jól meglenne a játék és ahogy kifejtettem nőne a játék élmény, hiszen lehetne kreatívabban is játszani, nem kéne sablonosan. Amúgy ez is tipikus WG féle megoldás volt, hogy elbújnak a játékosok az arty-k elől? Jó, akkor kitaláljuk a brit artykat amik nagyobb ívben lőnek és sokkal több helyre is be tudnak lőni. Így már alig marad tényleges igazi fedezék. Annyiban rendesek voltak, hogy pl az fv304-nek kicsi lőtávot és arty szemmel kicsi alfa sebzést adtak, de amúgy nagyon kilóg a lóláb a WG féle "megoldás" esetében.

Az is igaz, annyi lehet az artyk védelmében, hogy vannak nehéz helyzetek, amikor beássa magát és keményfejű vagy jól páncélozott tank, de erre sem kell arty igazság szerinte. Van HE (esetleg ballanszolnák a sebzését és kész), van arany lőszer, oda lehet hívni a brutál penes saját TD-t illetve lehetne flankolni, illetve lehetne csapatmunka, de persze az nincs, de mint elméleti megoldás ott van. Az is egy baromság szerintem, hogy ott van egy kemény ellenfél és akkor sírok az artynak, hogy szedje ki, ahelyett, hogy kitalálnék valamit magam.

Azt kell megérteni, amit mondott is a WG, hogy nem fognak hozzányúlni (egészen biztosan főleg üzleti okokból, a játékmenetre gyakorolt hatás egy baromság, mellébeszélés, sokkal hatékonyabban meg lehetne oldani a kempelés kérdését, rengeteg jobb javaslat is van), úgyhogy el kell fogadni a létüket, lázadni felesleges ellenük, bár tény, hogy a nemtetszést le lehet írni és már miért ne lehetne gondolkodni a játékról magáról? Az a baj sok ember nem akar gondolkodni és nem szeretik azt sem ha valaki más gondolkodik sajnos... fogadd el, legyél nagyvonalú és hagyd őket "nyerni" :)

(#64812) SoulReaver válasza emre (#64810) üzenetére


SoulReaver
veterán

Akkor inkább átrágom magam még ezen a spot "szakmán"

Köszönöm szépen az infót! :R

(#64813) Iron Funeral válasza dfsz34 (#64811) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Amúgy lehetne ezt értelmesen csinálni, ott van a Warthunder példának okáért, ha hívják a tüzérséget akkor szólnak neked hogy lehívták az áldást a területedre, van lehetőséged időben elmenni onnan, ha maradsz akkor meg jó eséllyel agyoncsap, great success. Emellé hozzájön hogy nincs játszható arty tehát a játékos sem fog azért anyázni mert most éppen mellé lőtt vagy mert pont 568-at sebzett csak pedig azt a tankot amúgy egy lövésből kellene kiraknia.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#64814) vhw válasza Iron Funeral (#64809) üzenetére


vhw
addikt

De nem a dolgukat csinálják, hanem;

- kényszeredetten próbálnak olyan helyen maradni, ahol nem kéne, mert nem védhető, főleg artykkal szemben. Meglövik őket de nem mennek el onnan (még csak azt se várják meg, hogy eltűnjön róluk a spot), csak anyáznak míg szét nem lövik őket. Mintha oda lenne betonozva a tankjuk abba a pozícióba és onnan nem mehetnének el. (nem 5-10 méterrel odébb - ezzel még arty szempontból ugyanott maradtak)

- egyáltalán nem időzítik a mozgásukat, nem figyelik a minimapet, nem néznek szét maguk körül, nem akkor mozdulnak ki, amikor már ellőtte magát vagy amikor jó eséllyel nem az ő oldalukkal van elfoglalva az arty. Amint lövést kapnak ők, vagy épp közeli csapattársuk akkor húzodnak vissza, blokkolnak le, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy most már artyt illetően szabad lenne a pálya.

Az arty azt tudja lőni akit lát, egyértelmű, hogy nem a bázist kempelő tankokat fogja lőni, akiket senki nem spotol. A frontvonalban is lehet kempelő tank - ezt látja az arty - ezt (is) fogja lőni. (inkább egy mozdulatlan, jórészt álladóan spotolt tankot, mint egy sunyi, véletlenszerűen fel-fel villanó, folyton mozgó játékost)
Tiszta sor, hogy a tapasztalatlan játékosok soha nem tűnnek majd el, aki viszont szeretne feljebb lépni, tudatosan szeretne fejlődni, jobb eredményeket elérni, annak számolnia kell velük; intézze úgy, hogy ne ő legyen a kényelmesebb célpont, hanem ők;
- menjenek ők előre
- nem kell őket olyan pozícióba követni, ahonnan később nem lehet kijönni élve
- legyenek ők akik spotolva maradnak mire újra betölt az arty

Tetszik-nem tetszik, ha már aktív ko-operációban nem lehet sok játékosra számítani, akkor csak így lehet hasznukat venni; meat-shield.

Senki nem állítja, hogy mindez könnyű; sok tapasztalatot, figyelmet, ismeretet igényel. De mindenképp elsajátítható. És az anyázással szemben van eredménye.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64815) dfsz34 válasza Iron Funeral (#64813) üzenetére


dfsz34
őstag

Igen, csak ha nem lenne arty, akkor a WG elveszítene x darab játékost, akik lehet, hogy a csatáik döntő részét artyval nyomják vagy csak artyval tudnak értelmesen menni.

Üzlet, ennyi, gondolkodni sem hajlandóak alternatív megoldásban.

Elküldtem FTR-nek azt az ötletemet, hogy ha egy kemény kemper nem hagyja el a 15m sugarú kört 1 percen belül (lehet más paraméter is, ez amolyan has per kb) akkor indul egy visszaszámlálás és felspotolódik, ha még akkor sem mozdul. Kivétel az lenne, ha ő maga spotol (passzív scout), arty (mert azoknak "muszáj" kempelni) meg ha közben már felspotolták.

Azt mondta tulajdonképpen nem rossz ötlet és segít a továbbításban, aztán meglátjuk. Kempelés ellen szerintem ez jó lenne.

(#64816) Simulacrum válasza Bingisz (#64777) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Hagyjuk már! Többször mondta már csak artyval játszó, hogy természetesen a lightokat és a medeket fogja lőni, egyrészt mert azok veszélyeztetik az ő játékát, másrészt mert azok villannak föl. Minden artysta azonnal ráfordul az első spotra és lövi a lightokat-medeket. Annyira ritkán látni már counter artyzást.
És fordítva is igaz, ha nincs arty mindenki bátra játszik, legyen akár TD-vel is.
Lehet itt mutatni sok TD-s képeket, de kit érdekelnek, ha sokan vannak? Egy normálisan kifejlesztett med vagy light harckocsi, ami álcával, optikával van felszerelve, normális skilles legénységgel annak semmi félnivalója nincs a TD-ktől, mert sokat ő vesz észre hamarabb, ha pedig nem akkor is tudja egy pár csata után az összes TD helyet bárki és azt óvatosan közelíti meg.
Keveset játszom mostanában, de úgy vettem észre egyre több az artysta megint. Semmi szükség nem lenne rájuk ebben a játékban.

(#64817) Diarmand válasza dfsz34 (#64811) üzenetére


Diarmand
senior tag

Már megint az a fölényeskedő mentalitás, hogy amit más gondol az hülyeség és nem úgy van, de amit te írsz, azt el kell fogadni, mert te csak az igazat és az okosat tudod idevésni.

Tehát ne legyenek artyk. Rendben.

- Láttad az általam betett képeket? Túl sok ilyen csata van, több, mint amennyinek lennie kellene.
- Az artykat már nerfelték egyszer. Anno egy GWPanther teljesen beszükülve 100%-ra el tudodd találni egy álló nehéztankot, manapság ez legyen olyan 35%. És ez még mindig pontos arty.
- Jóval több heavy és td lenne, ami még több campfestet idézne elő.
- Kreatívabb játék. Mitől lenne kreatívabb? Több felé lehetne menni? Nem. Más útvonalak is megnyílnának? Nem. Megszűnnének a campfestek? Nem, lásd előző. Jobban ki lehetne állni a nyílt mezőre? Ja. Egy kicsit. Ha hülye vagy. Mer' ugyanúgy agyonlőnek.
- HE lőszer? Hehehehehe... hatalmas poén. Aranylőszer? Wow... na üssél meg KV1 arannyal egy hull down T29-et. Nem annyira végletekben gondolkodva, egyrészt nem mindenki használ, vagy mire igazán kéne,addigra elfogy, vagy akár az arany se viszi át stb... különben is minek tanítod a jónépet a skilless-ségre? :DDD
- Odahívni valakit? Ugyanazt a játsszuk? Már annak is örülni lehet ha figyelnek az F7 nyomogatásra, nem hogy még odajöjjön csak azért, mert nem bírok el egy E3-mal.
- Flankelni. Nem mindig van erre lehetőség. Millió meg egy példa van arra, hogy most lehet, most meg nem, nem kellenek ide. Előfordul olyan, mikor nem lehet.
- Amikor betalál a Zarty, akkor kapja be. De mikor segít, akkor persze mosolyogtok meg nyomkodjátok az F5-öt, meg mennek chatbe a thx-ek.
- Az is milyen GJ arty nem, mikor a lassú szaroddal nem érsz vissza resetelni és már vörös fejjel üvöltenél mert bukjátok a meccset, de van 3-4-xk sebzésed és az arty visszalövi a bázist? Vagy ilyenkor sem jó az arty?

Ez pedig a lényeg:
Az a baj sok ember nem akar gondolkodni és nem szeretik azt sem ha valaki más gondolkodik sajnos
Én sem értem, hogy a frászba nem lehet alkalmazkodni az artykhoz. A sírás és a stathúzás az megy, de ez már nem.

Ez csak feltételezés, ezért nem lehet komolyan venni:
Igen, csak ha nem lenne arty, akkor a WG elveszítene x darab játékost, akik lehet, hogy a csatáik döntő részét artyval nyomják vagy csak artyval tudnak értelmesen menni.

(#64818) vhw válasza dfsz34 (#64815) üzenetére


vhw
addikt

Most akkor az arty a probléma vagy a kemperek?

Az arty nem a hátul maradt, sosem spotolt tankok ellen van kitalálva, hanem;
- a beállt frontok felpuhítására - amikor bekempel a két csapat ugyanannak a sziklának/dombnak/háztömbnek a két oldalára és várnak, hogy a másik kövesse el a hibát. Ilyenkor lehet megmozdítani az embereket egy jól elhelyezett artyval.

- a hulldown-ba beásott tankok ellen, amiket nem lehet flankelni, mert nekik is vannak csapattársaik.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64819) otto14 válasza csapee (#64808) üzenetére


otto14
senior tag

Épp az imént kaptam 930 splash -t tőle T29be...

asd

(#64820) Bingisz válasza Simulacrum (#64816) üzenetére


Bingisz
addikt

Jaja. Odaosonsz a TD-hez, mondjuk egy hull-down E3-hoz/JagE100-hoz/Ob 263-hoz, jól kispotold és? Utána mi lesz? Majd a ti tankjaitok próbálják belőni 300 méterről a gyenge pontjukat? Főleg úgy, hogy egy jól skillezett tier 10 TD-nek simán van annyi látótávja, mint egy mednek, szóval sokkal közelebb nem mehetsz hozzájuk, mert kispottolnak.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64821) Iron Funeral válasza Simulacrum (#64816) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Ott a pont, hidden village mapon sem azért célozta az S-51 a dombot mert úgy gondolta, hogy a Maus fog ott kempelni a játék kezdete után 40 másodperccel.

(#64820) Bingisz: Ha nagyon megerőltetem magam akkor azért egy tizes meddel elzavarok minden hulldown tankot kivéve az E3-at és IS-7et, bár ezeket sem lehetetlen csak elcseszettül nehéz (nerf e3 pls). Amúgy meg van a te csapatodban is TD vagy legalább egy E-100 (azért ez nem egy ritka tank) és ha mással nem is akkor egy-egy HE-vel odébb lehet tessékelni az ellent (kilőtt löveg, lövész, stb).

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#64822) vhw válasza Iron Funeral (#64821) üzenetére


vhw
addikt

200-300-as HE pötyögtetéstől nem tudom melyik komoly hulldown tank fog fejvesztve menekülni... Főleg, ha ő mindig normál sebzéssel díjazhatja a HE dobálózást - ki fogyna el előbb HP-ból?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64823) Simulacrum válasza Bingisz (#64820) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Rég játszhattál már, mert elég régóta megy a kreditért gold lőszer dolog és pillanatok alatt porladnak el az E3-ak és Jpzk is manapság.

(#64824) rudii


rudii
tag

Sziasztok! Szakaszt társakat keresnék T10be! Artysok ha lehet kíméljenek. :DD Aki szeretne jönni vegyen fel: rudii :R

(#64825) Iron Funeral válasza vhw (#64822) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Szerintem ha kapsz 400-600 sebzést és kilő 1-2 modult akkor meggondolod, hogy ott maradj-e, különösen, hogy abszolút nem 100% az, hogy normál sebzéssel díjazod a HE dobálózást.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#64826) mcwolf79 válasza Simulacrum (#64823) üzenetére


mcwolf79
veterán

E3-at még prémlőszerrel sem könnyű elporlsztani.
E100 prémammo-val is hajlamos pattanni elég sűrűn.

Diarmand:
mindig megmosolyogtatsz,mikor az objektivitásról papolsz (TOG) :DD

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#64827) Diarmand válasza mcwolf79 (#64826) üzenetére


Diarmand
senior tag

A TOG más tészta, ne keverd ide. A TOG OP. Tudomásul kell venni :DDD

(#64828) rudii válasza Diarmand (#64827) üzenetére


rudii
tag

Szeretem a TOGot! Mikor meglátom azt a sok HPt tudom, hogy jó sebzésem lesz abba a körbe. :C

(#64830) rudii válasza mcwolf79 (#64826) üzenetére


rudii
tag

Jah, nem könnyű csak ma már nem látsz olyat mint régen láttam egy vidit, hogy T95 kempinovkán elindult mezőn át egyenesen és nem tudták átlőni sehogy se. :DD Meg, hogy E100 goldja heat aztán nesze neked 750 átlag ha oldalba lövöd és lánc heat lőszer miatt. : (

(#64831) mcwolf79 válasza rudii (#64830) üzenetére


mcwolf79
veterán

E100 goldja HEAT? Ez csak nekem új?

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#64832) Bingisz válasza mcwolf79 (#64831) üzenetére


Bingisz
addikt

A nagy lövegnek HEAT, a kicsinek APCR.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64833) Diarmand válasza rudii (#64828) üzenetére


Diarmand
senior tag

Aha, aha, aha, szal azt mondod, hogy a TOG szar tank ugye? Hogy nincs páncélja, lassú, mint a tetű (mint egy naagy-naagy-naagy tetű) és sok a lelőhető hp róla? Érdekes. Az fel sem merült benned, hogy ez az egyetlen olyan tank a játékban, aminek két teljesen egyedi tulajdonsága is van igaz? Hát persze, hogy nem. Az egyik a HP a Páncél, a másik, maga a HP pool, ami ezeröccá. Kérlek alássan, mindenféle túlzással állíthatom Neked, hogy én egész jól tudom használni a TOG-ot és asszem ez látszik is. Csak mert te még az életben nem mentél vele és nem értesz hozzá, ne sajnáld le, mert lehet, hogy még egyszer kikapsz ellenfélnek T6-ban TOG-ommal ;)

Ja és ma este elalvás előtt nézz be az ágyad alá, nehogy elkapjon a rézcsövű TOG és fájó popóval ébredj ;]

[ Szerkesztve ]

(#64834) rudii válasza Diarmand (#64833) üzenetére


rudii
tag

Egyszóval se mondtam, hogy szar tank. : D Csak szeretek vele összefutni. : P A gunja nekem is tetszik, de én sose tolnám vele nem birok lassú tankokkal játszani. (:

(#64835) Plasticbomb válasza Simulacrum (#64816) üzenetére


Plasticbomb
addikt

1; Gondolj bele, mennyi töltésidővel kell számolni egy 8-10 artyval. Ha maximalizálni akarom a sebzést, akkor az első spotra már készen kell állnom, lehetőleg fullra odaszűkülve. Márpedig maximalizálni akarom, mert különben lófütty xpt kapok... Lásd, artyval kb még soha nem voltam top xp, pedig simán csináltam már high calibert, stb.
2;Counter Arty. Mikor artyztál utoljára? Volt közben egy tracer módosítás. Eléggé megnehezítette a tracer alapján counter artyzást.
3; Ha nincs arty, akkor van 10-10 TD simán. Varázserdő megvan?
4,RHM! 4 skilles optika és ventivel felszerelt tpe59 legényéggel 100 méteről neki van ideje nyugodtan becélozni és meglőni a torony kupakot, miközben a typeom a lövéskor sem veszi észre! 100 méterről! És nem az egyedüli TD akit kb csak akkor veszel észre, ha nekimész. Míg ő kilométerekről lát téged.

Nem az a baj, hogy minden csatában van egy-2 arty. hanem amikor 4-5. 1-1 arty mindkét oldalon frankó. 2 esetében már simán van, hogy megjelölöm, hogy lövöm, és a másik leszarja és kikapja. Szal egymás elől veszik el a sebzést. 3 és több ugyanez, csak sokkal hatványozottabban.

Más is mondta: Közelíts meg egy E3at, hogy beflankeld, úgy hogy mögötte még vannak öten. Jó eséllyel az első felvillanásnál szét is van csapkodva a pici popsid. És a gold sem hatásos, főleg, ha rossz a szög. T95 vs E3 Prohorovka 1-2 sor. Volt benne részem. Túl alacsonyan voltam T95el, én nem láttam kb a kupakján kívül semmit, ami ugye lutri alacsonyabbról, illetve lőhetetlen, míg ő lazán szétlőtt engem.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#64836) vhw


vhw
addikt

Érdekes...
hogy a hulldown tankokra, nagy TD-kre milyen könnyedén repkednek a megoldások; flankelni, felspotolni, gold ammo, HE lőszer...

Ám az arty az leküzdhetetlen akadály... az mindig maxot sebez, mindig telibever, azt sose lehet spotolni, az ellől sose lehet elbújni...

De egy beásott E3 likvidálása a sleppjével együtt az csemege.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64837) Bingisz válasza Plasticbomb (#64835) üzenetére


Bingisz
addikt

Akkora pennel érdemes egyszerűen a löveg mellett próbálkozni, az az egyik "gyengepontja".

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64838) Plasticbomb válasza Bingisz (#64837) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Csak rá is kell látni. Sajnos pozíció előnyben volt, én csak a kupakot láttam fel fel villanni. Ha már láttam volna azt a pontot, akkor régen megpróbálkozom pl a képen a tank bal felső oldalán látható kukucskáló nyílással. Régen ott szét lehetett verni, nem tudom, ez most is megvan e még. Azért volt pozíció előnyben, mert kb a mi spotterünk valami csodás módon képtelen volt felspottolni, mielőtt elpárolgott volna, aztán jött az E100 meg az E75 is, mindkettő párolgott kb. Aztán én párologtam.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#64839) S.Copperpot válasza Iron Funeral (#64809) üzenetére


S.Copperpot
tag

Hát azon, hogy hogyan vezeted a tankodat, hol állsz meg, mennyi időre, hogyan nyomulsz előre és vonulsz vissza. A fenébe is, még azt is befolyásolja, hogy honnan lövök, és honnan nem! :) Ezen kívül más most nem jut eszembe.

Amúgy elgondolkoztál már azon, hogy a kis medium tankjaidnak nagyobb a DPM-je, mint az artinak, de legalábbis összehasonlítható a két érték? http://tank-compare.com/en/compare/t-62a/t92#T1=403I329I277I503I188&T2=51I46I36I63I113

Amúgy félreértesz, én nem akarok vitatkozni veled, tőlem nyugodtan sírhatsz az artisták miatt, csak megjegyeztem, hogy a számodra rendkívül ravasznak tűnő taktikád hogyan vezethetett egy szép nagy S-51 puszihoz.

We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

(#64840) mcwolf79 válasza Diarmand (#64833) üzenetére


mcwolf79
veterán

Már megint az a fölényeskedő mentalitás, hogy amit más gondol az hülyeség és nem úgy van, de amit te írsz, azt el kell fogadni, mert te csak az igazat és az okosat tudod idevésni.

:DD :DD :DD

Tessék elfogadni, hogy valaki NEM szeret a TOG-gal játszani ;)

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#64841) Diarmand válasza mcwolf79 (#64840) üzenetére


Diarmand
senior tag

Anno is leírtam, de úgy látom túl primitív vagy ahhoz, hogy leessen vagy megjegyezd. Amikor akosf-vel "vitatkoztam" erről, ugyanígy belekötöttél (ne feledd, visszakereshető) és akkor is leírtam, hogy mindenki más fel bírta fogni annak aminek szántam -> lásd poénnak, csak te nem :U

Erre most ugyanezt eljátszod megint. Mond, nem szokott kongani a fejed? :P

(#64842) Bingisz


Bingisz
addikt

Van aki nem szeret TOG-al játszani??? :Y

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#64843) Iron Funeral válasza vhw (#64836) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Te hogyan spotolod a map másik felén levő, 63 bokor meg 4 szemétkupac mögötti artyt? Hála égnek a WG úgy szórakozott az idők folyamán a tracerekkel, hogy nehéz legyen megtalálni az artykat ha netán counterelni szeretnél. És ha meg is találod persze akkor is rá vagy utalva az RNG jótékonyságára, az nem teszi meg, ha nem találod mert az csak időpocsékolás, eközben lőhetnéd a tankokat is.

Amúgy igen, elég sokszor telibe veri az embert, persze jó eséllyel lő mellé, de nem baj a csodás splash miatt, akkor is jó nagyot kapsz. El kellene menni a domb mögül? De hát akkor meg a többi tank lő szét! Hol itt a lehetőség a kontrajátékra? Én bemegyek a fedezék mögé a tankok elől, ez kontrajáték, de utána kipiszkál onnan az arty, ami megint kontrajáték, de erre én hol tudok reagálni? Sehol. Ha ott maradok akkor az arty vág ki, ha kimegyek akkor meg a tankok, remek lehetőségek.
Legyek passzív? Ne csináljak első spotokat? Ne akarjak kulcs helyeket elfoglalni? Minek nyomok rá a battle gombra akkor? Arty körül forog a játék? Kit érdekel, ez így jó! (Itt megjegyzem, hogy értelemszerűen csak akkor forog körülötte ha van a játékban arty, és akkor sem annyira mint 0.8.6 előtt, ...szerencsére.)
Megint csak ott vagyunk, hogy az agresszív játékot bünteti az arty, és nem a passzivitást és kempelést.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#64844) vhw válasza Iron Funeral (#64843) üzenetére


vhw
addikt

Egy beálló front, sziklák mögül lövöldöző állóháború az nem passzivitás?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64845) Iron Funeral válasza vhw (#64844) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Lövik egymást? Ha nem akkor passzívak, ha igen akkor nem passzív.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#64846) vhw válasza Iron Funeral (#64845) üzenetére


vhw
addikt

Lőni persze fogják egymást, mert mindig lesz hülye aki kimászik a többi elé... de a cél nem ez lenne.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#64847) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Még jó, hogy védekeztünk így elég volt túlélniük. Még annyi hülye ember nincs mint amit E100-ban látok. Lő HE-vel vazze a fickó végig a csatában!! 300-kat sebez T8-as mediumokon és az neki jó! Alap troll gun-os ISU majdnem kiszedte az E100-at 1900hp-ról!!

(#64848) Patrick76496 válasza bigobert (#64761) üzenetére


Patrick76496
őstag

Az, hogy egyike a dedikált camper pályáknak (főleg T9-10-ben), plusz az arty-k kedvence.

Azzal viszont egyet értek, hogy ráférne a light-okra a buff. Én medként szeretem használni a WZ-132-t, amire jó is lenne a saját szintű tankjai között, spotolni viszont ilyen pályákon tényleg nem lehet. De az a szomorú, hogy sok dolgot még oldalról sem üt át, pedig ez a light tank rendelkezik a legnagyobb átütéssel a játékban a saját osztályában. Randomban játszani szopás vele, viszont stronkhold módban nagyon jó kis gépezet tud lenni.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#64849) mcwolf79 válasza Diarmand (#64841) üzenetére


mcwolf79
veterán

Lehet most mentegetőznöd ,de az a hiszti amit akkor levágtál az nem poén volt.

Az én fejem továbbra sem kong, viszont te továbbra is egy bunkó tapló maradtál ahogy elnézem.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#64850) vJokka


vJokka
aktív tag

Ez most jólesett a sok paradicsom-terrorista csapat után :DDD

Victory!
Battle: Prokhorovka
Vehicle: Object 261
Experience received: 4 185 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 68 979
Battle achievements: High Caliber, Gore's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Replay

Artifóboknak különösen ajánlott :DD

"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.