Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz SoulReaver #64812 üzenetére
AZ IS6-os akciónál a francia vonalat a 12t-vel húztam ki, annyira nem volt szörnyű. (meg is lett a 6-os arty vele) Azóta nem is mentem vele.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Diarmand
senior tag
válasz mcwolf79 #64849 üzenetére
A "vitaindító" hsz nem komolyan vehető (tudod, poén... de neked írhatom). Ezt nem kell magyarázni, mert ott van, el lehet olvasni
Utána pár hozzászólás erejéig még szóban forgott a stílusom, de ennyi.A hiszti kicsit más. Pl az, amit az artykkal csináltok, na az hiszti. Merem remélni, hogy nem kell tovább magyarázni a dolgokat. Ez a "mentegetőzés" meg nagyon tetszik, hogyan mentegetőzhetnék ha egyszer már akkor is poénra vettem a dolgot? Túl egyszerű vagy.
-
sptkyle
senior tag
Tiszteletem az uraknak!
Egy gyors kérdésem lenne:
Találkozott már olyannal valaki, hogy játék indításakor az xvm adatokkal kibővített player list a két oldalról nem szűkül össze?
Játék indítás után is ennyit takar ki a képernyőből nálam:Niko V1-es modpack-et használom, ha számít: [link]
Másnál elvileg jó, csak nálam bugol. Már letöltöttel újra, de a jelenség ugyanaz. Van valakinek ötlete?
(config file-ban nem igazán találom az ezért felelős sort)Válaszokat előre is köszi.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Bad Pritt
félisten
-
v!ct0y
veterán
Nahát most az arty 1600 at belém vert. Nahát az az előtti körben meg csak 1200 at mert annyi hp-m volt. Fű alatt buffolnak meg nerfelnek össze vissza. Jaj miket beszélek...Egy WG féle cég ilyet nem csinál.
-
Simulacrum
senior tag
válasz Plasticbomb #64835 üzenetére
1. Ezt nem is értem, hiába kap kevesebb xp-t az arty még így is túl sokan játszanak vele. Igazából egyértelmű rá a válasz. Az játszik artyval, aki tankkal nem tud, mert nekem ne mondja senki, hogy bármi élvezetes van az arty játékban.
2. Igen, mit is várhatnék attól, aki artyval játszik egy tankos játékban, valószínűleg azt se tudja, mi a counter arty.
3. Varázserdőre ugye megvan az ellenszer? Simán végigmegyek a szélén. Nem véletlenül van alacsonyabban az erdő szélén a mező. Egy jó spotter anélkül megy ott végig, hogy lövést kapna és még vissza is ér, az erdő közben meg elporlad, ha jó a csapat. Prokhorovka se véletlenül van úgy kialakítva, hogy a bokros rész mellett egy-egy medence van. Okosan előrehaladva, a medencéket jól kihasználva, lehet ott 5 rhm, az se tud elbújni.Más is mondta: Közelíts meg egy E3at, hogy beflankeld, úgy hogy mögötte még vannak öten.
Hányszor fordul ez elő, de most komolyan? De ha elő is fordul, természetesen akkor nem flankelem be, hanem kivárok. Ha nem tudjuk megoldani, hát nem tudtuk megoldani. Ha nem mozdul meg, se a társai, akkor döntetlen, de még mindig jobb, mint kikap az arty és fizethetem a kreditet a javításért.[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Simulacrum #64863 üzenetére
Hát akkor nincs más minthogy arty mentes, 10 TD-s 15 perces döntetlen csatákat kívánjak neked. Ott legalább nem kell fizetni a javításért.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
rlazol
veterán
kérdés: cap-nél számít, h 3 v 4 jármű van a bázison? Gyorsítja?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Plasticbomb
addikt
válasz Simulacrum #64863 üzenetére
1; Én pl azért artyzom, mert megnyugtat. Amikor tele a tököm a tankokkal, előveszem az artyt.
2; Rossz ajtón kopogtatsz, mert régebben rendszeresen csapkodtam ki az artykat, azzal kezdtem az artys pályafutásom, hogy s-51el, a legkisebbként őket vadásztam, míg az enyéim lőtték a maradékot.
3; És amikor a spotter retardál? Szerinted olyan nincs?
Felőlem játszhatsz döntetlenre, de akkor remélem nem kerülünk egy csatába. Utálom, amikor nem hajtanak a győzelemre, csak várják a sült galambot. Engem ez idegesít fel a játékban leginkább, ilyenkor veszem be a leszarom tablettát, és veszem elő az artyt.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Simulacrum
senior tag
válasz Plasticbomb #64867 üzenetére
1. Ezt elfogadom, egy-egy gyors kör után biztosan nyugtatólag hat, csak az a kár, hogy sokan csak artyval játszanak vagy legalábbis a csatáik többségét azzal játsszák.
Pedig szerintem randomban a sült galamb várós taktika a legmegfelelőbb, ha nem szakaszban játszol. Nekem ez jön be, én ezt szeretem.
Jó példa erre a mai utolsó csatám. Sokan ezt sült galamb várós kezdésnek mondanák, én meg azt mondom, hogy ha látom, hogy az ellennél 3500+ wn8-as játékos van, meg a haverja, akkor muszáj kivárni. Kivártam és a végén szerintem a legjobb megoldást találtam meg. Más esélyem két fullos tank ellen nem volt. Én az ilyen csatákat szeretem. Mielőtt valaki beírná, hogy segített az arty a végén az M103 ellen remélem egyértelmű, hogy ha nem segít is ugyanez a vége. -
törölt tag
válasz Simulacrum #64871 üzenetére
A sült galamb várós taktika mennyivel jobb az artyzásnál?
Artyval legalább támogathatod azokat akik bevállalják a harcot. -
Bingisz
addikt
válasz Simulacrum #64871 üzenetére
Sikerült befoglalni egy 300 WN8-as T57 heavy ellen? No offense bár én inkább mázlinak nevezném, hogy egy állatkertből kiszabadult majmot kaptál top tier enemynek.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Nem tudom miért ver a wot ezzel a tankkal.... Ennyiszer talán a T34 el cumiztatott anno... 10 ből 9szer olyan agyatlanok közé dob az mm, h valami eszméletlen...
Most már nagyjából hozom felfelé a sebzés átlagot, kill arányt, de a wr... Azt lehetetlen feltornáznom...Írjak a supportnak, h mi van? Hát jön majd nekem a rizsával, h menjek szakaszban...
Idegesítő, h folyton szopórollerre rak, pedig jó vele aprítani... csak kár, h nincs eredménye, mert low botokhoz rak be... -
jano_77
nagyúr
Chi-To ra mit érdemes pakolni? (venti, rammer, csigaszem?)
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
superfly2
tag
Ilyen ha kegyes az RNG Itt tényleg voltak nagy szerencséim, de hát néha énis lehetek lucker
Egy afk E100 és 2x lepattanó E3, amúgy jó kör volt[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Egész jó ez a Stronkholdos dolog:
Egyszer reseteltem közben, szóval igazából 33/33, de a lényegen ez nem változtat szvsz.
-
Bingisz
addikt
-
A Zéé
addikt
M4A3E8-ra milyen felszereléseket ajánlatok? 76mm-es ágyukkal lenne használva. Az M4en töltésgyorsító, csigaszem, meg álca van, és igyekszek így pötyögni vele a második sorból.
Erre is mehetnek ezek, vagy valamelyiket érdemes lecserélni a vert. stabra?Just a simple Lineman...
-
emre
veterán
Az E2 jobban páncélozott, én arra mentem volna tovább.
0,4-es pontosságú ágyúval elég nehéz lehet a második sorból eltalálni bármit is. Ki kell használni a gun depressiont meg a toronypáncélt (de a front páncél sem elhanyagolható az E2-nél abban a tierben). Szóval a vert stab nekem szimpatikusabb az álcánál.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
vigh
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, a többi tank mikor lesz HD modell? Nem azt ígérték minden frissítéssel egyre több lesz?
Üdvözlettel: Vigh István
-
Mclovin
senior tag
Üdv! Valamelyik akciós prém tankot érdemes megvenni most? Chi-Nu Kai-nak nem rossz az ágyúja, de kb ennyi volt a pozitívum. Kredithozam lenne a fő szempont.
-
dfsz34
őstag
Tegnap végre hagyott játszani a játék, amihez annyi már elég, hogy ne legyen a csapatomban feltűnően sok hülye, akik pillanatok alatt meghalnak vagy -ami talán még rosszabb- teljesen hasznavehetetlenek. Igaz a WR még így sem jó, de legalább volt lehetőségem játszani, nem gyűr le pillanatok alatt a túlerő.
Érdekes, hogy a T49 meg a hellcat most lehúzta a statomat, evvan sajnos, pedig jó csaták voltak, kettőben top xp-t kaptam, csak spottal együtt, azt meg nem nézi/nem tudja nézni a stat. Sebzést nem tudtam velük produkálni
A kis Amx12t sajnálni fogom, amikor eladom, de kell a legénysége majd a lorraine-be és két könnyű tankot nem tartok meg, a nagyobb amx meg azért mégis jobb vas.
-
bigobert
tag
válasz Patrick76496 #64848 üzenetére
Elismerem, hogy a nyílt mező nem a lassú heavy-k kedvence, illetve, hogy a tüzérség is belő mindenhova, de engem nem zavart Malinovka egyik tanktípusban ülve sem. Inkább úgy fogalmaznék, hogy - a pálya- és tanktípusok viszonyában - egy zárt városi pálya scout-tal jobban feszélyez, mint egy nyílt mezős pálya egy heavy-vel. Rendben, tegyük hozzá, hogy a leglassabb nehéz tankom jelenleg a T29. Nem tudom, pl. egy KV-4-ben milyen lehet cammogni.
A kínai light vonal nagyon érdekesnek tűnik. Időhiány miatt azonban nem jutottam el hozzájuk, és szerintem ugyanebből az okból kifolyólag nem a kínai ágak logikus, xp spórolós fejlesztési sorrendjében fogok szert tenni a WZ-kre.
Az a 189(?) pen elég komolynak tűnik. Főleg ha a 1390-hez vagy mondjuk egy t-44-hez hasonlítom. (Ugye írtad, hogy medként szoktad használni, valamint a másik t8-as light, mint "vetélytárs".)
-
grex4
aktív tag
válasz bigobert #64892 üzenetére
én most toltam malinovkát kv-4el. (első lépés amit tehetsz hogy hátragurulsz mert a szomszéd városból is észrevesznek, majd 2 perc eltelik mire elfordulsz, utána 5 perc mire elérsz a célhoz, de akármilyen jó a páncél szétlyuggatnak, ha észreveszel valakit indul a 3-4mp célzás majd a 175pen és a tier 9 armor effektus) érdekes hogy kv-4el még nem jártam városi pályán, mocsarat nagy nyílt pályát látok vele csak, 350m látótávval és stock ágyúval 9ből 2 átütés... az amx 1390-el 10ből 9szer városba dob be, kezdéskor átlátok az ellen bázisára, kicsit sem feltűnő a wg rendszere. Mindig csata indításkor elgondolom hogy az adott tankkal melyik pályára ne tegyen be, és oda is rak 70%ba. (statisztikások kiszámolhatják ennek az esélyét, írják le és dobják ki.) Pedig bőven lenne lehetősége randomolni, mert van rengeteg pálya.
Elképesztően nem vagyok szerencsés, jaj akarom mondani random és rng.
üdv
-
Bingisz
addikt
Szeretem a magyar játékosokat téma következik:
A kis tomato VK azzal kezdte, hogy "már megint nem köszönnek a magyarok". Én megmondtam nekik, hogy annyi eszük sincs, hogy egy normális platoont összerakjanak. Ez lett a vége.
-
memphis221
tag
" memphis22 "
-
fradi81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest