Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64015) dfsz34 válasza vhw (#64010) üzenetére


dfsz34
őstag

Nekem 1150 a sebzés átlagom vele, lehúzza a wn8-t elég jól, de mégis szeretek vele menni. Bejön ez a stílus, ennyi. Felszereltem mindennel, modullal, örök festéssel, arany lőszerrel. Fejlesztgetem benne a legénységet.

Egy ilyen népszerű tanknál a csaták kb 2/3-t olyan csinálja, aki megtartotta (ha kivonom a T25/2 csaták számát a hellcat-ból, ami nem teljesen egzakt, de jó közelítés).

Ez a 2/3 olyan, hogy fullos tankkal megy már, modullal, akár prém fogyócuccal, lőszerrel egészen biztosan jobban ellátja, ismeri a tankot.

Ennyi, szeret vele menni. Esetleg korábban WN7-t húzott vele és most még mindig előveszi.

Szerintem ebből nem következik az, hogy OP, de egy jól felszerelt, jó legénységgel rendelkező tank lehet erősebb, mint egy olyan, amiben még mindig nincs 100%-os legénység. Az ugye tipikus, hogy ha valaki nem áldoz aranyat az átképzésre, akkor kb a tier5/tier6-ra kap egy 100%-os csapatot és az első skill meg tier7 vége felé szokott aktiválódni. Egy éppen átképzett tier6 legénységű tank le lesz maradva és jól felszerelt és kiképzett hellcat-al szemben. Korábban a hellcat név egyenlő volt a stat húzással, ezért rengeteg megtartották és kigyúrták. Most ők nem hiszem, hogy eladták a wn8 színre lépésével, legalábbis nem mindenki, hanem most is mennek vele.

Most komolyan, ott a Nashorn, tized annyi csatával, abból mennyi lehet a stock tank, gyenge legénység satöbbi, fel se szerelik sokan, mert 10 arany leszedni a modult, festést is sajnálják róla. A nashorn-al hoz a massza 616 sebzést, egy olyan hellcat-al ahol a csaták 2/3 jól láthatóan kigyúrt tankkal történt meg kb 10%-al többet. Már csak a stock tankok aránya megmagyarázná simán a különbséget.

Amúgy a nashorn egy nagyon jó td, fantasztikus ágyúval, jól felszerelve simán lelépi a hellcatot, szvsz, csak megint azt van, hogy kit érdelek, a masszának a WTE kell, nem fognak leragadni és kigyúrni a legénységet meg megtanulni játszani vele.

Érted, akik OP-t kiabálnak azok totál érzéketlenek a tényekkel szemben, ott vannak a számok, csak el kell olvasni, hogy mit mondanak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.