Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#64025) Kean_Sorbo


Kean_Sorbo
őstag

Látom megy itt a nagy OP háború. Személyes tapasztalatom alapján mondom (én csak 8-as tier felett játszok), hogy olyan tank amire én azt mondanám OP nincs. Egy sincs olyan amitől jobban tartok, mint bármelyik másiktól. Mindegyik más egy picit, ha ahhoz tud igazodni egy adott játékos akkor az a kezében jó tank lesz. A többi felesleges mellé duma. Sok csatát letudtam már, de még egyszer sem tűnt fel, ha az egyik-másik tankból csak az egyik oldalon van akkor elvan döntve a csata sorsa. Sőt olyat sem vettem észre, hogy a topsebző rendszeresen mindig ugyanabból a tankból kerülne ki.
Nekem ez számít OP-nak. Ilyen meg nincs.
Aki meg a görcsösen a faszát lilára veri, és azért megy trilliókat egy tankkal, hát az megérdemli.

Most először fordul elő, hogy felraktam az összes mod-ot amit használok, és minden elsőre faszán működött. Viszont az ágyúhangokat visszamásoltam a 9.1-ből, mert az újak valahogy olyan recsegősen szóltak.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.