Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Cseri0058 #36153 üzenetére
És ez szokott lenni az indok, hogy miért adták el
Ja meg, hogy drága a fenntartásuk. Mondjuk az tényleg olyan érdekes, hogy ha megnézem a csata végi statokat T10-ben, az E 100 elég ritkán fordul elő top xp-s játékosok neve mellett. Sokszor kolosszális sebzést kapnak be (legtöbb potenciálist is E 100-tól láttam, 25K fölött volt), de ennyi. Nem sok embert ismerek, aki tényleg tud menni E 100-al, és nekik is brutkó mínuszos köreik vannak velük, nem tudom megéri-e(#36154) L-e-f-i-e: Itt van Cseri, vele beszélgethetsz az okokról Nekem sose volt, soha nem is lesz, előbb húznám ki a 113-at, mint bármi E 100 alapú szörnyszülöttet, de ízlések és pofonok
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KisApám
addikt
válasz #43783936 #36158 üzenetére
És ezen Eff számoláson nem akarnak változtatni?
Bár gondolom a fejlődést is díjazzák ezzel...De akkor is, minden Tiert hasonlóan kellene számolnia.
(#36159) Chris0321
Felraktam nyunyu pakkját.
Előtte újra raktam az egész játékot.
Célkereszt ott maradt azon a tankon, amit utoljára kilőttem addig, amíg meg nem jelent egy másik tank.
Az MS.pyc törlése segített rajta.A játék full max beállításokkal megy egy 4.3 GHz-es Core i5-ön.
De mintha így is beszaggatna néha.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Kean_Sorbo
őstag
Azért azt szeretem amikor itt sírnak emberek, hogy a JP100-at nerfelni kell mert ilyen meg olyan op. Aztán amikor beleülnek akkor meg rá kell jöjjenek, hogy azért az átlag 2500 sebzésért is meg kell szenvedni vele rendesen.
Ezután remélem addig nem fog itt senki nyivákolni egy tank nerfeléséért, amíg ki nem próbálta, és el nem adta (hogyan is fogalmaznak egyesek?) a g.cibe.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
nyunyu
félisten
válasz myckey #36134 üzenetére
más is csinálja az eventet az 59 16 géppel?
Detto.
Folyamatosan BT8-10 meccsekbe tesz be, ahol 1, max 2 loves vagyok az ellennek.
Hiaba villantok fel koronkent 4-5 tankot, mesterloveszeink a sarokban kempelve arra sem meltoztatnak, hogy legalabb a kornyekre lojenek.Igy folyamatosan a 11-14. hely valamelyike az enyem, igy sehogy sem haladok a kinai questtel.
Szerencsere a Type 58-nak nem ilyen rossz a beosztasa, meg azt mar regebben kimaxoltam, most csak vissza kellett venni, nem szenvedek stock tankkal.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
KISDUCK
addikt
nem tudom megnyitni az infó panelt a garázsban a jobb alsó sarokban csak szürke az egész, másnak is?
-
törölt tag
válasz KisApám #36160 üzenetére
Ma eddig 6 csatából kétszer kitoltak, egyszer pedig kilőttek.
Nem hozzám hasonló nyomik véletlenül, hanem szándékosan.Az indoklások:
2600 eff noob!
Unicum position!
I the best of the team!A 2600 effis úgy érezte hogy t71-el majd td-zik a hátsó sorból sorból sand riveren.
Biztos jobb mint egy su-101Azért a teljesítmény még nem tudja kiváltani sem a normális modort, sem a kulturáltságot.
Bár gyanítom, hogy lenne, aki itt vitába szállna velem emiatt.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz nyunyu #36163 üzenetére
ha így halad kénytelen leszek megvenni a tp 58 gépet,mer ez így nem állapot
csak ugye nekem az nincs kifejlesztve
ja és az egész eventre van még röpke 15 napom mert utána nem sűrűn leszek gépközelben"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
emre
veterán
válasz myckey #36134 üzenetére
szerintem scoutnak baromi gyenge, az átütése kevés, nem elég gyors nem elég fordulékony stb....
ki kell nézni a csapatodból egy jó heavyt vagy med-et és azt supportálniA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
scyllarus
veterán
válasz #43783936 #36165 üzenetére
Nem szoktam az ilyennel vitatkozni. Simán mögémegyek, és kitolom én is. Ha lövöldözik, visszalövök, reportolom. A 7.200 csatámban még nem kékültem be egyszer sem, emlékeim szerint, pedig sosem hagyom magam. Unicum position... Az unicum pont azért kell(ene), hogy az legyen, mert feltalálja magát a pályákon, az nem az, aki tud egy jó helyet, és mindennel odaáll, mindegy, hogy TD-vel vagy lighttal van éppen.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
A Renault Otsu esetén milyen felszerelést és lőszert érdemes használni?
Úgy gondolnám, hogy az alap ágyú a leghasználhatóbb, de 10 találatból legfeljebb 3-4 okoz sebzést premium lőszerrel. Természetesen alap lőszerrel még rosszabb az arány. A 280 méteres látótávval még felderítőnek sem igazán jó, ráadásul csigalassú így menekülésre nem sok esély. Egy álló MediumI, MS-1 vagy Loltrakival találkozni egyenlő a halállal. Még szerencse, hogy minden csatában van 15-20 Otsu, így nem olyan rosszak az esélyek.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz #95904256 #36171 üzenetére
Pont ezért rászántam azt a 170xp-t (ha jól emlékszem, 30 a nagyobb gun, 140 a T2 med), és T2-ben kezdtem a japán ágat. Sosem vagyok bővében a free xp-nek, de ennyit beáldoztam.
Persze előbújtak azonnal a fókabébi-gyilkos T18-ak is, ne rajtam hizlalják az egójukatMogyesz75: én is jártam úgy, hogy pl. a szakasztársai kiszedtek. Tudtam az elején, akkor sem hagyom magam soha. Elvi kérdés.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
dfsz34
őstag
válasz nyunyu #36163 üzenetére
Így van, inkább a Type58-al kell kifarmolni az xp-t. Nekem van most mindkettő, olyan szerencsém van, hogy mindkettőnek nekiálltam már korábban, de csak napi duplákkal haladtam eddig.
Az 59 16-al nagyon szenvedős. A másik probléma, ha nem rakja oda magát az ember, akkor nem fér bele az első 10-be sem vele. Ma így jártam a dupla körömmel, örültem neki nagyon. Igazából egyik ágyúja sem jó, de talán még a stock a leghasználhatóbb a kínálatból. A táras top ágyú csak akkor, ha artyt akar az ember ölni vagy papír német td-t.
(#36173) scyllarus Én kihúztam a japánt, jelenleg tier 5-nél tartok, de a 15 győzelemhez 50 csata kellett nekem, már a hajamat téptem majdnem a vége felé. Visszagondolva talán jobb lett volna szabad xp-t bedobni. A négyesnek a top ágyúja már elég jó, az üt a tierjében, addig sok jót nem tudok mondani egyikről sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
SoulReaver
veterán
T-44 is pipa
replay -
Amfiton
tag
Szerintem is nagyon sz.r az e100.Az a tudat,hogy 270pennel akárki szétlövi azt a nagy sz.r tornyát...hát....Az is7 sokkal jobb!Srácok valamit irjatok az "új"löwéről,milyen lett?
-
törölt tag
válasz #43783936 #36177 üzenetére
Na, meglett a tankász ezzel a meggymagköpködővel is. Előtte lévő csatában normál lőszerrel 27 találatból 1 azaz egyetlen egy volt átütő. Itt a 44 lővésből 27 találat 17 átütés, APCR-rel. Tier1-ben premium lőszert kell használni. Beszarás... 720 XP-re még I.osztály, itt 735-re már tankász... éppen! Már nem volt kedvem tovább ökörködni a normál lőszerrel.
-
Bingisz
addikt
Ááá megjött a VK-m, én meg 27.-én leszek megint játékközelben...
Amúgy a páncélzata papíron jobban néz ki, mint az E100, de cserébe az ágyú kicsit rosszabbul muzsikál rajta.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
MODERÁTOR
válasz SoulReaver #36178 üzenetére
Végig néztem! Nagyszerű kör volt, én is ebben az irányban haladok, remélem a T-43 nem lesz akkora szívás.
Sajnos a heavy folyamatosan campeltek, ahogy szoktak, de az arty pont jókor húzott ki a csávából.20 éve a Prohardveren
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #36184 üzenetére
Valahol a 20. környékén. Amúgy tetszik, csak nagyon kevés bele a lőszer. Egy izgalmasabb csatában muszáj hozzányúlnom a két HEAT tárhoz is, mert sec perc alatt ellövök 16 APCR-t, nem teljes tárat meg nem akarok betölteni.
Amúgy 20 APCR-t, és 10 HEAT-ot viszek magammal a csatákba.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
SoulReaver
veterán
Köszi szépen! Igen, pont jókor volt észnél az arty.. T-43 nekem nem jött be, bár én a kv-13 után muszáj voltam rámenni, de kv-13 sokkal jobb... T-44 nagyon alattomos kis dög.. Sokszor ad 280-300-as sebzéseket is, de azért jó ha van gold nálad.. (Nem mint ha nagyobbat sebezne, de tier10 ellen éppen elég a 235 pen)
[ Szerkesztve ]
-
dorka16
aktív tag
Szerintem a T43 az egyik legnagyobb szívás. Sima T34-85 több életerővel egy T-vel feljebb. Kb. egy lövéssel tovább él. Na most sejtheted mit ér T7-8-9-ben egy T34-85. Rögtön fullra fejlesztve jó legénységgel mentem vele de 3 nap után eladtam. Érdekes mód a KV13 nagy kedvencem volt pedig papíron szinte azonos a két tank.
-
ztibor
senior tag
2 problémám lenne, hátha ti tudjátok a megoldást.
1. meccs közben nem látszódik ha csetbe írok valamit (szakasz/team) csak ha mindenkinek írom.
Havernál ugyanez, és nála nincs semmi mod, nálam van pár.2. Megvettem a 4-es japán közepes tankot legénység nélkül. Ha rákattintok a tankra, megfagy a játék, jobb klikkel rátudok klikkelni, úgy feljön a menü a tankra.
Van valakinek ötlete mi okozhatja ezeket?
Szerk: kipróbáltam, minden olyan tanknál megáll a játék, ahol nincs legénység.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
A japán és a kínai Chi-Ha teljesen ugyanaz? Minek kell kétszer kifejleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest