Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
nem is kell érteni. hobbi. én meg a horgászokat nem értem pl...
kolléga több 100k-t költ bélyegre.
van aki cigire, piára költ sokat, azt se értem...
van aki moziba jár minden hétvégén...
ez ilyen, nekem megéri, sok 1000 óra szórakozást adott már nekem a wot és még fog is. nem sajnálom rá a pénzt, elment volna másra is.
van aki utazgatni szeret és arra költi minden pénzét, engem pl. hidegen hagy... -
Baltazár123
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
csak azt húzták le, akinek nem volt ennyi újratermelődő nyersanyag
aki aranyat rakott bele, jó sokat, az tényleg furcsa gondolkodású. Az, hogy ilyen rohadt gyorsan elfogyott azt jelenti, hogy rengeteg 1 vagy maximum 2 fajta nyersanyagot használtak fel. Aki összerakta mindenből, mint én, az már könnyen kicsúszott a 40e-ből. Erre mondjuk én se számítottam, bár simán jó lett volna a skin nélküli is. Párszor kipróbálom, ha tetszik megtartós lesz, ha nem, megy a tarcsiba.Az eddigiek közül a Lion-t tartottam meg, az nem ment tartalékba, de azzal kicsit drága játszani, mert full arannyal kell menni vele, úgy jó, ég és föl a különbség. Azzal csak booster vagy valami futó akció, pl év végi kampány lehet játszani, amikor több kredit jön be, mint normál esetben.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
a wz alpine-ért kapsz a legtöbb aranyat, azt érdemes becserélésre kötvényből kivenni. Az meg, hogy mit érdemes venni, az jó kérdés, leginkább te tudod, milyenekkel szeretsz menni vagy melyik ágat fejlesztenéd. A löwe/bisonte c45/gsor 1008/703 ii amik talán kiemelkednek.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Én a boxokból származó aranyat a battle passok improved passainak megvételére fogom költeni.
Az elc egy kis piszok. Mocskos jó camoja van és elég jól fel lehet tornászni a látótávját is viszont az ágyú az tényleg borzalom rajta. Amúgy én imádom azt a tankot. Olyan fűpamacsokba el tudsz vele bújni, hogy csak leszel, hogy miért nem vették meg észre. Az összes random bokorban gyakorlatilag elfér. Mondjuk ez az ami miatt ilyen kis piszok. Bárhol lehet a pályán nem csak a mindenki által ismert spotbokrokban. Még a csereprogramban cseréltem be rá a patriotot de egy percig sem bántam. Küldetések többségéhez is tökéletes. Nem tudom ez mennyire szempont.
Az összes prémium tank ami bekerül a játékba előbb vagy utóbb megvehető lesz. Igaz a jobbak csak valódi pénzért. Az Iron Arnie szvsz fel éven belül.megveheto lesz ha arra fáj a fogad.
-
hulp01
senior tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Én imádom azt a kis tankot. Gyakorlatilag láthatatlan a pályán. Rendszeres, hogy addig nem látnak, amíg valaki a proxy spot körbe nem ér az ellen. Viszont nagyon erősnek kell lenned, hogy ne lődd el magad, mert akkor ugye vége a láthatatlanságnak. Meglepően rossz a lövés utáni camo vesztése, szerintem. És nagyon nehéz azt is elviselni, ha a csapat béna, és nem lövik a spotodat. Mivel kicsi, elég nehéz eltalálni is. Viszont az ágyúja az egy horror. Szerintem egy arty célzóidejével rendelkezik, és még akkor sem túl pontos, ha teljesen beszűkült. Az újratöltési idő se túl jó. Szóval eléggé egyfunkciós tank. Ha nem nyitott pályát kapsz, akkor elég nehéz vele bármi hasznosat alkotni.
Nem lehet, hogy az oldalán a láncát találtad el? Az előszeretettel eszi meg a heatet. Én tegnap Grilléről pattantam Grille HE-vel. Valószínűleg a lövés nem egészen oda ment, ahova céloztam és az ágyúját találtam el. Bár még csak criticalt se adott rá, szóval passz.
-
-
Don Vittorio
őstag
-
-
jr1994
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Pedig az első fázisú tesztszerveren nagyon jó tank volt, olyan jó mintha egy T-54 lenne csak gyorsabb és papírabb, az a változat még nagyon tetszett. Kár hogy elrontották
Pedig annyira rá voltam hájpolódva, hogy 40000 xp-t előre rápakoltam a már elit 8-as wz132-re. -
Telda
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Supportnak kell írni, de ha jól tudom a prém tankokon kívül minden elveszik. Talán a legénység is megmarad.
De szerintem ne resetelj, meg fogod bánni.
Tegnap engem is az első három meccsen az arty lőtt ki. Helyezkedek, taktikázok, lövöm a kupolát, pattintok, egyszer csak bumm oneshot, ráadásul még szikla mögött is voltam.
Garázsmenet, aztán nyomtam inkább a dominationt. -
-
ddt500hu
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Szerintem egyszerűen közelítenie kéne a valósághoz őket.
1 nagyságrenddel pontatlanabbnak kéne lennie, 1 nagyságrenddel nagyobb területen kéne sebeznie, 1 nagyságrenddel kisebbet. És magasabb szinten kisebb tűzgyorsasággal.
Tier 10-ben a szórás: 6-7m/100m.
Robbanási sugár 50-60m.
Sebzés telitalálat esetén nyilván full hp (azért akármelyik tankra ráesik egy 50kg-os gránát az "tönkremegy").
Utána 10m-ként feleződne. Normál lőtávolságban (600-1000m) ha a tankodtól 40m-re leesik a lövedék akkor sebez mondjuk 100-at. És percenként maximum 1 lövés a tűzgyorsaság.
Ezek csak hasból mondott értékek de így az arty valódi területsebző fegyver lenne. Egy jól helyezett lövéssel 5-10 tankot is megsebeznél. De jóval ritkább lenne a telitalálat amitől mindenki hülyét kap. Nem tudom kiszámolni de gondolom több tucat lövés kéne hozzá vagy még több. -
-
-
Djuree
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
már jó régóta ilyen szar a játék az artyk miatt. szép lassan visszavonták a nerfet, tegnap kb. 10 csatából 5-ben 3-3 arty volt... és persze halálpontosak is.

sőt!
3 t10 volt a toptier, abból 2 arty volt.
de a majmokból sincs hiány, is-7-el nem mer kimenni is-3 elé.
de azért én ügyesen kitoltam, persze nem bírta kilőni az is-3-mat, ez a majom meg még engem szidott. jó hogy ennyire fogalmatlan emberek(?) játszanak már többségben. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
9.7-ben nagyon ugrált (darabos volt) az arty-k célzóköre, ezt sikerült javítani a 9.8-ban. Kipróbáltam, ég és föld van a két peccs között. Valamelyik nap én is inkább kibannoltattam magam, mert nem akartam miattuk agyvérzést kapni. Amikor egy táras X-es BC lövöldözget miután elhasználtad a javítócsomagot, az az érzés megfizethetetlen. Ráadásul egyre több a X-es arty, oldalanként néha három is.
-
törölt tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Mostanában én is kedvenc arty célpont vagyok.
Tegnap este az egyik csatában (Steppes) az első 30s-ben már fel is villant a figyelmeztető lámpicsek a monitor közepén! Kerdeztem is magamtól: ezt most hogy??? Elkezdtem tolatni, pár second múlva a hűlt helyemen robbant egy bazi nagy bomba.
Ha a nyakamba kapom, tutira mehetek zuhanyozni 
-
rlazol
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Statok:
Rita nem válaszol, silentstalker megszűnt. felraktam a hivatalos honlapra.
kommentelni ér.
cseri0058 -
nem mented le screenshotként? én bekereteztetném és ,kiraknám a falamra 
sequator - nem csoda, akinek olyan van, az jó játékos.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Az arany/prémium lőszerrel együtt.

(#86835) rlazol: Ne is mond...
Aztán vannak a vesztett ügyek, például Sigfried Line támadás, mikor kib*sz S51-gyel a préri közepére. 150m-re a legközelebbi fedezéktől. kb 30mp mire megérkeznek a light-ok a sánc tetejére deríteni, aztán további 10 mire betölt az ellenséges arti és kiszed. Vagy maguk a light-ok szednek ki a sánc tetejéről, elvégre egy arti max 2-4 lövés nekik is...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Az arti legnagyobb ellenfele a csapaton átgázoló light. 10-ből 8-szor így halok meg.
A csapat legnagyobb ellenfele a kék és lila játékos. Artival pedig megvan az embernek a lehetősége, hogy azt a játékost célozza, amelyiket csak akarja. Én is a lila/kék light-okkal és med-ekkel kezdem, ha artiban ülök. A jó statisztika átka... Te le tudod hozni a csatát, ami elsődleges célponttá tesz.
-
szbalogh
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
"és az iskolának is vége ahogy elnézem." = sok a debil csapattárs
1. az a tank el van átkozva
2. ha nem lenne, akkor se jó semmire
3. félnek tőled
Azért jó zöldnek lenni, mert nem tűnsz ki a többi zöld közül. A pirosak meg sárgák meg nem használnak xvm-et azért nem lőnek

-
rlazol
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
ahogy nézem az E50 replayeid, sokszor állsz meg olyan, nyílt helyen, amit az arty szeret lőni.
És van, h sokat állsz. És ugye lila is vagy, elöl is vagy, E50 is vagy.Dryman - T9-10ben nem csak az arty termel kreditveszteséget, minden más is, átlagos játékos kezében. Így van kitalálva a játék egyensúlya. Vmiből a WGnek is meg kell élnie.
-
rlazol
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
kicsit elfolytunk.
az írtad:
"az teljesen normális hogy e50-ben ülve kb 2. percnél full hp ról kiszed egy 9 es arty...."
én erre írtam, h igen, normális, csak ritka.jozefgucci1 válasza: "Jah nekem is volt már nyugi ilyen ,de gondolom nem minden csatában pukkansz el így ? "
te erre azt válasoltad, "nem lőtt ammot nekem. simán kiszedett..."
én erre bátorkodtam írni, h senki nem mondta, h ammót lőtt neked.
ha jól sejtem, a félreértést az okozza, h jozefgucci1 az "elpukkansz" kifejezést használta, amiből én nem gondoltam ammo rackra, te meg igen.
szóval én csak azt akartam mondani, h nem kell ammorack ahhoz, h egy 2000-es alfájú tank kilőjön egy 1650 hp-sat, de mázli igen.
más:
láttam a replayeiden, h nincs az E50-en festésed, miért? milyen felszerlésekkel használod?Sixkiller6 artyból a sebezz egyszerre 2 tankot tarthat időbe, mert részben szerencse függő.
-
rlazol
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
tekintve, h a 9es arty 2000 körül sebez, az E50-nek meg 1650 a hp-ja, inkább annak örülj, ha csak sebez és nem szed ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eszetlen ritka artyval a "penetration" (kb mint az "ammo rack" normal tankkal), de ha összejön az nagyon durva. 7-es artyval IS3-at szedtem így ki fullról egyszer.
-
válasz
Cseri0058
üzenetére
Jah nekem is volt már nyugi ilyen ,de gondolom nem minden csatában pukkansz el így ? Amikor te lősz ammo-t egy másik tanknak akkor ott a pontosságot kellene nerfelni ? Az arty-s küldit te mivel csinálod ?
Ugyan már . Beböfögöd ide a kérdésed ami már sokszor ki lett tárgyalva és utána előadod a szende szüzet...
Jogos nálam itt a vége ennek az értelmetlen vitának . Továbbiakban csak privátban ha valaki még szeretné.
-
válasz
Cseri0058
üzenetére
Miért lesz arty nerf ? Nagyon remélem egy darabig nem lesz , mert a küldetéseket szeretném még végigcsinálni és így sem valami húú ,de pontosak . Tegnap Baret 50 ( Soulriver ) kolegával mentünk vagy 20 csatát és azt vettük észre , hogy az utolsó lövések nem beszűkülve is betalálnak . Érdekes . A 20 csatából nekem 8-és10-es arty-val egyszer adott be 1000 feletti sebzést .
-
Stunts666
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Az egy dolog, hogy ugyanúgy játszol...
Vajon ezt is a WG számolta ki, hogy az e100 hova fog menni??? Szerintem nagy hülyeség a manipuláció... Egyszerűen a WG nem tudja kiszámolni, hogy a 30 ember merre fog menni.... Nem számolja ki, hogy éppen az e100/bc/lorr/spotter ott marad bázison vagy bemegy előre és nyerünk... Ha már gyártjuk az összeesküvés elméleteket, akkor meg kell magyarázni az emberek viselkedését is, ne csak az legyen, hogy "most nem ment 1 hétig a játék, mert a k*csög WG és az utolsó 2 napban pro vagyok, mert úgy megy ahogy én gondolom"...
Végülis itt egy kép... Meg lehet magyarázni, hogy a WG miért cseszett ki velem...

-
dfsz34
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Miért? Jó móka. Az MT-11 Taposd el őket. Az artykat megtaláltam a küldetéssel, nagyon örültek nekem, hogy nem pazarlok lőszert rájuk
Sajnos a csatát magát elbuktuk, úgyhogy csinálhatom újra.Map: Északnyugat T-54 688 19 744
Csatában elért Achievement Kamikaze, Pascucci medál
Legénységi XP: 1 376 Javitások: 6 302 Lőszer: 14 640
Teljes: -1 198 WN8: 1 219 (47)(#82595) [HUN]Dani Kösz, ez jó hír. Csak olyan tankot tudsz kiválasztani, ami van neked, vagy bármelyiket, olyant is, ami még nincs kifejlesztve?
-
edari
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Tegnap tudtam egy picit játszani. Kb 1 órát. Ezalatt kb 5-6 med küldit megtudtam csinálni a 15-ből, és 4 light-ot (bár ezt szerintem nem fogom folytatni, 3 artyt esélytelen kiszedni amx 12t-vel, helyette elkezdem a td-t T30-al). Szóval viszonylag gyorsan lehet velük haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

aki aranyat rakott bele, jó sokat, az tényleg furcsa gondolkodású. Az, hogy ilyen rohadt gyorsan elfogyott azt jelenti, hogy rengeteg 1 vagy maximum 2 fajta nyersanyagot használtak fel. Aki összerakta mindenből, mint én, az már könnyen kicsúszott a 40e-ből. Erre mondjuk én se számítottam, bár simán jó lett volna a skin nélküli is. Párszor kipróbálom, ha tetszik megtartós lesz, ha nem, megy a tarcsiba.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a 212A-t húzom

de azért én ügyesen kitoltam, persze nem bírta kilőni az is-3-mat, ez a majom meg még engem szidott. jó hogy ennyire fogalmatlan emberek(?) játszanak már többségben.

replay?