Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Szerintem mindenki kapott a mai első körre .... én is . A tévedés kockázatát fenntartom magamnak .
-
dokee78
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem törlik az accountot.
-
peterson79
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Egy gyerek nevelése a szülő feladata. Ha tisztában van téve, hogy a pénzt nem a földön találjuk, akkor miért lenne gond, hogy ezzel játszik, netán még költ is rá (szülői engedéllyel, mint kezdtem is). Nekem a 6 éves kölköm már alkudozik, hogy nyitná az ajándékot, mikor lesz már karácsony? Azt nem is mondom, hogy mit válaszolt arra, hogy a türelmetlen és hisztis gyereknek nem hoz ajándékot Jézuska...de ezt mind lehet kezelni és akkor megtanulja, hogy hol a helye az Életben...
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Milyen kár, hogy van külön fb csoport is rá.
-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ez régebbi onnét, igaz ez is egy bot.

-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Egy gyenge játékos bármelyik ilyen videóból tud rossz következtetést levonni. Ha viszont meg tudod érteni, hogy mit mikor miért csinál akkor igenis tudod kamatoztatni. Az egészet a saját replay-em kapcsán hoztam fel alátámasztandó, hogy mennyire jó map kontrol van onnan és ezt alá is támasztja a videó.
Én nem egyedül mentem fel és sokkal többet is hibáztam, feleslegesen kaptam be lövéseket például az elején. Mégis simán lehoztuk onnan a csatát csak azért mert megszereztük és megtartottuk az a részt. Ha nem látom pont előtte nem sokkal ezt a videót akkor lehet, hogy megállok D5, D4 körül és nem megyek fel, így meg kockáztattam és ezzel lehoztam a csatát. -
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Sejtettem, hogy lesz ilyen vélemény. Én meg ezzel nem értek egyet.
Egyrészt 11 kill és 9e sebzés eleve csak akkor jöhet össze ha az ellenfél sokat hibázik.
Másrészt nem azért linkeltem azt a csatát, mert olyan epikus teljesítmény lett volna hanem mert taktikai szempontból volt nagyon érdekes. Már csak ezért is érdemes volt megosztania azt a csatát, hogy más is lássa mennyire fontos pozíció taktikailag az apátság.Érdemes taktikailag elemezni a csatát, hogy mi lett volna ha máshova megy, hogyan alakul akkor a csata. Ha elmegy az 1-esre vagy 2-esre ahol sokak szerint a "helye lett volna", akkor 100%, hogy bukják a csatát. Középen nem lett volna senki a csapatból, az ellenfél medjei először elfoglalják az apátságot, onnan szétlövik a 2-esen agyatlanul pusholókat, majd kisakkozzák a td-ket bázison és már mennek is a maradék fenekébe. Kb 6 perces csata lett volna 15-5-tel az ellenfél javára. Ha a 8-asra megy a parton az még ennél is rosszabb lett volna, a közepet ugyanúgy bukják mire túljut a halálcsillagon már vége is a csatának, kb 15-1 az ellenfél javára.
Az egyetlen olyan helyre ment ahonnan volt esélye lehozni ezt a csatát. Igen kellett hozzá az ellenfél bénázása többször is, de legalább megteremtette magának az esélyt, hogy ha hibázik az ellenfél akkor azt ki tudja használni és nyerni tudjon.
Amit még érdemes kielemezni az, hogy a csapattársai mit csináltak és mit kellett volna csinálniuk. Mert ebből is rengeteget lehet tanulni. Ha az ellenfélre azt írtuk, hogy hibáztak akkor ez a csapattársakra hatványozottan igaz. Van az ellenfélnél egy IS-7, Type5, ST-I, 907 és akkor eszetlenül megtolom a 2-est?! 5 perc alatt meg is halt mindenki azon az oldalon és azért bírták 5 percig, mert középről 2500 körüli sebzést besegített a konku az elején, ha nem megy középre akkor onnan az ellenfél medjei segítenek be és 3 perc alatt darálják le a 2-esen a csapatot. A két progetto és a patton nem is értem mit keresett ott és mit akartak csinálni az IS-7 és a Type5 ellen. Ha ez a 3 med használta volna az eszét és mennek a konkuval középre, a többi heavy pedig push helyett csak D2-ig nyomja majd időben visszavonul B2-be akkor a konku is tudott volna sokkal agresszívebben játszani középen és 15-5-re simán nyernek.Van LemmingRush-nak egy hasonló videója airfield-ről: [Where To Bring Your Medium Tank on Airfield]
Érdemes ezt is megnézni, kielemezni és összehasonlítani az abbey-s csatával.
Nagy tisztelője vagyok LemmingRush-nak, sokra tartom a munkásságát, nagyon jó oktató videókat szokott csinálni. Ebben a csatában viszont szerintem rossz taktikát választott és ez nagyon rossz példa a többi játékos számára főleg így, hogy követendő taktikának állítja be. Itt is ugyanarról van szó, mint abbey-n. Elfoglalt egy jó pozíciót egy jó tankkal majd várta, hogy az ellenfél hibázzon és azt kihasználta.
Vannak azonban lényeges különbségek a két csata között:
Abbey-n a konkunak muszáj volt középre mennie ha nyerni akart és miután nem ment vele senki így nem játszhatott agresszíven, nem alakíthatott ki tankfölényt, védekeznie kellett sokszor, kényszerpályán volt. LemmindRush-nak airfield-en viszont rengeteg más lehetősége lett volna. Az obj140 top tierként 3-5-7 sémás csatában nagyon op tank. Na ő simán játszhatott volna agresszíven akár megpróbálhatta volna többféle pozícióban is hiszen a mobilitása is nagyon jó és amúgy is elég kicsi a pálya. Ehelyett végig passzívan játszott egy top tier kemény tankkal ráadásul még mondja is, hogy megvárja, hogy a csapattársaira ráessenek ott és kivégezzék őket addig meg ő jól megszedi magát sebzéssel. Neki simán lett volna lehetősége tankfölényt kialakítani, megtolni több helyen is mégis inkább a wn8 farmolásra ment rá ebben a csatában. A konkunak abbey-n abban a csatában nem volt lehetősége agresszíven játszani.
Skill4ltu-t például nem nagyon láttam még top tier med-del a kiülőn kempelni, ő 10-ből 9x a dombra megy középen és spotol, okosan megpróbál előnyt kialakítani és csak akkor áll visszább snipe-olni ha már nincs más lehetőség mert vagy elfogyott a csapat vagy a hp-ja. -
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mindenképp érdemes, jól teszed!
-
Bobyjack
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ez mennyire friss adatokon alapul? Mert nekem van 569 csatám a 261-el, de ebből kb 20 történt az artykat megreformáló patch óta. Ez a 261 nem az a 261, amivel anno lehetett AP-t is lőni.
-
h1mpi
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mondjuk a VK-t top tierbe rakni is szemétség, mert a 6-os még gold-al se nagyon lövi be
De a 10-es ellen meg nem ér semmit. Ezért nagyon nehéz a WG-nek a tier8.... -
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
EU2-re ma egyszer léptem át, rögtön dobta megint a WOT+XVM stop hiba üzenetet és kivágott a játékból. Alig tudtam visszalépni. Nem értem mitől lett ez, egy vagy két napja is EU2 fagyott ki

-
Pete55555
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ne is mondd...
Egyik csatában ott pittyegtem az artynak, hogy help, lője már le a nyomorult Patton-t.És volt arty szerinted? Nem...

Jó mondjuk észrevettem kb 5 mp múlva, írtam is, hogy OMG no arty ???
Meg is döglöttem, mert a köcsögje nem bújt elő, én meg kinéztem, kaptam az FV-től vagy 1700-at

-
egyedülülő
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben hasonló. Ez az egész a chrysler és defi kapcsán elég hirtelen ötletnek tűnik.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Egy 15-ös küldetés megcsinálásával?
Az én időmben még egy csomót kellet udvarolni ahhoz, hogy szerezhessek egyet... 
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én bajlódtam, majd egy kedves fórumtárs segedelmével meglett a csomag és eközben - mert azért lehet emellett játszani is - meglett nekem is egy 15-ös küldi és vele együtt egy újabb csajszi.

-
Barret001
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én néztem élőben,nekem akkor az jött le,hogy szándékosan kilöveti magát!
-
peterson79
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
hali,
Nem akarlak megcáfolni, mert biztos van benne igazság, de szerintem itt más is lappang a háttérben. Személy szerint nekem a napi 1-2-3 óra játék során a legutóbbi patch óta többnek tűnik az ilyen lőszer-rekesz vagy üzemanyagtartály miatti robbanás. Egyszerűen azért, mert kurva jól néz ki, szerintem csavartak egy gombon és többet adja be. Nekem eddig volt kb 2 ilyen szitum az X év alatt, most az elmúlt pár hétben már 3-szor pukkantottam el maxról vagy 1 lövéssel később ellenséget...engem nem nagyon találtak még meg vele, egyszer T-44-el, akkor nagyon meglepődtem, de ennyi.
Igazából nekem tetszik, még ha velem is történik, mert baromi látványos

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Pont tegnap neztem jutyub osszeallitast vele rammokrol. Is7nek meg mindennek lazan neki lehet vezetni. Azert ez meglepett
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Sajnos ezzel én is hasonlóan vagyok.

Az elsődleges feltétel már majdnem készen van, de a két medál szerzése talán csak egyszer jött össze, de lehet egyszer sem.
Sokszor amúgy az egyet sem adja be, pedig minden csatában próbálok arra játszani, hogy a Szárnysegéd meglegyen - szerintem erre a legkönnyebb rámenni. 
Gratulálok amúgy a Koalíció 15-ös küldi teljesítéséhez.!

-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Igazad lehet mert összehasonlítva a tier 8 közepes tankjaimmal még sem olyan rossz persze tőlem mint erős sárga játékostól.
Nem tudom hogy frissül ez az oldal mert az értékek valósak de Mastery nem 3 hanem volt több 1 osztály is az alap 1 gunmark-al ezzel a körrel.
Lehet csak többet vártam mint tárastól vagy hogy időközben olvastam a topikot ahol kb. mindenki lehúzta a T69-et esetleg részben az ilyen csapatok miatt elért alacsony wr miatt mondtam az előbb hogy nem jó.
Az is lehet hogy rossz összeállítást tettem rá mint venti+stabi+célzásgyorsító de T54E1-re már távcsövet tettem az utóbbi helyre, legalábbis míg nem lesz meg a nagy löveg.Egy biztos hogy megfontoltan kell játszani vele mint általában a tárasokkal pláne hogy lassú.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Elveszíteni már sikerült két alkalommal is... Amikor a csapatból 12-en "ellemmingeznek" az 1-es vonalon, akkor nem nehéz... Mire észbe kapnak, hogy baj van, már általában késő.
-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem támadás módban 5 csatából 2 győzelem és 3 vereség de egyik sem bázis foglalás hanem minden tank megsemmisítve.
és meg lett a 16. tier IX tankom.

Alig vártam hogy letudjam a T69 húzását, szerencsére jókor jött a 2x 15k xp küldi így spóroltam kb. 3 óra játékot. Lassú, inkább csak támogató tanknak mondanám és a gold átütésében sem szabad bízni mert néha még az is karcsú. Viszont a tornya meglepően sokat bír de löveg és lőszerrekesz érzékeny.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
kv-2vel jol lehet ott irtani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amugy elvileg annyit lehet tenni ha valamelyik oldalrol az egesz csapat egyutt megtolja aztan lesz valami
persze mivel ez a world of teamwork ez egyenlore nem fog menni -
Barret001
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Te is nézted Linkin videóját?
Erre a következtetésre jutott ő is! -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
thx, kozben egy jutyub videot meglestem
-
Warton
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az még nagyobb poén lett volna, ha csinálsz egy női szőke lövegkezelőt a többi meg néger.

-
zodo
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ja ja, sosem értettem nekünk miért nem jár ha RU szerveren alap ha legénység akció van.
375 gold sem kevés (75%) de legalább a lehetőség adott. -
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
102 csatám van a VK100-zal és ezalatt kb 8x dobta le nálam a fejét ami elég soknak számít. Emellett egy csomószor kapott ammo rack-et fejvesztés nélkül is, emlékszem olyan csatára amikor 3x is kilőtték a rekeszt miután javítottam.
Janó viszont azt írta neki nem robbant egyszer sem. Szóval vagy rosszul forgattuk/juk vagy pechünk volt/van.
(#171920) jano_77:
Type 61 japán a Type 59 kínai.
(#171925) @Tarill:
Más játékok alatt stabil a rendszer?
Windows eseménynaplóban érdemes megnézni vannak-e wot-tal kapcsolatos bejegyzések akkor amikor elszáll a játék.
A wot könyvtárában is van pár log fájl, azokban meg kéne nézni van-e "error" bejegyzés. -
Jokerdapro
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Azért annak az isu-nak van kaliber is a bummoláshoz...

-
egyedülülő
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nekem megvan az STG és szeretem is. Mesterlövészkedni elég jól lehet vele, viszont mint med nem az igazi. Teste mint a vaj, tornya okés. Kicsit lomha a többi medhez képest és az ilyen 1v1 dolgok mindig lutrik ha valamiért közelharcra kerülne a sor, mert mint mondtam kissé tohonya, így leforogni bárkit meg figurázni elég nehéz vele.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Akkor a kínai nem csak azért tűnt nagynak mert IS-el voltam...

H1mpi: mi volt a klánnal a cél? Csak a szép 1-es?
Lacibacsi: nekem délelőtt még jól müködött...
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Bementem gyakorlóba és az istennek sem sikerült lerobbantanom a vk fejét. Aztán kicsit még olvasgattam a wot wiki battle mechanics részlegét és megvilágosodtam: [link]
Az ugyebár most már tiszta, hogy a moduloknak van hp-ja és ha eltalálod elvileg sebződik és a sebződés mértékétől függően sárgára vagy pirosra sérül.
Viszont amiről eddig nem tudtam: Minden modultalálat esetében van egy úgynevezett "saving throw" (mentődobás) ami értelmében van rá esély, hogy az eltalált modul egyáltalán nem sebződik.
Annak az esélye, hogy az eltalált modul sebződik:
Lánc: 100%
Motor: 45%
Üzemanyag tartály: 45%
Kémlelő nyílás: 45%
Rádió: 45%
Toronygyűrű: 45%
Löveg: 33%
Lőszerrekesz: 27%Ezek az esélyek kis mértékben nagyobbak ha a lövő tanknál a lövegkezelőnek van deadeye(mesterlövész) perkje.
Mint látható a lőszerrekeszt hiába találod el, csak kb minden negyedik találat sebzi. Bementem gyakorlóba és hiába tudtam hol van a VK lőszerrekesze, valóban kb minden negyedik lövésem sebezte így előbb fogyott el a tank hp-ja a lövéseimtől, mint sikerült volna 2x sebeznem a rekeszt.
Ez egy elég hülye mechanika, mert hiába tudod hol van egy tank rekesze és találod el ott, attól még nem biztos, hogy rekeszt kap. Szerintem azért csinálták meg így, mert így aimbot-tal a csíterek nem minden 2. lövésre lőnek rekeszt hanem minden 8.-ra.

Ráadásul ez a konteó hívőknek is egy jó magyarázat hol nyúl bele a "rendszer" a csatába. Simán előfordulhat, hogy például két VK ugyanott lövi egymást, mégis az egyiknek sikerül a mentődobás és low roll esetén alig sebződik, míg a másiknak nem jön be a mentődobás plusz high roll sebzésre és full hp-ról robban első találatra.
Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve, a wot wiki alapján:
"Ammunition Rack Explosion
If the ammunition rack's hitpoints reach zero, it explodes, destroying the tank and its crew completely regardless of the remaining hitpoints on either of them. The only case the tank does not explode with a "red" ammo rack, is when the rack is completely empty.You can increase your ammo rack's hitpoints by installing "Wet" Ammo Rack equipment or by training the Safe Stowage perk on a crew member with the role of loader."
Vagyis csak akkor nem robban ha nincs 1 töltény sem."The amount of ammunition you are carrying does not affect the chance of your ammunition rack taking damage."
Vagyis a lőszer száma (0-át leszámítva), nincs hatással az lőszerrekesz sérülésének esélyére. -
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Természetesen nincs köze egymáshoz a lőszerszámnak és a lőszerrekesznek. Ha lőszer nélkül mész be ugyanúgy kaphatsz ammo rack-et.
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az összes találat ami a torony oldalát éri ammo rack. Sokszor dobta el a fejét nálam is és én is soknak szedtem le a fejét.
(#171777) @jano_77:
Nekem bejött a kis egérke. Hasonló a VK-hoz. Az ágyúja sokkal jobb mint a VK-é, nagyon pontos, páncélja a saját szintjén jó és mivel 9-es tank így sokkal jobb az mm-je.(#171779) @K_Gabor:
Talán karácsonykor beteszik. Mondjuk már annyi a spéci prém tank, hogy bele sem fér az adventi kalendáriumba.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én most fejezem be a VK-t - a mai napon tolom még este és ami marad azt free-ből rátolom, hogy a Mauschen-t meg tudjam venni akciósan. (most kell még 50K)
Én azzal egyet értek az előttem szólókkal, hogy ha TOP akkor nagyon OP tud lenni. Viszont azzal már kevésbé, hogy ha nem top tier, akkor instant 2-es gomb kell és nem lehet vele érvényesülni.
Ritkán fordultam a 2-es gombhoz, mert szerintem egészen baba lövege van - persze a fullos tankról beszélek - és sokszor még tier 10-ben is az első 3-ban végeztem XP alapján. No persze az lehet, hogy ez nem feltétlen a tank vagy az én érdemem, hanem a jelenlegi színvonal már tier 10-ben is. Mindenesetre én nagyon tartottam tőle, mert hozzád hasonlóan nem igen kultiválom a lassú tankokat, de a VK-al nem szenvedtem. 57%-os WR - 72 csatával eddig.Viszont akkor már megragadnám a lehetőséget, hogy megkérdezzem azokat, akik már eljutottak a Maus-ig/Mauschenig, hogy a VK-hoz képest milyennek tartjátok a Mauschent?
-
Emu
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az elcseszett MM miatt nagyon ritkán ér valamit a páncél. Top tierként lehet bátran előre menni, bottom tierként pedig gyakran nyomogatni a 2-es gombot. Egyébként a Mauschen tetején is pont akkora kupak van mint a VK-n, jobb ha hozzászoksz
Én ott tartok jelenleg, de nem visz rá a lélek, hogy havi 1-2 csatánál gyakrabban elővegyem 
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ha top tier akkor nagyon OP, ha nem(esetek 95%), akkor töltelék vagy.
Az ágyúkezelés viszont jó, az egész ágon egészen pontos, "mausos" a löveg. -
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem fogod szeretni....
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Skill4ltu-nál azt azért számold bele, hogy általában akkor játszik type5-tel ha nem megy neki a játék és lazulni akar ráadásul állandóan játssza az agyát és folyton azt akarja demonstrálni, hogy mennyire nobrain tank, ezért direkt a leghülyébb helyekre megy vele. A maus-t pedig amikor nyúzta akkor abban a metában sokkal erősebb tank volt, mint amilyen most.
Személyes véleményem a maus-ról:
Tipikusan az a tank ami hülyék ellen nagyon hatásos, de a jó játékosok ellen nem ér olyan sokat. Pár napja csináltam az új személyes küldetések közül azt amelyiknél 15x kellett első helyen végezni a blokkolt sebzés alapján. Emiatt a küldetés miatt vettem elő a maus-t. Be is jött, mert 5 körből 4x én lettem a top blokkoló.
Viszont volt egy csatám ahol egy E5 szarrá szopatott. Ahányszor felé fordítottam a tornyom mindig belőtt heat-tel. Annak aki tudja, hogy hol kell lőni a maus-t és nem sajnálja a prém lőszert annak nincs nehéz dolga a belövésével. Kicsit E100 feeling, mert annál is akkor tudnak belőni ha szembe van a tornyod, csak itt kicsit kisebb a gyenge pont. Viszont ha lőni akarsz akkor muszáj szembe fordítanod a tornyod az ellenféllel.És ha már maus téma és ammo rack-ről is szó volt korábban akkor itt egy korábbi csatám jó példának: [Replay]
Elég bénán helyezkedtem. Nem volt fedezetem és rám jött a T10. Simán kinyírt volna és ezzel simán megnyerték volna a csatát, de valami baromi nagy mák folytán elsőre ammo rack-et lőttem neki és full hp-ról felrobbant.
Előző sok ezer csatám alatt nem emlékszem, hogy egy csata végkimenetele ennyire 1 ammo rack-en múljon. Csata után elnézést is kértem tőle, tök rendes volt jól elbeszélgettünk utána. Azt írta még soha robbant neki a T10 ammo rack-kel.
-
Chris0321
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ez nem az ágyúk miatt van? A Type 5 He ágyújával gondolom könnyebb többet sebezni egy gyengébb játékosnak is mint a Maus E-75 ágyújával. Ha jól emlékszem 1:1-ben ugyan az az ágyú.
-
jr1994
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Bármi, amivel Skill játszik, jó tanknak tűnik

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Gondolom amiatt is ment a sírás, ugye az arty miatt sírni nagy divat régóta.
Tegnap kukás kocsival voltam, kilences német arta adott egy 1100ast, majd leégett még rólam 600hp. Mit tettem? Fújtam a monitort és láss csodát elaludt a tűz.
Tanultság, ne kolbászolj viszonylag nyílt terepen ahol tuti van spotter...
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én cseppet sem éreztem szenvedésnek a Tiger P-t, mikor húztam, ellenkezőleg. Azt éreztem, hogy egy remek vas. Igaz sok csatát nem mentem vele, csak amennyit épp szükséges volt a többi kihúzásához. Emlékszem mikor megvariálták az ágat és a Mausnak új ága lett, akkor vissza kellett venni, de nem viszolyogtam tőle. Gyorsan meg lett a VK100.01P is vele.

-
válasz
Simulacrum
üzenetére
A Tigrincs P tényleg elég szenvedős. Ki akartam húzni a Ferdit is(ma vettem meg a VK100.01P-t, mert végre leértékelték), de inkább kihagyom, max a Grille vonalra ugrom majd egyszer. Addig is irány a Mausért.
Az a baj, hogy az alja és a front két oldala 110 mm, minden belövi. -
palfitom
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Akkor valszeg nem a net a hibás.
Nálam más probléma nincs. (csak a játékosokkal...
) -
palfitom
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én Digi-s, és nálam is van ilyen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
hmm...érdekes, mert MOST még én is az vagyok és mint írtam, nálam nem volt ilyen.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
szolgáltatóra tippelnék, mert nálam nem volt ilyen. milyen szolg-os vagy?
-
sequator
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Tegnap én is megkaptam egy Type 61-től, hogy béna noob camper vagyok és játsszak agresszívebben a több dmgért.
Mindezt azért, mert a Primoval egy T10es csatában nem törtem előre és csak 870 dmgem lett mire a csapat elhasalt. Gondolom a másik 6 T8as, aki mind fele annyit sebzett mint én az remekül játszott és rájuk nem írt rá.
Szóval még az én éppen csak halványzöld WN8amtól is elvárják, hogy nyerjek meg egy T10es csatát csak azért, mert én maradtam utoljára.sautia
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Teged talalnak be mert te maradsz legtovabb jatekban kb. Az utolso 3 ember mindig retard bot of course.. a 257 kb megdoglik 2 perc alatt o nem kap uzenetet hidd el.
Pl mikor lemarkoltam a jagdpanther az iment jott az uzi a semmit se csinalo lighttol h nice ebay account u retard noob
pedig tier 9ben bottom tierkent ennel jobban nehez lett volna jatszani. A 0 damages isu 152 tuti nem kapott semmit. Mondom neki sorry, nem mentem a decapre mert 3mark fontosabb volt most. Foleg ugy h meg kellett kuzdeni erte mert kettovel elotte levo csataban befoglaltak erlenbergen 2 perc alatt ugy h nulla damaget csinaltam.. igy nagyon jo koroket kellett mennem de szerencsere sikerult. Ugyhogy boldog vagyok. Valasz:f u retard. I dont give a f.
Aztan mondom neki volt kb 600 kombinaltja a csataban. -
Ispy
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Engem is néha megtalálnak, de már nem magyarázkodom, csak yes, sir, I will, I promise, aztán off, semmi értelme frusztrált idiotákkal elcsapni az időt.
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Kizártnak tartottam, hogy a hellcat-tel ne működjön. Megnéztem gyakorlóban és tényleg kispotoltam.

Aztán addig mozgattam a pokolcicát míg végül csak sikerült eldugni. Működik vele csak pontosan kell beállni.
Stock hellcat-tel teszteltem, 90%-os átképzett legénység, 70% körüli álca skill. A lenti replay-ben megnézheted hogy álltam be amikor működött:
[Replay]Viszont ha pont jön szembe egy gyors light is középen akkor az lehet, hogy már azelőtt kispotol, hogy beérsz a fűbe. Szóval óvatosan kell alkalmazni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
és (#171534) jano_77...
A 14-es küldetést mivel (mikkel) csináltátok meg? (Ráadásul 10 alkalommal!) A koalíciónál már csak ez van hátra, de valahogy nem jövök rá megoldásra. Igaz, hogy én fele olyan jó játékos sem vagyok, mint ti, de marha bosszantó, hogy bármivel megyek csatába, eddig legfeljebb 6 találatig jutottam, de a küldetés még mindig 0/10...

-
galervin93
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
BC, szárnysegéd (mindenkibe belelősz egyet
) + topgun és/vagy nagy kaliber, ezek azért viszonylag gyakran összhozhatóak, és nem kell lemondani a felderítés lehetőségéről sem. 
(Mondjuk csak elméletben okoskodom, miután artyba nem vagyok hajlandó ülni nem lesz nekem Excaliburom se, nem még a többi. Benyalhat a cég.
) -
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Gratulálok! Nekem a Koalíciónál kell már csak a 15-ös. Nem tudom még mivel álljak neki.

-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
De pont mindegyikőtök azt emeli ki ami nem lényeges. Nem számít hányszor jön be neki a kapáslövés, mert olyan csít nincs ami a pontosságot javítaná. Nincs olyan csít ami a szerver oldali rng-t piszkálná.
Igen, egy rakás kapáslövése bejött, 500 csatánként nekem is van ekkora mákom, nem ezt kell nézni. Csak a mozgás a lényeges és ott én nem látok csalást. Nem azért ugrál össze-vissza a célkeresztje, mert a gyenge pontokra megy hanem mert fos a pingje, gyenge és ugrál a fps-e is és mellette még az összes lövésnél mozgatja is a tankot, plusz a lövések előtt átlép sznájper nézetből árkád nézetbe.
Ráadásul ha aimbot lenne akkor igen rossz, mert sokszor nem a legjobb helyre áll rá. Plusz mint írtam az aimbot az egér célkeresztjét nem mozgatja elvileg. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Simulacrum
üzenetére
Bátor kijelentés a random és az ágyú szórás miatt ami jobban érvényesül nagy tavolsagra és ne menjunk el Himmelsdorf meg a többi mellett ahol a szerencse faktornak kell előjönnie hogy egyáltalán sebezz valamit.

sestertius: kérdezz itt, hátha tudunk segiteni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ne sajnálj. Sőt ha nem kell hozza semmi skill akkor legalabb Neked is lila statod van vele, nem?

-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Blokkolós küldetésekről hasonló véleményen lehet Daki is: [link]

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Csak összehasonlítás gyanánt mondom hogy a kapás lövés megvan? Nah a nem beszűkült arty-s lövés hasonló volumen, tudod hogy valahova oda megy. Persze megértem ha valaki nem szeret skycancer lenni.
(ééééééén imádok
) -
válasz
Simulacrum
üzenetére
1600-ra 100 ezer felett fizet? Valamit félrenézhettél, olyan 30-35k-t ad nagyjából minden prémium tank 1000 sebzésenként, és prémium fiókkal. Ha ilyen sokat kaptál, akkor volt ott rendesen assist is.
-
galervin93
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Szintben volt, de tán még lejjebb is (Cliff, én F6, ő E4 környéke), de majd visszanézem, mert birizgálja a fantáziám, hogy csak ekkora mákja volt-e, vagy valamit benéztem...
Én mazochista módon nem olyan rég vettem az öreget (talán idén év elején), és tök jó buli. Ahogy te is mondod nagyon jó az alap átütése, de az ágyú soft-statjai, meg a mozgékonysága nagyon lekorlátozza... Én azért két csillagot rátettem, el lehet vele lenni, és tényleg marha jól hozza a kreditet. -
galervin93
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
A T34 kobakját tegnap egy Progetto 46 3/3 beütötte kb. 200 méterről. Azt hittem eldobom az agyam. Simán bevitte mindannyiszor a parancsnoki kupolát. RNG love. Bezzeg nekem következő csatában fullra becélzott Tigris elé esik a lövedék, fullra becélzott KV-2 előtt leesik a lövedék, következő lövés pattan a KV-2 tornyáról (249 mm pen!), aztán közvetlen közelről nem ütöttem be a C AX tornyát, a JP II-nek meg kritikust lőttem. Azt hittem sírva kiszaladok a világból, de csak kikapcsoltam a gépet és mentem horgász videókat nézni...
-
Dr.Én
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
ez igen, nagyon magasan van a mérce most!

(#171401) jano_77
Hát kedves szopóroller miatt nem kapnak szavazatot

-
popey37
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
1700-at akkor is megér ha csak ott áll a garázsban, amugy amit kapsz mellé simán megéri:1,7 milla credit meg vagy 20 bustermeg minden bigyo
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ne viccelj már egy nyolcas prém még ha szar is megér 1700pénzt (egy rendes üveg bor árát)... a 0ás biás legények meg hab a tortán. (Meg persze a két hét "szendvedésnek" lenne egy kézzel fogható tankja.)
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Nem, csak egy tankot lehetett egyszerre becserélni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Természetesen elfogadom, amit írtál, egyedül a végét nem értem, hiszen a szakaszból is ki tudsz lépni akár egyetlen csatát követően is.

Amúgy sokáig felhagytam a szakaszozással, ugyanis azt vettem észre magamon, hogy ilyenkor sokkal nagyobb a megfelelési kényszer, talán a haverjaimon is túl akarok tenni, lepipálni őket - mekkora hülyeség tudom - és ilyenkor sokkal rosszabbul ment a játék, mint mikor magányos farkasként toltam. Viszont jó közben TS-en beszélgetni a haverokkal és ez az, ami miatt visszavágyom időnként a szakaszozáshoz. Persze - és pont ezt mondtam Nekik is most - meg tudnánk csinálni azt is, hogy egy TS szobában összejövünk, beszélgetünk és közben mindenki tolja a saját csatáját. Mert ha amúgy is mindenki mást csinál, más irányba megy, akkor sok értelme nincs a szakasznak. Ahhoz hogy dumáljunk nem kell egy szakaszban, egy csatában lennünk.
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
A cső végén ott van az 50 tonnás torony. Azért ez nem semmi halál! Nem egy féreg lőtt ki a pálya másik végéből, hanem egy döglött egér bosszújába haltál bele

-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ez de gáz!!! A Mauschen ammorackel lett kilőve és lemozdult a tornya és ilyenkor a cső is elveszti az érinthetetlenségét. Te nekimentél a csőnek, amire megmozdult az egész torony és rád csúszott, majd agyonnyomott

-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
100lt szerintem alkalmatlan erre a küldetésre. Rankedben PaPaPawian infografikák alapján 100lt-vel nyomta.
53%-os wr mellett 39%-os stráfszerzési aránya volt ami tőle nagyon gyengének számít. 70e csatája van, közel 70%-os győzelmi aránnyal és köztudottan az egyik legjobb játékos lightokkal. Ha neki ennyire gyengén adta az xp-t akkor valószínűleg maga a tank alkalmatlan a jó xp szerinti helyezésre.Rankedben én nagyon sokszor voltam top xp-s vesztes csatákban. Viszont ott mindig full 10-es csapatok voltak és az epic játékosok már többnyire végeztek a rankeddel mikor én az adott szinten voltam, így talán kevesebb rivális volt. Én is most fogom kezdeni ezt a küldetést és én is úgy tervezem, hogy ez lesz az első amit a 10-es tankos útvonalon teljesítek.
Itt kifejezetten előny ha szopóágon van az ember, mert nagy bukóknál könnyebb az első helyen végezni (vakok között félszemű a király). Én táras tankokkal és első soros heavy-kkel fogok próbálkozni. A szakasz pedig kifejezetten hátrányos ehhez a küldetéshez, kivéve ha direkt 2 botot viszel be magaddal, mert akkor biztosabb a bukó és 2-vel kevesebb rivális van.
Most hogy ránéztem Pawian-ra, láttam, hogy már nem a FAME-ben van. Megnéztem az új klánja tele van volt FAME-esekkel. Ezt találtam ezzel kapcsolatban ha valakit érdeklenek esetleg a top klános történések:
Széteshet a FAME -
jr1994
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Én pont a TVP-vel játszogattam tegnap, még mindig egy nagyon jó tank, szerintem azt se hagyd ki! A 9-es mindkét ágon baromi jó, viszont én ha választanék a kettő közül, a Standard B-be raknám vissza a legénységet a 10-esből. A Progettoban nem szeretem hogy az első két lőszert baromi lassan tölti be, ha azt egyszer muszáj ellőni (és néha muszáj, nem tudom mindig visszafogni magam) akkor rengeteg idő mire újra tele lesz a tár, konkrétan egy BC is jelentősen gyorsabban újratáraz, pedig annak egy csöppet nagyobb a burst sebzése is. A TVP viszont 22-23 mp alatt betölt, és a lövések közötti 1,5 másodperc is elég durva. Páncélja egyik tanknak sincs, a Progettoról is alig pattan le valami. Az viszont tény hogy a statom az olasszal a jobb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Progetto65 ki ne hagyd! Szerintem az egyik, ha nem a legjobb med most jelenleg!

Ahogy Emu is írta a 9-es Standard B is nagyon remek gép - nekem megtartós lett az is. Most hízom bele az új legényeket.
Már persze ha az olasz ágra gondolt, mert a Csehek 9-ese is nagyon jó úgyszintén. 
-
Emu
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Pedig a 10-es skodát kár lenne kihagyni

Egyébként azon az ágon a 9-es is elég jó. -
Warton
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Mit csodálkozol tier10-es lt-vel olyan meccsen ahol tier8-asok vannak persze, hogy nem jön az xp. Eleve az lt is problémás, én inkább valami ht vagy mt-vel próbálkoznék, ott is inkább alacsonyabb tierrel.
-
Emu
őstag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Olyan tankkal menj, amivel első sorban tudsz kűzdeni, és jó a látótávja. Ez mindenkinél más járművet takar (nálam pl. IS7). Közelről lövöldözöl+jó látótáv miatt rendszeresen van 1-2k spot is, csak ilyenkor meg 3/1 csatában rádyoloznak, és idő előtt mész garázsba.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
lehet, de csapatban nagyobb az esely h nyersz ill szamithatsz a masikra h nem retardalt kreten allat.
igy sokkal kevesbe fog idegileg is megterhelni. pl ha Chryssel megyek sosem huztam fel magam, egyedul meg sokszor..
osszessegeben igy sokkal elvezetesebb a jatek is -
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Circon nagy előnyt adott nekik az biztos. A bázis védelmét megoldottam a charioteer-rel együtt. Aztán úgy láttam, hogy ebben a csatában nincs több, biztos bukó ezért nem várakoztatom a szakasztársakat és halálba yoloztam. Ez volt az állás amikor otthagytam a csatát: [kép]
Nálunk 5-en maradtak, náluk 8-an és tőlünk az E75 kivételével mindenki 400 hp alatt volt. Aztán következő csata után megnéztem a csatajelentőt és baszki megnyertük. Fogalmam sincs hogyan hozták le innen, de nagy grat nekik, biztos epic vége volt a csatának.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Tegnap volt egy csatám Lakevill-en, ahol a lightunk - AMX 1357 egy KÉK játékos - beállt A9-be egy bokor mögé! El gurult a gyógyszerem - nem ez volt aznap az első ilyen csatám - és oda gurultam mögé és elkezdtem tolni. Majd elkezdett menekülni és akkor kezdetét vette egy pár perces kergetőzés, ami közben néha mellé lőttem, hogy érezze a törődést. Mivel korábban is volt már tankba lövésem, nem mertem bele lőni, féltem a bantól, így pár perc kergetőzés után gondoltam, akkor megpróbálok hasznára lenni a csapatnak. A legvégén sajnos ez a barom egy IS3-al maradt szemben és volt olyan hülye, hogy szó szerint szemtől szemben próbálta meg kinyírni, de persze pattogott, mintha gumilövedékkel lőné! Annyi esze nem volt, hogy mikor az IS3 ellőtte magát és nem ölte meg, akkor mellé, mögé guruljon és úgy lője ki, mert már alig volt HP-ja amúgy. Csata jelentésnél mit gondoltok ki/kik voltak az első két helyen?! Igen, mi ketten! Úgy, hogy percekig csak kergetőztünk és nem foglalkoztunk az enemyvel. Mit csinálhattak a többiek - moziztak és rajtunk röhögtek vagy drukkoltak vmelyikőnknek?!
Nem vagyok büszke a tettemre, de nagyon rühellem, ha egy spotter a leghátsó sarokba áll be és hiába szólnak Neki, szarik bele és még neki áll pofázni. Az ilyen ne üljön egy light tankba, hanem TD-be vagy artyba.

-
e-newsee
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
A legtutibb módszer az, ha a fent leírtakat alkalmazod tier 10-ben egy meta heavy-vel, és mindezt egy 3-as szakaszban.
Mindenki csak arra figyel, hogy ne haljon meg túl korán, ellenben minél kevesebb kárt okozzon az ellenfélnek. Kapáslövés, direkt kicsit mellé céloztok, AP-vel lövitek a két pixelnyire kilógó SC tornyát, vagy egy lövegpajzsot, meg ilyenek. -
lacibacsi
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
3-2-1, close your eyes, press and hold W, enjoy...
-
dokee78
félisten
válasz
Simulacrum
üzenetére
Hová lett a sok Object 268 V4?
Valóban alig látni mostanában. -
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
A két német közül mindenképp a Grille-t javaslom! JPzE100 épp pár hsz-al korábban veséztük ki, mennyire pocsék szar lett belőle, és a Grillének igaz nem fordul teljesen körbe a tornya, de még mindig jobban fordul mint a JPz-nek! Illetve ahogy galervin3 is írta, nagyon gyors, hamar el lehet érni kulcspozíciókat vele.
Svéd TD vonal: az hogy lehet, hogy nincs bele legénységed? Mikor behozták a svédeket nyakra főre lehetett kapni ráadásul leányzókat. Nekem most is van még legalább egy tankra való felesleg a barakkban.

(arra már sajnos nem emlékszem, hogy mire ill. miért kaptuk őket, csak hogy nagyon sok összejött
) -
galervin93
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Jó az a Grille és az FV is, csak máshogy. A Grillével nagyon jól lehet taktikázni, követni a csatát, elsőként lehet kulcspozícióba érni, lightokat meglepni ezzel st. Az FV-tnem kell bemutatni, egy állat, de csapat nélkül nehéz vele.
Nekem egyedül egy kemény TD hiányzik a repertoárból, ez majd egyszer, ha sok időm lesz, a Jgpz lesz, mert ez van viszonylag közel (és tán legényeim is akadnak a vonalra). Így minden TD-s stílust le fogok tudni fedni. -
e-newsee
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ha jól emlékszem, utolsó nap már azt írja a weboldal, hogy hány óra van még vissza. De próbáld meg, hogy fölé viszed az egeret, hátha úgy felvillantja a pontos időt, hogy mikor jár le!
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Speciális játékmódoknál - amikre kapsz kölcsön tankot (halloween, foci vb stb.) - az event végén a gyűjtött XP-t a T1-es tankokra rakja a WG, hogy aranyért váltsd át szabad XP-re.
-
válasz
Simulacrum
üzenetére
Telekom hálózatból másnak is van gondja a játékkal (pl. eu2 90%-ban piros lagometer, teleportálgató tankok, be sem enged, erődítményt nem tölti be, belépéskor nem tölti be a launcher a szöveget, eu.wargaming.net nem tölt be stb.)?
-
kchryss
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
Tegnapi szakaszozás után arra jutottam, hogy ha az alap xp-s utat nézzük a maratonhoz, akkor a leghatékonyabban panther/m10 3-as szakasszal lehetne haladni. 7-es limites tankoknak a legjobb az mm-jük, a panther/m10 amúgy is egy egész jó tank, 3-as szakaszban pedig szopóág mellett is jönne a minimum 60%-os győzelmi arány.
Charioteer és a su101 is nagyon jó td-k, de elég nehéz összehasonlítani őket, mert nagyon eltérő játékstílus.
Su101-gyel játszottam a buff előtt és utána is. Lényegesen lassabb lett mint volt, de sokkal jobb a páncélja. Én elég béna vagyok fix tornyos td-kkel, de ezzel volt pár egész élvezetes csatám amikor top tierként roham td-ként használtam és beyoloztam az ellenfél pofájába. A jó álcája miatt jó lenne klasszikus bokor td-nek is, de elég pontatlan az ágyúja a sznájpoláshoz. A 3 fokos csőlehjlás és a fix torony miatt nehéz vele jól játszani. Összességében a 7-es td ezen az ágon szerintem jobb a saját szintjén és ugyanez a játékstílus.
A charioteer nagyon rugalmas td, simán lehet medként is játszani. Piszok gyors, nagyon jó csőlehajlás, kiváló álcaérték és aránylag jó ágyú. Sokkal könnyebb jól játszani vele, mint a su101-gyel és a pályák sem befolyásolják annyira a teljesítményét, mint a su101-nek vagy a svéd td-knek. Szerintem ez a legjobb 8-as td én ezt választanám. Másik érv a charioteer mellett, hogy ott az ág végén a kukáskocsi ami elég szórakoztató td. Yolowagen-ből a nerf óta nem látok olyan sokat.
Kínai prém td-vel én nem játszottam, de skill4ltu nagyon jónak tartja. Az is fix tornyos, stílusra a su101-hez hasonló, roham td. Ehhez a játékstílushoz én elég béna vagyok, ezért nem tervezem a beszerzését.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Megvan / volt mindkettő, a britt egy igen kellemes gép(fullosan), a ruszkit is nagyon jónak mondja mindenki(meg hogy opééé), de nekem sehogy nem jön ki vele a lépés... Persze azért a britt javára szól a forgó torony is. Ha nem sürgős a dolog érdemes kipróbálni őket teszt szerón.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Simulacrum
üzenetére
Ha azt a 10k alapxp-t 4 csatabol hoztad ossze....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Papooo
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Az pont nem jó, de még a bombavető sem, pedig azt nehezebb összehozni, mint némelyik "epic" ( pl Pasucci vagy topgun) medált.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Simulacrum
üzenetére
-
Barret001
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
Kis látótávolság javítás

-
Chris0321
veterán
válasz
Simulacrum
üzenetére
A T34 nem tier limites.
-
K_Gabor
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Köszi, az infót. Meglátjuk, legfeljebb megmarad.
-
K_Gabor
tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
A T34 cseréről lehet valamit tudni? Leginkább az érdekelne, hogy mikor és mire lehetne.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Simulacrum
üzenetére
Főként, ha nálunk is 20K körül vagy drágábban lesz elérhető mint ASIA szerveren.
Orosz szerveren pedig a Somua SM lesz elérhető a shop-ban nem kevés kedvezménnyel!
Sajnos a hétvégi akcióról sehol nem találtam semmi infót. Esetleg vki hallott, olvasott bárhol róla vmit?

-
popey37
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
miért nem használható? a kampányra simán első meccsen megcsináltam vele a stug kampány med 15-ös küldijét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De a 10-es ellen meg nem ér semmit. Ezért nagyon nehéz a WG-nek a tier8....

Az én időmben még egy csomót kellet udvarolni ahhoz, hogy szerezhessek egyet... 

Sokszor amúgy az egyet sem adja be, pedig minden csatában próbálok arra játszani, hogy a Szárnysegéd meglegyen - szerintem erre a legkönnyebb rámenni. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)