Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #2698 üzenetére
Nem is értem miért nem nyertünk. 5!! db tier 8-as heavy nem tudott megölni egy 208 hp-s IS-8-at, annyit hagytam neki.
Ilyen emberekkel nem lehet csatát nyerni...
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
nemeth989
senior tag
válasz GrooveHero #2702 üzenetére
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
marked one94
őstag
válasz SoulReaver #2699 üzenetére
yééé ott vagyok Akkor most már tudom kivagy a fórumra
You'll Never Walk Alone
-
SoulReaver
veterán
válasz marked one94 #2704 üzenetére
Eddig sem titkoltam
-
Stigma.HC
senior tag
-
yarsley
aktív tag
Azert a JT88-nak van par nagy hatulotoje: ha egyedul maradsz, siman korbemegy rajtad barmilyen med vagy light es kinyir. Ha egy kicsit is ralat valaki az oldladra akkor biztosan at is lovi, illetve eleg nagy az eselye, hogy amo rackedet besebzi. Szembol minden ertelmes ember be fogja loni az aljat ha nincs takarva, a motor meg minden masodik lovesnel leserul, minden 20-40-ediknel meg kigyullad...
Jah es kb a legjobb arty magnes , mert nagy es lassan mozog/fordul.... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Stigma.HC
senior tag
válasz SoulReaver #2711 üzenetére
Hát meg tudom adni azt, hogy én milyen modokat használok mert ezek egymással együtt működnek biztosan. hitlog jó, arty lövéseket látni, feliratok nincsenek elcsúszva sehol és nem szokott kifagyni sem.
mod nevek
Az összes mod a wotinfo.gportal oldalról származik, kivéve a hd pack és a statisztikai cucc. Azok az eredeti fórumról. hitlogot módosítottam mert nagynak találtam a feliratot és a színekkel sem voltam teljesen kibékülve."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
homeless09
őstag
Kezdődik a szopóág a Tigerrel, lövésenként megy szét/hal meg valaki benne, pedig tegnap óta jó körök mentek vele.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
cole1
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, a Mázik Richárd által készített magyar szinkronhangokat telepítettem és azt vettem észre, hogy ha a csapat spotol egy ellenséget akkor nincs az a figyelmeztető hang. Nem tudjátok hogyan lehet ezt javítani?
-
nihill
őstag
(#2685) nyunyu
(#2700) dfsz34
köszönöm a kimerítő válaszokat
-
yarsley
aktív tag
En a type 59-re varok, mint masok a messiasra. A jelenlegi felhozatalbol talan a T34-et ha annyi lenne mint a JT88, de mivel dragabb igy ezt vettem meg. Nubokat lehet vele nyirni, de nagyon konnyen jegre fut az ember ha nem figyel... Jah es par profi jatekos a IS6-ot ajanlja, ha meg tudsz baratkozni a 175-os pennel (en nem tudtam), es a kisse pontatlan agyu se zavar.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Tenken
őstag
Beregeltem a 660-as invite kódot 2500 golddal. Megkérdezlek titeket, hogy szeretnétek-e újra egy PH-s klánt? Nekem különösebb tervem nincs azzal a reggel, de a goldból pont kijön az alapítás. Ha van rá igény, akkor szívesen felajánlom!
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Steelheart2
őstag
SZia.Én azért a TD-re is teszek a soförnek kuplungégetést és ma is sokszor segitett.A jagdpantherral igy nyirtam ki 2 IS-3at és 1 IS-2 öt,mert forogtam velük.Persze nem egy csatában.
A stuggnál is jol jön,mert mindenki meg akarja kerülni a TD-ket.Eléggé anyáznak is ,amikor ez nem sikerül nekik.Jo dolog a kuplungégetés.Angol TD-nél elengedhetetlen szerintem.Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
echterion
nagyúr
válasz yarsley #2712 üzenetére
Amiket itt leírtál, nagyjából az összes td-re igaz, ezzel nem lesz bentebb. Sőt, nekem eddig ammo rack-em még nem volt, egyszer gyújtottak fel vele és igen, néha el is lövik a motort, de ez minden német tankra igaz. Az artimágnesről meg csak annyit, hogy az orosz is-ek gyorsak, a többi ugyanúgy lehet artimágnes a heavy-k közül. És árban ez SOKKAL olcsóbb volt, mint bármelyik 8-as prém tank.
-
-
forras2
őstag
A VKDB az T6-os tank?
Illetve most ezek a megszerezhető kitüntetések hogy vannak? Statisztikáknál elvileg csak azok vannak, amiket megszereztél. Akkor nálam hogy van ott az összes nemzet szakértő kitüntetése?
-
p06
senior tag
Kicsit azért szemét a WG.
Prémium tankot is gyengítenek a frissítések során?
Mert most a Super Pershing ágyúja hihetetlen vacak lett, eddig sem volt pontos de most..... -
Szlopa
tag
Szerintem csak mára ezt osztotta a WG neked. Tegnap én is szopóágon voltam. Ferdinand nagy ágyúja szinte minden második lövésre 0 dmg-et adott. T-50 oldaláról lecsúszott a lövés, vagy elnyelte a lánc, 200 méterről minden második lövés félrement. Vannak ilyen napok, ilyenkor hanyagolni kell a játékot/tankot
-
Balesz1899
aktív tag
Én sem vettem észre semmi extrát a superpershing ágyújával kapcsolatban (sajna a pen sem nőtt :-) ), egyszerűen -ahogy előttem is írták- vannak napok, amikor egy házat sem lehet eltalálni 5 méterről. Ez van, meg kell szokni :-)
-
csaba17
senior tag
jóreggelt
kellene egy pici help:
miért tűnt el nálam a bázis körülvevő fehér kör?
minden módot kiszedtem de semmi, grafikát is levittem minimumra ill maximumra de akkor sem jelenik meg,
ez csak a notimon van így(lenovo g580, nvidia 630m), asztalin tökéletes.
mi lehet a gond? beállítás? de mit mert végignéztem az összeset de ilyet nem találtam -
J.J. András
őstag
-
Csabi04
tag
Nem tudjátok mi a helyzet a képes lapokkal? Mire adnak valami nyereményt meg unom a játékot. Lehet hogy hiába küldtem.
-
xtmod
senior tag
-
forras2
őstag
Illetve most ezek a megszerezhető kitüntetések hogy vannak? Statisztikáknál elvileg csak azok vannak, amiket megszereztél. Akkor nálam hogy van ott az összes nemzet szakértő kitüntetése?
-
Dönc
tag
válasz forras2 #2741 üzenetére
úgy, hogy ami szürke azt még nem szerezted meg, de ha fölé viszed az egeret megmutatja h mit kell még kilőni hozzá. a színes az amit egyszer már teljesítettél, függetlenül attól, h került e új tank az adott nemzet techtree-jébe, de itt is jelzi, h melyik új tankokat nem zsebelted még be. 8.5-el jött be ez.
-
vhw
addikt
Na úgy látom mégis hozzá lehet jutni a kis Tetrarch-hoz.
linkCsak ~100 €-ot kell leszurkolni "érte".
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Dobi 562
addikt
Kár, hogy a Löwe mellé adják ajándékba, ha külön lenne a Tetrarch (és persze a szintjének megfelelő árért) akkor megvenném.
Nagyon rossz döntés volt mikor kezdő koromban eladtam, mert kellett a kredit ennél jobban csak azt bánom, hogy a francia heavy ágat nem ugrottam át free xp-ből az 50 100-ig.
-
J.J. András
őstag
az E-75-re érdemes azt a baszott 12,5cm-es ágyút felrakni, vagy elég a 10,5cm-es löveg, ami a TigerII-ön is van :?
üdv
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Atlantis
veterán
Hja, a Tetrarch engem is érdekelne, de mi van ha van már Löwe?
Dobi: az ARL nekem is küzdelmes, de nem akarok free-t erre használni. Hamarosan kéne Batchat-ot venni, inkább arra kéne free-ből a nagy puskát megvenni.
J. J. Andras: én sokáig használtam a KT-ágyúval a nagy puska kifejlesztése után is, mivel magasabb a DPM. Persze ez az én perverzitásom, mindenki hülyének néz emiattt, de a gyorsabb töltés és magasabb DPM jó volt.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Chris0321
addikt
válasz J.J. András #2748 üzenetére
Nem, nem kell a 12.8mm-es, a 88-assal kell használni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest