- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
válasz
GrooveHero #25592 üzenetére
Szerintem neked több okod lenne letörölni a wot-ot, mint nekem.
Cseri0058 Túl sokat szakaszozunk...
-
SoulReaver
veterán
válasz
GrooveHero #25587 üzenetére
Te hallottál már arról, h értő olvasás? ÍRTAM moderálva! hogy az ALAP tornya!!! az a 25% +- ellenére is csak 100mm és azt nehogy már ne vigye át, érted most már?
Hiába teszel szmájlikat a mondatok mögé, akkor is látszik a fellengzős modorod moderálva!
[ Módosította: #40993792 ]
-
törölt tag
válasz
GrooveHero #25582 üzenetére
"zsírzott lejtőn hátszéllel" Ez mekkora.
dfsz34 : Mi az a hull down?
-
SoulReaver
veterán
válasz
GrooveHero #25582 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #25578 üzenetére
LOL, most nyomtam egy csatát ISU-val Mines-on, a szigeten lévő ISU-t BL-10 zel oldalbakaptam, kapott egy 800-ast, a többi leégett, elkezdett lengyelül, karattyolni, csata után rámírt, hogy kell neki replay...hát küldtem neki:
várom a választ:
Shidons (17:54:20) send replay - shidonslaw@yahoo.co.uk
GrooveHero (17:54:40) ?
GrooveHero (17:54:51) oh...okay
GrooveHero (17:54:56) one moment...
Shidons (17:55:10) powtorke barania jebany!! REPLAY from batlle ;0
GrooveHero (17:55:21) and what if it turns out, that it was normal AP?
Shidons (17:55:21)
GrooveHero (17:55:34) and nothing more?
GrooveHero (17:56:31) replay sent
GrooveHero (17:56:42) watch it...im curious
GrooveHero (17:58:29) so?upd:
Shidons (18:00:43) sdzieki wielkie
thank
GrooveHero (18:01:11) so, everything was ok? -
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #25564 üzenetére
WOW!
-
iwu
addikt
válasz
GrooveHero #25564 üzenetére
Rendeznek modell tankcsatákat.
(Amúgy a fenti képeken makettek vannak, nem modellek)
-
Drenadar
veterán
válasz
GrooveHero #24871 üzenetére
pedig még mindig béta... hiszen nem érte el az egyes verzió számot! 0,8,8-nál tartunk gyerekek!
mi ez ha nem BÉTA?
-
Skyhunter
őstag
válasz
GrooveHero #24828 üzenetére
2011-01-30-i hozzászólás, akkor még nem a béta futott csak?
-
Vitiris
aktív tag
válasz
GrooveHero #24073 üzenetére
Persze!
-
Drenadar
veterán
válasz
GrooveHero #23930 üzenetére
6 milla kifizetése után ezek tényleg "tételek" neked?
Miért nincs számláló ezeken a küldetéseken, hogy ölj meg 60 tankot? olyan jó lenne, ha a játék közölné velem hogy szerinte hol is tartok... nem? :|
-
athomi
veterán
válasz
GrooveHero #22898 üzenetére
Nem akarom eladni, mert a 7200 aranyat nem igazán tudom hasznosan felhasználni (pl. másik farmtank), vmivel meg farmolni kell ha nincs prém acc...
-
Drenadar
veterán
válasz
GrooveHero #22898 üzenetére
lehet a dőlésszöge?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
GrooveHero #22591 üzenetére
Tom Clancy’s The Division-re kell majd váltani.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
GrooveHero #22588 üzenetére
lassan egy éve nem érintkeztem a wottal. mi lesz decemberben
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #22586 üzenetére
na ez majdnem how terriblekk lett, szólva how terrible akart az lenni. Legyen má december
-
mcwolf79
veterán
válasz
GrooveHero #22577 üzenetére
Upsszz
-
dfsz34
őstag
válasz
GrooveHero #22508 üzenetére
Még annál is gyorsabban lő, 4,55 BiA-val és plusz ventivel még gyorsabb. A páncélzata azonban részleges, mert csak az eleje és annak is a felső része, ami ér valamit, az alja, oldala, háta olyan, hogy bárki meglövi. Hiába tudna hatalmas sebzést kiosztani, de egyrészt nagyon kell rá vigyázni, másrészt lomha nagyon és harmadrészt kicsiket lő, de gyorsan, csakhogy a vérvörös noobokat leszámítva senki nem fog az oldalát mutatva ottmaradni és löni az elejének a felső részét, hogy közben a JT8.8 szépen kilője. Bizonyos helyzetekben lehet vele nagyot alkotni, de általában izzadságszagú vele a csata. Ha valaki nem kifejezetten német TD-t akar húzni, akkor szerintem vannak élvezhetőbb prémium tankok, amik a kreditet is elég jól hozzák.
-
nihill
őstag
válasz
GrooveHero #22508 üzenetére
Én tegnap éjjel pont ezzel a gyors töltésidővel végeztem ki egy tankot. Szikla mögül dugdosta ki az orrát hogy lőjem el magam. Sikerült leláncolni, onnantól 1 lövés láncra 1 lövés testre, elég sokáig tartott fullHPról, de élvezetes volt mivel ott esett le a lánca, hogy az ágyúja még épp nem lógott ki. Gondolom végig anyázta a dolgot
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
GrooveHero #22281 üzenetére
Lesz az rosszabb is. Van olyan nap, amikor akármit csinálsz nem sebez és olyanokat lő mellé, hogy a szemem kiesik. Viszont ilyeneken én már nem bosszankodok. Elfogadtam, hogy vannak ilyen napok (bár a JP E100-nál elég fájdalmasak az ilyen "szopóágak").
Ekkor váltok Jagdtigerre.
Egyébként tegnap Ferdinand-dal lőttem egy 664 méterest, és beadta a teljes sebzést.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #22290 üzenetére
668 volt az
-
HungAryan
tag
válasz
GrooveHero #22281 üzenetére
Vállalható a pontossága. Inkább azzal van a baj, amikor rálősz egy 700 HP-s tankra. Tuti nem lövöd ki egy lövéssel. Nem is tudom, hogy hányszor szoptam meg emiatt.
-
myckey
veterán
válasz
GrooveHero #21825 üzenetére
fain
jó látni,hogy más is szereti ezt a gépet
nem csak a kritika megy -
.mf
veterán
válasz
GrooveHero #21809 üzenetére
Látom neked is szövegértelmezési gondjaid vannak... Olvasd már vissza, hogy mit írtam előtte dfsz-nek...
Asszem már a negyedik játékomra megtaláltam a nap játékosát. Gyuszi100 nevű honfitársunk úgy gondolta, hogy Top tier Tiger2-jével inkább elmegy a bázis mögötti sarokba afk-zni, én meg szenvedjek Hellcattel...
Pár statja:
42.1%
36% hit ratio, 177 avg dmg
188 avg xp, 993 max
Komolyan, az ilyen minek játszik? -
Bingisz
addikt
válasz
GrooveHero #21813 üzenetére
Nem az a baj. Az a probléma, hogy sokan félreértették azt, hogy mi is az event. Nem churchilleket stugokat meg typeokat kell kinyírni, hanem ezekkel kell kinyírni 20-20-20 tankot.
-
bullseye
addikt
válasz
GrooveHero #21813 üzenetére
A válaszodból úgy tűnt, mintha te is azt hinnéd, hogy ezekből a tankokból kell kilőni 20-20 darabot, és nem bennük ülve bármit.
-
Atlantis
veterán
válasz
GrooveHero #21809 üzenetére
És ez szerinted mit jelent? Mert szerintem azt, hogy ezeket a járműveket vezetve kell összehozni a 20-20 kill-t. De többször nem írjuk le.
-
bartucc
addikt
válasz
GrooveHero #21785 üzenetére
Ez eddig meg is van, de hogy használhatósága milyen, az kérdéses. Akkor marad a járatlan út, ki kell tapasztalni. Várható, aki eddig szerette, az kevésbé fogja, így ha van is valahol garázsban, nem feltétlen lesz objektív a vélemény.
vendingo: Most nézem, a Konish ágyú sebzését is változtatták, 165/165 helyett már csak 135/135, hiába az átütés, az meg már kevéske Tier 6-ba. Ha az angol tankokat viszont szereted, akkor a kis sebzés, gyors újratöltés miatt be fog jönni.
-
szallasi007
őstag
válasz
GrooveHero #21630 üzenetére
Vak volt a WoT
menni kell vele egy kört és utána odarakja
-
emre
veterán
válasz
GrooveHero #21626 üzenetére
Én is épp most kerestem az T57E1nél.
És hidd el tudom hol szokott lenni.
(#21630) GrooveHero
Feltételezem hogy azt a 88-as előtt kifejlesztetted, mert azoknál nekem is megvan.(#21631) szallasi007
Köszi!
Ezt megint megint teljesen felesleges volt elbarmolniuk. -
bullseye
addikt
válasz
GrooveHero #21569 üzenetére
+ most már minden aktív küldetés a hangárban is látható (és minden csata végén), sőt az is, hol tart benne az ember.
-
szlovibuki
tag
válasz
GrooveHero #21567 üzenetére
Tehát az csak augusztusban volt?
Én úgy tudtam, hogy 30 kill után mindig megkapom a 300K-t, de akkor ezek szerint totál feleslegesen szenvedtem itt egész délelőtt -
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #21509 üzenetére
Nem jár mellé. Ha nincs helyed és mégis vennél, akkor venned kell helyet is.
A gift shopos megoldásnál azért adnak mellé, mert ezzel próbálják vonzóbbá tenni. -
forras2
őstag
válasz
GrooveHero #20172 üzenetére
Azt tudom. Csak én úgy emléxem/emlékeztem, hogy a honlapon is meg lehet nézni.
És azt meg lehet-e nézni, hogy kinek milyen tankja van? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen tankokkal játszott a 2 éve alatt, hanem, hogy milyen tankjai vannak jelenleg a garázsban?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
GrooveHero #19981 üzenetére
Néha tényleg úgy érzem magam
(#19976) littlemole Ahogy előttem is írták 404 csata az adott tankkal és 65% win
Nem szoktam bogarászni a beállításokat xvm-ben, csak a hitlog kellett nekem, de felkerült az egész pakk mert hirtelen ezt találtam meg mikor jött a frissítés és abban volt így a beállítás. Volt még két másik config is a letöltésben, de mindent két számjegyű értékkel írt ki és lövésem se volt mi van odaírva. Az egyiknél meg csak vonalak voltak o.O -
Atlantis
veterán
válasz
GrooveHero #19898 üzenetére
Erről hetekig lehetne beszélgetni, de szerintem is van a háttérben szűrés, különben nem lenne ekkora eltérés az egyes napok leosztása között. A random-faktor ennyire látványosan nem kéne, hogy szórjon. Persze az igazi jó játékosok nem érzik ezt, mert képesek ellensúlyozni 2-3 idiótát is, de a magamfajta átlagos játékosoknak feltűnik a jelenség...és elneveztük szopóágnak.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Felreertetted amit irtam .Välaszoltam egy lentebbi posztra ahol lehetett lätni kiket rak össze a rendszer . Ezzel pont hogy arra akartam következtetni , hogy valahol igen is manipulativ a rendszer mert ez nem lehet a veletlen müve , hogy egy oldalon a szarok a masikon csak jok ? Persze egyszer-egyszer na de több csatän keresztül . A manipuläläst inkäbb ugy gondolom , hogy egyfajta rendszerben rendez a wg aminek köze nincs az eff-hez ,de mivel " független program " igy jol tükrözi , hogy veletlenek sorozata nem letezik .
-
válasz
Az Isten tudja. Elvileg UFO-k se léteznek, vagy mégis?
-
dfsz34
őstag
válasz
GrooveHero #19524 üzenetére
Persze, sűrűn jönnek a nettó (nem bruttó) 100k bevételek
Tudom, most majd jönnek a megmondó emberek, hogy őneki mennyi bevétele volt, ami speciel nagyon nem érdekel, csak most jól jött ki, hogy vki bruttó 30-40k-ra veri magát. Az még tier5-ben sem kirívó valóban.
Remusz911: a prém t34-re gondoltam természetesen, tier5-ben nem lehet nyilván 100k nettót összeszedni, legalábbis ahhoz 15 kill kéne és chuck norris módban minden hp-t neked kéne leszedned az ellenfélről
-
Djuree
félisten
válasz
GrooveHero #19240 üzenetére
á, ha lelőnék se kezdené el.
azt mondja agresszív meg csúnyán beszélnek benne, magyar szinkron ugye.
04ahgy: a t-54-nek felel meg szovjet oldalról. a játékban se sokkal marad el tőle...
-
littlemole
őstag
válasz
GrooveHero #18435 üzenetére
Ez lehet.
De most ránéztem gyorsan. A leírásánál azt írja hogy magasabb szintűnek kell lennie. Nem kettővel de 1 el legalább.
Igazad van, nem kapta volna meg akkor sem ha megöl. -
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #18344 üzenetére
Megegyezhetünk abban, hogy tök retardált tank.
-
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #18298 üzenetére
értem
mod.: köszi a részletes infót
v!ct0y
köszi, gondolom nem próbáltad ki, hogy milyen lett ?
mennyire könnyen lőhető át a hasa pl. -
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #18292 üzenetére
Akkor ma még ki se lehet próbálni, hogy milyen lesz az új SP ?
-
Enzolord
addikt
válasz
GrooveHero #18292 üzenetére
Én is bementem tesztre, hogy megnézzem az új orosz medet, Tier 10 csatában a 30ból 20 obj volt, ez várható is volt, de hogy valaki IS3mal jöjjön be, az azért durva...
-
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #18263 üzenetére
Úgy legyen, mert a KV-1S-re rá is fért a nerf!
-
Djuree
félisten
válasz
a foch 155 vagy sima foch? bár a sima foch nem volt túl űber, de kapják be, hagyják békén a 155-ösöm.
az jó ahogy van.,..
-
Enzolord
addikt
válasz
GrooveHero #18266 üzenetére
akkor hagyom is a T54E1-et a csába, és marad az 50B mint táras... -
Enzolord
addikt
válasz
Ezek az infók honnan? Tudsz dobni egy linket?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
GrooveHero #18188 üzenetére
Milyen 150mm páncélról makognak?
-
Cseri0058
őstag
válasz
GrooveHero #18188 üzenetére
akkor az e-75 gyök2-vel fog menni... fasza...
-
Kakumix
senior tag
válasz
GrooveHero #18164 üzenetére
Olyan nincs, hogy hatot kapsz, olyan van, hogy minden nemzetből az első tank kilövéséért kapsz egy extra fejadagot (a kilőtt tank nemzetének megfelelőt).
szerk.: Már korábban is feltűnt, hogy lassú vagyok
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero #18164 üzenetére
Ha a 6 különböző nemzet tankjai közül egyet kilősz, kapsz egyet a prémium fogyócikkükből. Hat különbözőt kaphatsz.
Ha kávét kaptál, akkor egy franciát lőttél ki. -
Flayer
senior tag
válasz
GrooveHero #18152 üzenetére
Szia!
Ez a veszély nem áll fent nálam a két legkisebb tankom PZ 4 és a Stug! -
belaazallat
addikt
válasz
GrooveHero #16772 üzenetére
"Az eltávolított Panther motorokért nem jár majd free xp kompenzáció"
Az oké, hogy nem jár free xp, de legalább normál xp-be oda adhatnák!
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #17045 üzenetére
Majd rám írsz a játékban és kész
Igen azzal, nekem nagyon bejött az ágyú, t7ig bőven elég az a pen.
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #17035 üzenetére
12 kör alatt nem nagyon lett jó replay, meg nem is tudnék mit mutatni belőlük. 105mm ágyú pár gold lőszer és kész
ja és egy periszkóp.
Ha gondolod a platoonban mehetünk -
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #17024 üzenetére
ARL V39 pedig egy álom tank. Nekem nagy kedvencem most
jagdpanzer hozzá képest semmi. Ezen van normális ágyú elégé mozgékony és még van talán valami camo is. csak a tetején az a bizbasz... ennyi hibája van
-
Djuree
félisten
válasz
én szerettem a kisebb francia td-ket, szinte mindet. nekem bejött a stilus.
sztem az arl v39 is jó. de hát kinek mi ugyebár. de lehet azzal jól is menni.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Hát ez a td ág számomra vicc.. AC 48-ig az egész egy halom kaki...
-
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #16876 üzenetére
Vajon szemmel láthatóan javulni fog a stílusa, ha lesz komoly konkurenciájuk?
Ha esetleg egyszer majd Serb fog sírni valamiért, hány százezren fogják visszaírni, hogy "Milyen szörnyű!!!" -
CptMisi
őstag
válasz
GrooveHero #16866 üzenetére
"A "győzelmi bónuszok" a vesztes csapat esetén csak "hős" tetteknél alkalmazhatók (pl. Kolobanov, Radley-Walters, stb.)"
Nem találtak volna jobb kitüntetést példának, mint egy olyat, aminek az a feltétele, hogy megnyered a csatát?Egyébként
-
Angel1981
veterán
válasz
"A 8.8-as patch egy érdekes újítást fog hozni: a játékosok, akik elvesztik a csatát, de szereznek egy medált, vagy kitüntetést (tudod, sniper, steel wall és a többi) ugyanannyi xp-t és kreditet kapnak, mintha nyertek volna."
Ez határozottan tetszik!
A kedvezőbb MM besorolás a frissen kifejlesztett tankoknál magasabb tierben kb. 10 csatát, míg alacsonyabb tierben 3-5 csatát jelent.
Ez milyen máááár!
Kilóg a lóláb!
Innentől fogva már tényleg nem tekintem paranoiás téveszmének a nyerő / szopóágat, és az összes ezzel kapcsolatos "elméletet"! -
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
GrooveHero #16882 üzenetére
Szerintem alapjába véve elég komoly fejlesztői munka folyik a háttérbe, amit sokan elfelejtenek amikor őrjöngeni kezdenek amikor nagy ritkán leáll a szerver 20 percre kb mert azonnal javítják mindig és nekem ez a kommunikáció sokkal jobban bejön, még ha ilyen troll szagú is
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
GrooveHero #16878 üzenetére
Én ebben eléggé szkeptikus vagyok...viszont a válaszokkal szerintem semmi gond nincs, laza és jó hangulatú, sokkal normálisabb mint az unalmas semmit mondó sablondumák...
-
Steelheart2
őstag
válasz
GrooveHero #16878 üzenetére
Ismerem a WT-t és játszottam a WoWp nel is.A WT ezerszer jobb szerintem is.Várom a tankokat benne.Azt hiszem szeptemberben jönnek.
-
Steelheart2
őstag
válasz
GrooveHero #16876 üzenetére
Hàt tényleg kellene valami konkurencia nekik,hogy változzon a hozzáállásuk az emberekhez.
-
Steelheart2
őstag
válasz
GrooveHero #16873 üzenetére
Én nem értem miért kell ilyen köcsög modon válaszolni.Ha nem tetszik neki a kérdés,akkor inkább ne válaszoljon rá.Igy csak magát és a céget égeti le.
-
Steelheart2
őstag
válasz
GrooveHero #16871 üzenetére
Egy idiota faszkalap ez a Serb.Flegma köcsög!
-
zserrbo
aktív tag
válasz
GrooveHero #16866 üzenetére
-K: "A WG eljárása eddig az volt, hogy kaptunk kompenzációt az elvett modulokért, pl. T-28 és SU-85 ágyúk. Ez miért változott meg?" V: "A saját játékodban annyi ingyen cuccot oszthatsz az embereknek, amennyit csak akarsz"
És most jöhetne egy vegyél prémiumot reklám Biztos nagy sikere lenne.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Na akkor melyik magyar tankra kezdünk gyűjteni?
-
Bingisz
addikt
válasz
GrooveHero #16778 üzenetére
Respect a lelkesedésedért, de ezeket az FTR cikkeket lefordítják egy külön blogban: [link]
-
bullseye
addikt
válasz
"-A kedvezőbb MM besorolás a frissen kifejlesztett tankoknál magasabb tierben kb. 10 csatát, míg alacsonyabb tierben 3-5 csatát jelent."
Akkor mégis van?
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #16776 üzenetére
Újabb hírek érkeznek hamarosan, mindjárt kezdem a fordítást
-
CptMisi
őstag
válasz
"-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése 490. "
Ez szerintem nem igaz. Például a T1 heavy, heavy tank, nem 490 az alpha sebzése.
-jelenleg az E100 és a KV-2 kivételével a nehéz tankok alpha sebzése legfeljebb 490.És amiért nem privátban írom, az ez a mondat, ugyanennek a folytatása:
"Habár vannak egyéb nehéz tankok, amik átléphetik ezt az értéket, mint pl. az IS-7 BL-10-zel."
Nem értem, hogy mit akar mondani. Természetes, hogy minden tank, minden löveggel átlépheti az átlagsebzést. IS-7 BL-10-zel?Ezt most csak én nem tudom értelmezni/értelmezem rosszul?
Megártott volna a meleg?
-
CHaooSS
őstag
válasz
-A Type 59-et nem vették ki a játékból, mert "nem volt rá szükség"
MICSODA?? ki akarták venni?
-
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #16604 üzenetére
Köszi az infókat!
-
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #16246 üzenetére
Köszi az infókat!
-
Pete55555
addikt
válasz
GrooveHero #16246 üzenetére
Serb szerint... serb agyában ritkanagy faszságok vannak...
-
jano_77
nagyúr
válasz
GrooveHero #15809 üzenetére
Hát én ma meg is szívtam rendesen, mert az új szerzeményemmel - SU-76 - toltam és gyűjtöttem a killeket rendesen, striguláztam is gazdagon, aztán, mikor meg lett a 30. semmi bónusz.....mondom WTF? Elolvastam újra a kiírást és akkor esett le az állam és kaptam majdnem infarktust, mikor megláttam, hogy Tier 4 vagy feletti tankkal!
Állhattam neki a 30 killnek újra, de most végre meg lett az iménti körömben.
Jó ez az event, ezzel lehet rendesen pénzt keresni. -
CHaooSS
őstag
válasz
GrooveHero #15404 üzenetére
jól van na
-
Chris0321
veterán
válasz
GrooveHero #15337 üzenetére
Nem találtam semmit erről a hivatalos fórumon, egy linket vagy leírást kaphatnék?
-
jano_77
nagyúr
válasz
GrooveHero #15337 üzenetére
-
HungAryan
tag
válasz
GrooveHero #15254 üzenetére
Semmi, közben olvastam tovább.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero #15258 üzenetére
Igazabol a harom tizes TD kozul pont a JgPz-E100 tetszik a legkevesbe a lomhasaga, meg a tul lassu ujratoltese miatt.
Foch 155-ben tetszik, hogy taras, -5 gun depression viszont nem.E4-et viszont mindig kellemetlen ellenfelnek tartottam.
-
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #15254 üzenetére
Irigyellek ám!
Ez jó!Várjunk csak! Én meg kínai érdekeltségűnél vagyok!
Az IS-2 miatt miért nincs akkor egy hónap kényszerszabi! Cinkelés!BTW.
Ez az "Appetite for Destruction" pontosan hogy működik?
Végig egy járgánnyal kell menni, vagy egyszerűen számolja a T4-T10-es összes napi killt, és ha megvan a 30, jön a lóvé? -
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #15203 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget
, végülis szeretek játszani vele, vagy lehet csak az MM jó hozzám, nem tudom ... van rajta 25k xp, akkor lehet nem a motorra teszem bele, hanem kifarmolom a hiányzó 35k -t, ha marad a szériám / szabadidőm, akkor 2-3 nap alatt megvan.
A többi értéket nem is néztem, csak az átütést / sebzést, és azért gondoltam, hogy ráér, illetve kipróbáltam a tier 10 - est, ami utánna jön, és nagyon megtetszett, és minél előbb el akartam érni, de végülis, 2-3 napon nem múlik semmi
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
GrooveHero #15225 üzenetére
Jogos, 12,8
számokkal folyton bajom van.
Igen, a Ferdin csináltam meg a nagy motort. Addig meg kb 5-en toltak, hogy haladjak
Lehet én is ráfekszek, csak persze a "rengeteg" szabadidőmben egy csomó ágat viszek egyszerre, mert hát az a jó -
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #15208 üzenetére
Kérlek!
Egyébként a wiki is csak nem rég frissítette ezen adatait, pedig már több mint 1 hónapja nerfelték az ágyúkat.
Sőt! Sok gold ammo ár még most sincs rendben - lehet, nekem is szerkesztenem kéne? -
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #15202 üzenetére
A penetration értékek már nem érvényesek.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #15202 üzenetére
Hupsz, bocsi a dupláért, de szerkesztettem és mire összeszedtem az infót, addigra már letelt az 5 perc.
Szóval ok, nem a t34 ágyúja, de akkor is sokkal jobb a 10-es ágyú. De ha gondolod, akkor kipróbálhatod az én M103-mamat, hogy az milyen fullosan és meglátod a különbséget. Csak írj privit és megbeszéljük a részleteket -
sith7
félisten
válasz
GrooveHero #15185 üzenetére
Én egész jól elvagyok a középső ágyúval is, 240 a penje, a fullosnak 257 ... azért az annyira nem nagy különbség, szerintem
-
Angel1981
veterán
válasz
GrooveHero #15141 üzenetére
Ilyen esetben én szó nélkül lövöm, amint kiért a kezdőkörből, aztán kap még 1-2 reportot is!
(Mondjuk eddig csak 1 olyan eset volt, amikor csapattárs nem előzött meg, de az elv ez.) -
Gyuri27
félisten
válasz
GrooveHero #15136 üzenetére
Ott kellett volna mindhármat szarrá lőni.
Mert ne mondja senki, hogy nem szándékosan hülyék. -
Steelheart2
őstag
válasz
Akkor meg tényleg nem értem az ilyen szitut.Csak azért viszi be a marhája,hogy tönkrebassza más játékát?Gratula.Nagy IQ bajnok lehet az életben is az ilyen.
-
sith7
félisten
válasz
pengeélen táncolsz
-
Steelheart2
őstag
válasz
Na én ilyen emberektöl kapok agyvérzést! Mi az apja fa..át képzel az idiota?Hogy majd E-100 al berakja az MM T 1-2-3 ba?Gondolom oltottátok öt a chaten?
(#15138) FoBCRaistlin
Keress olyan fájlt hogy zoomx vagy zoomx4 és ott át lehet állitani a kivánt zoomot.Én a deggies-nél ugy csináltam.A 8.7-gui mappában probáld keresni. -
sith7
félisten
válasz
12680 kredited van ?
-
dorka16
aktív tag
válasz
A T1 meg a T2 jól érezhette magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest