Hirdetés

2020. augusztus 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-13 02:08:09

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2451) vhw válasza Joe-T (#2448) üzenetére


vhw
(addikt)

Hát, ha a beforgatott alját nem viszi át, akkor vagy meg kell kerülni, vagy tölteni a prem ammo-t.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#2452) dfsz34


dfsz34
(őstag)

Azon gondolkodom hangosan, hogy német tiger vonalon milyen képességet adjak először a sofőrnek. A javítás és a kuplungégetés között vacilálok, jó lenne a javítást gyorsítani, de ezek a német vasak valami borzalom lassan forognak, akár az IS-hez képest. Idegőrlő kivárni egy csatában, míg megfordul és tudok egy kicsit manőverezni velük, úgyhogy a kuplungégetés hasznosabbnak tűnik nekem, legalábbis ezeknél a német vasaknál.

Azt néztem, hogy magasabb szinten is megmarad ez a borzalom lassú forgásuk.

Csatában is nézem sokszor, hogy a Tiger mit össze szerencsétlenkedik még képzett játékosoknál is, ha megszorítják kicsit és kéne manővereznie. Nekem meg az IS (igaz 100% kuplungégetéssel) úgy forog, ahogy kell és szűk helyeken is jól lehet vele manőverezni.

(#2453) forras2 válasza sith7 (#2443) üzenetére


forras2
(őstag)

Jó, de Neked még prém nélkül is plusszos lett volna, nekem meg mínuszos....
Itt van 1 másik ma reggeli példa...

(#2454) jahrn válasza yarsley (#2426) üzenetére


jahrn
(senior tag)

Nem jobb.
Ma megvettem az Mle48-at es gondoltam megyek parat. Az egy dolog h nonstop t10 ellen tesz be, de hogy allandoan ott is lemmingeznek mint a kezdok t1 campinovkan az mar mas teszta. Jopar olyan meccset lattam ahol minimalis odafigyelessel siman lehetett volna gyozni, de mintha mindenkinek csolatasa lenne vagy siman nem kapott agyat/gerincet a szuleitol.

(#2455) gzbotii


gzbotii
(veterán)

Hetzer derp agyuval, kb 5m tavolsagbol hogy kepes lepattani T-28 oldalarol.
Ketszer is :W :W

[ Szerkesztve ]

Ketten jönnek le a hegyről, az egyik futva, a másik medve

(#2456) Napfénysüti válasza jahrn (#2454) üzenetére


Napfénysüti
(nagyúr)

Én is azt vettem észre hogy nem számít az hogy T9-10-ben játszanak egyesek úgyis elkövetik ugyanazokat a bosszantó dolgokat mint kisebb tierekben. Csak ugye itt még pláne idegesítő hogy minden hiba sokkal többe is kerül. :(

Més que un club!

(#2457) sith7 válasza Angel1981 (#2445) üzenetére


sith7
(nagyúr)

Köszi :R

Joe-T
Torony, és a test találkozása, hasa alja, géppuska nyílás ... vagy hogy mondjam :B

forras2
Nekem se minden köröm ilyen ... tier 8 - as, 9 - es tank mellett az átlagos játékosank kell tartani néhány tier 5 -6 szintű tankot, vagy egy prémtankot ... sajnos nem vagyok én sem olyan skilles, hogy minden meccsem plusszos legyen :N

[ Szerkesztve ]

(#2458) nyunyu válasza jano_77 (#2423) üzenetére


nyunyu
(félisten)

Bár a fránya T25/2-vel megszenvedek a nagy ágyú nélkül

Csodat ne varj a +10 pentol, ugyanugy nem fogja atvinni a nagyobb tankokat.

Regebben mintha 0.2mp-vel gyorsabban is toltott, mint a kicsi, de most elnezve a T25/2 wikijet nincs kulonbseg a ket csuzli tuzgyorsasaga kozott.
Ha jol remlik, 100% legenyseg+rammerrel tolt valami 6.64 mp alatt, mig a masik ~6.9 volt, de lehet, hogy a Hellcattal keverem.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#2459) jahrn válasza Joe-T (#2420) üzenetére


jahrn
(senior tag)

Mostanaban sokat megyek az Su-122-44-el (ugyanugy 175 pen mint az IS top gunnal) es BP eseteben az LFP+UFP talalkozasanal levo szeles majdhogynem meroleges reszt lovom. Ha ez valamiert nem mukodik (nem aldoztal eleget az RNG istennek) akkor detrack es flanking. Vagy betoltesz nemi gold-ot...

[ Szerkesztve ]

(#2460) SoulReaver


SoulReaver
(addikt)

Végére elbíztam magam.... bele szaladtam a kis pöcs 50 100 -ba aki goldal megsorozott... gyűlöletes kis rohadvány!

Huawei P20 pro

(#2461) Arpee78 válasza Joe-T (#2420) üzenetére


Arpee78
(senior tag)

A BlackPrince-nél nem csak a páncél vastagsága okoz gondot. A front hull elég nagy felülete erősen döntött, ezek a jóval erősebb pen-nek is ellenállnak.
Ha nincs semmi beforgatás, a sárga és zöld felületeket eltalálva az IS sima lőszere majdnem mindig át kell üsse, a pirosról pedig le fog pattanni még a gold lőszer is. Nagyjából ugyanez a helyzet 10-15 fokos beforgatásnál. ~30 fokos beforgatással a sima AP gyakran átüti, de ekkor már van értelme a gold lőszer használatának.

A számok az effektív páncélt jelentik, egy 145 pen-es ágyú 50%-ban le fog pattanni a 145-ös felületről, ~100 méter távolságból.

A felső piros felületről elvileg úgy pattan, hogy a mögötte lévő függőleges lemezbe csapódik, csakhogy a döntött felületen elveszíti az átütőerejének egy részét. A gold lőszerben talán marad annyi erő, hogy így is átvigye, a sima lőszerben szerintem nem.

A megoldás: legalább olyan közel kell menni hozzá, hogy rendesen be tudd célozni a gyengepontokat. Ha beforgatta, akkor a beforgatás iránya felé közelítve. A BP tornyával próbálkozni sem érdemes, csak a pici kupolával ha nincs más lehetőség.

[ Szerkesztve ]

(#2462) Joe-T válasza jahrn (#2459) üzenetére


Joe-T
(tag)

Sajnos abból a távolságból a tankot még csak-csak eltalálom azzal a löveggel, viszont a modulokra már igen nehézkesen megy a célzás! Bármit lőttem rajta nem tudtam sebezni! Úgy érzem, hogy egy-két gold skulót vinnem kell magammal legközelebb, ha át akarom lyuggatni a BP bőrét.

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#2463) Joe-T válasza sith7 (#2457) üzenetére


Joe-T
(tag)

Köszi az infót! :R

Közelről nincs is gond, hogy ezeket a területeket belőjem, de sajnos az említett távolságból már az is jó, ha nem megy mellé a lövedék. Ez a löveg jó nagyot üt és cserébe elég pontatlan is!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#2464) jahrn válasza Joe-T (#2462) üzenetére


jahrn
(senior tag)

Nezd meg (#2461) Arpee78 hozzaszolasaban levo kepet. En alol arra a sarga szinnel jelolt 145mm-es pancelzattal burkolt reszre gondoltam ami azert nem olyan kicsi. A felette levo 152mm-es savot nem emlitettem mert az kisebb, de az is jo lehet.
Az Su-122-44 agyuja sem egy sniper gun (0.41 acc)...

[ Szerkesztve ]

(#2465) Joe-T válasza Arpee78 (#2461) üzenetére


Joe-T
(tag)

Sajnos közelebb menni nem tudtam hozzá, mert fedezékből nem akartam kijönni, hogy az oldalam védtelen legyen. Bíztam a lövegben, hogy sikerül átütnöm, de sajnos nem ment! Miután kihaltam megnéztem és a találataim zöme a középső piros felületen csúszott meg, de tényleg az lehetett, hogy utána a lövedékben nem maradt annyi energia ami átütötte volna a sárga 152-es területet. Az IS ágyújának a pen-je 175.
Próbáltam a láncánál is lőni, de ott semmit nem adott be.

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#2466) Joe-T válasza jahrn (#2464) üzenetére


Joe-T
(tag)

Volt egy messziről leadott lövésem rá ami simán sebezte és emiatt elbízhattam magam és úgy éreztem, hogy nem gond a leküzdése. Tévedtem. A hasát sajnos nem tudtam belőni!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#2467) homeless09 válasza Arpee78 (#2461) üzenetére


homeless09
(őstag)

Én a tornyát szoktam célozni, nagyobb %-al lövöm át mint a front páncélt.

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. | × Samsung Galaxy S9 + Gear S3 Frontier x

(#2468) Strauss válasza Mcray (#2450) üzenetére


Strauss
(senior tag)

Ehh.. sztem inkább a www.makketinfo.hu - n hirdesd meg. ott szoktak kapni az ilyesmire.

" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "

(#2469) L4mie válasza Joe-T (#2466) üzenetére


L4mie
(veterán)

IS el én speciel inkább ki szoktam hagyni a BP-eket inkább keresek más targetet, :] valahogy nekem se vitte át túl gyakran pedig lőttem elől hátul, jobbról balról már :D morogtam is rendesen.

*#2470) Joe-T: havernak T-29 el sincs velük gondja.
E-van :) menj rá a VK-k ra azokat speciel zabálja az IS, legalábbis az enyém :P

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#2470) Joe-T válasza L4mie (#2469) üzenetére


Joe-T
(tag)

Nekem is úgy néz ki, hogy ez lesz a mumus, pedig Tigrissel de szépen lehetett őket aprítani csak annak a top lövege sajnos nem sebez annyit mint az IS-é!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

(#2471) Veatta


Veatta
(aktív tag)

Ilyenkor rettent szeretek scout lenni:

(#2472) Dobi 562


Dobi 562
(őstag)

Érdekes az xp jutalmazási rendszer. A végig afk artista annyi xp-t kapott, mint a szerencsétlen KV-1S aki legalább próbálkozott valamivel...

(#2473) dfsz34


dfsz34
(őstag)

Azt hiszem az E75 most megtanulta, hogy milyen fontos a gyors javítás vagy legalább egy javítókészlet tartása.

A fullos SU122-vel elkaptam a láncát többszáz méterről és gyorsabban lőttem, minthogy javítani tudta volna. Belelőttem majdnem az egész tárat, de a cél a helyben tartás volt, amig a nagyobb tankok odaérnek, mert minket kicsiket kicsinált volna pillanatok alatt. Sebezni sajnos csak keveset tudtam rajta de két tier-el nagyobb vas, meg nem is a jó ponton lőttem igazából.

Átváltottam goldra kétszer, de pont akkor elcsúszott a lövésem főlé és a kicsit mögötte lapuló jpanther-t leszedtem. Hangosan röhögnöm kellett, de akkor vissza tudott menekülni a kő mögé az E75 és amikor kidugta az orrát, akkor kezdtük előről, amig oda nem ért egy tiger2 és szétlőtte. Mondjuk féltem az artytól kicsit, de béna volt, vagy jól zavarták a scout-ok, mindegy is, senki nem zavart a hossuú percekig tartó durrogtatás közben.

Az E75 meg gold noobozott, pedig a jpanther kapta csak a gold-ot, de úgy látszik nem nézte még meg, hogy gyorsabban lő a SU, mint ahogy ő javítani tud, meg a láncához nem kell nagy pen.

Jók ezek a prém tankok prémium előfizetéssel együtt, mert még így is egy minimális pluszban zártam a kört (mondjuk leszedtem két 6-ost a végen, akik addigra értek csak oda, de már sebzettek voltak, úgyhogy nem sok összsebzésem volt), pedig rengeteget elpuffogtattam és 1025 credit darabja meg a gold lövedékek :)

Néha tetszenek az ilyen menetek, amikor bebarmul ember és csak lő, amennyire kifér a csövön.

(#2474) sith7 válasza Joe-T (#2463) üzenetére


sith7
(nagyúr)

nincs mit, na én azokra a zölddel jelölt karikákra gondoltam :D

(#2475) Hege565


Hege565
(csendes tag)

Üdv. Érdekelne mások véleménye a Churchill 7-esről, ki használja/ta, és miért?
Ki ment tovább azon az ágon?

(#2476) [HUN]Dani


[HUN]Dani
(őstag)

Normális?

Egyébként mindenki középre ment szinte. A folyó melletti szakaszt egyedül kellett védenem, valamennyire sikerült..

magyarsrac

(#2477) vhw válasza [HUN]Dani (#2476) üzenetére


vhw
(addikt)

Egyébként mindig ekkora a térkép hogy kitakarja a fél monitort, vagy csak a kép kedvéért lett kinagyítva?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#2478) [HUN]Dani válasza vhw (#2477) üzenetére


[HUN]Dani
(őstag)

Oh, ez nekem fel sem tűnt. :)) Volt itt egyik haverom és az szórakozott itt a térkép nagyítással. Egyszer lekicsinyítette minimálisra, egyszer pedig olyan nagyra, hogy szó szerint az egész képernyőt kitakarta. Azóta így maradt, de lehet így hagyom..egész pofás. :DDD

magyarsrac

(#2479) Sixkiller6


Sixkiller6
(őstag)

xvm modban kicsit elvesztettem a fonalat, melyiket kell feltenni, a stat is kell? melyiket kell indítani?

- no es importante -

(#2480) forras2 válasza Sixkiller6 (#2479) üzenetére


forras2
(őstag)

(#2481) Sixkiller6 válasza forras2 (#2480) üzenetére


Sixkiller6
(őstag)

thx

- no es importante -

(#2482) Timyyy


Timyyy
(őstag)

Purchased:
'Jagdtiger' successfully purchased. You have spent credits: 3 450 000.

Ez is megvan... :C

Kisfilmek, reklám anyagok, nyaralós videók, családi eseményekről készült felvételek vágását vállalom! + Drón videós szolgáltatás is rendelhető! https://bit.ly/felhostudio vagy felhostudio.hu

(#2483) yarsley válasza Timyyy (#2482) üzenetére


yarsley
(aktív tag)

Tegnap fejlesztettem ki a T92-ot, remelem talalkozunk valamikor. ;]

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#2484) psycroptic


psycroptic
(őstag)

Victory!
Battle: Port 2013. április 29. 19:09:06
Vehicle: E-100
Experience received: 3 582 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 84 474
Battle Achievements: Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Már csak a 150mm löveg hiányzik az örömhöz.

REPLAY

[ Szerkesztve ]

PSNID: Tomy83PS

(#2485) Rico33


Rico33
(aktív tag)

Hát a KV-1 még mindig nem a szívem csücske.Mi kell a bálnára, hogy kb. 200m-re oda is lőjön, ahova célzok?Megvan az F30 löveg, bár a legénység csak 87%-os és semmi extra felszerelés még nincs meg.
A StugIII ellenben nagy kedvencem lett.A kis sunyi lapos tud meglepit okozni :C

(#2486) Re-Tech válasza Rico33 (#2485) üzenetére


Re-Tech
(aktív tag)

57mm

(#2487) jahrn


jahrn
(senior tag)

Nohat, WG 1-2 napja meg azt mondta h az "uj" arty hack mod nem problema mert nem mukodik, mostmeg mar azt igerik h mihamarabb megteszik a szukseges lepeseket h ne lehessen hasznalni...

Ez az Mle48 nem rossz ha kisse ertelmesebb csapatot fog ki az ember. De a 100mm akkor is keveske mar ide, sot a 120mm is karcsunak tunik a nemet 128mm-el szemben (meg nincs kifejlesztve). Mire lessz eleg az az agyu t9-en?

[ Szerkesztve ]

(#2488) Napfénysüti válasza yarsley (#2483) üzenetére


Napfénysüti
(nagyúr)

Az lehet neked is bőven rossz. :P ;]

Més que un club!

(#2489) yarsley válasza Napfénysüti (#2488) üzenetére


yarsley
(aktív tag)

Lol. Ha van sok gyors med vagy scout, akkor parazhatsz artyval. Egyebkent (ha nem varosi a palya), es a szokasos high tier 3-4-5 artyval, akkor a JT-nek reszeltek ahogy kidugja kicsit az orrat.

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#2490) Napfénysüti válasza yarsley (#2489) üzenetére


Napfénysüti
(nagyúr)

Azért vannak más célok is vagy te csak mindig JT-re vadászol?

Strauss: mostanában pont mintha nem lőne annyit az arty. De lehet csak iszonyat mákom van és nem yarsley ül a túloldalon. :)

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#2491) Strauss válasza Napfénysüti (#2490) üzenetére


Strauss
(senior tag)

Ha van Jt , akk. mindenki arra vadászik :( ... Már csak 6k xp ésa röpke 6.1 M és kifejlesztve a JPZ e100 . Az mégnagyobb célpont :)

" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "

(#2492) Máté94


Máté94
(addikt)

AMX 38, D2 kettősre van valami épkézláb "taktika"? Ezek a használhatatlan kategóriát erősen súrolják szinte... Semmiben sem jók, talán kicsit jobban céloznak, mint a többi hasonló Tier-béli, de ez valami borzalom.

[Azért is meg lesz az ELC AMX! >.<]

「AA」- Apriori Acquit

(#2493) Dobi 562 válasza Máté94 (#2492) üzenetére


Dobi 562
(őstag)

Én free xp-ből átugrottam a D2-t és a B2-vel kezdtem a francia heavy ágat, az sem egy leányálom. Az 50 100 előtt egyedül a BDR tetszett, de az nagyon is!

(#2494) Strauss válasza Máté94 (#2492) üzenetére


Strauss
(senior tag)

Nyugi az AMX 40 sem lesz jobb :) Mire odaérsz a csatába, már megkötötték a békeszerződést és kifosztották az elesetteket :)

" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "

(#2495) Napfénysüti válasza Strauss (#2491) üzenetére


Napfénysüti
(nagyúr)

Jpz E100-at tuti nem veszem meg. Elég lesz elitre fejleszteni a JT-t de a nagytesójára egyáltalán nem vágyom.

Més que un club!

(#2496) psycroptic válasza Napfénysüti (#2495) üzenetére


psycroptic
(őstag)

Nekem is réges-rég ki van fejlesztve, de még nem vettem meg, pedig megfogom csak még nem érzek késztetést rá... :))

PSNID: Tomy83PS

(#2497) Máté94 válasza Strauss (#2494) üzenetére


Máté94
(addikt)

Szép kilátások. Érzem, hogy a nehezen feljavított WR-em 40% alá fog süllyedni ezekkel az ócskavasakkal... :)
Na majd szenvedek velük. :D

「AA」- Apriori Acquit

(#2498) Mcray válasza Máté94 (#2492) üzenetére


Mcray
(senior tag)

A D2 90%-os legénységgel nagyon is jó. Be kell forgatni kicsit és ha szerencséd van tudsz szépen sebezni, amig az ellen át nem kapcsol arany lószarra. Sajnos csak egyedül toltam és csak agyhalott csapatokat kaptam, így nem lett vele tank ászom. Még egyszer mondom. Nem a tank szar, hanem az idióta saját csapat + gold ammó kombináció. Az nagyon betett neki...

Amx 38-cal viszont szenvedtem én is. Nem tudom, hogy kell értelmesen használni. Azzal még arany lőszer előtt játszottam...így pláne nem tudom aktuálisat mondani róla.

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#2499) Strauss válasza Napfénysüti (#2495) üzenetére


Strauss
(senior tag)

Nem tudom, nekem Ő lenne az 1. tier 10 es.. és mivel a JT t imádom , és nem is megy vele rosszul.... Mi az a 6.1 Milla :) A másik fronton még kb 100k hiányzik az e100 hoz...

[ Szerkesztve ]

" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "

(#2500) Máté94 válasza Mcray (#2498) üzenetére


Máté94
(addikt)

Megfogadom a tanácsokat, de már 3. vettem meg őket... :DDD
Egyszerűen kicsapták a biztosítékot, persze ebben a csapat is maximálisan hozzátesz. :)

「AA」- Apriori Acquit

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.