Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
aktív tag
válasz
nihill
üzenetére
Ez a probléma az új 1.26-os patchel jött be és a Teamspeakhez telepített Overwolf alkalmazás okozza, ami kvázi modként beépül a játék fájljai közé. A res_mods mappán belül hozott létre telepítéskor egy fájlt, amivel jelenleg nem működik jól a játék jelenlegi verzója. Le kell törölni az overwolfot és ki kell üríteni a res_mods mappát, utána jónak kellene lennie. Ha mégsem, akkor még egy Ellenőrzés+javítást kell indítani a Game centerből. Utána már biztosan meg fog szűnni a probléma. Viszont utóbbi a beállításaidat is visszateszi az alapértelmezettre, ezért ha nem szeretnél újra beállítani mindent, akkor a C:\Users\<felhasználónév>\Appdata\Roaming\Wargaming.net\WorldOfTanks\ mappában* található preferences.xml nevű fájlt ki kell menteni valahova és a javítás futtatása után visszamásolni ugyanoda. Így minden előző beállítás ugyanúgy meg fog maradni.
*: ez a mappa alapértelmezetten rejtett, ezért csak akkor fog látszódni, ha beállítod a rejtett fájlok és mappák megjelenítését a fájlkezelőben.
-
Thrawn
félisten
válasz
nihill
üzenetére
Ez ilyen rejtett arty nerf.
-
e-newsee
addikt
válasz
nihill
üzenetére
Hasonlóan nyertem egyszer egy csatát ugyanitt, csak bázisvédős módban.
Asszem a játékban a Kolobanov a legtrollabb medál, amit kapni lehet. De csak ha artyval vagy. Legalább 5 ellenfél ellen kell egyedül győzni. Azt máshogy nem lehet, csak menekülve, elbújdosva. Mint egy igazi férfi!

-
zozyk
addikt
válasz
nihill
üzenetére
Ilyet az én arty-m is tud néha.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://youtu.be/0w1SJnm87VE -
ooloo
őstag
válasz
nihill
üzenetére
Nem .. én Doctor_Nix-re gondoltam . Nagyon jó játékos és ehhez még hozzájön a pontos löveg ... ez halálos elegy .
Grat a csatához .
-
ooloo
őstag
válasz
nihill
üzenetére
Mindjárt megyek én is egy kört vele ... amúgy Neked hogy muzsikál ? Nálam gyakori , hogy a célzókörön kívülre pottyantja a "csomagot" . Ellenben a Twitch-en van egy fószer , az csak arty-val játszik . Neki túlnyomórészt elhúzódó csatái vannak és 80%-ban a célzókör közepébe csapódik az "ajándék" . A garázsában az összes arty és szinte kivétel nélkül rajta a 3 jel . Honnan vette azokat a pontos arty-kat azt nem tudom , de nekem is ott kellett volna vennem .
-
peterson79
őstag
válasz
nihill
üzenetére
hali,
Segítségnek mindenképpen jó ez a mod, de szerintem és a tapasztalatom szerint egy kicsit félrevezető. Mintha valamit nem jól számolna, de arra még nem jöttem rá, hogy miért. Én most O-I exp-re hajtom a 3rd markot és amikor a második küszöbén jártam akkor a mod szerint már megvolt, igaz pár tizeddel, de megvolt...aztán mikor vége lett a csatának, akkor meg nem adta be, mert pont, hogy hiányzott az a pár tized.
Ha jól nézegettem egyébként naponta egyszer, de lehet többször van frissítés, mert pl este tízkor még az aznapi 20:00-ás adatokat mutatta.Ezen felül olyan is volt, hogy egyik meccsen 890 volt a lila stat aztán a másikon meg hirtelen 1500....ez csak azért furcsa, mert utána megint 900 körülire adta be.
Szóval mondom, bugos kicsit, de azért támpontnak jó, hogy éppen mennyi az annyi, igazából mi másra kellene

-
kchryss
veterán
válasz
nihill
üzenetére
Akkor nem sikerült jól leírnom.

Nem a te 2 heted átlaga számít, hanem a többi játékos 2 hete alapján vannak beállítva minden nap az elvárt értékek amihez nézi a te átlagodat. A saját átlagod viszont folyamatosan számolódik, de mint írtam leginkább az utolsó csatáid számítanak (függetlenül attól hogy milyen régen voltak).Korábban írtam már több posztot a témában, keresd vissza, volt hogy belinkeltem a pontos képletet is ami alapján számol.
Abban viszont igazad van, hogy bekavarhat ha kihagysz pár hetet. Ennyi idő alatt lehetséges, hogy a többiek teljesítménye alapján megváltoznak az elvárt értékek aztán ha mész egy csatát nagy meglepetések érhetnek. Ha magasabbak lettek az elvárt értékek akkor előfordulhat, hogy egy jó csata után is esni fog a jel, ha meg csökkentek az elvárt értékek (ez a gyakoribb eset) akkor előfordulhat egy roszz, akár 0-ás csata után is emelkedik elsőre.

-
kchryss
veterán
válasz
nihill
üzenetére
A játékosok előző 2 heti teljesítménye alapján számolódik egy elvárt érték és ahhoz méri a te átlagodat minden csata után. Exponenciális gördülő átlaggal számol, így a legfrisebb csaták számítanak igazán. Csak a sebzés és assziszt(spot és láncolás közül a nagyobb) számít bele.
Ha 93%-on vagy akkor kell pár nagyon jó csata zsinórban és meglesz a 95% amivel megkapod a 3 csillagot. Ha viszont mész egy rossz kört akkor esik a százalék, ezért arra figyelj, hogy ne nagyon menj rossz kört.
Van egy mod ami csatán belül mutatja az aktuális teljesítményed alapján, hogy hogy állsz a kiválósági jellel és azt is mutatja mennyi átlag kell kb a 3 csillaghoz: [link]

-
nyunyu
félisten
válasz
nihill
üzenetére
Ha az első mag fullon megy a prociban, akkor semmilyen grafikai ügyeskedés nem fog segíteni.
Ezzel mondjuk kezdhetnenek valamit, mert patchrol patchre egyre fogy az fps.
Kivancsi vagyok, a 8.10-ben bevezetendo uj megvilagitas modell+effektek mennyi procit fognak pluszban zabalni.
-
KisApám
addikt
válasz
nihill
üzenetére
"Kicsit" gyakorlott játékos. És eléggé agresszív... az az E-25 ördögfióka nem rossz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én a család miatt örülök, ha átlagban 15-20 (!!!) meccset tudok játszani, Naponta...
Sajna meg is látszik az Effin... bemelegedni sem lehet rendesen ennyi meccstől.Most neki az 5000-es után "csak" egy 4000-esre futotta.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
nihill
üzenetére
Én anno mindkettőt kipróbáltam rajta, a 8.8-asnál jól meg kell nézni kire lősz meg hova, de alapvetően lehet vele érvényesülni.
Viszont a 7.5-ös elég durca jószággá teszi, jó camo érték, 3.3 alatt pötyögi a 135-ököet sebző skulókat, alig lassabban, mint egy e 25.
Én is lehet visszaveszem, nem vagyok egy nagy ász vadász, ha megvan, megvan, ha nincs, nincs, de azt égőnek érzem, hogy az egyetlen Pool medálom a Jagdpz 4-el esett meg és nincs meg rá az ász
-
emre
veterán
-
válasz
nihill
üzenetére
Hát, meglenne ez a hátránya, de azért biztos eredményt nem hozhatna, mert értelmes csapat azonnal elmozog a kiinduló pontokról és a campelés is szépen háttérbe szorulna ezzel a célzási módszerrel

Eleve a legtöbb arti 30sec alatt be sem tölt, ha egy csapat fél perc után is a kezdő pontokban áll, akor magára vessen
Természetesen a splash kört mértékét az artik szintének függően szabályoznám. A 30méteres splash kört tier 10-re értem. -
Petyus87
aktív tag
válasz
nihill
üzenetére
Hali! Sajnos nincs.
Megtisztelő, de még csak most leszek átlagos játékos. 3400 csatám van, de talán már elmondhatom, hogy kezdem kapiskálni a dolgot. A szerencse is közrejátszott egy kicsit, volt, hogy a csapattársak segítettek ki, a végére már 1 lövés voltam szinte bárkinek, de megúsztam.
Az a tapasztalatom, hogy tényleg meg kell tanulni játszani vele, mint a legtöbb tankkal is, egyikkel könnyebb a másikkal kicsit nehezebb. (Ha a csapattársak retardáltak esetleg hamar elhullanak, akkor persze ez se segít, mert egy fecske nem csinál nyarat.) Óvatosan kell közlekedni vele, lehetőleg nem egyedül, előre rohanva, nehéz tank/tankok társaságában.
Nagyon ritka, hogy 6-osok közé dob (gondolom a prémium mivolta miatt), egyedül a kv-1, Churchill I., esetleg a VK 30.01. szokott gondokat okozni (konkrétan sok pattanhat róluk), ha ilyen típusok jönnek szembe, azonnal aranyat töltök. Sokat segített a nehéz repesz páncél, ebben a csatában rengeteg lövés lepergett rólam (2485).
A célzás javítás/töltés is számít, mert pontatlan, 100%-os legénységgel kicsivel több, mint 3 másodperc alatt tölt, ez azért nagy előny, tényleg érdemes ezekre áldozni, visszahozza az árát. Amikor megvettem 40%-os akcióban volt, megérte, megszerettem. -
L4mie
veterán
-
PR0JECTNR56
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
nihill
üzenetére
Ha meg a társak nem spotolnak akkor nyílt terepen megszívtam, ez nem az a tank ami ilyenkor túlél.
Ha nincs keznel epkezlab tank, akkor TDvel nem megyunk nyilt terepen elore, hanem aktiv periszkoppal egy bokorban/fedezek mogott megvarjuk, hogy felbukkanjon az ellen.
Aktiv periszkop+jobb camo miatt joval elobb tudod loni, mint o teged.Mondjuk a SU100Y nem igazan alkalmas a domb mogul figyelunk, aztan loves utan visszabujunk mokara.
-
dfsz34
őstag
válasz
nihill
üzenetére
Persze, hogy bejön. A látótáv növelés elemi érdek, főleg egy TD esetében. Igaz, hogy ezt kevesen látják be.
Arról nem is beszélve, hogy a kedves társakra nagyon sokszor nem lehet számítani, hogy majd ők spotolnak. Ja, vagy éppen annyira messzire előre rohannak, hogy már nem látom őket vagy meghalnak egy pillanat alatt vagy éppen takarják az ellenséget okosan.
Komoly látótávval sok helyzetet meg lehet oldani.
-
Angel1981
veterán
válasz
nihill
üzenetére
Én általánosságban értettem.
Kinek mi jön be, a statisztikák meg igazolják / cáfolják az illetőt - ezt most szintén általánosságban.
Ennyi.A toronnyal nem rendelkező TD-kre én sem rakok távcsövet, mert megmozdul a test, és máris annyi az előnynek - kivéve talán az AT 15-öt, mert annak 25-25 fokos a lövegkitéríthetősége.
-
zsolthee
senior tag
válasz
nihill
üzenetére
Ok. Az első világos.
De a másodiknál én nem így emlékeztem. Nyakamat tettem volna rá, hogy már volt ilyen és akkor az nyert aki előbb foglalta el az ellenfél bázisát.
Valószínűleg Neked van egyébként igazad.

Elkezdtem a "csigazabáló" heavy ágat.
Némi fintorral nekiálltam a D2-höz. Nagyot csalódtam: mentem néhány kört és meg lett a TankÁsz
A B1 sem olyan rossz mint amilyennek gondoltam. Bár csak 28km/h a végsebessége, ha jól nekilódul van az 30 is.
Másrészt úgy forog mint egy frankó kis light tank.
Egyedül maradtam 3 ellenféllel. Nem voltak túl ügyesek, mert egy ház körül kergetőztünk, de nem volt eszük, hogy egyik mögém kerüljön. Úgy kiszedtem a két kis med tankot, mint a huzat.
Már jöttek a gratulációk de éreztem ez kevés lesz. Volt betárazva prémium lőszerem is végszükség esetére
Kemény 99pen-je van. Gondoltam megcsípem az utolsó M3 Lee-t. Ott sajnos elvéreztem. De jó csata volt.(#27295) Bingisz
Így már tiszta. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak azt tudom hogy gyengébb. Jó de ha a feladatkezelőben van, akkor biztos lehet a CPU limittel kezdeni valamit.