Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
xtmod
üzenetére
Igen, ezt már én is megfigyeltem.
Na, miután megírtam, mentem egy kört a franciával. A végén ketten maradtunk egy Harbingerrel, és még úgy is majdnem kinyírtam, hogy éppen akkor nyomtam rá az újratöltés gombra, amikor megjelent. 500hp-ja marad a bombázás meg a követős bomba után. Szűk volt a hely, úgyhogy nem igazán tudtam körbetáncolni, meg igazán nem is érdekelt. Csak egy nyolcadik helyet kellett behúznom a napi küldetés utolsó lépéseként, az meg arra már simán megvolt. -
Plata
félisten
válasz
xtmod
üzenetére
Ne haragudj meg a kérdésért,de mi a rusnya magdiva játszol?
Ha valami béndzsa light tankkal próbálod belőni heavy tankot akkor megértem hogy nem üti be.De a legtöbb tank a saját tierjében beüti a többit,feltéve ha nem ott lövöd ahol nem kellene.Én próbálom ezt a japán heavy ágat húzni,de nem könnyű,de simán sebzem vele a két tierrel nagyobbat is. -
vJokka
aktív tag
Én ezekkel a beállitásokkal játszom Y580-on, csak 3210M i5-ös procival, tank SSD-ről fut:
Pár pályán/pályarészen (pl murovanka magicforest) leesik 30 fps alá, de azt bármilyen beállításon (standard graffal nem bróbáltam), egyébként 40-50 fps-el elfutkorászik. Illetve most feltettem egy XVM-et, ez eszegeti az fps-em, de köv patchig kibírom.
-
Vadgörény
csendes tag
Töltésgyorsító+venti+BIA = 13,2s a 122-es töltési ideje. Nem lepödnék meg ha lett volna KV1S nerf ismét, ezeket elfelejtik beleirni a patch logba... az arty nerf is kimaradt a 8.10-nél a listából. Az enyémeknél 2 méterrel csökkent az összes lőszer robbanási hatósugara.
(#40922) ddt500hu
Nálam is lehalt 2 egymást követö csatában a szerver... mindenki mozgott csak én nem tudtam. -
bullseye
addikt
Nyilván erre ment ki az eddigi x év fejlesztés, hogy most lenyúljanak téged személyesen ezrekre...
Vagy csak várni kéne egy pár órát, és ha addig sem jön meg, akkor írni az ügyfélszolgálatnak, és mellékelni a befizetés igazolását, vagy valami adatot, ami alapján megtalálhatják. -
-
Angel1981
veterán
Gyulladás két okból kifolyólag következhet be:
1. meglövik az üzemanyagtartályt
2. meglövik a motort, vagy a váltót, és akkor tanktól függően 10-20% az esély arra, hogy kigyulladjonA német tankok közül nagyon soknak van elöl a váltója - köztük a Tigrisnek is - a "párszor már kigyulladtam vele" valószínűleg azért van, mert meglőtték a frontodat, azon keresztül pedig a váltót.
A CO2 csak az első pontra nyújt védelmet (tudomásom szerint), a 2. pontra nem tudok jobbat, minthogy ahol csak lehet, rejteni kell az alsó lemezt.
(A Cyclone Filter részben megoldás lenne, de csak orosz tankra szerelhető...) -
Patrick76496
őstag
Szerintem sincs vele semmi baj. A 60-at önerőből sosem érte el, mindig ilyen 40-45-tel ment. A 250-es átütés bőven elég, gond nélkül átviszi a többi T10-es heavy tankot. Nekem is az egyik kedvencem, mint FTR-en írták, KV-2-n és E-100-on kívül ennek van a legnagyobb átlagsebzése a heavy-k közül.
- - - - - - - - - - - - - - -
Keresd a hibát:
-
forras2
őstag
Nagyon ritkán játszok vele. Ez a KV1 nagyon nem az én stílusom. Csak azért tartom meg, mert amikor haverokkal játszunk, elég sokat szoktunk nyomni 5-s tierben is, és legyen valami a stugon kívül

Ami változott rajta, az a páncélátütés. Papíron nem lett kisebb, de olyan tankokról pattogok vele rendszerint, amit eddig röhögve átlőttem.
A páncélja az régen is, és most is jó. De az meg már más kérdés, hogy semmit nem ér, mert manapság boldog-boldogtalan gold ammóval lövöldöz, még ilyen kis tierben is
-
nyunyu
félisten
meg az a szaros képfeltöltés.hu hülye linkeket ad. pl elsőre a fórumokhoz való kép kicsi volt,
(Nem ok a hulyek, hanem a PH hasznal nem szabvany szintaxist...)
-
Quan-Chi
őstag
csak azért nem adom a francba a GW panthert mert már álcafestés és frankó legénység is van benne, nagyon pontatlan , lassan és irreális pályán lő , tetű lassú lett és rosszul is fordul , 0 splash dmg-e van ...
én nem venném meg most ( de 8.6 előtt fantasztikus köröket toltam vele, remélem 1x még vissza alakítják ) -
Fel
addikt
Miért ne? Benne van a listában:
The following tanks will receive a 50% discount:
T-26, Tier II light tank
T-46, Tier III light tank
T-28, Tier IV medium tank
KV-1, Tier V heavy tankThe VI and VII tier tanks of the branch will receive a 30% discount
T-150, Tier VI heavy tank
KV-3, Tier VII heavy tank -
bartucc
addikt
Csak az akciós, orosz gépezetekre érvényes. Legalább most már van magyarázat, hirtelen miért szaporodtak meg a csatákban a KV-3-ak, mindenki előveszi újra.

Ma is sikerült egy magamhoz képest remek kört menni, második ilyenem a T29-el, motor kell már rá.
Aki ment már a vassal, attól kérdezném, érdekelne: kedvtelésből játszok, prémium nélkül, mennyire lehetek elégedett, ha már összejönnek ilyen körök is? (vagy ez csak az, amit egyébként is el kellene napi szinten érni, semmi több?)
-
virkir
veterán
Neked lehet jó volt a csapatod meg szívattad de ez ne zavarjon egy cseppet se.
680hp átlagsebzés a 950 helyett meg nem bírod keresztbe átlőni egyik pályát sem de biztos űberhatékonyan ment vele.
Nyilván.
Én kérek elnézést, hogy kétségbe vontam a józan eszed.
Már csak a kíváncsiságom kielégítése miatt egy ingame nick vagy stat a Hummel-ről jól jönne. -
nyunyu
félisten
nem engedném össze a nagy tier tankokat a kicsikkel. azokat könnyű halomra lőni.
-
Chris0321
veterán
Én a helyedben nem tenném, volt már itt olyan játékos aki sokszor megjátszotta ezt és nem igazán járt jól. Teljesen lenullázott accounttal újrakezdhette volna.
A felsorolt pályákon pedig ki kell tapasztalni, hogy tudsz belőni bizonyos ütközőpontokra. Kis keresgélés után meg fogod találni hova kell állni, hogy tudj sebezni. Városi pályán az a jó, hogy nem kell sokat mozgatnod a célkeresztet(relatíve) hanem becélzol egy ütközőpontot és amíg tudod lövöd az ellent. Ha visszavonulnak vagy elfogynak keresel egy másik pozíciót és onnan folytatod. Érdemes figyelni hova kell inkább támogatás. Ha minden kötél szakad TD-módban is lehet harcolni, persze lehetőleg olyan ellenséget kell keresni aki egyedül van. Persze akkor kell kimenni a fedezék mögül amikor nem rád figyelnek, gyors lövés(ha közel van nem nagyon kell a célkereszt összeszűkülésére várni) és vissza a fedezékbe. -
Mcray
senior tag
Ez, ha jól emlékszem, életem legjobb köre:
Lehet a torony nem alap, de minden más az, ha jól emlékszem

-
emre
veterán
Ha teljesen skill nélküli a legénységed és a csapattársaké akkor könnyen előfordulhat hogy az 50m-es határon (vagy a ping miatt még később) válik csak láthatóvá az ellenfél. Egyébként azt tapasztalom, hogy a játékosok zöme szarik ezekre a dolgokra és csak csíterezni tud ha egy jó skillel felszerelt legénységű tanki kiszedi őket.
Annak idején Diegho javasolta is artykra a látótáv növelő cuccot ilyen eshetőségre.
Meg akkor is jól jön ha egyedül marad az ember.
-
jano_77
nagyúr
Fejleszd ki őket, aztán ha úgy látod jónak el is felejtheted a KV-1 tankot....viszont a KV-2_el szerintem nem fogsz rosszul járni, ha majdan vmikor mégis úgy döntesz, hogy megveszed és kipróbálod!
Csatákban úgy vettem észre, hogy a T-150 is egészen kemény jószág és szereti nyelni a lövéseket....ez mennyire állja meg a helyét valójában...attól kérdem, akinek van T-150-e?! -
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Milyen egeret válasszak?
- Vicces képek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Eladó új, bontatlan csomagolású, garanciális Sennheiser Momentum True Wireless 4 aktív zajszűrős (AN
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Na, miután megírtam, mentem egy kört a franciával. A végén ketten maradtunk egy Harbingerrel, és még úgy is majdnem kinyírtam, hogy éppen akkor nyomtam rá az újratöltés gombra, amikor megjelent. 500hp-ja marad a bombázás meg a követős bomba után. Szűk volt a hely, úgyhogy nem igazán tudtam körbetáncolni, meg igazán nem is érdekelt. Csak egy nyolcadik helyet kellett behúznom a napi küldetés utolsó lépéseként, az meg arra már simán megvolt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)