- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carlos320
friss újonc
válasz
Steelheart2 #3 üzenetére
Próbálkozz 30° körüli beforgatással, de nagy csodát ne várj 100mm páncélzattól, az érkező lövések többsége át fogja azt ütni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Steelheart2 #195942 üzenetére
Szerintem itt nem nagyon játszik konzolon senki, én is tettem vele próbát, de kis túlzással a játék egy kávéfőzőn is elfut, nem csoda ha sokan konzol tulajként is maradnak a PC verzió mellett (lásd: Én). Xbox topikban is kérdezted?
-
e-newsee
addikt
válasz
Steelheart2 #193630 üzenetére
El lehet lenni vele, de ne számíts sokra. És azt a felbontást felejtsd el! Legalább fullhd kell, hogy láss is valamit.
Mennyiért adják ezt?
Ha nincs több keret, inkább nézz szét itt a hardveraprón, találsz jó áron jó kis gamer gépeket, amik a WoT-ra bőven elegendők. -
Massmurderer
őstag
válasz
Steelheart2 #191686 üzenetére
Hát nehari,gamer laptop nem 500euronál kezdödik,inkább olyan 1500-2000euro.500euroért még újat se nagyon kapsz.
-
e-newsee
addikt
válasz
Steelheart2 #191690 üzenetére
Enyémben 850M van egy 4. generációs i7 társaságában, és simán megvan a 40-45 fps közepesnél jobb beállításokkal is, HD kliensen, fullHD-ban, nyári napokon még kb 60%-ra visszavett procival is.
Nagyjából, ha egy ilyen szintnek megfelelőt találsz, akkor tudni fogja. -
Moleman
addikt
válasz
Steelheart2 #191686 üzenetére
Szerintem ez nem nagy kihívás, a 8 éves laptopom vitte minimumon 100+ fpssel (i5+GT540M), én inkább fps-re mentem mint a látványra.
Szerintem még az is tudná teljesíteni az elvárásaidat.
Sajnos több tapasztalatom nincs más laptopokkal, asztalira váltottam, azzal már 200+ fps ultrán. -
marlawidal
újonc
válasz
Steelheart2 #3 üzenetére
-
Screepter
újonc
válasz
Steelheart2 #3 üzenetére
45 fok vagy kevesebb, a kv-85-től eltérően VAN páncélja, ágyúba egyértelműen vedd figyelembe az átütést, és az IS egy jó vonal és tank, mivel orosz a játék valamiért az orosz tankok elég jóra sikeredtek
-
válasz
Steelheart2 #58788 üzenetére
Nem akarok, van pár t6 amit megtartottam, de nem vagyok fanatikus.
(#58789) dvids: ok
(#58790) psycroptic: Lehet az lesz, de sose láttam még ennyire olcsón.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Steelheart2 #58782 üzenetére
A 7-es nagyon jó lesz,miután meglesz a top ágyúja.
Mondhatni ég és föld a kettő. Azután secperc meglesz az XP a Borsig-ra. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Steelheart2 #58782 üzenetére
Lenyomtam már 9 ezer csatát fix tornyos tankokkal. A múltkor kipróbáltam, de olyan esetlen vagyok a forgótornyosokkal, hogy ez még duplán megerősített abban, nem nekem való az az ág.
+SoulRiever-: Akkor attól az artyzás is menőbb.
-
PaJa1
őstag
válasz
Steelheart2 #57491 üzenetére
Nálam a noobmeter (szerintem) hibás adatot mutat, pár száz csatával ezelőtt hatalmas, több száz pontos süllyedést regisztrált. Nagyából a 9.0 bevezetésekor. Gyanítom, hogy a Stug III átnevezésével voltak problémái.
Erre az optika (Optics) vs csigaszem (Binos) (ahogy hívják itt sokan), a véleményem annyi, hogy én régen inkább az utóbbit használtam. Lassabb, támogatós játékmódhoz jobb is, kempeléshez tökéletes. Aztán áttértem az optika használatára, jobban szeretek mozogni, és ezt a tankom is kell, hogy tudja. Utálom a lassú tankokat, borzasztó velük játszanom... majdnem olyan ingerszegény a játékélmény, mint artyval.
Mostanság úgy is inkább 6+ szintű tankokkal játszom, azok meg már 400 közeli látótávval rendelkeznek. Így inkább a +10%ot adó eszközt használom, mert elvileg 445m a max látótáv és inkább mozgok, mint várjam a sült galambot.Bár szerintem ha e fölötti a tankom+legénység+felszerelés által biztosított látótáv (max 500m), akkor az már csak ellenfél álcázása ellen dolgozik. Tehát egy 500 méteres látótávval észreveszem 445méterre a tankot, míg egy 445 méteres látótávval rendelkező mondjuk csak 420m-nél venné észre.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Steelheart2 #57494 üzenetére
Nem. 2000 felett kezdődik a magas.
-
törölt tag
válasz
Steelheart2 #57494 üzenetére
A wotinfo.net-en fent van az értékelés is, nem csak az eredményeid.
Az talán a legnaprekészebb oldal. -
törölt tag
válasz
Steelheart2 #57491 üzenetére
A Noobmeter ritkábban frissül, a másik engem például meg se talált.
-
törölt tag
válasz
Steelheart2 #57489 üzenetére
Ez.
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #57328 üzenetére
Én ha nem kerül sokba rakok goldért a Panther/M10 és D.Max tankjaimra. Nekik még van camo értékük amit javít a festés. Plusz Úgyis sokat megyek velük és unalmas az egyszínűség.
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Steelheart2 #57326 üzenetére
Mert jól néz ki.... de haszna nem sok van csak vizuális hatása
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Steelheart2 #57324 üzenetére
Álcafestést kérlek dísznek tehetsz rá, camo faktora gyakorlatilag nincs.... repeszpáncél helyett ÉN inkább periszkópot javasolnék
ha felspotolnak és sok az arty repeszpáncél ide vagy oda szétkapnak
-
DVlad
őstag
válasz
Steelheart2 #55619 üzenetére
A b és a g között van némi árkülönbség (130-422k), mivel t4, t5. A g annyival jobban hozna a jgpz4-nél, hogy költsek el rá 422k-t?
Lehet, inkább veszek egy jgdt8.8-at. -
BogyóBP
addikt
válasz
Steelheart2 #55483 üzenetére
Nem fognak mért sz..nának? Alig játszom a tier 7 ben most, inkább artyzom tier 8 ban az m40/43 al. Az már kivan fullra fejlesztve, mondjuk az IS is, de annak csak 80% os a legénysége még. Trollnoll vagy mi a neved: megfogadtam a tanácsot, fogok venni KV-1 et is. Erről az új Stug III ról van valakinek valami tapasztalata?
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Steelheart2 #55483 üzenetére
Jah addig meg egy szaros T7-es top löveget nem tud megvenni... Lehet csak én látom failnak ezeket a dolgokat, de végül is az ő dolga
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz
Steelheart2 #55479 üzenetére
Igazad van többre megy ha nézegeti a garázsban hogy milyen szép, közben meg olyan fail statja vele mint másnak T5-ben...
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steelheart2 #55479 üzenetére
Jóhát nézd a T110E5 nem sokban másabb az m103 tól csak kesenyebb, kisebb és 1 mp el gyorsabban tölt, mégis az ára a duplája. Kivan ez jól találva. ST-I nem rossz, azt én se adnám el.
Most van még az arty mellett egy IS em, azzal szoktam még bohockódni, de artyval elég jó játszadozni. Általában minden körbe kilövök valakit.
-
ddt500hu
veterán
válasz
Steelheart2 #55477 üzenetére
De a T10-es csődbe viszi még prémiummal is.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steelheart2 #55315 üzenetére
Őszintén szólva már nem is nagyon tudom hogyan kéne vele nyomulni. Ti hogy szoktátok 100% után a perkeket beállitani?
Nem szoktam bokorban állni de pl egy pár pályán mint prokhorovka sok bokor van és előrehaladva bokorrol bokorra szoktam mégis kiszúrnak. -
scyllarus
veterán
válasz
Steelheart2 #55315 üzenetére
Így már értem ezt a mondatát:
"Ez a T29 még gyengébb a páncélvadásznál is..Rossz választás volt"
Eddig teljesen nem értettem, mit akar mondani. A heavyk legendás álcája ellenére észreveszik a bokorban... Ki érti ezt?
És van vele 1000+ csatája. Hányszor küldhették el a ...pokolba a csapattársai, amikor top heavyként csipkebogyót gyűjtött a susnyásban?
Én különben hálás vagyok neki. Nagyon nem megy nekem a T29-cel, de végre nem érzem magam a szerver legrosszabb T29 játékosának... -
zsolthee
senior tag
válasz
Steelheart2 #33092 üzenetére
4144dmg lett a vége.
Az persze még hozzátartozik, hogy a JP2 3skilles legénységet tolom bele mindig. -
xtmod
senior tag
válasz
Steelheart2 #19640 üzenetére
egyre többször járok így én is. tegnap pl. is7-el pattantam mindenről, akárhova lőttemm golddal. szimpla csalás, lehúzás a wg részéről. ez már metin 2 szint...
-
yarsley
aktív tag
válasz
Steelheart2 #19643 üzenetére
Van rolla replayed?
-
Cucuska2
addikt
válasz
A HEAT-nél a normalizáció hiánya tud ilyet produkálni.
-
Bingisz
addikt
válasz
HEAT ammo. Ezért nem kell spammelni a goldot mindenre, mert eltalálsz egy láncot, vagy valami rétegelt páncélt és adja is a 0 dmg-t. Az APCR-nél szerencsére ilyen gond nincs.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #17093 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
Steelheart2 #16877 üzenetére
Ne aggódj, majd lesz. War Thunder néven. Az, hogy a repülős játéknak nevezett szarjukat megeszi reggelire kifli helyett enyhe kifejezés, de még tankok is lesznek. És ezt SerB is tudja, multkor szóvá is tette, hogy kíváncsi lesz, hogy hogy oldják meg a sok bonyolult tényezőt, amit ők is, mert a tankok modellezése csak egy dolog. Hát a repülős részt elnézve én már most a fél tökömet, sőt az egészet felteszem rá, hogy sokkal jobb lesz.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Steelheart2 #16875 üzenetére
Mivel úgymond monopol helyzetben vannak (nincs még egy ilyen tankos játék a piacon) ezért megcsinálhatják. Meg végül is akármit, mert vagy játszó' vagy nem, egy-két száz user elvesztésébe nem halnak bele. De azért megkérdezném tőle ilyen válasz után, hogy: "anyád hogy van? Orvos látott már? És ha igen, akkor miért hazudsz?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Steelheart2 #16872 üzenetére
Igaz és igaz
-
Enzolord
addikt
válasz
Steelheart2 #16687 üzenetére
Pedig a Black Prince jó kis tank, igaz, mi 3man toltuk végig a brit heavyt, és három BP már darál..
Sőt, a Caern, meg azután a Conqueror is jó tank, és nem is lassú.. -
Remus389
veterán
válasz
Steelheart2 #15833 üzenetére
de etz a mai napit is mutatni fogja?
-
Imilenni
addikt
válasz
Steelheart2 #15830 üzenetére
Átváltható TP-re gondoltam..csak rosszul fogalmaztam..
-
forras2
őstag
válasz
Steelheart2 #15580 üzenetére
Ez ugyan az, mint az online dossier tools.
Itt sincs friss napi stat, ami megmutatja hány tankot lőttél ki -
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #15468 üzenetére
Én sem
De meg lett végül...elmehet a WG a jó anyjába! Igaz sajnos a végére az 57% WR leesett 45%-ra!" Kifejlesztve:T110E5 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 175222. Elköltött szabad tapasztalat: 9778."
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #15460 üzenetére
Prémium és napi duplák beleszámítanak!
Szal simán kellene hogy adjon, de nem kaptam semmi üzit -
Mustaros
aktív tag
válasz
Steelheart2 #15460 üzenetére
Vagyis prémiummal 75000-ret kell összeszedni.
-
mefistofeles
veterán
válasz
Steelheart2 #15453 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy ha pl. 5x megcsinálom akkor 5x300K ?
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #15424 üzenetére
Én 8 tankot választottam ki amit duplázok ebből 2 prém tank biztos pluszos legyen a nap. A JT-hez már csak 20.000 xp-kell amit nagyon várok de azért sem erőltetem ha látom, hogy nem megy.
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #15419 üzenetére
Én max. 3 csatát megyek ha látom, hogy vesztes napom van. Nem vagyok hajlandó idegesíteni magam csak azért mert a játék úgy döntött, ma nem nyerek akármit csinálok.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Steelheart2 #15143 üzenetére
Írtam is a vége felé a többieknek, mikor a tortoise kilőtt, hogy "na igen, most lett volna két normális tankunk, mondjuk tier8-9, akkor máshogy festett volna a dolog"
-
nyunyu
félisten
válasz
Steelheart2 #14423 üzenetére
Ez a Hellcat skin innen van?
-
törölt tag
válasz
Steelheart2 #14433 üzenetére
Nekem semmilyen mod nincs fent és úgy láttam.
Lehet hogy pont ez a bajom. -
törölt tag
válasz
Steelheart2 #14425 üzenetére
Én hófehéreket látok egyre többet.
Ha fentvan a mod ami fehérre festi a kilőtt tankokat, akkor elég rendesen meg tudnak szivatni. -
Tenken
őstag
válasz
Steelheart2 #14423 üzenetére
Nyilván csak te, különben elég hamar okádék színkavalkád lenne az egész játék...
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #14328 üzenetére
Hogy lehet állítani?
-
Jolet
őstag
válasz
Steelheart2 #14328 üzenetére
sajnos nincs ilyen benne
-
Kingfisher1
tag
válasz
Steelheart2 #14135 üzenetére
Annyi könnyítés volt benne, hogy kigyulladt és egy darabig égett.
-
echterion
nagyúr
válasz
Steelheart2 #14131 üzenetére
De, bevolt. Ez mondjuk Ferdivel ment kör volt. De most, hogy mondod, miután lecseréltem az E100-ról a kisebb ágyút, a lőszerek depóba mentek. Ezek szerint ugyanaz a lőszer való bele, mint a Ferdi nagy csúzlijába. Először nem értettem, miért nem vont le semmit, de akkor ezért.
-
fradi81
veterán
válasz
Steelheart2 #13294 üzenetére
Az erős gépet nem lassítja, az biztos
-
Haart
addikt
válasz
Steelheart2 #13294 üzenetére
Kérhetek egy linket hozzá?
KÖsz.
-
Enzolord
addikt
válasz
Steelheart2 #13144 üzenetére
Hát azt megnézném..
így is ki van bukva.. És félek, ha még is sikerülne rávenni, nem engedne a gép közelébe.. -
Plasticbomb
addikt
válasz
Steelheart2 #12683 üzenetére
Annyira nem kell meggondolni, legalábbis a 152 HEAT viszonylatában, általában tier7-8 gond nélkül lőhető vele, inkább az állandó láncolás kedvét kell megszokni. Amikor egy csatában több lövés is csak a láncot találja el valamilyen csoda folytán, pedig az ellen előtted van 50 méteren belül, te teljesen beleszűkülve vagy, és a célkör közepe a tank láncmentes részén van, és mégis láncot lő többször egymás után, na az megfizethetetlen. Tier 9es csatában is lehet vele aprítani rendesen, előfordult, hogy én voltam a top sebző 3,5-4,5k damagekkel, míg a t9eseink 1,6k sebzést lőttek csak... Tegnap megvettem az ISU-t, mentem vele eddig 2 kört, az első nagyon szar kör volt, a második frankó volt. Sajnos kell rá a nagy lánc, hogy legyen egy kis tempója is a gépnek, mert amúgy kicsit lomhább, gyengébben fordul mint a SU. Pedig a SU-n a legényeket felhúztam 100%+bia+20%-ra... még 60 kör és meglesz a BL10 is rá... nyam nyam.
Én azzal sosem lapultam. Nem is szabad, a 152es nem az a féling. Inkább rárontani az ellenre, pofánbacni, majd visszahúzodni fedezékbe. Ha távolabbról van lehetőség, akkor meg folyton imádkozni, hogy találjon a lövedék teljesen beszűkülve. 77%os találati arányt sikerült összelőni a kicsikével.
-
dfsz34
őstag
válasz
Steelheart2 #12683 üzenetére
röviden, sz.r
álca festéssel, kb 85% kamos legénységgel is gyenge, folyton spotolnak
-
Cucuska2
addikt
válasz
Steelheart2 #12425 üzenetére
SU-122-44 gondolom, a 6,75 sec nagyon árulkodó.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Steelheart2 #12403 üzenetére
Már ne vegyél. Kivéve ha más tipus, mint amit eddig vettél.
-
Fel
addikt
válasz
Steelheart2 #12408 üzenetére
De tier 7-es lesz, és a Panther alap lövegét kapja.
Mellesleg nem kell temetni. Piszok fürge (lehet vele lazán drfitelni is, mint egy lighttal..), 2,53s alatt tölt. apró (JP-nek kb sárvédőig ér). Könnyített MM jár neki, max tier 8 ellenfelekkel.
Szerintem csak egyetlen baja van, hogy drága. 7000 arany... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
Steelheart2 #12326 üzenetére
en teszt szeron tier 7-8-as csataban talalkoztam vele, mondjuk logikus lenne a könnyített mm a lövege miatt... amugy nagyon cudar kis gépezet, 2 ilyen gyakorlatilag szét rape-elt egy ferdinandot fél perc alatt... egyetlen probléma az ára kicsit magas sztem...
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #12160 üzenetére
Nem, HE-vel használom az alap löveget. 300-400 között szoltam sebezni, ha gyengébb páncélzatú az ellen akkor többet is. Ha komolyabb a páncél akkor gyenge pontra igyekszem lőni. Az egyik nyílt pályán olyan tankokat lőttem vele ami a látótávom szélén volt és a csapattársam spottolt a bokrok miatt.(A térképen nekem egy vékony vonal jelzi a látótáv szélét, fejből nem tudom mennyi.) HE-vel ha sokat sikerül sebeznem még hasznot is hoz.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Steelheart2 #12142 üzenetére
Töltés - és célzásgyorsító, az elején ventilátor volt rajta, de azóta feltettem egy +10%os periszkópot.
Hát elég pontatlan, de van amikor mégsem.. na az olyankor nagyon tud fájni a célpontnak.Kb mintha egy arty lőné meg.XD
(mellesleg azért is álltam rá erre az ágra, mert pokoli nagyot szól, és még pontosabb mint az artym
Meg pörgősebb )
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #12142 üzenetére
Én töltésgyorsítót, célzásgyorsítót, periszkóp távcsőt tettem rá mert lassan tőlt, lassan céloz de legalább vaksi. Legalább is én így érzem. Lehetvele messzire is lőni de meg kell várni míg teljesen összeszűkül.
-
sestertius
őstag
válasz
Steelheart2 #11598 üzenetére
Úgy lesz! Köszi!
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Steelheart2 #11396 üzenetére
Minden! Csak nagy ágyúval érdemes!
-
bullseye
addikt
válasz
Steelheart2 #11144 üzenetére
Nem, én igénytelen vagyok, nem kellenek hangok, képek, stb, csak ami segíti a gyenge képességeimet
-
sith7
félisten
válasz
Steelheart2 #10750 üzenetére
Értem, ok
Mogyesz75
Nem töltenéd fel valahova, ha neked megvan ? -
Cseri0058
őstag
válasz
Steelheart2 #10528 üzenetére
Elmondanád nekem, hogy akkor honnan tudnám meg hogy melyik komment miről szól? Konkrétan 50 oldal csak erről a modról szól...
-
Vigneau
félisten
válasz
Steelheart2 #10522 üzenetére
Bingisz:
Nézz be az off-ba. Sokszor ott hamarabb kap az ember választ a nyűgjére. -
Quan-Chi
őstag
válasz
Steelheart2 #9423 üzenetére
sajnos a StugIII is mint minden német egység jó legénységet és sok tapasztalatot kíván !
-
jano_77
nagyúr
válasz
Steelheart2 #9206 üzenetére
Ok, majd ha megjavul! Mondjuk én általában meló után tudok játszani, de majd csak össze hozzuk vhogy.
-
echterion
nagyúr
válasz
Steelheart2 #9165 üzenetére
Én csak leírtam egy észrevételem. Lehet, szerinted hülyeség, de az utóbbi egy hétben folyamatosan szar csapatokba kerülök, előtte hónapokig nem volt ezzel nagy gond.
-
nyunyu
félisten
válasz
Steelheart2 #8985 üzenetére
Nyeresi esely olyan-amilyen, neha pontosan jelez elore, neha meg total nem.
Problema vele az, hogy nem sulyozza a tankokat, hanem mindenkit egyforman szamol bele az eselybe.
Altalaban egy szem zoldkent nem tudom ellensulyozni azt, hogy az osszes +2 szintu tankunk piros (<600 WN6), mig szembe jon 3 sarga (800-1200) heavy.
Ilyenkor szokottt 52-54% eselyt adni, valosagban meg jo esetben "csak" 15-7-re kapunk ki, de inkabb durvabb aranyban mosnak le. -
krisss93
aktív tag
válasz
Steelheart2 #7728 üzenetére
Hát a 3/4-ről jókat hallani, de nemtudom meg merjem-e próbálni
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #7310 üzenetére
A 122mm-es D-25T ugyan annyi idő alatt tölt mint az IS-en, a 122mm BL-9 13 másodperc körüli időt ír az adatlapon. Ha jól tudom ebből még lejön a töltésgyorsító 10%.
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #7282 üzenetére
Még mikor megvettem felraktam rá, 1m sem mentem nélküle de egyszer sem pukkantam el. Tapasztaltam, hogy esély van rá(T34 csata első lövése full hp-s IS-3 ammorack) plusz rákérdeztem pár nálam okosabb ember tanácsolta. Én nem bántam meg, nem lehet mindíg arra figyelni, hogy védve legyen a jobb eleje.
-
Chris0321
veterán
válasz
Steelheart2 #7259 üzenetére
Én tettem rá vizes lőszerrekeszt is.
-
Jolet
őstag
válasz
Steelheart2 #7259 üzenetére
én a vertikális stabilizátort tenném a célzásgyorsító helyére
de ha nincs kredited akkor az is jobb a semminél -
nyunyu
félisten
válasz
Steelheart2 #4472 üzenetére
Nekem nem volt ilyen szerencsem vele, legalabb 80 kort mentem vele visszavetel utan, mire osszejott az asz.
Pedig boven 500+ csatat ment legenyseggel probalkoztam. -
nyunyu
félisten
válasz
Steelheart2 #4466 üzenetére
Nemreg visszavettem egy rakat kicsi TDt, hogy meglegyen veluk az asz, de pont az M8A1-et nem birtam megkedvelni.
Azon a szinten a T40 es az Alecto is sokkal jobb nala.Viszont a T49-cel eleg jol lehet garazdalkodni, nagyon furge, gyorsan lo, bar kisse pontatlan.
Wolverinere felteheto az eggyel pontosabb agyu, de az joval lomhabb.
T6-ban a Hellcat hasonlo stilust kepvisel, mint elotte a T49, csak joval utokepesebb csuzlija van. -
csapee
őstag
válasz
Steelheart2 #4464 üzenetére
Attol csak jobb lehet
Amugy kicsit lassan fordul a torony, meg a pancel szinte semmi de bokorbol nagyot durrant meg piszok gyors 65 korul repeszt.
-
polgi803
őstag
válasz
Steelheart2 #4464 üzenetére
Nekem az van..zsííír
Elitbe vagyok vele Gyors és kemény!
-
válasz
Steelheart2 #3404 üzenetére
Az a gond velük, hogy gyorsan is töltenek újra. Sarokharcnál simán leláncolva tartanak, én meg ha nem látok a kupakjára, akkor hiába lövöm. A HPja is több, mint az egy tier5 TDtől elvárható lenne. Az egész UK ágra ráférne némi nerf, vagy legalább rebalance.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Androidos tablet topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával