Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok a játékban. Vettem egy tankot amint lehetett, de utána nem tudtam tovább vásárolni, mert azt írja 300 arany kellene a garázs bővítésére. Az lenne a kérdésem, ha nem nem akarok pénzt költeni a játékra, itt megáll az élet, 1db megvett tankkal?
-
nihill
őstag
Köszönöm, ennyire kézenfekvő megoldásra azért nem számítottam
Este majd megy a MÉH-telepre a csapat[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
A T18 nagyon jó gép, én le is ragadtam nála jelenleg
Hányszor volt már, hogy össze akadtam kis ágyús tankokkal, kopogott rajtam a lövedék mint a jégeső, lerendeztem őket és ránézek az életemre (addig nem volt idő ilyen apróságokkal törődni), erre nem vagy csak alig fogyott. Persze meg lehet ezzel is halni meghát meg is kell ha úgy van, végső esetben izomból beleütközés az ellenségbe simán működő taktika Vagy felülről ráesés a hegyről Hamar megvan vele a kamikaze kitüntetés
Ma hajnalban 1-2 körül össze is akadtam egy másik magyarral, szintén T18, el is mentünk csapatba játszani. Volt hogy az ellenség felét mi ketten szedtük le, mondjuk ez a többiek "érdeme" is volt nagyrészt... -
nihill
őstag
Előre elnézést a láma kérdésért, de az artykkal hogy kell játszani/célozni? A fiam vett egy Bison-t és nemigazán boldogultunk vele... Addig oké hogy ha valakit látunk akkor rácélzunk és lövünk, de mi van azzal a tankkal amire nem látunk rá direktben egy domb, ház, stb miatt? Azt hogy veszem célba?
-
nihill
őstag
Lövész-nek mit adjak képességnek T18-ban? Első alkalom hogy képességet oszthatok és nem akarok hülyeséget.
-
nihill
őstag
(#2685) nyunyu
(#2700) dfsz34
köszönöm a kimerítő válaszokat
-
nihill
őstag
válasz Habib[HUN] #6111 üzenetére
Igaz én csak low tierben játszok, de nincs is annál szebb amikor Pz.I C-vel átszambázok az ellenfelek között, kilövöm az arty(ka)t és ahogy jöttem úgy távozok a másik oldalt. Mondjuk ritka amikor így összejön de nagyon jó tud lenni.
Másrészt artyval is szeretek játszani, csak néha a sok noob csapattárs között átjön egy-egy köcsög scout mintha ott se lennének és kinyír úgy hogy még nem is lőttem egyet sem a játékban. Az viszont nem vicces.
-
nihill
őstag
válasz Speedlink88 #8262 üzenetére
Ilyen "átlövés" volt nekem is tegnap este. Először távolról azt gondoltam én vagyok a béna de kicsit furcsa volt azért mert rendesen be lett célozva, majd kb 2 tank távolságból telibe az oldalát 2* is de semmi hatása. Kb 5db egymást követő hatástalan lövésem volt (2 különböző tank ellen)... Persze ki is lőttek utána.
-
nihill
őstag
Sziasztok, Stug-al mennyi az a csatánkénti átlag okozott sérülés, ami jónak számít?
-
nihill
őstag
ELC AMX-re a felszerelések között ki van pipálva az álcaháló, de én nem vettem meg és nem is mutatja játék közben. Ez most hogy van?
-
nihill
őstag
Az ilyen csatákért érdemes fennmaradni éjfél után
Az elején hullottunk mint a legyek, az ellenfél be is szólt. Pár perc és már csak a kemény mag maradt meg nálunk. Viszont onnantól mindenki tette a dolgát, megmentettük a meccset, majd szinte a teljes játékidőt kihasználva megfordítottuk és megnyertük. Ki is léptem utána, a csúcson kell abbahagyni -
nihill
őstag
Volt szó itt teszt szerverről, arra hogy tudok bejelentkezni? Mi kell hozzá?
-
nihill
őstag
Nekem most olyan történt, hogy felszereltem a JagdPz IV-et töltésgyorsítóval, álcahálóval, ventivel, és mentem csatába, pont az az első csata közben ment el az EU1. Jelenleg pedig nincs meg egyik felszerelés sem, pénzem viszont nem jött vissza mint amennyi előtte volt. Jól gondolom mehetek a sóhivatalba reklamálni? Vagy lehet ilyen problémával írni a WG-nek valahova?
-
nihill
őstag
A most leakciózott JT 8,8-at mennyire érdemes megvenni? Szeretem a TDket, a Stug a kedvencem, de konkrét tapasztalat érdekelne róla, pláne hogy a 14500-as gold csomagot kell venni hozzá hogy elég legye rá.
-
nihill
őstag
válasz Stauffenberg #17580 üzenetére
Maga a tank van leakciózva 15%-al.
-
nihill
őstag
Megvettem a JT8,8-at, barátok leszünk szerintem
Természetesen első csatában úgy lenyomtak bennünket mintha ott se lettünk volna, 15:3...
Ami mégis jó volt az a 9k bekapott lehetséges sebzés, jó ez a "lőjetek csak b+, lőjetek" feeling -
nihill
őstag
A JT8,8-ra mit rakjak a töltésgyorsító és periszkóp mellé? A venti és a szerszámos láda között gondolkodom.
-
-
nihill
őstag
válasz krysztyan #18117 üzenetére
Nagyon karcsú a proci is és a videókártya is. Ezen szerintem nem segítesz több RAM-al.
Összehasonlításképp a fiam gépe: E3300 + HD4850(512mb) + 2GB RAM. Egész tűrhetően megy rajta 720p-ben. Itt is inkább az 512MB-os VGA a kevés neki elsősorban.(#18118) unravel válasza krysztyan (#18112) üzenetére
A gyenge procin sokat nem tud segíteni az alacsony videóbeállítás, főleg mivel 1 magon fut csak a játék.[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Az másnál is így van, hogy a hétvégi event vége nem esik egybe a következő nap elejével?
Ma reggel 7 után én még 3 tankot is le tudtam ötszörözni, mielőtt *2-re váltott volna vissza a többinél. -
nihill
őstag
válasz dfsz34 #18880 üzenetére
Én is az előző heti akcióban vettem meg a JT8,8-at. Nekem nagyon bejött. Első csatám vele azonnal hatalmas bukó, 15:5 vagy még annyi se, viszont 9k lepattanóval, végig vigyorogva. A statisztikám azóta is borzasztó vele, de szerencsére nem tükrözi a játékélményt, nem rajtam múlik hogy ilyen.
Golddal kis túlzással bármit bárhol át lehet lőni, ezért ezt én nem érzem annyira hátránynak.
Tier limites, ráadásul T9-be se annyira durván rakja az embert, ez is rendben van vele.
Nagyon igaz rá, hogyha jól helyezkedünk, amíg a társaink élnek mellettünk, addig mi is. Ha meglátnak mindig elsőnek akarnak kiszedni, de sokszor csak utolsónak sikerül Egy szál magunkban nyilván nem mentjük meg a csatát, de ez a tank nem is az, amitől elvárható lenne.Vannak hátrányai igen, de nem teszik tönkre a játékot, akár még előnynek is fel lehet fogni őket. Pl. nem lehet vele ész nélkül a halálba rohanni, mert annyira lassú hogy csoda hogy oda érünk valahova Az előre gondolkodási kényszer is jó, mert ha rosszul helyezkedünk nincs korrigálási lehetőség, se előre se hátra, oldalra meg aztán végképp nem. Én ezt úgy fogom fel ezzel is tanítja játszani a játékot.
A profik nyilván tudják, hogy az alját vagy a géppuskát kell lőni, oldalt-hátul meg kb amit csak akarnak, az artymágnes szót meg egyenesen erről a tankról alkották. Viszont mint köztudott, a WoT tele van noobokkal, így ez sem nagyobb probléma, mint más tankoknál. Volt egy olyan meccsem, hogy egyedül maradtam 5 ellen. Szerencsére jó helyen, Erlenberg benn a várban, a többiek meg a mező túloldalán a házak között. 3-at kiszedtem (senki nem volt már full HPn), végig féltek tőlem mint a tűztől, egy tiger végérvényesen el is bújt a házak között. Végül lejárt az idő és vesztettünk (támadás volt-lett volna) de jó játék volt. Ha profi lett volna az ellenség sima ügy lett volna nekik, de általában az a ritkább eset.Credit... ha abszolúlt semmit nem csinálok + kilőnek + veszítünk, akkor is nettó pozitív a vége. Jó kör esetén simán megvan nettó 50-60k (prém acc nélkül). Átlag játék meg a kettő között. Összehasonlítási alapom nincs, én ezt jónak tartom, pláne hogy magam sem vagyok valami ász játékos.
Itt az eddigi legélvezetesebb meccsem vele.
JagdTiger 8,8 elemében van
Bújjon el az ellenség, nekik nagyobb szüksége van rá -
nihill
őstag
válasz GeneraL_XTX #18957 üzenetére
Német sniper tanknak nagyon tudom ajánlani a Stug-ot. Volt olyan meccsem vele hogy ha jól emlékszem 2k+ sebzést osztottam ki kill nélkül, végig azt se tudták sztem hogy hol vagyok. Ha érdekel este elő tudom keresni a replayt róla.
100% camo legénység, álcaháló, 25% teleszkóp, töltésgyorsító, meg egy jó bokor kell neki és kezdődhet a szórakozás -
nihill
őstag
Ez itt szerintem "kötelező olvasmány"
-
nihill
őstag
Ha már átképzés, kérdeznék én is mert nem csináltam még ilyet.
Ha átképzem a legénységet egy másik tankba, akkor később ha esetleg vissza akarom rakni, akkor "vissza" is kell képezni őket? -
nihill
őstag
válasz forras2 #19468 üzenetére
Nekem is az AMX40 volt az a tank eddig, amit a legjobban utáltam, piros betűs ünnep volt amikor már meglett az XP és nem volt muszáj mennem többet vele. Annak ellenére is hogy 50 csatával 62% WR + tank ász is megvan vele, nem is értem hogy hogyan
Bár az ELC AMX után következő 12t is nagy csalódás. Oké hogy ez már táras, de magasabb tierben lassabb is és gyengébbet is lő mint az ELC. Sőt ahogy néztem az adatokat, a 13-75 se lesz sokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
válasz forras2 #19500 üzenetére
Ismerős a szitu, ha jó csapatba rak, csak annyit látsz hogy valahol a távolban sorra robbannak az ellenséges tankok, majd jön a győzelmi képernyő, a stat szerint meg nem csináltál semmit pedig végig padló gázon nyomtad neki az ellenfél felé...
Ha béna csapatba rak akkor meg valahol a távolban sorra robbannak a saját tankok, majd utána hirtelen a nyakadba kapod a teljes ellenséges csapatot egyszerre. -
nihill
őstag
válasz csapee #19864 üzenetére
pl. ami most volt felszerelés 50% akció, én minden creditemet elköltöttem a közeljövőben megvásárolni tervezett tankjaimhoz felszerelésre. És pártízezer creditről felvinni annyira, hogy pl. megvegyen az ember egy hellcat-et, nem 1-2 nap T5-ben. Persze kérdés ki mennyit játszik, nekem pl. a 30 kill is 2* volt meg csak, mert nem játszok sokat. Pont ezért nagyon jól tud jönni egy olyan tank, amivel egy normális kör esetén borítékolható a nettó 50k körüli eredmény, több olyan köröm is volt vele, ami prém accal nettó 100k fölött lett volna.
-
nihill
őstag
válasz Djuree #19905 üzenetére
"Most táraz a Bat menj rá"
Erről egy hétvégi teszt szerveres köröm ugrott be egyből. Mondjuk nem utolsó mondat volt hanem pont bejött, ez volt a szép benne. Westfield, a csapatunk már csúnyán legyalulva, 3 artyval várjuk a véget A0-ban. Meg is jelent egy BC25t, de valamiért nem akar lőni, csak jön, be elénk a házak közé. Sztem mindhárman levettük hogy épp most táraz, mert mintha megbeszéltük volna, nekiálltunk kergetni a házak között. Tisztára "akasztják a hóhért" feeling volt 3 tohonya arty, de akarva-akaratlan mindig úgy helyezkedtünk, hogy szegény Bat-nak esélye sem volt eliszkolni. Ki is szedtük végül. Persze utána már beértek a lassabb tankok akik pillanatok alatt szétlőttek minket, de előtte mindenki vigyorgott, talán még a Bat is.
-
nihill
őstag
válasz szallasi007 #20092 üzenetére
Igen, sőt nemrég a felszereléseket láttam féláron, meg mindenféle tankok olcsóbban. Téboly.
[ Szerkesztve ]
-
nihill
őstag
Ilyen pontos a JT8,8 300 méterről:
Aranyos volt az IS-8 hogy a V-orrú tankot beforgatta nekem 45fokba. Azért face2face 65%-ot leszedtem róla mire kilőtt.Valamint egy igazi noobmágnes AT2 kör
replay
Az ellenség beállt egy rakás tankkal foglalni, de az AT2 szétcsap közöttük
Vicces hogy az egész meccs alatt 200 hp-t buktam, pedig végig face2face meccs volt részemről. Az ellenfél AT2-je meg se bírt sebezni mialatt én 80%-ot szedtem le belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest