Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70551) A`rpi válasza Wlac (#70550) üzenetére


A`rpi
addikt

Nekem az első rész volt a kedvencem, ha megjelenik PS4-re tuti beszerzem a trófeák végett.

(#70552) Beri78 válasza Rigormortiis (#70549) üzenetére


Beri78
őstag

nem hiszem, hogy 1 GB-nál nagyobb eltéréseket tudna produkálni a 2 verzió (lemezes-online)
én még nem tapasztaltam ilyet - max pár száz mb....

"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."

(#70553) Tuomas válasza Rigormortiis (#70549) üzenetére


Tuomas
addikt

Néhány gb, + ugye a rendszer szoftver, amit nem tudjuk mennyi. Az is elképzelhető, hogy van egy partíció a recovery fájloknak, amiről gyárira visszaállítható a rendszer. Így már elképzelhető az a 80gb mínusz.

We were here

(#70554) Sefter válasza A`rpi (#70547) üzenetére


Sefter
veterán

Az itthoni hivatalos garancia 1 vagy 2 év?
Köszi!

Psn ID: sefter_hun

(#70555) danih válasza Sefter (#70554) üzenetére


danih
addikt

1 évet ad a Sony
(MS ad két évet)

[ Szerkesztve ]

(#70556) Sefter válasza danih (#70555) üzenetére


Sefter
veterán

Ok, csak láttam pár helyen 2 évvel, ezek szerint az nem hivatalos..köszi

Psn ID: sefter_hun

(#70557) MixY válasza szasanyi (#70542) üzenetére


MixY
tag

Igen én csak lemezest vennék, ezért is, hogy tudjam őket cserélgetni.

Szóval ezek fényében akkor elég lenne az 500GB? És nagyon rosszabbul járnék az 1100-as szériával? Nem vagyok egy hardcore gamer, normál használatra lenne csak! :)

(#70558) crue válasza szasanyi (#70542) üzenetére


crue
őstag

A lemezes játék is felrakja magát teljesen, úgyhogy pontosan annyit foglal, mint a letöltős verzió.

(#70559) szasanyi válasza Kendek (#70543) üzenetére


szasanyi
félisten

A játékok nem egyforma adatmennyiséget raknak HDD-re, és - egy része legalább is - lemezt használ a futtatáshoz. Játékonként ez eltérő, ennél pontosabban nem tudok mondani.

MixY (#70557) - elég lesz az 500GB azzal együtt, hogy a PS+ játékokból nem tudsz egyszerre annyit HDD-n tárolni (és azokkal játszani) mint az 1TB merevlemez esetében. Ez tulajdonképpen evidens, azért megjegyeztem. Én csak az új szériát javaslom, de az összefoglalóban erről (is) olvashatsz további infókat.

crue: erről hol találok pontos infót?

Elims: ha így van, az nagy gáz. Legalább ennyi értelme kellene legyen a lemeznek, ha már gépben van. Nem értem, akkor mit csinál vele a PS4? :U Az is fura, hogy nincs akkor telepítési idő, ami alapján ezt egyáltalán gondolni lehetne.

[ Szerkesztve ]

(#70560) Elims válasza A`rpi (#70513) üzenetére


Elims
veterán

Köszi!!

SzaSanyi: Bizony,sajnos a lemezes is felmàsolòdik teljesen. :-/ Nem sok értelmét làtom,de ez van.
Őszintén kívànom,hogy ennek köszönhetően törjék meg a masinàt.

[ Szerkesztve ]

(#70561) crue válasza szasanyi (#70559) üzenetére


crue
őstag

PS4-nél ez így működik. Ha megnézed egy lemezes játékod helyfoglalását a System Storage Managementben, akkor látod, hogy bizony felmásolja a maga 30-50 GB-ját. PS3-nál voltak olyanok főleg az exkluzívok, hogy csak pár tíz MB-ot másoltak fel.
A telepítési idő csalóka, mert elkezdhetsz játszani vele pár percen belül, de ő suttyomban felmásolja magát, miközben ölöd az ellent.

(#70560) Elims: LOL, PS3-nál meg mindenki azon sopánkodott, hogy nem lehet teljesen feltelepíteni a játékot :))

[ Szerkesztve ]

(#70562) szasanyi válasza crue (#70561) üzenetére


szasanyi
félisten

Azt kell mondjam, hogy ez esetben ezt sz@rul találták ki szoniék. :U

(#70563) Wlac válasza MixY (#70557) üzenetére


Wlac
Ármester

Nem jársz rosszul a 1100-ás szériával sem, de ha lehet, akkor törekedj a 1216-ra. Újabb és halkabb. Az 500 gigás HDD szerintem is elég, de ha nem lenne az, akkor simán tudod később cserélni.

“The wha-"

(#70564) A`rpi válasza szasanyi (#70562) üzenetére


A`rpi
addikt

Szerintem semmi kivetnivaló nincsen. Sőt.

Optikai meghajtó véletlen elérése, és szekvenciális olvasása jóval elmarad egy HDD-hez képest, olvasás közben történő zajról nem is beszélve, sokkal jobba ha a teljes játék a PS háttértárolóján pihen.

(#70565) DM-Fan válasza szasanyi (#70562) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem meg pont jó, hogy felmásolja teljesen a játékot. Egyrészt anno nagyon sokat adtunk volna jópár játék esetében, (pl. COD: MW2), ha felmásolta volna magát a játék és nem csak 10 MB-ot "telepített" volna, mert sok játék iszonyatosan dolgoztatta az olvasófejet. Nem véletlenül halt sok optikai egység a PS3-akban. Másrészt a HDD-n való elérés mindig gyorsabb lesz, mint az optikai, ezáltal a töltési idők is rövidülnek, illetve kevesebb lehet a lag is, gyorsabb a textúrabetöltés is, stb. Amúgy meg fölösleges egyszerre 10 játéknál többet tartani a gépen, úgysem játszik annyival párhuzamosan senki. Legalábbis a nagy átlag biztos nem.
Arról nem beszélve, hogy a PS4-ben a leghangosabb az optikai meghajtó, bőven elég az az egy perc, amíg pörög az autentikáció miatt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#70566) marilllyo válasza A`rpi (#70564) üzenetére


marilllyo
veterán

Ennyi... !
Játszott itt valaki PS3-mon a GTA V-tel? Egy MRI ahhoz képest kutya f***a. :DDD

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#70567) danih válasza szasanyi (#70562) üzenetére


danih
addikt

Én örülök hogy felmásolja, addig sem a drive-ot pörgeti.
Ha nem másolná fel magát mindenki azon sírna hogy folyamatosan süvít a BD-ROM.

(#70568) Kendek válasza szasanyi (#70559) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az adatok felmásolását követően (ami már önmagában nagy előny lehet lassú internetkapcsolat esetén, sőt, internetkapcsolat sem kell hozzá) a lemez csak azért kell, hogy ellenőrizze, hogy van-e jogod futtatni az adott játékot, ergo, hogy tényleg meg van-e. Nyilván ha eladod, akkor már nincs a birtokodban és nem engedheti, hogy tovább használd.
Én speciel nem bánom, hogy felmásolják magukat a játékok, tekintettel a betöltési időre (a PS4-ben max. 27 MB/s-ra képes az olvasó, és egyéb dolgokban is lényegesen gyorsabb egy HDD) és, hogy nem kell egész játék alatt egy süvítő, idegesítő pörgést hallgatni. Nem beszélve arról, hogy így talán kicsit tovább is húzza a optikai meghajtó.

<-ƘƘ->

(#70569) szasanyi


szasanyi
félisten

Látom a többség üdvözli ezt a megoldást, de én nem. Egyrészt nekem PS3 esetén sem volt gondom a lemezről olvasással, másrészt (és ez a fontosabb), hogy így nincs értelme a lemeznek. Egyszerűbb és olcsóbb lenne ha úgy történni mint a PC-k esetében azaz csak egy kód kell és lemez nem.

(#70570) Kendek válasza szasanyi (#70569) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

De hát ott az egyszerűbb megoldás is, vagyis digitálisan is meg tudod vásárolni a játékokat. A kódok nem jók, tekintettel arra, hogy az nem egy fizikai, megfogható valami, nem lehet eladni (mivel attól, hogy eladnád még meg lehetne neked is, nem bizonyítható, hogy ki a tulajdonos).
Éppen örülni kéne a lemezeknek, mert csak ezek miatt lehet használt játékokkal kereskedni. Sokakat érintene rosszul ha ez a lehetőség megszűnne.

<-ƘƘ->

(#70571) DM-Fan válasza szasanyi (#70569) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A PS3-on eleve jóval kisebbek voltak a játékok, kisebb textúramérettel kellett dolgozni, megoldható volt a dolog. Jónak ott se nevezném a megoldást, állandóan forgott a lemez, dolgozott az olvasó, plusz zaj, plusz hő, a jóval gyorsabb és nagyobb teljesítményre képes HDD meg kongott az ürességtől. Abszolút logikus és praktikus döntés volt a HDD-nek nagyobb szerepet szánni és az optikai egység szerepét csak a telepítésre redukálni. Amúgy ha jól tudom, Xbox-on mindig is adott volt a lehetőség, hogy megválaszthattad, hogy akarsz-e HDD-Install-t. Ez az igazán szofisztikált megoldás.

Get Moded!

(#70572) Prof01 válasza szasanyi (#70569) üzenetére


Prof01
veterán

Hogyne lenne értelme a lemezesnek! Ez az egyetlen lehetőség a használt játékok beszerzésére! PC-n mindenki lesz@rja, hogy nem lehet eladni, mert egy Steam-es kódot megkapsz 4-5k-ért nemsokkal a megjelenés után. Amíg konzolnál 18-20k-t ki kell fizetned a digitális játékért! Ha nem lenne használt játékra lehetőség, valószínűleg nem is lenne konzolom. Ez volt a legnagyobb kirobbanó botrány az Xbox One körül, amikor azt tervezték, hogy nem lehet használt játékokkal játszani. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#70573) szasanyi válasza Kendek (#70570) üzenetére


szasanyi
félisten

Ez rendben is van, de így akkor is fölösleges BD lemezre írni a tartalmat. Nyilván én is azért veszek lemezes játékokat, mert gyűjtögetni és rengeteg pénzt (részben fölöslegesen) beletenni nem akarok.

DM-Fan: hát azt kell mondjam, hogy ez az opciós lehetőséget átvehették volna a "sz@r boxtól". Végül is így is jó, de ha nem csak így lehetne szvsz a lemezes változatnak is több értelme lenne.

(#70574) chosa91


chosa91
aktív tag

Sziasztok ár/érték arányban legkorrektebb NEM HASZNÁLT ajánlatot keresem, eddig a konzolokszervize.hu-n találtam csak megfelelőt.
Háttértár mérete (500gb/1tb) mind1, csak gép + mellékelt játékok értékaránya jó legyen.
Amiket még néztem: edigital, mm, emag, konzolvilag.

[ Szerkesztve ]

"Find something boring, and make it funny!"

(#70575) danih válasza szasanyi (#70573) üzenetére


danih
addikt

One-on már nincs meg ez a lehetőség, ott is installálni kell, nem is csodálkozom, gondoljunk már bele: mégis csak nem egy DVD-ről van szó hanem BD lemezről! Az adatot futás közben átmenetileg valahol tárolni kell: swap file vinyón vagy RAM. De ennyi adatot értelmetlen swappolni, inkább fel kell másolni és kész. Max audio trackeken lehet spórolni, de manapság az is halálra tömörített, inkább másolja fel, azért a pár gigáért inkább ne pörögjön a drive. Vagy minden futásnál akarsz 20 perceket várni? Egy Fallout 4 így is elég sokat tölt, ha lemezről tenné kitépném a hajam.
Ismétlem, ez már nem a DVD korszak ahol ez rendben volt. Itt már merőben mások az adatmennyiségek.

[ Szerkesztve ]

(#70576) A`rpi válasza DM-Fan (#70571) üzenetére


A`rpi
addikt

Amúgy ha jól tudom, Xbox-on mindig is adott volt a lehetőség, hogy megválaszthattad, hogy akarsz-e HDD-Install-t. Ez az igazán szofisztikált megoldás.

MS-nek túl sok választása nem volt
sok DVD lemezes játékoknál csak a telepítés alternatíva.
(Más kérdés, önmagában HDD-re való teljes telepítés sokkal ésszerűbb mint a PS3 megoldása, kicsit makacsok voltak a fejlesztők.)

PS3-mas GTA5 példája pont egy érdemes eset, lemezes változat relatív sokat telepített, de jó részt olvasott a lemezről is. Lemezes verziók kevésbé popup-oltak míg a digitális változatok annál inkább, ami csak a HDD-ről futtat.

(#70573) szasany
Egyáltalán nem felesleges, 10 perc alatt felmásol mindent a lemezről, míg ha netről kell leszedni sokkal lassabb lehet.

[ Szerkesztve ]

(#70577) Kendek válasza szasanyi (#70573) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Igazad van, teljesen felesleges. Mostantól ne vegyél lemezes játékokat, csakis az online áruházat használd. Jah, hogy ez nem tetszik? Akkor mi a kérdés, tényleg nem értem! :U
Ez a megoldás létezik arra, amire te is veszed őket, ennyi.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#70578) boost válasza szasanyi (#70573) üzenetére


boost
addikt

De nem érteletlen a BR, mert pl nálunk elég lassú net van 50GB kb két nap alatt jön le, ha digitális játékkal terveznék játszani. Nagyon jó, hogy lemezről 10perc alatt elkezdhetek játszani ÉS annak is örülök, hogy nem zúg a lemezjátszó játék közben, kivéve addig, míg fel nem másolja. Szerintem ez a legjobb megoldás. :C :C :C

(#70579) danih


danih
addikt

Rendeltem pár dolgot kínából, néhányat a PS4 miatt, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.

HDMI Male to VGA Female / 3.5mm Audio Jack Adapter Cable w/ 3.5mm Audio Male to Male Cable - White - 7.8€
A kimenő HDMI jelet konvertálja analógg jellé: VGA videó és Jack audió. Azért vettem, hogy egy másik szobában lévő nagy monitoron, amelyen nincsen digitális bemenet, is tudjak játszani ha úgy hozza a helyzet.
Teszi a dolgát, egyetlen objektív hátránya, amit meg is értek ilyen kütyünél ami ennyibe kerül, hogy a kimeneti jel kicsit elmosottabb. Ámde, és most jön a szubjektív aspektus: nekem tetszik, olyan mint egy post-AA effekt :) Érdekes, hogy a PSTV-t nem szereti valamiért. PC-n is jól működik.

DOBE TP4-002 Dual Charging Dock for PS4 Controller - Black - 7.8€
Teszi a dolgát, de kb. ennyi. Pozitív hogy úgy van megoldva az alsó része hogy a led státusz tükröződik és szemből is látod épp töltődik-e. Negatív a gagyisága és az hogy még körülményesebb a töltőre rakni a kontrollert mint az eredeti megoldás esetében.

3.5mm Male to 2-3.5mm Female Audio / Video Cable - Black + Red + Green (20cm) - 2.1€
Teljesen korrektül működik, a DS4 közös hang/mikrofon kimenetét választja ketté natív hang és mikrofon kimenetté ilyen típusú fülesekhez.

(#70580) Rigormortiis válasza szasanyi (#70562) üzenetére


Rigormortiis
addikt

A válasz egyszerü. Sokkal gyorsabban swappolja be az adatot hddröl a rendszer, mint lemezröl. Az a gond a bd meghajtóval, hogy lassabban olvas róla adatot a meghajtó, mint egy jó dvdröl. Anno a ps3-x360 kapcsán olvastam egy elemzö cikket arról, hogy miért kell ps3ra telepiteni játék elött, mig boxon lehetett tisztán lemezröl is játszani. Nos, ezért.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#70581) A`rpi válasza danih (#70579) üzenetére


A`rpi
addikt

Köszi az írást, ezt a HDMI> Dsub átalakítót beleteszem majd
hasznos kiegészítők közé.

[ Szerkesztve ]

(#70582) Tdizsolt válasza marilllyo (#70566) üzenetére


Tdizsolt
senior tag

:K :DD

Psn ID: Tdizsolt

(#70583) neato3loco


neato3loco
senior tag

Fallout 4 tulajok figyelem!

Egy kis beszámoló a játékról esetleg (részetekről)? Erősen gondolkodok rajta, hogy megveszem magamnak karácsonyra.
Izgalmas, vagy 4-5 óra gameplay után monotonná válik?

Köszönöm előre is. :) :U

(#70579) danih: bakker! ha egy pár nappal hamarabb írod meg az utolsó kütyüt, nem rendelek Sony Wireless Gold-ot! :D wáwáwááwáw

[ Szerkesztve ]

~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla

(#70584) A`rpi válasza neato3loco (#70583) üzenetére


A`rpi
addikt

(#70579) danih: bakker! ha egy pár nappal hamarabb írod meg az utolsó kütyüt, nem rendelek Sony Wireless Gold-ot! :D wáwáwááwáw

Alternatívája benne volt idáig is az összefoglalóban. :K

(#70585) neato3loco válasza A`rpi (#70584) üzenetére


neato3loco
senior tag

Azzal tisztában vagyok, de olyat nem találtam eddig ami kompatibilis a konzollal. :( Helyesebben olcsó is!

[ Szerkesztve ]

~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla

(#70586) crue válasza neato3loco (#70583) üzenetére


crue
őstag

Nagyon jó választás, nekem 70 óra után sem vált monotonná. Hatalmas nyílt világ, lehetőségek tárháza. Te döntöd el kivel barátkozol vagy éppen kivel akasztod össze a bajuszt. Rengeteg a felfedezni való, minden sarkon vár valami meglepetés. A karakteredet úgy fejleszted, ahogy szeretnéd, elmehetsz a rambó irányba vagy sunyi mesterlövész is lehetsz stb. Az elején észen kell lenni, sokat lehet halni a gyenge felszerelés és a képességek miatt, de bele lehet rázódni és akkor már magabiztosabban neki lehet menni a combosabb ellenfeleknek is. Röviden ennyi, nekem az év játéka a Fallout 4.

(#70587) Zanik válasza F1rstK1nq (#70548) üzenetére


Zanik
addikt

Na, újabb dátum bevésve a naptárba.
Bár már annyi autós játékom van, mint a fene. Időm meg alig. :DDD

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#70588) Elims válasza crue (#70561) üzenetére


Elims
veterán

Én biztos nem bánkódtam emiatt.+ps3-mon nem voltak ekkora méretűek a játékok.
Abba beleraktam egy 750gb-os winchester-t és még most is van rajta 100gb,úgy,hogy vannak rajta zenék és filmek is a játékok mellett.
Itt más a helyzet.Nem úszom meg ennyiből.Van aki azért veszi "adattárolón",hogy azon legyenek az adatok,nem még külön kell(!) neki helyet biztosítani.De bánja a f,veszek bele egy winchester-t és kész.(de erre is sajnálni fogom a pénzt.. :-/ )

DM-Fan: "Nem véletlenül halt sok optikai egység a PS3-akban."

Sok? :-)) Nem gondolod komolyan..?

SzaSanyi: "...de én nem."

Én sem.Egyenes buta megoldásnak tartom,de ezzel akkor nagyon egyedül vagyunk. :-)

"...a lemezes változatnak is több értelme lenne."

Így van.Adat Tároló!

(#70589) Agostino


Agostino
addikt

sziasztok

tettem magamnak egy ígéretet anno, miszerint ha sikerül életem legundorítóbb vizsgáját letenni, meglepem magam egy friss konzollal. gondolom csak nekem friss mostanra, a legutóbbi mai napig használt konzolom egy nintendo wii. amiért a ps4 felé hajlok az xboxone helyett az az, hogy amennyire látom, ez a konzol sokkalta média-barátibb: azaz hajlandó megenni, avi, mkv filmeket is. a konzollal részben célom egy médiaplayert beállítani a led tv alá, és persze részben célom játszani. média: 60 game 40 százalék megoszlásban. elolvastam a nyitó hsz-t és rá is kerestem, de nem futottam össze vele: magyar feliratokkal amelyek a filmek mellett vagy abba vannak integrálva hogyan boldogul a media player program rajta? adat dvd tele avival? blu-ray filmek? játszani szinte biztos, hogy első körben gta v-el fogok, illetve feleségem kap hozzá egy just dance kiadást. ehhez itt már elég a playstation camera igaz, move nem szükséges, az csak 3-hoz kellett?

[ Szerkesztve ]

                          hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse

(#70590) boost válasza Agostino (#70589) üzenetére


boost
addikt

Nekem még nem sikerült magyar ékezetes feliratokat megjelenítenem PS4-vel. Ezért úgy kezdek minden feliratot, hogy lefuttatok rajt egy unix scriptet, ami kicseréli őket.

[ Szerkesztve ]

(#70591) gyuribácsi88 válasza F1rstK1nq (#70548) üzenetére

Most tolom pc-n, nagyon jó, de ezt a játékot el kell felejteni kontrollerrel, még nehezebb irányítani mint a project cars-t. Szóval vagy kormány, vagy sírás.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#70592) Zanik válasza gyuribácsi88 (#70591) üzenetére


Zanik
addikt

Én egész megszoktam a Project Cars irányítását kontroller-rel. Oké, nehezebb mint mondjuk a DC, de nem éreztem túl vészesnek. Viszont előbb-utóbb be kell szereznem egy kormányt PS4-hez. :B

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#70593) kovsol válasza Zanik (#70592) üzenetére


kovsol
titán

Szerintem se vészes a Project Cars irányítása, bár én PC-n tolom Xbox One gamepaddal. :B PS4 -re nincs meg a játék.

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#70594) A`rpi válasza Agostino (#70589) üzenetére


A`rpi
addikt

Média lejátszója meglehetősen szerény.
Ettől még lehet jó számodra. Próbáld majd ki.

Szerintem ha jót akarsz magadnak inkább erre a célra veszel célhardvert.

[ Szerkesztve ]

(#70595) danih válasza neato3loco (#70583) üzenetére


danih
addikt

Nálam év játéka pedig csak két napom van benne eddig (a teljes múlt hétvégém) :)
Imádom a Fallout világát és szerintem ez is nagyon jól sikerült. Olyan mint egy jó könyv, nem lehet letenni (a joystickot).

(#70596) tomka9421


tomka9421
csendes tag

Látom a Project Carsról és a Drive Clubbrol van szó :) titeket melyik fogott meg jobban srácok? Melyikben van több autó? Melyikhez jön ki több dlc? És melyiknek jobb a multija (persze ha van, bár gondolom:) )? Most fogok áttérni ps4-re, xbox 360 ról, és hiányozni fog a Forza, ezért kíváncsi vagyok mi a véleményetek erről a két játékról, és melyikbe érdemesebb belekezdeni?:)

(#70597) Zanik válasza tomka9421 (#70596) üzenetére


Zanik
addikt

A DC inkább arcade jellegű, nagyon sok, de tényleg nagyon sok autóval. A PC inkább szimulátoros, de a rásegítésekkel együtt az is simán játszható kontrollerrel. Viszont sokkal kevesebb autó van benne, bár kategóriákat tekintve valamivel változatosabb (Gokart, Formula, GT és LMP is van!).
A multija szerintem a PC-nek valamivel jobb talán, bár amióta van private lobby a DC-ben, azóta az is jó (előtte a public multikban nagyon dodzsem versenyek voltak).
Összeségében szerintem a DC jobb kikapcsolódás, pláne amióta motorkerékpárok is vannak benne. Néha elég csak egy fél órára leülni elé, teljesen kikapcsol.
A PC ellenben kicsit elmélyültebb versenyzést igényel (szabadedzés, időmérő, verseny). Több időt is töltök el vele egyhuzamban, mikor van időm vele játszani.
Én a DC-t javasolnám neked első körben! :K

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#70598) Xmodule


Xmodule
őstag

Ezt a drive clubb játékot nem lehetne valahogy kiprobalni? Psn plus van nekem nincs ott valami demo?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#70599) Prof01 válasza Xmodule (#70598) üzenetére


Prof01
veterán

Nincs. Volt pár hónapig, de valamiért eltávolították.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#70600) Zanik válasza Xmodule (#70598) üzenetére


Zanik
addikt

Júniusban ugyan kiadtak egy "csonkított" PS+ edition-t (ingyé!), de október 6. óta már nem elérhető. :(

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.