Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63697) DM-Fan válasza Tegla80 (#63687) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, valóban kivártam a vásárlással.

Egyrészt - mint írtam is - nem nagyon jut időm játékra a melótól, de ettől függetlenül azért sokszor meg-megkívántam a Youtube-os videók alapján a next-gen életérzést. Leginkább a tavaly év végén PS3-ra megvett Alien Isolation kapcsán éreztem azt, hogy itt az ideje a váltásnak - annyival jobban mutattak a PS4-es végigjátszás videók. Sok játékot valószínű nem fogok elfogyasztani, de minden évben jön azért 2-3 olyan cím, ami érdekel és amit szeretnék high-def-ben végigtolni, ha már adott a megjelenítő. Asztali PC-erőműre semmiképp nem akarok vagyont költeni - amúgy is egész nap gép előtt ülök a munkahelyen, az otthoni tartalomfogyasztásra nekem tökéletes az iPad, nem is akarok már igazán semmilyen asztali gépet összerakni. A PS4-et meg megkaptam egy jobb VGA árából és eddig maximálisan megfelel az igényszintemnek (1080p 60 FPS brutál grafikával).

Másrészt meg azért bennem volt az is, hogy kivárok az esetleges hardveres gyermekbetegségek okán, amelyek miatt talán érdemes várni egypár hardver-revíziót. Remélem ezzel a szériával nem nyúltam mellé.
Persze, majd ha lejár az 1 év gari, akkor szépen megbontom és kipucolom/újrapasztázom, ahogy azt a PS3-mal is tettem vagy kétszer-háromszor. Meg is hálálta: 7 éves lett idén a 40 GB FAT gépem.

krx21: köszi! ;)

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.