Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marilllyo
veterán
válasz
RunnyJuggler #63447 üzenetére
Jujj de izgis már.
-
gunszt
tag
válasz
RunnyJuggler #63442 üzenetére
Nagyon köszi! Már nekem is tölti ezen keresztül, direkt restbe hagytam a gépet hogy melóból már eltudjam kezdeni húzni
-
marilllyo
veterán
válasz
RunnyJuggler #63442 üzenetére
Ez már elég. "Buy" berakja Library-ba és már tölthető. Én már töltöm!
-
RunnyJuggler
aktív tag
PS store-on még nem találtam, de netes felületről már lehet tölteni a battlefrontot: itt
Szerk.: Nekem mondjuk befagy ott, hogy waiting a netes felület, és nem csinál a ps semmit. De másoknak már tölti...
-
vonSux
őstag
válasz
banana_joe #63439 üzenetére
Beírt egy számsort a megfelelő helyre.
-
phgergo
aktív tag
Haa kijatszottam a storet
igy ido elott jatszhato a Battlefront
vicc akkor mar 2 napja tolhattam volna...
-
delibab
senior tag
válasz
Rigormortiis #63427 üzenetére
Ha nekem meg van a bf4 premium és megveszem ezt a bundle-t, akkor csak annyi történik, hogy 6700 vettem a hardline-t?
-
Nayrobi
őstag
válasz
Én sok jót hallottam a Shadow Warriorról, meg az eredetivel nagyon sokat játszottam, így megvettem dobozosan, de a 3. fejezetig jutottam el, még adok neki egy esélyt, de sztem inkább eladom. Vannak jó ötletek, de ez nagyon nem jön be
-
Scholes9
nagyúr
válasz
PandaMonium #63419 üzenetére
Hasonlóan gondolom én is
-
gyuromoj
veterán
US store-ból mikortól tölthető a SW B béta?
-
barack1997
senior tag
Na közbe kicsit megint kiidegelt a játék, de levezetem egy kis robogó szereléssel. A 15-16-os Chapter körül kezd megint monoton lenni, szerintem este végig sikerül vinni. Még lehet a 2-nek is nekiugrok.
-
tepenzed
őstag
válasz
rohadtul beb4szna ha raidre vagy nightfallokra matchmaking lenne
ott aztán lépkednének ki az emberek percenként
-
Rigormortiis
veterán
Az milyen már, hogy a bf4+hardline bundle olcsóbb, mint a hardline standard edition önmagában
Meg is vettem, 6700at megér a hárdlány.
A Destiny is pörög, már 23as vagyok, kíváncsi vagyok az endgame contentre, de elég gáznak tűnik, hogy raidekre nincs matchmaking, hanem úgy kell összevadászni az embereket.
Mindezek mellett viszont mg mindig a shadow warrior köt le legjobban. Hihetetlen, mennyire fasza játék, és mennyire pici figyelmet kap (azt nem mondom, hogy alulértkelt, mert a legtöbb tesztben magasztalták, én is az ow-s bemutató miatt vettem meg).
-
Tuomas
addikt
válasz
PandaMonium #63424 üzenetére
Azért még így is jobban járnak a ps-esek
-
cyberkind
félisten
válasz
PandaMonium #63424 üzenetére
Viva La neksztdzsen Amd.
-
PandaMonium
őstag
válasz
gyuribácsi88 #63421 üzenetére
720p 60fps vs 900p nem-egészen-60fps... Igazi next-gen feeling.
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
Jhonny06 #63406 üzenetére
Ilyen szempontból a Last of Us is "egyszerű" mint a bot, meg lineáris. Talán az azért érződik változatosabbnak egy kicsit mert ott van lehetőség lopakodni és elkerülni a balhét, amíg az Uncharted-ben az esetek 90%-ában konfrontáció van. Én azt mondanám, hogy akinek a TLoU bejött annak ez is be fog.
-
Nescafé
őstag
válasz
PandaMonium #63416 üzenetére
köszi
-
Nescafé
őstag
üdv
sony z3 -al össze volt párositva kar, de le lett választva, rendesen a karral most meg nem tudom bekapcsolni a ps4-et , mi a teendő? -
hakos1987
őstag
nemrég írták páran, ez ilyen gerillamarketing.... ki lehet törölni egyébként.
gyuribácsi88: Nekem is begyorsult mostanában a letöltés a szerverekről. Amúgy nagyon jól működik, hogy ha bemész a download menüben, ott látod az aktuális letöltéseket és megállítod majd folytatod... Valóban sokat gyorsít rajta!
-
válasz
hakos1987 #63410 üzenetére
Tegnap 2 óra alatt leszedte nekem a 44 gigás UC collection-t
Pomk;;az az illuminati, kemtrélt pisáló gyíkemberei rakták oda
-
pomk
őstag
Tegnap du. vettem észre, hogy a Destiny - Taken King bekerült a játéklistámba annak ellenére, hogy meg sem vettem. Rámentem és ugyanúgy felajánlotta a megávásrálást ill. a demo letöltését.
De ha nem vettem meg, mit keres a kezdőképernyőn a játéklistában? Hogy került oda? -
hakos1987
őstag
válasz
-Bandi- #63404 üzenetére
Igen, normális, sajnos elég lassan tölti le a szerverről a frissítéseket.
Jól értelmezed, 2-es régiókódú EU-s játékokat keress!
Fortian: Nemrég vásároltam INNEN gépet, itt volt a legolcsóbb, gyári garit adtak és korrektek voltak. Őket tudom még ajánlani, ha az ár is számít, mert egyébként nincs a hivatalos Sony partnerek listájában.
-
Fortian
tag
Sziasztok!
Be szeretnék lépni én is a PS4 tulajdonosok körébe (első konzolom) és tanácsot kérnék a vásárlással kapcsolatban: Hol érdemes megvenni? Megbízhatóság esetleg garanciánál nem kötekednek..stb
Elsőre euronics,platinumshop,konzolvilág boltokat nézegettem. Vélemény, esetleg máshol. Budapesten lakom jelenlegKöszönöm a segítségeteket!
-
Jhonny06
veterán
Igazából nehéz megfogalmazni, de tényleg semmi lehetőséged nincs a játékban, csak mész előre. Még az is le van szabályozva, hogy melyik sziklára kapaszkodhatsz fel meg ilyenek. Mondjuk eleve nagyon kevés ilyen játék van a piacon, tehát nem lehet azt mondani, hogy ehhez képest nincs ma se fejlődés. Ettől függetlenül jó, de én tényleg nagyon "egyszerűnek" érzem.
glspeter1: Kód szerintem csak a korábbi letöltéshez kellett, mostmár mindenkinek elérhető.
-
törölt tag
Sziasztok,
Van már valami hír arról hogy PS4-en lehet játszani a régebbi PS3-mas játékokat? Láttam ikszboxéknál készülnek valamire, remélem itt is.
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Tegnaptól PS4 tulajjá fokoztam elő magamat, ma összeraktam meg minden, és lenne kapásból pár kérdésem, beraktam Driveclubot, elkezdte telepíteni, kb 3 órát ír a 12GB-hoz, 20 perce 1,3GB-nál jár, ez a sebesség normális(1200as széria)?
Másik kérdésem ez a régió lenne, ahogy olvasgattam, ha van egy magyarként regisztrált accountom, akkor a 2es régiós játékokat válasszam, vagy ezt a HUN / UK féle dolgot, store-ból is választhatók ezek közül, a lényeg, hogy ne 1-es vagy US legyen, jól értelmezem?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.:
Bandi -
krx21
nagyúr
válasz
Jhonny06 #63400 üzenetére
Max, annyira faék egyszerűségű, mint más játék... Szerintem meg eleve kiválóan van egyensúlyozva a kisebb logikai és kaland elemek a lövöldözések között... Az tény, hogy nincs benne sok fegyver, de nekem nem is hiányzik... Az elmúlt 8 évben én nem érzek sok játékmenetbeli fejlődést ehhez képest, attól hogy 30 fegyver van és kraftolni kell mint egy állat, nem helyettesíti a hangulatot, legalábbis nálam... Vagy te mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest