Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
delibab
senior tag
válasz
xenom0rph #63348 üzenetére
Én még nem vettem náluk semmit, de mivel nekem a XI-be ez a legegyszerűbb, így sajna ez marad... special edition lenne még a platinumshop-ba, de nekem az kiesik, nem fogok átvergődni a városon, pedig szívesebben venném náluk...
Elims : nem is érdemes, csak ha nincs más megoldás...
-
Elims
veterán
válasz
toompa #63254 üzenetére
Köszi! :-(
Fityere: "Eddig csak az amazon raktárházától vásároltam..."
Ennek utána kell néznem.Láttam már én is nagyon jó áron dolgokat,de soha nem "mertem" onnan rendelni.Nem csak a használtakra gondolok."Assassins Creed Unity sajnos nem magyar, majd a Syndicate."
Köszi! :-) Nézegettem..Láttam belőle komoly gyűjtői darabot aránylag jó árban.De még hezitálok a mostani vételén,kezd erre a gépre is felgyülemleni pár játék,időm meg nem sok van. :-(
Bandi: Ha jó az a matrica,rendelek én is.Linkeld ide légyszives hátha kell másnak is.A többit üzenetben...
Árpi: "...nem az amazon volt a kérdéses Webáruház."
Köszi! :-)
Tuomas: "Nem kódot kaptunk..."
Sajnos. :-/ Én is kerestem -most- benne.
Oda adtam volna vkinek innen.Engem beta nem érdekel.
Bár még így sem kizárt...Ha vkinek majd nagyon kell,írjon rám.Megtudnám oldani,hogy odaadjam neki.PandaMonium: "...szerintem baromi hangulatosak voltak..."
Szerintem is. :-) A 2. rész online része hatalmas! :-)
Barack: Nálam fut rendesen mindenféle pluszgomb megnyomása nélkül.
VirDan: "...az árát sem piszkálták."
Mázlid volt. :-)
Delibab: "576-l nem szégyenlősek... reggel még 18k volt az UC collection, most már 20... a gyűjtői 24k (mondjuk ez még reggel nem volt az oldalukon)"
Én már nem rendelek tőlük egy ideje.Ezután az írásod után meg megsem nézem az akcióikat.
Wlac: "Na, egy NDC-s bundle-ben én is beszálltam a PS4 tulajok közül."
Gratulálok a géphez!!!! :-))
Látom már irtod az uncharted-et. "El Vazul: X fejlövés" :-)James: "Hétvégén talán már én is csatlakozok..."
Úgy legyen. :-)
Kakaduku: "...holnaptól Glamour napok vannak és van 2000 forintos kupon az új játékokra."
De egy gusztustalanok!!Az eszem megáll!!!
Uncharted.
Kár,hogy a dobozra és nem a fóliára rakták azt a "kötelező" fehér matricát. :-/
Hátul a papírdoboz hátulján szintúgy.Alig bírtam levenni pedig nem régóta lehetett rajta.
Szép,bár kicsit összedobottnak tünik nekem a special edition.Viszont a matrica tetszik benne. :-)
Ha lesz vmikor vkinek eladó,írjon rám,érdekelne. (Az enyémet nem szivesen ragasztanám fel.)
Jó volt vele újra játszani. :-) Bár az ára kissé tompított az "érzésen". :-/ -
andro93
aktív tag
Konzolgame-tol elorendelte valaki az Uc collectiont? Ingyenes volt a kiszallitas? Ill a spec ed-t is kivittek szerdan?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gyuribácsi88 #63322 üzenetére
Toltheto az Uncharted, csak keress ra... Nekem is hiaba volt beallitva az automata letoltes, nem kezdte el, de storebol vagy librarybol indithato
-
Jhonny06
veterán
válasz
barack1997 #63312 üzenetére
Alapból futnia kellene, sétálni/sprintelni nem is lehet a játékban szerintem. Legalábbis én végignyomogattam mindent és nem változott.
-
cyberkind
félisten
válasz
PandaMonium #63341 üzenetére
Az én analógom nem is áll vissza teljesen a középpontra, csak olyan 98-99%-ra, oké, semmit se jobbra vagy balra a karakter vagy kocsi, csak nem ezt vártam volna, főleg úgy hogy alig volt használva a joy.
-
PandaMonium
őstag
válasz
barack1997 #63312 üzenetére
Én először a Last of Us-ban vettem észre, hogy rossz a bal analóg kar a joyomon, pont úgy ahogy te: Nem akart sehogy se sprintelni a karakter. Dugd rá PC-re a kontrollert és az USB játékvezérlőknél válaszd ki, majd tulajdonságok. Told ki teljesen a kart és nézd meg mit mutat a négyzetben. Ha folyamatosan egy helyben marad felül a kereszt akkor jó, ha oda-vissza ugrál akkor besz@rt az analóg sajna. Nálam is ezért lett kontroller csere...
-
varadigabor
senior tag
Japánban már 8.ik a van gondoltam még nézzem a storeban a Star Wars Battlefront Bétát de még nincs fent
-
barack1997
senior tag
válasz
barack1997 #63333 üzenetére
Mondjuk most már 50x próbáltam egy dolgot és rohadtul nem akar sikerülni, lassan ott tartok hogy kilukasztom a falat a kontrollerrel... Egyszerűen nem képes felugrani..
-
barack1997
senior tag
Néha nagyon idegtépő, de nagyon jó játék ez az Uncharted. Mire kezd monoton lenni, addigra bedobnak tökjó hangulatos elemeket, átvezetőket.
-
gaebriel
tag
válasz
Vasy09 #63304 üzenetére
Nekem sajnos volt rossz tapasztalatom velük. Fifa 16 előrendelés, kb. megjelenés előtt 3 héttel. Megjelenés előtt 2(!!!) nappal telefonon egyeztetés, minden rendben, küldik majd a csomagot. Még aznap meg is kaptam az emailt, hogy csomagolva a játék, és kiszállításra vár. Megjelenés napján dél körül rájuk csörögtem, mivel nem jött futár. Kiderült, hogy sajnos már elfogyott előrendelésben a deluxe edition, csak "valamilyen kommunikációs hiba" miatt erről nekem elfelejtettek szólni. Mindezt úgy, hogy 2 nappal korábban telefonon beszéltem velük...szóval szerintem csörögj rájuk, ha tudsz.
-
kola99
tag
Hali , SW Battlefront betat honnan lehet letölteni a ps4-es verziót ? playstation storebe lessz ?/mert most még nincs/
-
krx21
nagyúr
Az meg tudja mondani valaki, hogy az új NDC-s bundle-ban a lemez miért hangos (Uncharted), ha benne van, pedig már indul mind a 3 játék? Létezik, hogy még tölt, installál???
-
válasz
ForRedGlory #63319 üzenetére
Na, akkor nem vagyok vele egyedül, kösz az infót
Csak az az érdekes hogy más játékot 5-7 nappal előtte simán leszed, na mindegy. Tölti ameddig tölti, úgy is jön az SW béta.
-
Na, egy NDC-s bundle-ben én is beszálltam a PS4 tulajok közül. Még megy a patch-elés, de eddig lenyűgöz a gép sebessége. Mármint maga a PS gyorsasága. Az előbb vettem valamit a Store-ról, és egy percen belül végeztem. PS3-on maga a Store startlapját volt, hogy 3-4 percig töltötte. Furcsa váltás.
-
delibab
senior tag
576-l nem szégyenlősek... reggel még 18k volt az UC collection, most már 20... a gyűjtői 24k (mondjuk ez még reggel nem volt az oldalukon)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gyuribácsi88 #63287 üzenetére
Nekem sem szedi meg. Azt irja, hogy elotoltes 10.07-tol. Gondolom Los Angeles idozona alapjan. Szoval szerintem este kezdodik el az elotoltes
-
Tuomas
addikt
válasz
Vasy09 #63304 üzenetére
Nézd, ezt facebookon írták ki ma, nem tudom láttad-e
"Megérkezett az Uncharted The Nathan Drake Collection!
Személyesen átveheted üzletünkben. Ha kiszállítással kérted akkor holnap érkezik hozzád a futár.
Azonban, hogy ne legyen szomorú aki futárszolgálattal kérte, kárpótlásul a késésért egy eredeti Playstationos karkötőt vagy nyakba akasztót kap ajándékba."Még most se kaptál visszaigazolást?
-
hrvp
aktív tag
Sziasztok páran twitteren osztogatnak kódokat battlefront beta-hoz.
Én https://twitter.com/Braddock512 -nak írtam, 1 percre rá küldte a kódot, már töltöm is -
Zanik
addikt
válasz
gyuribácsi88 #63309 üzenetére
Akkor passz. Nekem ez volt az első pre-orderem Store-ban, fogalmam sincs hány nappal előtte ajánlja fel, hogy letölthető. Lehet hogy csak holnaptól lesz tölthető neked.
-
james001
veterán
válasz
barack1997 #63308 üzenetére
Háromszög,de csak a 3-ban lehet visszadobni,az első két részben még nem lehetett ilyet.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
barack1997 #63303 üzenetére
Ez full automatikusan fut vagy sétál. Nincs semmi baj a Joyoddal. Amúgy nekem bejön a játék. Az első részt játszom épp, de sztem nagyon szép a grafika. A 60fps meg eléggé adja
-
Az oké, ezzel nincs is semmi extra, mert írja hogy csak kilencedikétől játszhatok vele, csak idáig minden játéknál volt előtöltést, hogy ne a megjelenés napján kezdje el tölteni, hanem előtte jóval, hogy amikor már hivatalosan megjelenik/játszható, akkor egyből lehessen is csapatni vele.
-
james001
veterán
válasz
barack1997 #63303 üzenetére
Hát akkor nyomjad normálisan azt az analógot
-
james001
veterán
válasz
barack1997 #63296 üzenetére
Sprint csak az UC3 multijában volt,single-ben nincs. Akkor kezd el gyorsabban futni amikor akció van,egyébként normál gyorsasággal kocog más helyeken.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest